Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 155 άτομα (5 μέλη και 150 επισκέπτες)

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
...Οσο για τη Γιαννα απο τις μεγαλυτερες ξεπετες που εχουν υπαρξει ποτε προσωπικη μου αποψη και οχι μονο αλλα για καποιους αλλους καλη σεβαστες ολες οι γνωμες.

Πόρνε μου, εγώ με τη Γιάννα ΠΑΝΤΑ περνάω Ζάχαρη, και γι'αυτό την ψάχνω,
είναι και θέμα χημείας και ζωδίων ξέρεις, και είναι λογικό,
δεν μπορούμε να ταιριάζουμε όλοι με όλους.

Όταν δεν ταιριάζουμε με κάποια κοπέλα απλά πάμε με άλλες, σιγά το δύσκολο...χεχεχε

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Όταν δεν ταιριάζουμε με κάποια κοπέλα απλά πάμε με άλλες, σιγά το δύσκολο...χεχεχε
Ναι φυσικα και δεν ειναι δυσκολο γι αυτο και παμε με αλλες που ταιριαζει η χημεια μας αλλα οχι τα ζωδια καθως δεν ειμαστε ψαγμενοι στο αντικειμενο.Απλα οπως ακουγεται η θετικη γνωμη για μια κοπελα θα εκφραστει και η αρνητικη γιατι ετσι πρεπει να διατυπωνονται ολες οι αποψεις

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Live Διδύμου με pitsilisti...

7A η νεαρή μουνάρα Πατρίτσια, ξανθιά με ίσιο μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά, ωραίο κορμί με 1,5αρι βυζί και τρομερό κωλαράκι με κορδόνι και τατού πάνω από αυτό, απλό πρόγραμμα.
7Β η σχετικά νεαρή Τζώρτζια/Τζωρτζιάννα, μελαχρινή με μακρύ σχεδόν ίσιο μαλλί, ωραίο σκληρό τραχύ πρόσωπο, σφιχτό γυμνασμένο κορμί, 1.5αρι βυζί και ωραίο κώλο, απλό πρόγραμμα.
8Α η μιλφ Σοφία η Ουκρανέζα από Φωκαίας 25Α αρχικά, Αλκιβιάδου 16Α, Διδύμου 18, μελαχρινή με μακρύ ελαφρώς σπαστό μαλλί, σήμερα ήταν όμορφη καθότι βαμμένη αν και έχει τραχύ πρόσωπο, φορούσε μαύρο φόρεμα σαν αυτό που φοράει η Άννα-πίτσος στο Φ.69Α, 1,5αρι-2αρι βυζί χωρίς σουτιέν μέσα από το ημιδιαφανές μαύρο φόρεμα, λίγη κοιλίτσα και ωραίο κώλο, ελεύθερο στοματικό-τελειωτικό στο στόμα.
8Β η Αλεξάνδρα που δεν είναι άλλη από την Μόνικα του Φ.40 την οποία και πέτυχα πριν λίγες μέρες στο Ιάσονος 30 πάνω, τίνει να χαρακτηριστεί ως γυρολόγος έτσι όπως το πάει, μελαχρινή μέ ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, μέτριο χαμογελαστό πρόσωπο, κανονικό σώμα, γυμνόστηθη ως συνήθως με 2αρι-2,5αρι βυζί και ωραίο κώλο, φουλ πρόγραμμα.
16Α η μιλφ σοβιετική Ειρήνη, ξανθιά με κοντό μαλλί, μέτριο πρόσωπο, λευκόσαρκη με σχεδόν κανονικο σώμα, 2αρι βυζί, χαλάρωση στην κοιλιά και κώλος με πιασίματα και η μιλφ σοβιετική Λίλιαν με σύντομο πέρασμα από Αλκαμένους 117, ξανθιά με μακρύ μαλλί, καλό χαμογελαστό πρόσχαρο πρόσωπο, κανονικό σώμα με 2αρι βυζί και ωραία κωλάρα, ελεύθερο στοματικό-τελειωτικό στο στόμα αμφότερες και κάνουν και παρτούζα.
16Β η Άννα-σάντουιτς, ξανθιά με πυκνό σπαστό μακρύ μαλλί, πολύ ωραίο πρόσωπο με ωραία μάτια, σχετικά κοντή με υπερ-πληθωρικό σώμα, βυζάρες, κοιλιά, κωλάρα, μπουτάρες και όλα αυτά σε μαύρο διχτυωτό, φουλ πρόγραμμα.
18 η γκιλφ Αλιόνα, ξανθιά με ίσιο πιασμένο μαλλί, ωραίο ψυχρό δολοφονικό πρόσωπο, αδύνατο ωραίο κορμί, σε κοινή θέα οι σιλικονάτες 2,5αρες βυζάρες της, ωραίο κώλο, ελεύθερο στοματικό-τελειωτικό στο στόμα και δεν αφήνει σταγόνα που να μην βγει και να πάει χαμένη.
20 η μιλφ Μαρία, με καστανοκόκκινο ίσιο καρέ μαλλί, μέτριο τραχύ πρόσωπο, σχετικά κοντή, με 2αρι βυζί, λίγο χαλαρό σώμα και κώλος με λίγα πιασίματα, ελεύθερο στοματικό-τελειωτικό στο στόμα.
22 η Άννα η μυστήρια από δίπλα το Δ.20 και το Άγκυρας 12Α, μελαχρινή με μακρύ μαλλί, σοβαρό ψυχρό ωραίο αν και τραχύ πρόσωπο, ψηλή με ωραίο κορμάρα με 2αρι-2,5αρι βυζί και ωραίο κώλο που εμφανίζει όμως τα πρώτα σημάδια κυτταρίτιδας, κλασσικά πάντα με τα μαύρα της εσώρουχα, ελεύθερο στοματικό-τελειωτικό στο στόμα.
Την πήρε ο πίτσι για ακάποτη τσιμπουκοδρομία και της τα έδωσε όλα στο στόμα τρικλίζοντας σαν λιοντάρι!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Πόρνε μου, εγώ με τη Γιάννα ΠΑΝΤΑ περνάω Ζάχαρη, και γι'αυτό την ψάχνω,
είναι και θέμα χημείας και ζωδίων ξέρεις, και είναι λογικό,
δεν μπορούμε να ταιριάζουμε όλοι με όλους.

Κωλομάγαζα τελείως...

Πήρα την Αγάπη στο μαραθώνος.  Δεν υπήρχε κανείς στο σαλόνι και ο σκατότσατσος ο ρωσομπλιάτ, από το 10λεπτο άρχισε να χτυπάει την πόρτα συνέχεια...

Ενώ είχα πάρει και ένα στυλιάρη πριν ενα 3μηνο στο Βεργας 3 της ιδιας αλυσιδας δηλαδη και ενας αλλος ρωσομπλιατ τσατσος δεν μου εδωσε τα λεφτα μου πισω ενω εδιωξα το μπάζο στο 3λεπτο γιατι δεν ηθελε να κανει τιποτα.  Γιαννα την ειχανε βαφτισει εκεινη την ξεπετα, όχι η Γνωστη Γιαννα.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Κωλομάγαζα τελείως...

Πήρα την Αγάπη στο μαραθώνος.  Δεν υπήρχε κανείς στο σαλόνι και ο σκατότσατσος ο ρωσομπλιάτ, από το 10λεπτο άρχισε να χτυπάει την πόρτα συνέχεια...

Ενώ είχα πάρει και ένα στυλιάρη πριν ενα 3μηνο στο Βεργας 3 της ιδιας αλυσιδας δηλαδη και ενας αλλος ρωσομπλιατ τσατσος δεν μου εδωσε τα λεφτα μου πισω ενω εδιωξα το μπάζο στο 3λεπτο γιατι δεν ηθελε να κανει τιποτα.  Γιαννα την ειχανε βαφτισει εκεινη την ξεπετα, όχι η Γνωστη Γιαννα.
Ακριβως ετσι τα λεφτα σου δεν τα πηρες πισω ενω κανονικα θα επρεπε ισως ησουν πολιτισμενος και δεν ηθελες φασαριες γιατι εκει δεν παμε για να τσακωθουμε αλλα να περασουμε καλα λιγα λεπτα αλλα ουτε αυτο δεν μπορει να γινει σε αυτα το μαγαζια.Οσο για την επιστροφη των χρηματων επρεπε να δεις τι εγινε προσφατα πριν λιγες μερες οταν ενας φυλακοβιος αλητης κακος ομως απ τους λιγους κολωνιοτης γαμησε στο αχιλεως και Μαραθωνος πηρε τα λεφτα πισω μια κοκινομαλλα ειχε βαλει τα κλαματα και αυτος ελεγε στην  τσατσα να παρει τηλεφωνο οποιον ηθελε αυτος περιμενε εκει για ωρα στο συνεργειο που ειναι διπλα αλλα δεν εμφανιστηκε κανεις ενταξει ειπαμε να μην φτασουμε σε τετοιο επιπεδο αλλα επειδη ολοι δεν ειναι ιδιοι και οι υπηρεσιες πρεπει να προσεχουν πως συμπεριφερονται γιατι δεν ξερουν τι τρελα κουβαλαει ο καθενας

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
YΓ. "μπλιατ" για οσους δεν γνωριζουν ειναι το "γαμώτο" στα ρωσικά

εγώ πάλι ξέρω στα ρώσικα το

ατκαζάλα νόchιου, ατκαζάλα ντνιόμ
ντούμαγιες μούι ντρούchιμ,
νιέτ, ντρουγκίχ γιεμπιόμ

με αρνήθηκες νύχτα, με αρνήθηκες μέρα
νόμιζες οτι την παίζω,  :jerking:
όχι, άλλες γαμάω.

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
πριν λιγ0 γαμησα την δασκαλιτσα (φοραγε γυαλακια) αλινα απο αλκαμενους 117. εκτος απο γυαλια φοραγε ζαρτιερες και χρυσα τακουνια! ωραιο τσιμπουκακι , ωραιο στησιμο . την εχω ξαναγαμησει αλλα ειχα καιρο .8α την ξαναπαρω καποια στιγμη

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
πριν λιγ0 γαμησα την δασκαλιτσα (φοραγε γυαλακια) αλινα απο αλκαμενους 117. εκτος απο γυαλια φοραγε ζαρτιερες και χρυσα τακουνια! ωραιο τσιμπουκακι , ωραιο στησιμο . την εχω ξαναγαμησει αλλα ειχα καιρο .8α την ξαναπαρω καποια στιγμη

Η Αλιναρα εχει βελτιωθει πολυ
πηρε το κολαει στη δουλεια πλεον και ειναι καλη μεσα γιατι τον πρωτο καιρο που ξεκινησε στα μπουρδελα δεν ειχε καλη αποδοση μιας και προερχοταν απο τον μασαζοχωρο και της πηρε λιγο καιρο να μαθει
τωρα ειναι ομως πολυ καλη

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τα μαγαζια αυτα αποτελουν πλεον τον απολυτο ορισμο της απατης οχι μονο για το20ευρω που δεν το αξιζουν σε καμια περιπτωση αλλα γενικοτερα για την απαραδεκτη συμπεριφορα των υπηρεσιων ειδικα αυτης που δουλευει στο μεσαιο καθως χτυπαει πορτα πριν το10λεπτο σε σταθερους πελατες και σε ακυρες ωρες πρωι που δεν περιμενουν αλλοι στο σαλονι.Καλα απο επιδοσεις στο δωματιο μετριοτητα καθως οι κοπελες δεν γνωριζουν ουτε τη γλωσσα ουτε τα στοιχειωδη για τη δουλεια οποτε αν δεν φερουν επιτελους καποια αξιολογη κοπελα το πιο πιθανο ειναι να κλεισουν.Οσο για τη Γιαννα απο τις μεγαλυτερες ξεπετες που εχουν υπαρξει ποτε προσωπικη μου αποψη και οχι μονο αλλα για καποιους αλλους καλη σεβαστες ολες οι γνωμες.
θα συμφωνησω...σ'αυτα τα μαγαζια μονο τη νικη "το φλογοβολο" εχω να θυμαμαι...

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
πηρε το κολαει στη δουλεια πλεον και ειναι καλη μεσα γιατι τον πρωτο καιρο που ξεκινησε στα μπουρδελα δεν ειχε καλη αποδοση μιας και προερχοταν απο τον μασαζοχωρο και της πηρε λιγο καιρο να μαθει
αυτο  που ειδα παντως ειναι πως εχει κακογερασει

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Η Αλινα ειναι μια ξανθια παχουλη Ρωσιδα;Περσυ το καλοκαιρι που περναγα απο κει ειδα μια τετοια κοπελα να μπαινει στην αλλαγη της βαρδιας με πολιτικα κρατωντας μια σακουλα γεματη παγωτα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Η Αλινα ειναι μια ξανθια παχουλη Ρωσιδα;Περσυ το καλοκαιρι που περναγα απο κει ειδα μια τετοια κοπελα να μπαινει στην αλλαγη της βαρδιας με πολιτικα κρατωντας μια σακουλα γεματη παγωτα.

oχι δεν ειναι παχουλη

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

Αλινα στο 117???.μηπως εννοεις 113?.....αλλα του 113 δε φοραει γυαλακια...

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Στα γωνιακά στη Φωκαίας στην τρέχουσα βάρδια...

▪Φωκαίας 27:
Η μελαχροινή Αλεξία επέστρεψε...
Μελανούρι,με όμορφο πρόσωπο και πολύ ωραίο κορμί-με απίστευτο κωλί!  :kissass2:

Μαζί της η μελαχροινή Κλαούντια.
Με θηλυκό πρόσωπο,με όμορφα μάτια και με χαρακτηριστικά τσιμπουκόχειλα.  :pipa2:
Με ωραίο ζουμερό κώλο.

▪Φωκαίας 27 υπόγειο:
Η καστανή Σοφία.
Με πρόστυχο-ψιλοσκυλέ πρόσωπο.
Αδύνατο κορμί,με μικρό στήθος και με ωραίο τουρλωτό κώλο. :zfuck:
Με φουλ πρόγραμμα.

▪Φωκαίας 27 όροφος:
Η μελαχροινή Μαρίνα.
Ψηλή,με ψιλοάγριο πρόσωπο αλλά με σχετικά καλό κορμί με κωλάρα την οποία και δίνει. :fuck2:

▪Φωκαίας 24:
Η καστανόξανθη Βιολέτα.
Με γλυκό πρόσωπο και με ζουμερό κορμί Με ψιλοατσούμπαλο κώλο.
Καλή τσιμπουκόβια! :pipa1:
Εδώ και λίγο καιρό έχει βάλει και κώλο στο μενού. :fuck1:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Στα γωνιακά στη Φωκαίας στην τρέχουσα βάρδια...
▪Φωκαίας 27:
Η μελαχροινή Αλεξία επέστρεψε...
Μελανούρι,με όμορφο πρόσωπο και πολύ ωραίο κορμί-με απίστευτο κωλί!  :kissass2:
Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωώ................. :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Κωλομάγαζα τελείως...

Μαλλον ειχες παρει την Ιουλιαννα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom