Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 143 άτομα (2 μέλη και 141 επισκέπτες)

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Επίσης, στην γρήγορη βόλτα που έκανα:

Φυλ. 61: η Τζούλια η ψιλή. Αλήθεια, τι λέει αυτή? Μου γυάλισε .. . .  :helpplea:
Δεν κλαις τα λεφτα σου αλλα δεν κανει και κατι το ιδιαιτερο για να θελεις να την ξαναπαρεις.Τυπικα πραγματα! :woldman:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
πρωινή αναφορά απο ΄πρώτη βάρδια (11:00 πμ)

Φ69 επάνω: Μαρία, πολύ ομορφη, ψηλή με καλο βυζί κ κώλο κ ελιτσα στο μάγουλα a la Cindy Crawford. Δειχνει κολαση.

Φ67 : Λάουρα ψήλη, αρκετά αδύνατη με μεγάλο στήθος κ πάρα πολύ ενδιαφερον καυλωτικο πρόσωπο/βλέμμα

Φ65 : Αντζελινα, ξανθιά, ψηλή. λεπτή, με στηθάκια που κοιτάνε τον ουρανό.
Δυστυχώς μέσα πολύ ψυχρή, απομακρη, τραβιόταν  κ η πίπα εντελώς χάλια .... (τσαμπα το 20€)
Μετανιωσα που δε δοκίμασα μια απο τις δύο  προηγούμενες ....
Καλα μην νομιζεις οτι με την Μαρια θα καλοπαιρνουσες! :tooth:
Την Λαουρα δεν την εχω παρει οποτε δεν μπορω να σου πω κατι.

blackRaven

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Καλα μην νομιζεις οτι με την Μαρια θα καλοπαιρνουσες! :tooth:
Την Λαουρα δεν την εχω παρει οποτε δεν μπορω να σου πω κατι.

Ααα, τόσο καλά :-( ... καλά που μου το είπες  :-)

[τελικά Χριστινα Φ71up κ ξερό ψωμί μου φαίνεται...]

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
πρωινή αναφορά απο ΄πρώτη βάρδια (11:00 πμ)

Φ67 : Λάουρα ψήλη, αρκετά αδύνατη με μεγάλο στήθος κ πάρα πολύ ενδιαφερον καυλωτικο πρόσωπο/βλέμμα
φιλε,εγω ενα θα σου πω και μετα θα κρινεις μονος σου αν πρεπει να πας η οχι...
οταν μπαινει μεσα σε ρωταει κοφτα,"να σου παρω πιπα η να στον παιξω να σου σηκωθει;"  :)

blackRaven

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
φιλε,εγω ενα θα σου πω και μετα θα κρινεις μονος σου αν πρεπει να πας η οχι...
οταν μπαινει μεσα σε ρωταει κοφτα,"να σου παρω πιπα η να στον παιξω να σου σηκωθει;"  :)

με έκανες κομμάτια ....

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
305
Like
4.607
Πόντοι
16.491
Λίγο πριν τις 11μμ χθες,συνάντηση με @millepetroza και φίλο του,μπήκαμε να δούμε την Ηλέκτρα,σηκώθηκε ένας πελάτης να πληρώσει,ρώτησε η τσατσά αν θα έμπαινε άλλος απευθυνόμενη στον mille,αυτός τη ρώτησε πόσοι άλλοι προηγούνται πριν από  αυτόν για να κανονίσει τον χρόνο του,και η θεϊκή ατάκα της τσατσάς που ακολούθησε:''Καλά,πέντε λεπτά για την ηδονή δεν μπορείς να περιμένεις'';  :uglystupid: Καρφώθηκε μόνη της δηλαδή ότι η φάση είναι εντελώς ξεπέτα,μακάρι λόγω Σαββατόβραδου και μόνο...

Όχι φιλε Επιρρεπή καμια σχεση με ξεπετα η μικρη.Το αντιθετο θα ελεγα ηταν υπομονετικη,ευδιαθετη,συμπαθης και εδειχνε όπως λεω στην κριτικη να το ζει το γαμησι η εστω να προσποιείται πολύ καλα.Εγω όπως την εκοψα πιστευω ότι ακομα δεν το εχει δει καθαρα επαγγελματικα το θεμα δηλαδή"αντε να τελειώνουμε να παμε στο επομενο 10αρικο"...

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
305
Like
4.607
Πόντοι
16.491
Τύπε,μέχρι και αυτή έχει "θαυμαστές"  ;) ....τι περίμενες!  :hi:
Να'ναι καλά οι βλάκες,που χαλάνε την πιάτσα...
Συμφωνώ...έχει φτιάξει πολύ σωματικώς...
Μόνο που στο onlygreek-άδικο ήθελε 15€ τις προάλλες...όπως και η Μέγκυ.
Εδώ 10 ζήτησε ή 15€...?  :hi:

Εγω σημερα που περασα από κει 10ευρω ζηταγε και μαλιστα πολύ παρακαλι επεσε μπας και μπουμε σχεδόν μπλοκο μας εκαναν με την τσα2 μαζι...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Λίγο πριν τις 11μμ χθες,συνάντηση με @millepetroza και φίλο του,μπήκαμε να δούμε την Ηλέκτρα,σηκώθηκε ένας πελάτης να πληρώσει,ρώτησε η τσατσά αν θα έμπαινε άλλος απευθυνόμενη στον mille,αυτός τη ρώτησε πόσοι άλλοι προηγούνται πριν από  αυτόν για να κανονίσει τον χρόνο του,και η θεϊκή ατάκα της τσατσάς που ακολούθησε:''Καλά,πέντε λεπτά για την ηδονή δεν μπορείς να περιμένεις'';  :uglystupid: Καρφώθηκε μόνη της δηλαδή ότι η φάση είναι εντελώς ξεπέτα,μακάρι λόγω Σαββατόβραδου και μόνο...
Έγραψα εχθές ότι την πήρε ο εξωθεσμικός μου φίλος και πέρασε καλά...
Σε καμία περίπτωση δεν βιάστηκε να τον τελειώσει η κορασίδα.... ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εγω σημερα που περασα από κει 10ευρω ζηταγε και μαλιστα πολύ παρακαλι επεσε μπας και μπουμε σχεδόν μπλοκο μας εκαναν με την τσα2 μαζι...
Ναι,γιατί κάνει εντελώς απλό πρόγραμμα... :hi:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Ααα, τόσο καλά :-( ... καλά που μου το είπες  :-)

[τελικά Χριστινα Φ71up κ ξερό ψωμί μου φαίνεται...]
Ε , και εσυ πηγες και επεσες πανω σε ολες τις φολες! :rockon: Διαβασε καμια κριτικη πρωτα.Για τις περισσοτερες κορασιδες της Φυλης υπαρχουν κριτικες.
Σιγουρα η Χριστινα ειναι δυναμη και εγγυηση αλλα υπαρχουν και αλλες καλες περιπτωσεις στην πιατσα! :hi:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Όχι μακαρι ετσι είναι αλλα το ζητουμενο είναι το ποτε θα καβαλησει κανα καλαμι και αυτή...γνωστο το φαινομενο σε πολλες του χωρου.
Εχεις δικιο! Πολλες ξεκινανε με καλη αποδοση και εν συνεχεια μεταλλασονται σε ξεπετες και φολες! Θελουν εξτρα λεφτα! Τις κακομαθαινουν οι αγαπουληδες και οι πιρφοροι!

blackRaven

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Στο Φ69 επάνω, δεύτερη βάρδια, μια ψηλή λεπτή μελαχρινή, λίγο σκληρό πρόσωπο,  που εμφανίζεται με ένα διαφανο μαύρο φόρεμα με σκισίματα, ξέρεις κανείς τίποτε ? πως τη λένε ? τι λέει μέσα ? 

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
305
Like
4.607
Πόντοι
16.491
Εχεις δικιο! Πολλες ξεκινανε με καλη αποδοση και εν συνεχεια μεταλλασονται σε ξεπετες και φολες! Θελουν εξτρα λεφτα! Τις κακομαθαινουν οι αγαπουληδες και οι πιρφοροι!

Ετσι ακριβως

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ειναι αυτη που ειχε ξεκινησει περσυ τον αυγουστο κολ.11 οροφος; μια κοκκινομαλλα με ομορφο προσωπο
και ωραιο κωλο;αν ειναι αυτη,ειναι λιγο ψοφια μεσα και σου λεει να κανεις σιγα στο γαμησι...
Αυτή που λες,είναι η Έλενα γνωστή και ως Μις.Πονόδοντος... ;)
Την είχαμε βγάλει έτσι με τον Dude007... :hi:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
kαλημερα βραδυνη βολτα στο μεταξι λιγο πριν της 21.30 οποτε εχουμε τα εξης με ξεκινημα απο

Ιασωνος44 δεξια υπερυψωμενο ισογειο Σοφια αλβανιδα καστανοξανθη προμιλφ και αριστερα διαδρομος Μαγδαλενα ξανθια νταρντανα
Μεγαλου Αλεξανδρου25 αριστερα Κατερινα ξανθια μιλφ ελληνιδα ψηλη με τη χαρακτηριστικη βαρια μπασα φωνη γνωστη απο εξηκιου Λιοσιων,δεξια μια πιο νεα πολυ αδυνατη κοπελα μετριο προσωπο δεν την εχω ξαναδει παλι
Μεγαλου Αλεξανδρου15 Ανδριαννα νεαρη ξανθια κοπελα με καλο σωματακι που δουλευει πρωι Κολωνου48
Μεγαλου Αλεξανδρου22Α Σβετα γκιλφ παρακμη σκετη πανω απο 50 σιγουρα χοντρη κοντοκουρεμενο καστανο μαλλι πολυ μετρια αδιαφορη παρουσια
Μεγαλου Αλεξανδρου28Α μια μελαμψη ευσωμη κοπελα κανονικο υψος μαυρο μαλλι μακρι καινουργια οπως ειπε ο τσατσος με φουλ προγραμμα ελευθερο στοματικο και κωλο
Κολωνου53 Παολα απο Μ.Αλεξανδρου28 και Σιμονα ηταν και οι δυο δωματιο
Κολωνου48 Χριστινα  η νταρντανα με το καστανο μακρι μαλλι και τα τατουαζ μαζι της πρεπει να ηταν η Βαλερια που ηταν δωματιο
Ιασωνος37Β Λανα η ρωσσιδα μιλφαρα που οσο περναει ο καιρος γινεται ολο και πιο ωραια
Ιασωνος37Α μια κοντη κοπελα στο ιδιο υψος με την Συλβανα που δουλευει εκει αλλα οχι τοσο μελαψη και ειχε πιο ωραιο σωματακι
Ιασωνος30Α Λολα ξανθια νεαρη πολυ καλη με ωραιο σωμα και Μαρια οχι το ξωτικο μια αλλη μαυριδερη μετρια ειχε σωμα με πιασιματα
Ιασωνος19 κατω Βαλερια καστανο μακρι μαλλι σωμα με λιγα πιασιματα ωραια βυζια ευχαριστη διαθεση στο σαλονι
Ιασωνος20Γ Αννα η πρωην Εσρα απο Ιασωνος19 παλιοτερα αδιαφορη παρουσια
Ιασωνος20Α Ρωξανα ηταν δωματιο δεν την ειδα
Ιασωνος10 ισογειο μια Ιωαννα νομιζω πως τη ειπε η τσατσα μελαχρινη μαυρο μακρι ισιο μαλλι ωραιο κορμι και επιδερμιδα αξιολογη παρουσια
Ιασωνος1Γ Μινα το ξανθο αδυνατο πιπινακι
Ιασωνος1Β δεξια Μπονα η κοσσοβαρα με φουλ προγραμμα,αριστερα κλειστο
Ιασωνος1Α Βερονικα και Μαρινα που εχουν σταθεροποιηθει σε αυτη τη βαρδια
Ιασωνος2Α Η μελαχρινη Ευα με μαυρο μακρι μαλλι καλο σωματακι
Κολωνου27B Nαταλι η μελαμψη με κοντο μαλλι ατσουμπαλο μετριο σωμα που εχει δουλεψει παλιοτερα στα Ιασωνος1Β,2Α,Β
Κολωνου23 Φωτεινη η καστανοξανθη με μακρι ισιο μαλλι αρκετα καλο σωμα που συνηθως παρουσιαζεται μονη της στο σαλονι και λεει το προγραμμα της
Κολωνου27Α Νεαρη καστανοξανθη κοπελα που εμφανιστηκε πριν λιγες μερες Λεωνιδιου28 οροφο με την Λειλα
Αχιλλεως48 και Μαραθωνος Βαλερια η αλλιως Αγαπη κοντη με σπαστο μαλλι σωματακι αφρατο φατσα νοστιμη αλλα φαινεται απειρη δεν εμπνεει εμπιστοσυνη σιγουρια για να δοκιμαζα μαζι της αλλα αν δεν δοκιμασω δεν θα μαθω ποτε ισως οταν περισεψουν φραγκα για ρισκο μπορει.Θα δουλευει και μετα τα μεσανυχτα στην τριτη βαρδια
Μαραθωνος59 Mαρσελα το στανταρακι μου περασα να πω ενα γεια ισως κατα την προσωπικη μου γνωμη το πιο αξιολογο που παιζει εκει καθως δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο απο εμφανιση αλλα εχει ωραιο στυλακι και ειναι δεκτικη αντεχει στην πιεση βεβαια το προγραμματακι της υπεραπλο ετσι εναντι των αλλων διπλα μπορει να βελτιωθει πιστευω στην επικοινωνια και τις επιδοσεις της θελει δουλεια παντως, ας ειναι δεν πειραζει περναμε καλα και ετσι
Μαραθωνος59Α Ντιανα  η ξανθια με το μακρι μαλλι ηταν δωματιο δεν την ειδα

Αλλαγη πορειας για ενα συντομο περασμα απο λιοσιων

Τροφωνιου 13 ισογειο ελενη το ξανθο γκρανυ απο Διδυμου 27 και αλλη μια χοντρη χαβουζα ξανθια Ρωσσιδα μαλλον αρκουδα αδιαφορη
Βεργας 3 κατω αριστερα Παολα η ασχημη στη φατσα σχετικα ψηλη σωμα καλο σχετικα εχει δουλεψει και στα μαραθωνος59Α,Αχιλλεως48 και μαραθωνος

αυτα και απο την δευτερη βαρδια να συμπληρωσω και για την πρωινη βαρδια οτι Βεργας6β ηταν η βασσιλισα σονια και στο6Α το εταιρο γκιλφονι Μαριαννα επισης συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια που ενημερωνουν ειναι πολυτιμη η βοηθεια και η συνεισφορα τους

Αυτα προς το παρον φιλοι μου καλα να περνατε καλο ξημερωμα σε ολους καλη διασκεδαση σε οσους ειστε εξω για ποτο και για να μην ξεχνιομαστε προσοχη στο δρομο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom