Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 180 άτομα (9 μέλη και 171 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
:offtopic: Δηλαδη με βαση την μειωση που εχουν υποστει οι Ελληνες στα εισοδηματα τους τα τελευταια 5 χρονια , ποσο θα επρεπε να κατεβει η ταριφα στη Φυλης? στα στουντιο? Ενταξει στο Μεταξι ποσο να κατεβει?!Στα 7 ευρω! Στα 5 ευρω! :rockon:
:offtopic: Και σ'αυτό που λες έχεις δίκιο,γιατί θα πέσουμε στην παγίδα του αποπληθωρισμού,όπου πλέον από τη μια δεν θα υπάρχει κίνητρο για παροχή υπηρεσιών,δηλ.από τις πουτάνες,και από την άλλη δεν θα υπάρχει ζήτηση υπηρεσιών από τους καταναλωτές,δηλ από τους μπουρδελιάρηδες,οι οποίοι θα περιμένουν να πέσουν κι άλλο οι τιμές!
(Έχει ξεφύγει σε επίπεδο το site)!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
:offtopic: Και σ'αυτό που λες έχεις δίκιο,γιατί θα πέσουμε στην παγίδα του αποπληθωρισμού,όπου πλέον από τη μια δεν θα υπάρχει κίνητρο για παροχή υπηρεσιών,δηλ.από τις πουτάνες,και από την άλλη δεν θα υπάρχει ζήτηση υπηρεσιών από τους καταναλωτές,δηλ από τους μπουρδελιάρηδες,οι οποίοι θα περιμένουν κι άλλο να πέσουν οι τιμές!
(Έχει ξεφύγει σε επίπεδο το site)!
Έγραψες παιχταρά μου! Ο μόνος που λείπει από την άκρως αξιόλογη παρέα μας είναι ο απόλυτος σταρ:

varoufakis_aftodioikisi.jpg

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Ωραιος μυστη μου  :wanker:
Πραγματι το σαιτ ειναι γεματο επιστημονες!
Εγω μετα το πανεπιστημιο, εκανα μεταπτυχιακο στην Κλωνολογια και τωρα συνεχιζω με Διδακτορικο στα Παρανομα Εξτραδακια.  :hi:
Σύσσωμη η ακαδημαϊκή κοινότητα του bourdela.com παρακολουθεί με δέος την ταχεία εξέλιξη σου!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

dfsdslkjfldkjfl2.jpg

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Εγω μετα το πανεπιστημιο, εκανα μεταπτυχιακο στην Κλωνολογια και τωρα συνεχιζω με Διδακτορικο στα Παρανομα Εξτραδακια.  :hi:
:kneel: :kneel:

(Μου φαίνεται ότι μας έκλεισε η βροχή στο laptop και μαλακιζόμαστε!Σαν να με τρων τ'αρχίδια μου για Ιάσονος 10,δεν θα 'χει και κίνηση...)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975

(Μου φαίνεται ότι μας έκλεισε η βροχή στο laptop και μαλακιζόμαστε!Σαν να με τρων τ'αρχίδια μου για Ιάσονος 10,δεν θα 'χει και κίνηση...)
Είσαι κομάντο από τα λίγα παίχτη μου!! Δε μασάς!  :rockon: :rockon: :rockon:

URL]]

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Υποκλεινομαι στην επιστημονικά τεκμηριωμένη παράθεση του filos78 παντα πίστευα οτι έχουμε στο site ατομα με Βάθος και υψηλη καταρτιση ωραίος μπράβο προτείνω την άμεση αναβαθμίση του

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Υποκλεινομαι στην επιστημονικά τεκμηριωμένη παράθεση του filos78 παντα πίστευα οτι έχουμε στο site ατομα με Βάθος και υψηλη καταρτιση ωραίος μπράβο προτείνω την άμεση αναβαθμίση του
Τις ευχαριστίες μυο φίλτατε!  :hi: Είναι αξιοσημείωτες οι συνεχόμενες ενημερώσεις στο παρόν (και όχι μόνο) thread οι οποίες σε καθιστούν ένα λαμπρό μέλος!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μυστη μην ξεχνας οτι υπαρχει και το Μεταξουργειο με 10ρικο, οπου και εκει βαρανε μυγες.
Και μη μου πειτε οτι και τα 10 ειναι πολλα...  :s&m_2: :S
Αρα οπως ειπα και πριν το προβλημα δεν ειναι η τιμη, το προβλημα ειναι οτι δεν περισσευουν χρηματα στον κοσμο.
Οταν ο αλλος τα βγαζει περα ισα ισα, και στα 5 ευρω να το πανε το γαμησι, παλι δε θα πηγαινει...  :S
ξέρω πολλούς που προτιμούν να κόψουν το μπουρδελο πάρα το κάπνισμα :S.επισης να προσθεσω οτι στο κολωνου 11το μαιμουδακι που λετε εχει τις πιο όμορφες πατουσιτσες που εχω δει.οι ποδολαγνοι  που γουσταρουν πανεμορφα γυναικεια πατουσακια θα ξετρελαθουν.συνηθως δουλευει απογευμα και ειναι ιδιαίτερα συνεργασιμη στο δωμάτιο

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Κρούετε ανοιχτές θύρες αγαπητοί!!!!! :) :) :) :)

Αν και στο παρόν θέμα συμπαρατάσσομαι με Cobra1986...Οι υπηρεσίες και οι χώροι πρέπει να αναβαθμιστούν όχι να μειωθούν οι τιμές διότι τότε θα έχουμε το φαινόμενο κινεζοποίησης των προιόντων - υπηρεσιών.Άλλωστε το λέει κι ο σοφός λαός μας:Η φτήνια τρώει τον παρά!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
αγαπητοι συνάδελφοι τερμα το  :offtopic:  
μπορειτε να συνεχισεται την κουβέντα σας στο θρεντ "σχολιασμος ημερησιων ενημερωσεων"   :grin:
Ευχαριστώ πολύ!  :hi:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
αγαπητοι συνάδελφοι τερμα το  :offtopic: 
μπορειτε να συνεχισεται την κουβέντα σας στο θρεντ "σχολιασμος ημερησιων ενημερωσεων"  :grin:
Ευχαριστώ πολύ!  :hi:

μα εκει ειμαστε τοση ωρα !!!!!

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Εντάξει και μετα την προτροπή του Φίλου Ζero ας επανερθουμε στην ενημέρωση με ενα συντομο πέρασμα live αυτήν ωρα απο

Φωκαιας24 όροφος Καμέλια με βαμενο μαυρο μαλλι καλό σώματακι πεσμένο στηθος φουλ πρόγραμμα αξιόπιστη και τίμια στο δωμάτιο
Φωκαιας25Α Νίκη Γκμοχ η μελαχρινή αδύνατη κοπελίτσα με μακρί μαυρο μαλλί
Διδυμου20 Μαρια με καστανό μαλλί σωμα με πιασιματα φουλ πρόγραμμα έχει δουλέψει Αγκυρας12Α,Β
Αγκυρας12Β Μιχαέλα η νεαρή μελαχρινή χοντρουλα αδιάφορη μετρια γυρολογος επίσης φουλ πρόγραμμα

Αυτά για την ωρα καλη συνέχεια ας ελπίζουμε να βελτιωθεί ο καιρος

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
η εμμανουελλα εχει πολυ πλακα παντως ταζει σε ολους κωλαρακι στο σαλονι αλλα μεσα κανει τα δικα της, τους σερνει ολους απο τη μουναρα της :wanker:
ερωτευσιμη

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686

Τελικά τίμησα τη Λίλη στο Λεωνίδου 28.Κεφάτη και καυλιάρα παραμένει μετά την επιστροφή της!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
η εμμανουελλα εχει πολυ πλακα παντως ταζει σε ολους κωλαρακι στο σαλονι αλλα μεσα κανει τα δικα της, τους σερνει ολους απο τη μουναρα της :wanker:
ερωτευσιμη
Στο Φ.65 εννοείς;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ερωτευσιμη

Πρώτη φορά το ακούω αυτό... :)
Δεν έχω ακούσει,να λέει για κώλο...από τότε που τον έκοψε.... :hi:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Πρώτη φορά το ακούω αυτό... Smiley
Δεν έχω ακούσει,να λέει για κώλο...από τότε που τον έκοψε....

τυπε παλια δεν εκανε και ακα ? ετσι θυμαμαι εχω γραψει στα κιταπια μου

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom