Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 246 άτομα (15 μέλη και 231 επισκέπτες)

customer

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Κριτικές
13
Like
207
Πόντοι
11
Η Νίκα απο Αλκιβιάδου ξέρει κανείς που εργάζεται  και τι ωρες ??
Περασμα τωρα στην απογευματινη βαρδια απο το Αλκαμενους 117 για να δω την Κριστυ για την οποια ειπωθηκαν καλα λογια.Ελειπε και θα ειναι παλι απο Κυριακη οπως με ενημερωσε η υπηρεσια.Μου παρουσιασε μια Βερονικα,ξανθια με μετριο προσωπο,ωραιο σωμα και κωλο,με μικρα βυζια .Ρεπατζου οπως ειπε η τσατσα.
Η Βερονικα ειναι η πρωην Νικα απο Διδυμου 20,Αγκυρας 12α,12β.

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
που ειναι η περσεπολις ;
Αχαρνών έτσι όπως κατεβαίνεις από φώκιας για κέντρο στο αριστερό χέρι  περίπου 2-3 στενά . ... και ενημέρωση και βοηθάμε την τοπική οικονομία! ....μουχαχαχα!

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Τελικά τι σας ενδιαφέρει πιο πολύ; τι ήπια η το πρησμενο κωλοτρυπιδι της Ιολενας? ?? :grin:

Attackαδόρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2015
Κριτικές
6
Like
206
Πόντοι
1
Γεια σας παιδιά!
Ξέρει κανείς μια κοπέλα Μανταλενα απο Φυλης 87β που γραφτηκε πρόσφατα μια κριτικη που ε
μπορω τωρα νατη βρω;;
περασα σημερα απο κει η τσα2 την ηξερε αλλα δεν ξερει που ειναι τωρα..
ευχαριστω..καλα να περνατε!

Attackαδόρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2015
Κριτικές
6
Like
206
Πόντοι
1
Γεια σας παιδιά!
Ξέρει κανείς μια κοπέλα Μανταλενα απο Φυλης 87β που γραφτηκε πρόσφατα μια κριτικη που ε
μπορω τωρα νατη βρω;;
περασα σημερα απο κει η τσα2 την ηξερε αλλα δεν ξερει που ειναι τωρα..
ευχαριστω..καλα να περνατε!
84β εννοουσα.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλησπέρα παιδιά βόλτα πριν λιγα λεπτα σε διάφορα μαγαζιά ας ξεκίνησω απο το τέλος προς την αρχή έτσι έχουμε τα εξης

Φυλής και Φώκαιας εκεί που είναι τα δυο μαζί αριστερά Βανέσα η μελαχρινή μικροκαμωμένη Μινιόν κοπελα φορούσε ενα ωραίο ριχτο σα φόρεμα συμπαθητική παρουσια και δεξια Σόνια ενα νεαρό Αλβανακι με κοντό καστανοκόκκινο μαλλί ωραίο σώματα κι μικρο βυζακι έντονα χαρακτηριστικά προσώπου είχε πολύ καλη διάθεση μιλήσαμε λίγο μου είπε οτι κανει ελεύθερο στοματικό ενδιαφέρουσα αρκετά
Φυλης136 Ιωάννα η ψηλή αδύνατη με μαυρο μακρι μαλλι που εμφανίστηκε Χωματιανου11οροφο πρόσφατα
Πιπινου65 Η πολυ όμορφη Αλεξάνδρα μελαχρινή με μαυρο μακρί μαλλί σωμα δυνατό και προσωπαρα.Έχει δουλέψει και Τροφωνιου11ισογειο,Φωκαιας17Α την παρουσίασε ο τσάτσος με την γραβατα απο φυλης59
Αλκαμενους117 Βερόνικα πρωην Νικά μιλφ απο Διδυμου20,Ακγυρας12Α,Β ελεύθερο στοματικό τελειωτικό καλό σωμα αλλά στο δωμάτιο μέτριες επιδόσεις το πρωι πρεπει να δουλεύει Διδυμου8ισογειο η Κριστυ το σοβαρό χαρτί του μαγαζιού θα ερθει απο Κυριακή
Αλκαμενους113 Μαρια και Αλινα τα δυο μιλφογκιλφ
Περγαμου27Β Εύα η θρυλική ξανθιά έμπειρη γκιλφ και Αννα η Βουλγάρα
Βεργας3 αριστερά Πάολα μελαχρινή με άσχημη φάτσα κανονικό σωμα αλλά το κυριότερο δοκιμασμένη με χαμηλοτατες επιδόσεις στο Δωμάτιο μαζί της ηταν μια πιο συμπαθητική και σαφως καλιτερη με κοντο μαυρο μαλλί ψηλή ανοικτόχρωμη,δεξια Ναταλυ μια μελαχρινή με κοντό μαλλί έμοιαζε πολύ με την κοπελα αριστερά,Πανω Εύα κοντή με άσχημο σωμα καθώς έχει κοιλιά μακρί μαλλί πολύ μέτρια παρουσια για20€ σε καμια περιπτωση ένας μπαρμπας πάντως μπήκε καρφωτος καθώς ανεβαιναμε μαζί τις σκάλες έτρεχε να προλάβει
Βεργας2 Κατρίν μελαχρινή χοντρουλα μαυρο μακρί μαλλί ελεύθερο στοματικό είναι η Ζακλυν απο Ιωαννινων3
Βεργας6Β Μαριάννα ξανθιά μιλφογκιλφ ελεύθερο στοματικό
Αλκιβιαδου16Α Πατρίτσια ξανθιά γκιλφ πολύ μέτρια φουλ πρόγραμμα
Αλκιβιαδου 16Β Τζούλια μια ξανθιά αδύνατη κοπελίτσα  με κοντο μαλλί ως τους ώμους πολύ νωχελικη και διστακτική στο σαλόνι φουλ πρόγραμμα
Αλκιβιαδου16Γ Μια μελαχρινή νεαρή ψηλή κοπελα
σωμα με πιασιματα ωραία βυζια επίσης φουλ πρόγραμμα

Αυτά για την ωρα παληκάρια καλη συνέχεια να έχετε

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πριν λίγο με τον εξωθεσμικό μου φίλο...υπό βροχή!
Μεταξουργείο....μόνο Πάκια...ούτε 1 Έλληνας,πάλι!   :S

Ιάσωνος 20Γ - Τζανίνα (η γνωστή ξανθιά φόλα,καραμούζιαζε κόσμο - πάκια -  :grin: )

Ιάσωνος 33 - Χριστίνα (εντελώς στυλιάρι,καύλα με απαξιωμένη μούρη....άβυζη με απλό πρόγραμμα) & Άντζελα (Αλβανοκοντύλω με απλό και αυτή)  :s&m_2:

Ιάσωνος 19Α κάτω - Ντιάνα (το κοντό πιπίνι με τα ωραία βυζάκια...μακρύ μαύρο μαλλί,απλό πρόγραμμα)

Ιάσωνος 37Β - Κατερίνα (τσουρκοειδές μπαζάκι...σγουρό μαλλί,με 69)

Κολωνού 30Β - Ανδριάνα (το στυλιάρι,με τα γυαλάκια...με απλό πρόγραμμα) :-*

Τιμήθηκε από τον εξωθεσμικό,με καλές εντυπώσεις...αν και το μωρό σχόλαγε!
Τίμια,η κορασίδα...

Κολωνού 32Β -  Μόνικα (το στυλιάρι,από το Κ.15 αριστερά...με απλό) ,μαζί της η Μισέλ (ανανεωμένη  :tits2: ,κοντεύει να γίνει τελείως στυλιάρι...με απλό πρόγραμμα) 15€,η τιμή.

Κολωνού 15 δεξιά - Άννα (το στυλιάρι γυρολόγος που πήρα προχθές στο 11 πάνω,με ακά τσιμπούκι  :pipa1: ) & Μέγκυ (ξανθό στυλιάρι,που επιμένει να ζητάει 15€  :jerking:...με 10€...θα την έπαιρνα και ας είναι φόλα)

Κολωνού 11Α κάτω - Άννα (ξανθό μαϊμουδάκι...με λευκά εσώρουχα σήμερα,απλό πρόγραμμα)  :pipa1:

Τιμήθηκε και πάλι,με καλές εντυπώσεις από εμένα.... :erection:

Κολωνού 23 - μπαζο/Λουμινίτσα (προσπαθούσε να βάλει άτομο στο δωμάτιο,σπρώχνοντας τον  :grin:)

nDTkEh7.jpg

JPZZzZg.jpg

ysiFNec.jpg

Αυτά τα λίγα,από το άδειο Μεταξουργείο!  :hi:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
n.smirni76, aoratos19 & billy13

URL]]

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Το χα ξαναγραψει και παλιοτερα οτι πριν λιγα χρονια, μερα μεσημερι, απεναντι απ το γιοφυρι πηγαν να μου σπασουν το αμαξι μπροστα στα ματια μου  :S
Πουθενα δεν ειναι ασφαλες στο Μεταξι.  :S

Ποιός θα τολμούσε να σπάσει το αμάξι του Μάριον Κομπρέτι ??

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66

Ιάσωνος 19Α κάτω - Ντιάνα (το κοντό πιπίνι με τα ωραία βυζάκια...μακρύ μαύρο μαλλί,απλό πρόγραμμα)

Αυτά τα λίγα,από το άδειο Μεταξουργείο!  :hi:
ωραια ενημερωση :rockon: ιασωνος 19α ντιανα.το πιπινακιι εχει πολυ καλη συμπεριφορά στο δωμάτιο δεν χρειάζεται να γίνεις γητευτης για να περάσεις καλα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ρομαντικες ενημερωσεις απο νσμυρνη, αορατο και βασιλειο δεκατο τριτο  :rockon: :rockon: :rockon: :wanker: :wanker: :wanker:

Μπιλυ παλι δεν εβγαλες φωτο απο πρεζοπιατσα ομως...  :s&m_2: :s&m_1: :-
Αφου ξερεις ποσο αναγκη το εχω...  :wanker: :grin:

Μαν,έβρεχε και τα ζάκια ήταν άφαντα... :-

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Συμπληρωματική ενημέρωση από τα λίγα που είδα πάνω στην αλλαγή της βάρδιας:
Ο στόχος ήταν για την Κάτια στο Κολωνού 30 πάνω,ήταν δωμάτιο και η milf Άννα μπαινόβγαινε στο κουζινάκι και στο σαλόνι.Όταν επέστρεψα αργότερα,επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό,οπότε αποφάσισα να δοκιμάσω αλλού την τύχη μου…

Στο Κολωνού 30 κάτω ήταν η ψηλούτσικη Έλενα και  η ''Ιταλίδα'' Βανέσσα,μελαχροινές και οι δύο,για την Έλενα δεν ξέρω,για τη Βανέσσα όχι...
Στο Ιάσωνος 33 πήγα για τη Μαρία το ''ξωτικό'',ήταν μια άλλη Μαρία,μαυριδερή με πιασίματα.
Στο  Ιάσωνος 30 υπόγειο η σοκολατόχρους Τζούλια,και μια στυλιάρι ξανθιά,βαριεστημένη βγήκε από το δωμάτιο που είχε…
Στο Ιάσωνος 30 πάνω είχε δύο,μία κοντή με περμανάντ,και μία πιο ψηλή μελαχροινή,καλές μου φάνηκαν,ανακοίνωσε και παρτούζα ο νεαρός τσάτσος,τις έχω ξαναδεί εκεί μήνες πριν,ξέχασα πώς τις λένε...
Στο Κολωνού 27β μία που βαριότανε να σαλονάρει,με ξινισμένη μούρη,ψηλή με ''κουβανέζικο'' σωματότυπο.
Στο Κολωνού 23 ήταν η διοπτροφόρος Γκάμπυ,παρόμοιο στυλ με Αντριάννα από Κολωνού 30,τουλάχιστον  ξαδέλφες θα το πίστευα ότι είναι,ψιλοψήθηκα να περάσω,έμπαινε σε συναγωνιστή,το άφησα για το μέλλον.
Στο Κολωνού 23 υπόγειο ήταν μια ομορφούλα με ωραίο χαμόγελο,καλό στητό κορμί,Αλεξάνδρα άκουσα,με θυμήθηκε με νεύμα που την είχα δει λίγο νωρίτερα στο Ιάσωνος 20 το μεσαίο.
Κολωνού 15 δεξιά - Άννα (το στυλιάρι γυρολόγος που πήρα προχθές στο 11 πάνω,με ακά τσιμπούκι Στο Κολωνού 15 δεξιά ένα στυλιάρι,μάλλον αυτή που αναφέρει ο @Billy 13
Κι επειδή η τρέλλα δεν πάει στα βουνά,αλλά στους ανθρώπους,κατέθεσα στην Αλεξάνδρα ''μιάου''!Κακή δεν είναι,αλλά δεν θα το σκεφτόμουν και για δεύτερη...
Καλό ξημέρωμα,και καλό Σ-Κ να έχουμε!

8t9k

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
64
Πόντοι
1
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΜΑΥΡΙΔΕΡΗ ΜΑΛΛΟΝ ΤΣΙΓΓΑΝΑ ΜΑΡΙΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΚΟΝΤΗ ΧΟΝΤΡΗ ΜΕ ΚΩΛΑΡΑ ΚΑΙ ΒΥΖΑΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΩΛΟ ΔΟΥΛΕΥΕ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 17.ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΤΣΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ 3 ΒΑΡΔΙΑ ΓΥΡΩ ΕΚΕΙ.ΣΗΜΕΡΑ 3 ΒΑΡΔΙΑ ΓΥΡΙΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΗΚΑ.ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΝ ΤΗ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ.ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΗ ΚΑΤ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΑΖΟ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ.ΕΠΙΚΗΡΗΞΗ-ΟΠΟΙΟΣ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΕΡΝΑΩ 3 ΓΑΜΗΣΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΙ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom