Είχα 2-3 βδομάδες να κατέβω στην πιάτσα για να μπω και ήμουνα πολύ φορτωμένος. Οπότε είπα να κάνω μια τσάρκα στο μετάξι που είναι πιο οικονομικές οι καταθέσεις. Τελικά έκανα 4+1 καταθέσεις (50αρικο) για τις οποίες θα ακολουθήσουν και κριτικές.
Αλλά πρώτα μια σύντομη ενημέρωση με τη βοήθεια του Beverlys!
Απογευματινή Μετάξι, γύρω στις 5.
-Κολωνού 32 γωνιακό: Άννα στυλιάρι, τσιγγάνα κοκκινομάλλα, ελεύθερο στοματικό
-Κολωνού 32(15αρι): 2 κοπέλες, η Καρίνα, μια χοντρή προμίλφ ρουμάνα, και ένα στυλιάρι ξανθό να το πιεις στο ποτήρι (όνομα δε ρώτησα), μου θύμισε πολύ την Πατρίτσια της Φυλής... Ήμουνα έτοιμος να μπω, αλλά κόλλησε σε έναν άλλο πιτσιρικά(κάθισε στα πόδια του, χαδάκια και κωλοτριψίματα) και εμένα με έγραψε στα αρχίδια της. Την έγραψα και εγώ και έφυγα. Απλό πρόγραμμα και οι 2.
-Κολωνού 30 (πάνω): Ανδριάνα η «δασκάλα» με τα γυαλάκια, ψηλο στυλιάρι με ωραίο βυζάκι (ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ) και μια Ελένη καινούρια, ξανθιά, ψιλοχοντρούλα που δε μιλάει και ελληνικά… Απλό και οι 2 αλλά σε αυτό το σπίτι γεμάτα τα δωμάτια.
-Κολωνού 30 (κάτω): Μια Βανέσσα, μελαχρινή με ωραιο κορμί με βυζάκια φυσικά και πιασίματα, πρόσωπο μέτριο. Βγήκε στο σαλόνι γυμνή με μια κορδέλα στα μπούτια. Απλό. Δυστυχώς ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ. Φολάρα. -Κολωνού 23 (κάτω): Μια μελαχρινή μέτρια στο πρόσωπο με βυζάρες, αλλά ολόσωμο (μακριά από τα ολόσωμα).
-Κολωνού 23 (ισόγειο): Μια Αντελίνα, ξανθιά μέτριο σώμα, άβυζη προμίλφ, προ πολλού δούλευε στην Πέρδικα.
-Κολωνού 15 (αριστερά): μια χοντρούλα ξανθούλα συμπαθητική, νομίζω στο όνομα Άννα. Απλό πρόγραμμα.
-Κολωνού 15 (δεξιά): Η Λάουρα, η ψηλή καστανή πιτσιρίκα (και γνωστή φόλα) με την ελιά στα μούτρα.Παλιά δούλευε ως Τζέσικα. Απλό.
-Κολωνού 11 (υπόγειο): Η Ζωή η γνωστή, κοκκινομάλλα πλέον, αδύνατη πολύ, και κάπως ασχημομούρα. Απλό.
-Κολωνού 11 (ισόγειο): Μια ψηλή μελαχρινή με πολύ άσπρο δέρμα, πιτσιρίκα, γυρολόγος του μεταξουργείου. Δε θυμάμαι όνομα. Απλό.
Μετά πήγα προς Λεωνίδου και Ιάσωνος επιλεκτικά:
-Ιάσωνος 33: Η αρχιφολά Λόλα.
-Ιάσωνος 30 κάτω κλειστό
-Ιάσωνος 30 πάνω: μια καινούρια πιτσιρίρικα γυφτορουμάνα ξανθιά, πρώτη μέρα λέει, που τη λέγανε Μαρία κλασσικά… -Ιάσωνος 20 αριστερά: Άννα μελαχρινή πιτσιρίκα με ατσούμπαλο σώμα, χαριτωμένο πρόσωπο. Απλό.
-Ιάσωνος 20 πάνω: Η πρώην Καμέλια από Φυλής και από Κολωνού 32, ρωσίδα ομορφούλα πιτσιρίκα που όταν πρωτοξεκίνησε ήταν αρκετά καλή. Τώρα λέγεται ότι έχει πέσει. Απλό.
-Ιάσωνος 20 δεξιά: Η Σάρα η γνωστή καραφόλα ψιλομύτα πιτσιρίκα. Καστανή, ομορφούλα. ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ επί 2 (το ήξερα ότι είναι φόλα αλλά μου αρέσει). Απλό
-Ιάσωνος 19 κάτω: Βαλέρια, καστανή προμίλφ Ρουμάνα, ωραίο προσωπάκι, μέτριο σώμα, χαμογελαστή και πρόσχαρη. Με καυλάντισε πολύ στο σαλόνι και μπήκα. Ψιλοφόλα αλλά οκ. ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ. Απλό.
Για τις 4+1 καταθέσεις, κατά σειρά Βανέσσα, Βαλέρια, Αντριάννα, Σάρα (Χ2) θα ακολουθήσουν κριτικές.