Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 159 άτομα (5 μέλη και 154 επισκέπτες)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ναι για την Ανναμπελα κορνηλια, το γωνιακό ισόγειο από τα μαζεμένα της Κολωνου. Ρουμάνα εικοσαρα, με ωραίο πρόσωπο, τσιμπουκοχειλα που ξέρει να χειρίζεται, και στενοκωλη, αν και στήνεται ωραία στα τέσσερα. Χάλια στήθος. Στο γαμησι πολύ φωνή.

Προγραμμα απλό. Τώρα αν δώσετε κάτι παραπάνω, ίσως κάνει και ακα τσιμπουκι.

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Από την τρέχουσα (πρωινή) βάρδια, σε όσα μπήκα:

Διδύμου 8Α η μελαχρινή Σοφία
Διδύμου 7Β η Τζωρτζιάννα παραπονούμενη ότι δεν την έχει γαμήσει κανείς σήμερα
Φυλής 54Α η Γιάννα (έχει πάρει κιλάκια στα ψωμάκια)
Φυλής 56 η Βαλέρια
Φωκαίας 17Α η ολόγυμνη Μαρία (συνήθως δουλεύει στον όροφο)
Φωκαίας 25Α κλειστό
Φωκαίας 25Β η Τζούλια με το πίρσινγκ
Φωκαίας 27Α υπόγειο, η Άννα και η Γκαμπριέλλα (με τα ασυγχρόνιστα μάτια)
Φωκαίας 27Β (ημιώροφος) η Άννυ η πορνοστάρ
Φωκαίας 27Β (όροφο) η Καμέλια
Φωκαίας 24 η μελαχρινή Χριστίνα
Φυλής 66Α η Ναταλία
Φυλής 72 & Φωκαίας (μεσαίο, απέναντι από είσοδο)  η ξανθιά Βίκυ
Φυλής 84Β (όροφος) η Λαβίνια εάν θυμάμαι καλά
Φυλής 86Β (ισόγειο) η γλυκιά Μάγια

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Το Δροσοπουλου 96,το απεναντι στουντιο Δροσοπουλου και το Θασου 13 στη πρωινη βαρδια ηταν κλειστα με λουκετο οποτε μαλλον εκλεισαν οριστικα.Μαζι με τα δυο Αγαθουπολεως που ειναι κλειστα τα τελευταια χρονια.Μειωνεται το αγοραστικο κοινο,λογικο ειναι να κλεισουν και ορισμενα σπιτια.Σε συνδιασμο με το οτι οπως εχουν πει κι αλλοι παραμενει το εισιτηριο στα 20 ευρω,τη στιγμη μαλιστα που τα παντα μειωνονται με πρωτο απ ολα τα εισοδηματα και οι μισθοι.Και αυτοι επιμενουν ανεξηγητα πεισματικα στα 20 ευρω.Και μετα διαμαρτυρονται και νευριαζουν γιατι δεν εχουν καθολου δουλεια.Αποδειξη οτι πιο παλια που πηγαινα περιμενα μαζι με αλλους στο σαλονι και η κοπελα ηταν στο δωματιο ενω τωρα σχεδον παντου ειμαι μονος στο σαλονι και η κοπελα ερχεται απο το κουζινακι αμεσως.

lazic23

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Το Δροσοπουλου 96,το απεναντι στουντιο Δροσοπουλου και το Θασου 13 στη πρωινη βαρδια ηταν κλειστα με λουκετο οποτε μαλλον εκλεισαν οριστικα.Μαζι με τα δυο Αγαθουπολεως που ειναι κλειστα τα τελευταια χρονια.Μειωνεται το αγοραστικο κοινο,λογικο ειναι να κλεισουν και ορισμενα σπιτια.Σε συνδιασμο με το οτι οπως εχουν πει κι αλλοι παραμενει το εισιτηριο στα 20 ευρω,τη στιγμη μαλιστα που τα παντα μειωνονται με πρωτο απ ολα τα εισοδηματα και οι μισθοι.Και αυτοι επιμενουν ανεξηγητα πεισματικα στα 20 ευρω.Και μετα διαμαρτυρονται και νευριαζουν γιατι δεν εχουν καθολου δουλεια.Αποδειξη οτι πιο παλια που πηγαινα περιμενα μαζι με αλλους στο σαλονι και η κοπελα ηταν στο δωματιο ενω τωρα σχεδον παντου ειμαι μονος στο σαλονι και η κοπελα ερχεται απο το κουζινακι αμεσως.
εχεις δίκαιο,αυτο πιο πολυ ισχυει στα στουντιο,αλλα και στα μπουρδελα εχει μειωθεί η κινηση αισθητά.. 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
H ταριφα παρεμεινε 20 ευρω, αλλα οι υπηρεσιες που παρεχονται πλεον ειναι αρκετα πιο ρομαντικες  :wanker:
Ακομα θυμαμαι εποχες πριν το 2010 που στα 7 λεπτα σε πεταγαν εξω με τις κλωτσιες. Ασε που ακα, κωλο, 69 ελαχιστες καναν.

Πλεον αν ξερεις να κινεισαι και αποφευγεις τις φολαρες, με ενα 20ρικο βρισκεις πολυ καλες υπηρεσιες και ανεση χρονου.
Μην παραπονιεστε. Το γαμησι στα μπουρδελα της Αθηνας, ειναι οτι πιο VFM υπαρχει. Πιο φθηνα, μονο σε τριτοκοσμικες χωρες θα βρεις.  :hi:

Το προβλημα ειναι οτι δεν εχι χρηματα ο κοσμος, οχι οτι ειναι ακριβα.
Ο μέγιστος καλλιτεχνικά κατ'εμέ Τζιμάκος (Πανούσης) έλεγε το 1999 στο ''Με λένε Πόπη...'':''Φροντίζω να έχω φτηνό εισητήριο,ένα πεντοχίλιαρο (σε δραχμές τότε).Αντί να πάει ο άλλος στο μπουρδέλο να γαμήσει,να πάει στον Πανούση να ξεδώσει!''  :2funny:
Μεταφραζόμενο αυτό σε όρους οικονομίας,το κόστος ευκαιρίας μ'αυτές τις τιμές είναι πολύ ψηλό για τη μεγάλη μάζα του πληθυσμού...  :)

lazic23

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Μυστη μην ξεχνας οτι υπαρχει και το Μεταξουργειο με 10ρικο, οπου και εκει βαρανε μυγες.
Και μη μου πειτε οτι και τα 10 ειναι πολλα...  :s&m_2: :S
Αρα οπως ειπα και πριν το προβλημα δεν ειναι η τιμη, το προβλημα ειναι οτι δεν περισσευουν χρηματα στον κοσμο.
Οταν ο αλλος τα βγαζει περα ισα ισα, και στα 5 ευρω να το πανε το γαμησι, παλι δε θα πηγαινει...  :S
στο μεταξουργειο λογω συνθηκων δεν πάνε οι περισσότεροι...

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Ρε μυστη το Μεταξουργειο ανεκαθεν ηταν για ακραιους χυστες. Κι ομως παλιοτερα, που ηταν ακομα πιο βρωμερο απ οτι ειναι τωρα και η ταριφα ηταν 15-20 ευρω, δε χωραγες να μπεις στο μπουρδελο απ τον κοσμο.  :S
Και τωρα ειναι αδειο.
Αρα καταληγουμε σαυτο που λεω.  ;)
Στο Μεταξουργειο δυστυχως λιγες ειναι οι καλες επιλογες εμφανισιακα! >:(
3/4 σε καθε αλλαγη >:(
Δεν παλευεται να γαμας συνεχεια μονο Μεταξουργειο!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Ρε μυστη το Μεταξουργειο ανεκαθεν ηταν για ακραιους χυστες. Κι ομως παλιοτερα, που ηταν ακομα πιο βρωμερο απ οτι ειναι τωρα και η ταριφα ηταν 15-20 ευρω, δε χωραγες να μπεις στο μπουρδελο απ τον κοσμο.  :S
Και τωρα ειναι αδειο.
Αρα καταληγουμε σαυτο που λεω.  ;)
Είμαι νέος στο σπορ (3-4 χρόνια,τον τελευταίο συστηματικά),και δεν έχω εικόνα για το παρελθόν.Μερικά που συνηθίζω,πχ Ιάσωνος 10 πάνω ή Κολωνού 30 πάνω,μια χαρά μου φαίνονται,και καλύτερα από πολλά της Φυλής!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Ρε μυστη το Μεταξουργειο ανεκαθεν ηταν για ακραιους χυστες. Κι ομως παλιοτερα, που ηταν ακομα πιο βρωμερο απ οτι ειναι τωρα και η ταριφα ηταν 15-20 ευρω, δε χωραγες να μπεις στο μπουρδελο απ τον κοσμο.  :S
Και τωρα ειναι αδειο.
Αρα καταληγουμε σαυτο που λεω.  ;)
Όλα τα προαναφερθέντα, μπορούν να ερμηνευτούν βάσει απλών κανόνων της οικονομικής θεωρίας και εξηγούμαι ευθύς αμέσως.

Η λεγόμενη Εισοδηματική Ελαστικότητα Ζήτησης (income elasticity of demand) η οποία μετράει την μεταβολή της ζητούμενης ποσότητας ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας, ανάλογα με την μεταβολή του εισοδήματος των καταναλωτών.

Η εισοδηματική ελαστικότητα είναι το πηλίκο της ποσοστιαίας μεταβολής της ζητούμενης ποσότητας προς την ποσοστιαία μεταβολή του εισοδήματος. Δηλαδή:

%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CF%85%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%BF-15.jpg

όπου
ΔΠ = μεταβολή στη ζητούμενη ποσότητα του αγαθού Α
Π = αρχική ζητούμενη ποσότητα του αγαθού Α
ΔΕ = μεταβολή του εισοδήματος
Ε = εισόδημα πριν από τη μεταβολή του

Αν ΔΠ%>ΔΕ% η ζήτηση για το προϊόν χαρακτηρίζεται ως ελαστική ως προς τις μεταβολές του εισοδήματος, ενώ αν ΔΠ%<%ΔΕ, η ζήτηση θεωρείται ανελαστική. Αν η εισοδηματική ελαστικότητα είναι μικρότερη από το μηδέν, το προϊόν χαρακτηρίζεται ως κατώτερο.

Τα είδη πολυτελείας, όπως το χαβιάρι και οι γούνες (και σε κάποιο βαθμό, οι μπουρδελότσαρκες), τείνουν να έχουν μεγάλες εισοδηματικές ελαστικότητες, επειδή οι καταναλωτές αισθάνονται ότι μπορούν να ζήσουν και χωρίς να καταναλώνουν κανένα από τα αγαθά αυτά, αν το εισόδημα τους είναι πολύ χαμηλό.

Πηγή:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Ωραίος μύστη μου!Να... ξεστραβωνόμαστε λιγάκι,όχι μόνο κώλοι και βυζιά!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Ξεροχυσα με πορνο-οικονομικη αναλυση μυστη μου  :wanker: :wanker:
Κάνω ό,τι μπορώ Πορνολόρδε μου προκειμένου να ανταπεξέλθω επιτυχώς στα ιδιαίτερα απαιτητικά και υψηλού επιστημονικού επιπέδου standards του παρόντως ιστότοπου!  :hi: :hi: :hi:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Όλα τα προαναφερθέντα, μπορούν να ερμηνευτούν βάσει απλών κανόνων της οικονομικής θεωρίας και εξηγούμαι ευθύς αμέσως.  
:offtopic: Δηλαδη με βαση την μειωση που εχουν υποστει οι Ελληνες στα εισοδηματα τους τα τελευταια 5 χρονια , ποσο θα επρεπε να κατεβει η ταριφα στη Φυλης? στα στουντιο? Ενταξει στο Μεταξι ποσο να κατεβει?!Στα 7 ευρω! Στα 5 ευρω! :rockon:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Είμαι νέος στο σπορ (3-4 χρόνια,τον τελευταίο συστηματικά),και δεν έχω εικόνα για το παρελθόν.Μερικά που συνηθίζω,πχ Ιάσωνος 10 πάνω ή Κολωνού 30 πάνω,μια χαρά μου φαίνονται,και καλύτερα από πολλά της Φυλής!
Ενταξει το Κολωνου 30β οροφος ισως ειναι το καλυτερο στο Μεταξι απο πλευρας καθαριοτητας για αυτο αλλωστε λεγεται κυριλε! Και το Κολωνου 23 ανακτορο ειναι πολυ καλο! Επισης σχετικα καλο ειναι το Κολωνου 30α ισογειο.
Τα περισσοτερα ομως μπουρδελα στο Μεταξι ειναι αθλια ,βρωμερα και δεν πληρουν τις συνθηκες υγιεινης! π.χ.Ιασωνος 31 χοστελ κατσαριδοσπιτο,Ιασωνος 31 υπογειο,Μεγ.Αλεξανδρου 20 ,Μεγ.Αλεξανδρου 17,Ιασωνος 30 υπογειο,Ιασωνος 36 ,Κολωνου 47 κτλ....

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
:offtopic: Δηλαδη με βαση την μειωση που εχουν υποστει οι Ελληνες στα εισοδηματα τους τα τελευταια 5 χρονια , ποσο θα επρεπε να κατεβει η ταριφα στη Φυλης? στα στουντιο? Ενταξει στο Μεταξι ποσο να κατεβει?!Στα 7 ευρω! Στα 5 ευρω! :rockon:

καλα τα στουντιο εχουν ξεφυγει , αυτα τα 50+ που ζητανε απλα δεν υπαρχουν. οταν πανε τις πολυ καλες υπηρεσιες στα 30ευρω το συζηταμε

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Τί να σου πω μύστη μου; Ας κάνουν και τα κορίτσια τις πράξεις και ας ενεργήσουν αναλόγως!!!  :grin: :grin: :grin: Μια φορά, εγώ τον απαραίτητο τύπο τους τον έμαθα... όλα έτοιμα θα τους τα δίνουμε επιτέλους;  :dancing: :dancing: :dancing:

man38

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Η Αντωνία η ψηλη απο Φ 71 που βρίσκεται ξερει κανεις?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom