ποια λες, την μουναρα που δουλευει και τωρα στα βεργας 3?Μαλλον ειχες παρει την Ιουλιαννα.
Γιατί αυτή την πήρα και είναι καλή.
ποια λες, την μουναρα που δουλευει και τωρα στα βεργας 3?Μαλλον ειχες παρει την Ιουλιαννα.
Ναι.Αυτην μια φορα ο τσατσος μου την ειχε παρουσιασει σαν Γιαννα.ποια λες, την μουναρα που δουλευει και τωρα στα βεργας 3?
Γιατί αυτή την πήρα και είναι καλή.
Μου έχει αναφέρει στανταράκι μου ότι αντίστοιχα σε ντου της Αστυνομίας σε ώρα εργασίας,πέρασε κάποιες ώρες σε Α.Τ. για έλεγχο χαρτιών.Τυπική διαδικασία...Συνάδελφοι, πηγαίνοντας για Μαραθώνος 48 γύρω στις 3 παρά ήταν ένα περιπολικό απέξω ξέρουμε τίποτα;
Καλησπερα και καλο μηνα σε ολους χτες βραδυ σε βολτα φυλης
Στο 109Β εμφανιστηκε η χριστινα κοντη γυρολογος απο φωκαιας,αλκιβιαδου,διδυμου,εξηκιου
Στα γωνιακά στη Φωκαίας στην τρέχουσα βάρδια...
▪Φωκαίας 27:
Η μελαχροινή Αλεξία επέστρεψε...
Μελανούρι,με όμορφο πρόσωπο και πολύ ωραίο κορμί-με απίστευτο κωλί!
Στη Φυλής και στη Φωκαίας μια ματιά...
Στο Φυλής 65 όροφος δουλεύει πλέον η όμορφη αδύνατη τσουρκοπιπίνα Ανναμπέλα που μέχρι πρόσφατα δούλευε στο Μεταξουργείο, στο Κολωνού 32 ισόγειο, με 15 ευρώ. Νόστιμο μουτράκι, ωραίο αδύνατο κορμάκι, απίθανο κωλαράκι.
προσοχη,μεγαλη φολα,ουτε να τη πιασεις δε καθεται,ουτε για 10αρικο...
Κάτι θα είχε γίνει,κολλητέ.Συνάδελφοι, πηγαίνοντας για Μαραθώνος 48 γύρω στις 3 παρά ήταν ένα περιπολικό απέξω ξέρουμε τίποτα;
Επίσης, στην γρήγορη βόλτα που έκανα:
Φυλ. 61: η Τζούλια η ψιλή. Αλήθεια, τι λέει αυτή? Μου γυάλισε .. . .
Τσουρκοειδές/μελαχρινό στυλιάρι,έχει παίξει στο ίδιο τσαρδί....πριν λίγο καιρό...βυζάκι μικρό και στητό.....Ποια ειναι αυτη η Αλεξια ρε μυστη;
Τσουρκοειδές/μελαχρινό στυλιάρι....βυζάκι μικρό και στητό.....
Έχει απίθανο κωλάκι χορεύει στον στύλο...και στο κολλάει σχεδόν στα μούτρα...
Πριν απο λιγο φυλης 86 ισογειο περασα για να δω την αλινα που οπως ειχα πληροφορηθει απο cretan nudist αλλα και dude επεστρεψε στην βαση
Περασα και μεσα τελικα και δεν το μετανοιωσα καθολου,πολυ ωραια συνευρεση
Φιλια σ ολο το σωμα,ωραιο στοματικο στη διαρκεια του οποιου μετα βιας απεφυγα ενα προωρο ατυχημα και στη συνεχεια ορθιοι πισωκολλητα στον τοιχο για αρκετη
Ιεραποστολικο στη συνεχεια με πολυ ζεστη συμμετοχη,ειναι πολυ τρυφερο το μωρο
Μαζι της η μαγια του billi 13 με το λεπτο σεξι κορμι
Ιάσωνος
30 πάνω Τζέσικα κατάθεση. Μόλις σχόλασε το μωράκι.
Ακόμα μια φορά,πολύ καλή...3 στάσεις....ιεραποστολικό...πισΑκολλητό και όρθιοι...στον τοίχο...για να βλέπω μέσα από τον καθρέπτη....
Την πήρα στο ίδιο δωμάτιο...διότι εμπνέομαι...