Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 345 άτομα (18 μέλη και 327 επισκέπτες)

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
ποια λες, την μουναρα που δουλευει και τωρα στα βεργας 3?

Γιατί αυτή την πήρα και είναι καλή.
Ναι.Αυτην μια φορα ο τσατσος μου την ειχε παρουσιασει σαν Γιαννα.
Τεσπα,καποια αλλη θα πηρες.

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Το κολοκυνθους 63 δεν ειχε σημερα τραβελακια ούτε το ενα ούτε το αλλο

symprwtagonistis89

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2013
Κριτικές
3
Like
43
Πόντοι
0
Συνάδελφοι, πηγαίνοντας για Μαραθώνος 48 γύρω στις 3 παρά ήταν ένα περιπολικό απέξω ξέρουμε τίποτα;

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Συνάδελφοι, πηγαίνοντας για Μαραθώνος 48 γύρω στις 3 παρά ήταν ένα περιπολικό απέξω ξέρουμε τίποτα;
Μου έχει αναφέρει στανταράκι μου ότι αντίστοιχα σε ντου της Αστυνομίας σε ώρα εργασίας,πέρασε κάποιες ώρες σε Α.Τ. για έλεγχο χαρτιών.Τυπική διαδικασία...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής β’ βάρδιας βολτάραμε με τον @filos 78 στους οίκους του Μεταξουργείου,με στόχο τον εντοπισμό αξιόλογων κορασίδων για μελλοντική κατάθεση.Στη μέση της βόλτας μάς συνέδραμε και ο ''Beverly’s'', με την πολύτιμη εμπειρία του και τις παρατηρήσεις του προς αποφυγή κακοτοπιών,για τις οποίες έχω μια τάση και... ροπή να πέφτω!Αρκετή μπαζίλα,γι’αυτό και δεν θα γράψω  ό,τι είδαμε,μόνο τις πιο αξιόλογες κατ’εμέ εμφανίσεις.
Μεγ.Αλεξάνδρου 25 δεξιά δύο κοπέλες,συγκράτησα μια τσιγγανοειδή στυλιαροπιπίνα με πρόστυχο βλέμμα.
Λεωνίδου 28 πάνω η σκουρόχρωμη Λεϊλά,με σαλονάρισμα υπό τους ήχους ανατολίτικου ρυθμού,ωραίο αδύνατο κορμί και ανατολίτικη αύρα,στα πολύ προσεχώς.
Ιάσωνος 1 γωνία η χοντρούλα Βαλέρια,και η Μαρίνα η γνωστή με ακά και πρωκτικό,τυχαία σ’αυτήν τη βάρδια.Στο μεσαίο πάνω αριστερά η Ρίτα,ξανθιά με καλό αδύνατο κορμί,ωραίο πρόσωπο,παραμένει αμήχανη... Στο τελευταίο η Μίνα,παρόμοιο στυλ με τη Ρίτα.
Ιάσωνος 10 δεν μπήκαμε,δεν ήθελα να περάσω τα διόδια πάλι,θα κινιόμουνα από τους παραδρόμους…
Ιάσωνος 19 κάτω η Βαλέρια,προmilf με καλούτσικο κορμί και θετική αύρα μια φορά παλιότερα που πέρασα,μέτριες υπηρεσίες.Στο πάνω η Νατάσα,ξαθιά Ρωσιδούλα με αδύνατο κορμί,φιλότιμη κι ευγενική τις δύο φορές που την έχω δοκιμάσει,αλλά θέλει δουλειά ακόμα...
Ιάσωνος 30 η Τζούλια η μαυρούλα,στο πάνω ο τσάτσος μας παρουσίασε ως καινούργια την... Πολωνέζα ξανθιά Λόλα-φόλα,καλό αδύνατο κορμί και όμορφα μάτια,αλλά μέχρις εκεί,ο ''Beverly's'' μού έσωσε το 10ευρω!
Κολωνού 11 πάνω (ή ισόγειο;) η Λαρίσα,νέα άφιξη,καλό μοντελοειδές κορμί και βλέμμα που με προσκαλούσε για ιδιαίτερη μεταχείριση,στο τσακ δεν πέρασα,θα δοκιμαστεί πάραυτα.
(Την ώρα που διαλυόμασταν ησύχως,και πάνω στην ώρα άφιξης των κορασίδων της νυχτερινής βάρδιας,την πετύχαμε που έφευγε,και ομολογώ ότι αν την έβλεπα στον δρόμο ίσως την προσπερνούσα αδιάφορα!Τι κάνουν και μεταμορφώνονται όταν δουλεύουν,transformers είναι;Επίσης πετύχαμε τις ''Κου'',Άννα και Χριστίνα,να οδεύουν στο Κολωνού 23 ισόγειο και υπόγειο.Και μια που τ’αναφέραμε,είναι κρίμα σε μέγαρο σαν το Κολωνού 23 πάνω να δουλεύουν μπάζα και φόλες!Εκεί είχαμε δει νωρίτερα τη Φωτεινή-Λουμινίτσα.Στο υπόγειο ήταν η milf Ρωσίδα Ναταλί,με το βασιλικό τσιμπούκι).
Κολωνού 11 στο υπόγειο η Ζωή,στυλιάρι κι αυτή,αδικείται από το πρόσωπό της,είναι καλή και τίμια μέσα.
Κολωνού 15 δεξιά δύο κοπέλες,η μία ήταν η Χριστίνα ,μελαχροινή στυλιάρι,και η άλλη ήταν η Άννα,ξανθιά,επίσης μοντελέ κορμί,με μικρά στητά στηθάκια.
Κολωνού 32 γωνία η ζουμερή μελαχροινή νεαρή Μελίσσα,(όχι η Lauren  :2funny:),με καλές συστάσεις!
Στο Κολωνού 32 onlygreekάδικο ήταν η Μάγκυ και η μελαχροινή βυζαρού μοντελέ Μισέλ,η δεύτερη παραδόξως με στηθόδεσμο και έντονο ''πέσιμο'' στον @filos 78,είναι και ωραίο παιδί που τραβάει τις κορασίδες!
Τέλος,Κολωνού 30 ισόγειο η Ηλέκτρα,ξανθιά με κανονικό κορμί, ωραίο βλέμμα και καλές συστάσεις,μένει να δοκιμαστεί.
Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε,με κανά καλό μουνάκι στο καυλί μας στην παραλία!

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6
Καλησπερα και καλο μηνα σε ολους  χτες βραδυ σε βολτα φυλης

Στο 109Β εμφανιστηκε η χριστινα κοντη γυρολογος απο φωκαιας,αλκιβιαδου,διδυμου,εξηκιου  

Δεύτερη βάρδια ?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
......... Παραφροσύνη, παράφορο πάθος κατάσταση ψυχικής έξαρσης, άρχαικά οίστρος...
δέν βελτιώνεται......... Κατακτιέται!!!
...... Έπίπλαστη καί ψευδεπίγραφη καθημερινότητα !!

..........  :hi: Καλημέρα σας !!

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Στα γωνιακά στη Φωκαίας στην τρέχουσα βάρδια...

▪Φωκαίας 27:
Η μελαχροινή Αλεξία επέστρεψε...
Μελανούρι,με όμορφο πρόσωπο και πολύ ωραίο κορμί-με απίστευτο κωλί!  :kissass2:

Όχι ρε πούστη μου. Έχασα το κελεπούρι ! ! !

Και ο μαλάκας πήγα στην μαλάκο Αναμπέλα

Στη Φυλής και στη Φωκαίας μια ματιά...

Στο Φυλής 65 όροφος δουλεύει πλέον η όμορφη αδύνατη τσουρκοπιπίνα Ανναμπέλα που μέχρι πρόσφατα δούλευε στο Μεταξουργείο, στο Κολωνού 32 ισόγειο, με 15 ευρώ. Νόστιμο μουτράκι, ωραίο αδύνατο κορμάκι, απίθανο κωλαράκι.

προσοχη,μεγαλη φολα,ουτε να τη πιασεις δε καθεται,ουτε για 10αρικο...

Την είχα δοκιμάσει στο Κολ. 32 & Λεων., πριν μερικές εβδομάδες και ήταν υπέροχη. Για 15 €, είχαμε τον χρόνο μας, φιλάκια παντού, 69.
Χτές, η τσούλα έχει βγάλει το 69 από το πρόγραμμα, γαργαλιέται παντού οπότε δεν μπορείς να την χαϊδέψεις/φιλήσεις ΠΟΥΘΕΝΑ (στήθος, κοιλιά, μέση, πλάτη, κωλαράκι), μου έσπασε τα αρχίδια να μου κάνει πίπα για να ξεκινήσουμε, οπότε μιας και ήταν αντεκαυλέ το γαργαλητό & η φλυαρία της, την έδιωξα.

Μαύρο στην μαλάκο που ενώ αναβαθμίστηκε σε περιοχή, ακρίβυνε το εισιτήριο, ισοπέδωσε την παροχή υπηρεσιών.

Οι μαλάκες πεθάνανε . . . . . . .

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Επίσης, στην γρήγορη βόλτα που έκανα:

Φωκ. 19: η Λουίζα από Φ. 65
Φωκ. 17 1ος: μια εμφανίσιμη ψιλή αλόγα. Μπορεί η Ελένη η Αιγύπτια
Φωκ. 9 & Φυλ.: ξεπρόβαλε από την πόρτα το πρόσωπο της Νάντιας
Φυλ. 54: Ξένια
Φυλ. 66α: Ιονέλα/Ευτέρπη
Φυλ. 61: η Τζούλια η ψιλή. Αλήθεια, τι λέει αυτή? Μου γυάλισε .. . .  :helpplea:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Επίσης, στην γρήγορη βόλτα που έκανα:

Φυλ. 61: η Τζούλια η ψιλή. Αλήθεια, τι λέει αυτή? Μου γυάλισε .. . .  :helpplea:

Μουνάρα η Τζούλια αλλά δεν.....άστο καλύτερα!  ;)

ΥΓ: @amadeus,πολύ χρήσιμη (και πολύτιμη...) η ενημέρωσή σου από την εμπειρία σου με την Ανναμπέλα...

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Επίσης μια καθυστερημένη ενημέρωση 3ης βάρδιας Μετάξυ, από προχτές.

Ιασ. 30 1ος: ένα ζυμαράκι
Ιασ. 37 ισ.: η Μαρία η κινέζα. Αν και περιμέναμε ώρες να βγεί από το δωμάτιο, θεωρείτε φόλα.
Ιασ. 20: Κορίνα
Ιασ. 19: Μια αδυνατούλα ασπρουλιάρα κοπελίτσα, με μέτριο πρόσωπο.
Ιασ. 19 1ος: Νατάσα
Ιασ. 33 1ος: μια αδυνατούλα με καρέ μαλλάκι ως τους ώμους & λακκάκι στο πηγούνι

Κολ. 23 υπ.: η Χριστίνα. Ωραίο γκομενάκι. Αυτό τι λέει μέσα?  :helpplea:
Κολ. 27 1ος: μια και καλά Ελληνίδα, νομίζω Κατερίνα, ωραίο φιλήδονο μωράκι, στα 15 €, χωρίς 69. Τι στο διάολο . . . . .  :tickedoff:
Κολ. 30: η Ηλέκτρα.
Κολ. 30 1ος: η μιλφ Άννα και μια νεαρούλα γεματούλα.
Κολ. 32 1ος: η βυζαρού σόλο
Κολ. 32 & Λεων.: η Αλεξάνδρα που επανήλθε & η Γκαμπυ με την σαύρα. Τι να τις κάνω τις μουνίτσες που δεν κάνουν 69 στα 15€ ? ?  ?  :uglystupid:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ποια ειναι αυτη η Αλεξια ρε μυστη; :think:
Τσουρκοειδές/μελαχρινό στυλιάρι,έχει παίξει στο ίδιο τσαρδί....πριν λίγο καιρό...βυζάκι μικρό και στητό..... :wanker:
3η βάρδια όμως,ελάχιστες φορές 2η...μαζί με Εστέλ... :tits2:
Έχει απίθανο κωλάκι  :kissass: χορεύει στον στύλο...και στο κολλάει σχεδόν στα μούτρα... :erection:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Πριν απο λιγο φυλης 86 ισογειο περασα για να δω την αλινα που οπως ειχα πληροφορηθει απο cretan nudist αλλα και dude επεστρεψε στην βαση
Περασα και μεσα τελικα και δεν το μετανοιωσα καθολου,πολυ ωραια συνευρεση
Φιλια σ ολο το σωμα,ωραιο στοματικο στη διαρκεια του   οποιου μετα βιας  απεφυγα ενα προωρο ατυχημα και στη συνεχεια ορθιοι πισωκολλητα στον τοιχο για αρκετη ωρα
Ιεραποστολικο στη συνεχεια με πολυ ζεστη συμμετοχη,ειναι πολυ τρυφερο το μωρο
Μαζι της η μαγια του billi 13 με το λεπτο σεξι κορμι
Προηγουμενως
Φυλής 67 η λαουρα,πολυ σεξι,αρκετα ψηλη και αδυνατη κοπελα με φοβερο στηθος
Αμαρτια να μην περναω με αυτο το μωρο
69 ισογειο το αδυνατο μελαγχροινο πιπινι σοφια

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πριν απο λιγο φυλης 86 ισογειο περασα για να δω την αλινα που οπως ειχα πληροφορηθει απο cretan nudist αλλα και dude επεστρεψε στην βαση
Περασα και μεσα τελικα και δεν το μετανοιωσα καθολου,πολυ ωραια συνευρεση
Φιλια σ ολο το σωμα,ωραιο στοματικο στη διαρκεια του   οποιου μετα βιας  απεφυγα ενα προωρο ατυχημα και στη συνεχεια ορθιοι πισωκολλητα στον τοιχο για αρκετη
Ιεραποστολικο στη συνεχεια με πολυ ζεστη συμμετοχη,ειναι πολυ τρυφερο το μωρο
Μαζι της η μαγια του billi 13 με το λεπτο σεξι κορμι
:hi: :hi: :hi: :kneel: :kneel: :kneel:
Τα ίδια έκανα και εγώ,εχθές... :grin:

Ιάσωνος

30 πάνω Τζέσικα κατάθεση. Μόλις σχόλασε το μωράκι. :wanker:
Ακόμα μια φορά,πολύ καλή...3 στάσεις....ιεραποστολικό...πισΑκολλητό  :grin: και όρθιοι...στον τοίχο...για να βλέπω μέσα από τον καθρέπτη.... :wanker: :wanker: :wanker:
Την πήρα στο ίδιο δωμάτιο...διότι εμπνέομαι...

uODvt7i.jpg

w9rUnqZ.jpg

:orchestra:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Νωρίς το πρωί ξαναπήγα στην Αλίνα στο Ιάσωνος 19 πάνω.Με είχανε τσεκάρει στην κάμερα,η υπηρεσία,μια χοντρή μάλλον γύφτισσα,με πέρασε δωμάτιο λέγοντάς μου ''η Αλίνα μου'πε να μπεις εδώ'',και μου έδειξε πού.Κατάλαβα ότι δεν ήθελε να με πιέσει με τον χρόνο,αφού πέρασε πρώτα σε δωμάτιο με επόμενο από μένα πελάτη,''σκάζοντας μύτη'' πριν σε μένα για να με καλημερίσει.(Τί να πω,τσούρκικη σημειολογία...)
Πολύ ζεστό κλίμα,δεν επιχείρησα να γίνω πιο τολμηρός για κουλούρι,θα ακολουθήσω την τακτική του ''αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι'',παρά του ''το γοργόν και χάριν έχει'',ίσως χάσω,θα δείξει...

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ενημερωση απο τη πρωινη βαρδυα στο μεταξουργειο...

-κολ.32 ισογειο,αλεξανδρα,η ψηλη μελαχροινη που κυριως δουλευε μεταμεσονυχτια βαρδυα,ωραιο μωρο
-κολ.32 οροφος,2 κοπελες,καρινα και μεγκυ,η καρινα μελαχροινη μετριου αναστηματος με μετριο προσωπο αλλα ωραιο στηθος (μαλλον σιλικον) και η μεγκυ,ξανθουλα,μετριου αναστηματος κι'αυτη αλλα αρκετα πιο ομορφη,αδυνατη,με ενα κενο πολυ σεξυ στα μπροστινα δοντακια,μ'αρεσει πολυ και θελω αλλα δεν εχω ακουσει τα καλυτερα...
-κολ.30 οροφος,2 κοπελες,η αντριαννα με τα γυαλακια και μια αλλη αρκετα μετρια σε εμφανιση με μικρο στηθος,ανοιχτη περιφερεια,μετριο προσωπο...νομιζω οτι ακομα ψαχνουν τη παρτενερ της αντριαννας
-κολ.30 ισογειο,νταρια η γνωστη ξανθια...δυστυχως δεν ηταν η ηλεκτρα και πηγαινα καρφωτος για δοκιμη
-κολ.32 υπογειο,κλειστο
-κολ.27 υπογειο,λαουρα η ψηλη αδυνατη κατσαρομαλλα απο το δπλανο ισογειο,νοστιμη κοπελα,νομιζω εχει εργαστει και φ65 οροφος
-κολ.27 ισ./ορ.,κλειστα
-κολ.23 υπογειο,ναταλι το γνωστο γκιλφ με το βασιλικο τσιμπουκι
-κολ.23 οροφος,αντζελικα η γνωστη ξανθια πορνοσταρικης εμφανισης απο ιασ.1,δυστυχως μεσα μετρια πραγματα...
-κολ.15 δεξι,αννα,"skinny" μελαχροινο,εχει δουλεψει και κολ.23,ιασ.20,ιασ.37 κ.τ.λ.,3η φορα που περασα μαζι της,αρκετα τυπικη,αλλα μ'αρεσουν τα ανορεκτικα οποτε...φουλ μακιγιαρισμενη πλεον και με μαυρα διχτυωτα,σουπερ!
-κολ.15 αριστερα,2 κοπελες,η παολα η πολυ ψηλη μελαχροινη και η βικυ/ανθουλα απο ιασ.36,το πραγματικο της ονομα παντως ειναι βασιλικη
-κολ.11 υπογειο,μαιρη η γνωστη μελαχροινη ευτραφης
-κολ.11 ισογειο,αντζελα,ομορφη κοντοπουτανη μελαχροινη μ'ενα tattoo χαμηλα στο χερι,ωραιο σωματακι,δε την εχω παρει ακομα...
-κολ.11 ισογειο,οροφος,λαρισα,αθιγγανη ψηλη μουναρα,εχει κορμι,θα μπορουσε να παιζει και στο 20αρι...καλο προσωπο,εχει και κατι tattoo στα πλευρα της
-ιασ.2 ισογειο,η ξανθια παχουλη ρωσιδα μιλφ με το κοντο μαλλι που ειναι συνηθως εκει
-ιασ.2 οροφος,κλειστο
-ιασ.1 αριστερο,βερονικα μονο...ευτραφης μελαχροινη αδιαφορη,δεν ηταν η μαρινα...
-ιασ.1 μεσαιο πανω αριστερα,ιρινα ειπε η κ.νικη,ρωσιδι με ανοιχτα ματια,κοντη με πιασηματα,το σωματακι ειναι λιγο καπως,εχει και λιγο κοιλιτσα...
-ιασ.1 μεσαιο πανω δεξια,κλειστο
-ιασ.1 δεξι,η μελαχροινη ψηλη που μοιαζει με ελληνιδα,λευκο δερμα,νοστινο προσωπο,αλλα πολυ σφιγμενη,δε πειθει...
-ιασ.10 ισογειο,μια ξανθια ευτραφης αδιαφορη παρουσια
-ιασ.10 οροφος,εργασιες...
-ιασ.20 δεξι,σουζη ειπε ο τσατσος με ελ.στοματικο,δε την ειδα γιατι ηταν δωματιο,μολις ειχε μπει...ποια ειναι;
-ιασ.20 οροφος,μια ψηλη ανοιχτοχρωμη,αδιαφορη παρουσια,συνηθως δουλευει στο κατω,ελ.στοματικο
-ιασ.20 ασανσερ,ναταλια η γνωστη αθιγγανη "skinny" απο ιασ.27/37,χτενισμενο σημερα το μωρο
-ιασ.19 ισογειο,μια ξανθια μετριου αναστηματος με αντρικο περπατημα,αδιαφορη παρουσια...
-ιασ.19 οροφος,2 κοπελες,η κλαουντια απο κολ.27 ισογειο,γνωστη για τη παρλα της,και μια αλλη μαυριδερη λατιν με βυζαρες,γνωστη φατσα,μου διαφευγει το ονομα...δεν ηταν η νατασσα σημερα...
-ιασ.27,μαρινα σταθερα με κωλο στο προγραμμα...κοντοπουτανο με ωραιο σωμα και βυζαρες,προσωπο με σχιστα ματια
-λ28 ισογειο,μια μαυριδερη ευτραφης,πολυ στριμωγμα μου εκανε,αλλα...
-λ28 οροφος,κλειστο
-ιασ.31 υπογειο,μαγδαλενα,ευτραφης μελαχροινη με κοντο μαλλι
-ιασ.31 ισογειο,μια ξανθια γκιλφ μπαρμπυ (για μερακληδες),κοντοπουτανη με βυζαρες,ειχε και κατι tattoo,10 κωλος...εχω την εντυπωση οτι την εχω δει και κολ.30 ισογειο
-ιασ.33,αντζελα,η γνωστη μινιον κοπελιτσα,την εχω δοκιμασει 2 φορες,κολ.15 και ιασ.27 με μετριες εντυπωσεις,ειναι ωραιο μωρο παντως...
-ιασ.30 υπογειο,το γνωστο θωρηκτο τζωρτζια,10 κωλος
-ιασ.30 οροφος,τζεσσικα η γνωστη μελαχροινη με το γυμνασμενο σωμα και τα ασιατικα χαρακτηριστικα προσωπου
-ιασ.36,ενα παλικαρι μου ειπε να κανω μεταβολη γιατι ηταν μια 150 κιλα...
-ιασ.37 οροφος,ροζαλιντα σταθερα,10 κωλος
-ιασ.37 ισογειο,εσρα η γνωστη γυρολογος,αδιαφορη παρουσια...
-ιασ.43,2 κοπελες,ιωαννα η γνωστη ξανθια κοντοπουτανη εκφυλοφατσα και μιχαελλα,ψηλο μιλφ ξανθο αδυνατο,μετριο γενικα,χωρις κατι αξιοσημειωτο,δε την εχω ξαναδει παντως...η τσατσα με το κοντο μαλλι πολυ καβλιαρα μου φανηκε,με κοιταζε πονηρα,αλλα μαλλον λαθος ατομο βρηκε...
-ιασ.46 οροφος,αλισια,τσιγγανορουμανα νεαρη με λιγο πλαδαρο σωμα κυριως στη μεση,οχι παχουλη παντως,κανονικο αναστημα
-ιασ.46 μεσαιο,αλεξια η γνωστη απο ιασ.27 παλιοτερα

αυτα τα ολιγα...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom