που ειναι η περσεπολις ;
Εδώ....
που ειναι η περσεπολις ;
Και η Λάουρα στο Φ.67,στυλιάρι βυζαρού τα πρωινά!ορορα τυπε το μεγαλυτερο στηθος της πιατσας φυλλης κατι ειναι
Περασμα τωρα στην απογευματινη βαρδια απο το Αλκαμενους 117 για να δω την Κριστυ για την οποια ειπωθηκαν καλα λογια.Ελειπε και θα ειναι παλι απο Κυριακη οπως με ενημερωσε η υπηρεσια.Μου παρουσιασε μια Βερονικα,ξανθια με μετριο προσωπο,ωραιο σωμα και κωλο,με μικρα βυζια .Ρεπατζου οπως ειπε η τσατσα.Η Νίκα απο Αλκιβιάδου ξέρει κανείς που εργάζεται και τι ωρες ??
Αχαρνών έτσι όπως κατεβαίνεις από φώκιας για κέντρο στο αριστερό χέρι περίπου 2-3 στενά . ... και ενημέρωση και βοηθάμε την τοπική οικονομία! ....μουχαχαχα!που ειναι η περσεπολις ;
Στο Ιράν τύπε.που ειναι η περσεπολις ;
Στο Ιράν τύπε.
Κου Τσου τι είναι αυτό που ήπιες;
84β εννοουσα.Γεια σας παιδιά!
Ξέρει κανείς μια κοπέλα Μανταλενα απο Φυληςπου γραφτηκε πρόσφατα μια κριτικη που ε87β
μπορω τωρα νατη βρω;;
περασα σημερα απο κει η τσα2 την ηξερε αλλα δεν ξερει που ειναι τωρα..
ευχαριστω..καλα να περνατε!
Το χα ξαναγραψει και παλιοτερα οτι πριν λιγα χρονια, μερα μεσημερι, απεναντι απ το γιοφυρι πηγαν να μου σπασουν το αμαξι μπροστα στα ματια μου :S
Πουθενα δεν ειναι ασφαλες στο Μεταξι. :S
ωραια ενημερωση ιασωνος 19α ντιανα.το πιπινακιι εχει πολυ καλη συμπεριφορά στο δωμάτιο δεν χρειάζεται να γίνεις γητευτης για να περάσεις καλαΠριν λίγο με τον εξωθεσμικό μου φίλο...υπό βροχή!
Μεταξουργείο....μόνο Πάκια...ούτε 1 Έλληνας,πάλι! :S
Ιάσωνος 19Α κάτω - Ντιάνα (το κοντό πιπίνι με τα ωραία βυζάκια...μακρύ μαύρο μαλλί,απλό πρόγραμμα)
Αυτά τα λίγα,από το άδειο Μεταξουργείο!
ωραια ενημερωση ιασωνος 19α ντιανα.το πιπινακιι εχει πολυ καλη συμπεριφορά στο δωμάτιο δεν χρειάζεται να γίνεις γητευτης για να περάσεις καλα
n.smirni76, aoratos19 & billy13
Ρομαντικες ενημερωσεις απο νσμυρνη, αορατο και βασιλειο δεκατο τριτο
Μπιλυ παλι δεν εβγαλες φωτο απο πρεζοπιατσα ομως... :-
Αφου ξερεις ποσο αναγκη το εχω...
Συμπληρωματική ενημέρωση από τα λίγα που είδα πάνω στην αλλαγή της βάρδιας:Πριν λίγο με τον εξωθεσμικό μου φίλο...υπό βροχή!
Μεταξουργείο....μόνο Πάκια...ούτε 1 Έλληνας,πάλι! :S