Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 264 άτομα (35 μέλη και 229 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Φυλής 86 όροφος - Αλίνα,λίγο πριν την βροχή αποχώρησε διότι εργαζόταν από το πρωί!

Επίσης το κλου της βραδιάς ήταν το εξής:

Xονδρός τύπος τα είχε πάρει κρανίο και έλεγε ότι ψέκασαν τον ουρανό,ώστε να βρέξει...να μην πάει καλά η συγκέντρωση που είχε προγραμματιστεί για απόψε...

Φυσικά τον προσκυνήσαμε...και δώσαμε respect....

:orchestra: :orchestra: :orchestra:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.905
Πόντοι
1.686
Μας έπιασε ρομαντική βροχή...

VUB0xvc.jpg

Ανεβάζεις πρώτα τη φωτο στο imgur.com !

Σωστό, διότι με το " πρόσθετες επιλογές " ανεβάζει κανείς
μικρά αρχεία .

Ρε παιδιά , έχει κανείς φωτο της Ντενίσας ;

Την πληρώνω 15 ευρώ !  :rockon: :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.250
Πόντοι
8.535
Xονδρός τύπος τα είχε πάρει κρανίο και έλεγε ότι ψέκασαν τον ουρανό,ώστε να βρέξει...να μην πάει καλά η συγκέντρωση που είχε προγραμματιστεί για απόψε...

Φυσικά τον προσκυνήσαμε...και δώσαμε respect....
:2funny:

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281
Δυο ερωτήσεις σε όσους γνωρίζουν (εκ των πορνορεπόρτερ)

1. Παιωνίου 47 : πρωινές ώρες, μια θεόχοντρη μελαχροινη, δεν έχω δει πιο χοντρη πουτανα, μελαχροινη με σπαστο μαλλι, που εμφανίστηκε με φούστα μεχρι κατω και μπλουζα, κανονικα ντυμενη για να κρύψει το πάχος, αυτοπαρουσιαστηκε ως "νταρντανα" και είπε απλα ότι κανει καλη περιποίηση..τεραστια κωλαρα και απιστευτη κυτταρίτιδα μαντευω κατω απο τη φουστα..Οποιος ξερει πληροφορίες ας δωσει..
2. Κλεοπάτρα (επίσης νταρντανα με βυζαρες) που δουλευε Ιουλιανου παλιοτερα...τωρα που δουλεύει ακριβως Τροφωνιου? Στο Πάνω ήταν το πρωι μια αδιαφορη σιτεμενη και κατω οπως υποψιαζομαι (χωρις να μπω) στο ισόγειο είναι η Τζουλια με τις βυζαρες..

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

1. Παιωνίου 47 : πρωινές ώρες, μια θεόχοντρη μελαχροινη, δεν έχω δει πιο χοντρη πουτανα, μελαχροινη με σπαστο μαλλι, που εμφανίστηκε με φούστα μεχρι κατω και μπλουζα, κανονικα ντυμενη για να κρύψει το πάχος, αυτοπαρουσιαστηκε ως "νταρντανα" και είπε απλα ότι κανει καλη περιποίηση..τεραστια κωλαρα και απιστευτη κυτταρίτιδα μαντευω κατω απο τη φουστα..Οποιος ξερει πληροφορίες ας δωσει..
2. Κλεοπάτρα (επίσης νταρντανα με βυζαρες) που δουλευε Ιουλιανου παλιοτερα...τωρα που δουλεύει ακριβως Τροφωνιου? Στο Πάνω ήταν το πρωι μια αδιαφορη σιτεμενη και κατω οπως υποψιαζομαι (χωρις να μπω) στο ισόγειο είναι η Τζουλια με τις βυζαρες..
1.κωνσταντινα,ότι βλέπεις και φανταζεσαι στο σαλονι,γινεται και στο δωματιο...υπαρχουν κριτικες στο μαγαζι της εξηκιου

2.13 αριστερο ειδα την τελευταια φορα την κλεοπατρα,πρωινη.φολα

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281
1.κωνσταντινα,ότι βλέπεις και φανταζεσαι στο σαλονι,γινεται και στο δωματιο...υπαρχουν κριτικες στο μαγαζι της εξηκιου

2.13 αριστερο ειδα την τελευταια φορα την κλεοπατρα,πρωινη.φολα

Ευχαριστω για τις πληροφορίες..
Εξηκίου σε ποιο νουμερο? Δε βρηκα κάποια στις κριτικες με το όνομα Κωνσταντίνα. Παντως ήταν θεορατη...Θα είναι εμπειρια στο σεξ..

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Ευχαριστω για τις πληροφορίες..
Εξηκίου σε ποιο νουμερο? Δε βρηκα κάποια στις κριτικες με το όνομα Κωνσταντίνα. Παντως ήταν θεορατη...Θα είναι εμπειρια στο σεξ..
δεν ξερω που πηγαν οι κριτικες της :think:

δουλευε τσατσα παλια και εμπαινε και δωματιο

την ειχαν παρει πολλοι από δω και εγραφαν καλα λογια

ναι,εχει απειρο λιπος και κυτταριτιδα απ τη μεση και  κατω

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.091
Πόντοι
1.496

Τη Κλεοπατρα δε στη συνιστω,φολα οπως ειπε και ο Σλαβι.Την εχω παρει στο Αλκιβιαδου 16α επι τσατσου Μαρκαριαν πριν παει στο σπιτι αυτο η Νταιανα και μεγαλουργησει.Επισης και στο Ιουλιανου 71 οπου παλι δεν ευχαριστηθηκα αν και βυζολατρης.

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281
Τη Κλεοπατρα δε στη συνιστω,φολα οπως ειπε και ο Σλαβι.Την εχω παρει στο Αλκιβιαδου 16α επι τσατσου Μαρκαριαν πριν παει στο σπιτι αυτο η Νταιανα και μεγαλουργησει.Επισης και στο Ιουλιανου 71 οπου παλι δεν ευχαριστηθηκα αν και βυζολατρης.

Την Κλεοπατρα την ειχα παρει μια φορα Ιουλιανου και μου εκανε εντυπωση το ύψος και οι θεορατες βυζαρες της. Αλλα βαριοταν στο κρεβατι.. Ελεγα να της δωσω μια δευτερη ευκαιρια αλλα αν παραμενει φόλα όπως λετε άκυρο..

Ψηνομαι για αυτην τη χοντρη την Κωνσταντινα στη Παιωνίου.. Δεν εχω δει πιο φορδια κωλαρα..Ψηνομαι απο περιεργεια να δω πως είναι στο κρεβατι,,,Αλλα την είδα με πολλα ρουχα και κωλωσα μηπως δεν τα βγαζει όλα στο δωματιο ή ξαπλωσει σαν κητος και δεν κανει τίποτε...

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Για την Κλεοπάτρα τα είπαν και ο Σλάβι και ο Νέαρχος.

Για την Κωνσταντίνα δεν υπάρχουν κριτικές όταν δούλευε σαν υπηρεσία-κοπέλα στο Εξηκίου 18 όροφος.

Την έχω πάρει δύο φορές:

Μιλάμε για απίστευτο λίπος ιδίως από τη μέση και κάτω!

Στο δωμάτιο γδύνεται εντελώς αλλά είναι ψιλοπαθητική-τουλάχιστον με εμένα μια και ακολούθησα επιθετική τακτική!  :zfuck:

Καλή την πρώτη φορά ενώ την δεύτερη (που θυμάμαι τότε γινόνταν χαμός από όσους έσπευσαν να γευτούν τον ημιαπαγορευμένο καρπό της υπηρεσίας-κοπέλας) ήταν βιαστική-συνενοημένη με την γνωστή Νάντια  που χτυπούσε πόρτες.

Κατόπιν χάθηκε για αρκετό καιρό για να επανεφανισθεί πριν από λίγο διάστημα.

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281

Σε ευχαριστω Dude για τις πληροφορίες.

Παιδια θα αναφερω ενα περιστατικο σήμερα και εσεις μπορείτε να το ερμηνεύσετε όπως θελετε.
Σημερα που έκανα μια απλη τσαρκα Διδυμου, Αλκιβιαδους, Περγαμου, κατεβηκα Λιοσίων και στα περιξ...μολις βγηκα απο Παιωνίου πηγα στο απεναντι στενο, είχα γίνει μουσκεμα και καθησα σε ενα πεζουλι πολυκατοικιας να ξεκουραστω και να στείλω ενα μηνυμα..
Εκει με πλησιαζει ενας τύπος και μου λεει "να σας απασχολησω για λίγο...θα ηθελα 20-30λεπτα", πηγα να δω στην τσεπη τι εχω και εκει πλησιαζει ένας άλλος και λεει "αυτος θα εχει τουλαχιστον 200ευρω πανω του".. και πλησιασε προς το μερος μου..αλλα τον εσπρωξε ο αλλος να φυγουν... Εγω ειχα σηκωθει και με την ακρη του ματιου μου είδα μια αλλη γυναικα της παρεας τους μαλλον να πλησιζει γρήγορα προς το μερος μου...αλλα εγω τρεχοντας είχα κατεβει Λιοσίων και εστριβα αριστερα..Ενω αυτοι ακολουθησαν λιγο και μετα βαρεθηκαν.
Δεν ξερω, ίσως είναι η δυστυχία που οδηγει τους ανθρωπους, ίσως ήταν και λιγο ψιλοπρεζακια, ίσως λίγο απ'ολα...Και στο κατω κατω αν είναι για τα λεφτα...πενηντα ευρω είχα πανω μου.
Αλλα όλη η περιοχη εχει υποβαθμιστει τόσο πολυ...κανεις δε δίνει σημασια...

rotakis1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
8
Like
12
Πόντοι
1
Μαγκες γραφω απο Φωκαιας 27
Ειμαι σαλονι και περιμενω συναγωνιστη που ειναι με την Αννα ψηλη νταρντανα με βυζαρες απο το μεγαρο της Κολωνου. Σκαει ζευγαρι ρεγκε κατασταση και δινει 80 ευρω για τριο  :dancing: :dancing: :pipa3:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.680
Πόντοι
10.686
Ωχ! Φίλε μου καλό κουράγιο και να αλλάζεις χέρι ..........
Εγώ έχω γίνει πιστός οπαδός του "Νόμου του Picker" κι έχω εγκαταλείψει το σπορ εδώ και καιρό,αλλά με το αριστερό δεν θυμάμαι να τα είχα καταφέρει ποτέ! :2funny:

DAVEMURRAY

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
12
Like
3
Πόντοι
10
Ρε παιδια η ΜΟΥΝΑΡΑ Η Κατριν ποτε δουλευει στο 71 οροφος ?????
Αυτό το προσωνύμιο. μουνάρα.. έχω βαρεθεί να το ακούω. Μια ασχημομούρα, ξινή με μετριο κώλο και κυτταρίτιδα είναι για μένα  :-

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Αυτό το προσωνύμιο. μουνάρα.. έχω βαρεθεί να το ακούω. Μια ασχημομούρα, ξινή με μετριο κώλο και κυτταρίτιδα είναι για μένα  :-

Ναι ενώ είναι μουνάρα η ποντικομούρα η Εμμανουέλα...  :S

Ψηλή είναι,σχετικά ωραίο πρόσωπο έχει,καλό κορμί, βυζάρες-σε αυτό που έχεις δίκιο είναι στον κώλο που όντως έχει κυτταρίτιδα αλλά λόγω του γενικού σωματότυπού της δεν φαίνεται.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αυτό το προσωνύμιο. μουνάρα.. έχω βαρεθεί να το ακούω. Μια ασχημομούρα, ξινή με μετριο κώλο και κυτταρίτιδα είναι για μένα  :-
Μια φορά την έχω γαμήσει,όταν όντως ήταν μουνάρα και στυλιάρι!

Έχει αφεθεί πάλι... ;)

Εξωθεσμικός μου φίλος την πήρε πριν 12 μέρες και τρελάθηκε!  :wanker:
Μου είπε ότι θα την ξαναπάρει και από εκείνη τη μέρα,τον έχασα.... :'( :'( :'(
Μάλλον έφαγε όλα του τα χρήματα σε αυτήν.... :kneel: :kneel: :kneel: :effemine: :effemine: :effemine:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom