ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
αρχηγε βαρδια πες και ειμαι ετοιμος αλλα μπορω παρασκευη και σαββατο
αρχηγε βαρδια πες και ειμαι ετοιμος αλλα μπορω παρασκευη και σαββατο
κυριε Dude ευχαριστω για τις ενημερωσεις σας ειναι παρα πολυ καλες
Της το επεσήμανα ότι έχασε τα περιττά κιλά που είχε στην κοιλιά και ότι έγινε μουνάρα,αλλά όχι να χάσει κι άλλα πέντε κιλά! Έλεος πια,τη μανία και μόδα είναι αυτή με τα μοντελέ κορμιά!Εχουν καταντήσει οι γυναίκες ανορεκτικές=νευρικές,με απρόβλεπτες συνέπειες για την σωματική τους και την ψυχική τους υγεία... Τουλάχιστον τα μοντέλα που υποβάλλονται σε τέτοια καλούπια,έχουν και ιατρική υποστήριξη,παρόλα αυτά όμως,κατά καιρούς ''σκάνε'' ειδήσεις για περίεργους θανάτους...Ιάσωνος 10 πάνω είχαμε πολύ ωραία συνάντηση με κ.Νίκη....η οποία μας είπε τα δικά της,τα οποία τα είχαμε ανάγκη...φυσικά...
Μαζί της εργαζόταν η Χριστίνα....ωραία κορασίδα...παραλίγο να πέρναγα...αλλά το εντελώς απλό πρόγραμμα - χωρίς 69 - με απέτρεψε...
Φοβερό σώμα ,όχι εντελώς στυλιάρι - αν χάσει 5 κιλάκια,θα είναι τούμπανο - μελαχρινή...με όμορφο λευκό δέρμα...
Καλα της εκανε ο billy13 της τυπισσας, δεν καθεται επανω, δεν εκεινο, σιγα μην εισαι και παρθενα....
Αλλα εγω ειμαι πυρφορος και δε μου βγαινουν αυτα, ετσι οποια μου τα πρηξει βαφτιζεται φολλα και ουστ!
Της το επεσήμανα ότι έχασε τα περιττά κιλά που είχε στην κοιλιά και ότι έγινε μουνάρα,αλλά όχι να χάσει κι άλλα πέντε κιλά! Έλεος πια,τη μανία και μόδα είναι αυτή με τα μοντελέ κορμιά!Εχουν καταντήσει οι γυναίκες ανορεκτικές=νευρικές,με απρόβλεπτες συνέπειες για την σωματική τους και την ψυχική τους υγεία... Τουλάχιστον τα μοντέλα που υποβάλλονται σε τέτοια καλούπια,έχουν και ιατρική υποστήριξη,παρόλα αυτά όμως,κατά καιρούς ''σκάνε'' ειδήσεις για περίεργους θανάτους...
Γκαμπυ απο Φωκαιας 24 , Φυλης.Στο μεταξουργειο δουλεψε Κολωνου 27 με το ονομα Χριστινα.Ξεχασα να πω οτι περασα απο το Βεργας 2, ενα αλλοιθωρο κουκλακι, ρε γαμωτο μου θυμιζε μια γκομενα που πηδαγα Καλαματα πριν 2 χρονια στο σιδεραδικο του Σερεμετη (οσοι ειναι ντοπιοι ξερουν)....
Εχει ντουζιερα (θετικο αυτο). Επισης και στο Λιοσιων 73 εχει ντουζιερα και χωρος στουντιο με 20Ε.
Μαλλον ειδες την Φλωρα.Πέρασα έτσι για μάτι από Ξανθίππης 2. Ένα ωραίο μελαχρινό γκομενάκι, ωραίο σώμα, ωραία βυζιά (κι όχι μεγάλα να κρέμονται σα γίδας , τέσπα γούστα είναι αυτά, ορισμένοι τα θέλουν για 69), αλλά ούτε ακά πίπα, και προφανώς ούτε σούφρα, την κοπάνησα με τη μία σιγά μη ρώταγα την τσα2 πώς τη λένε.
Σε αντιπαράθεση δεν ήρθα με την κοπέλα καθώς δεν την εκραξα δεν την έβρισα. Τώρα το πως θα έχυνα . ..με τα βλέμματα μας? Η έπρεπε να των παίξω? Δεν καθόμουν σπίτι,πιο φτηνά θα μου ερχόταν! Μιλώντας για μένα τα λεφτά μου δεν πέφτουν από τον ουρανό για να τα δίνω σε εργαζόμενες που απλά κάθονται και με κοιτάν σαν αγελάδες! Από μενα;... όχι απλά μαύρο, σκοτάδι βαθύ και και απροσπελαστο, και από πάνω για κερασάκι πίσσα και πούπουλα! Τα θερμά μου πορνο σέβηΠαντως καλο ειναι να μην ερχεσαι σε αντιπαραθεση με την κοπελα στο δωματιο αν δεις οτι κατι δεν παει καλα .Χωρις να θελω να την δικαιολογησω οτι σε αφησε με το πουλι στο χερι! Θελει λιγο διπλωματια! Δειξε υπομονη , χυσε , σηκω φυγε και μην ξανατιμησεις μια κοπελα που εσυ θεωρεις οτι δεν σεβεται τα λεφτα σου!
Εχω την εντυπωση οτι πριν εναμισο μηνα ειχε περασει και στο Περγαμου 1, αλλα με επιφυλαξη.Γκαμπυ απο Φωκαιας 24 , Φυλης.Στο μεταξουργειο δουλεψε Κολωνου 27 με το ονομα Χριστινα.
Εχω την εντυπωση οτι πριν εναμισο μηνα ειχε περασει και στο Περγαμου 1, αλλα με επιφυλαξη.
Γκαμπυ απο Φωκαιας 24 , Φυλης.Στο μεταξουργειο δουλεψε Κολωνου 27 με το ονομα Χριστινα.
Στο δε Παιωνιου 47 μια υπερβαρη, οπα δρομο. Κριμα γιατι το μαγαζι εχει ωραιο χωρο (διαπλατα ανοιχτα δωματια, στρωμενα κρεββατια για επιθεωρηση), επρεπε να φερνει ομορφοτερες...
Φωκαιας 27α,27β
Και Φυλής 61,Φυλής27,Φυλής 134 ισόγειο αλλά και όπως πολύ σωστά είπαν τα παιδιά για πολύ λίγο και Περγάμου 1.
Έχει περάσει και από επαρχία!
Φιλότιμη,δεκτική,υπομονετική το τιμάει το 20ρικο.
Υπεροχη φωτο μυστη μου
Σκεφτομαι να την κορνιζαρω και να την κρεμασω στον τοιχο
Ωραιος
Αυτη η Ντενισα που πηρες ειναι οντως καυλα, αλλα δυστυχως φολα :-
Την πηρα προχθες αλλα πηγα να τη φυλισω στο λαιμο και τραβιοταν!
Φυσικα την εστειλα πισω πακετο οπως ηρθε, πηρα το 10ρικο και πηγα Κωλοκυνθους63 να γαμησω σαν ανθρωπος
ΤΗν ειχα ξαναπαρει και πριν λιγες μερες και στο Ιασωνος20Β με επισης μετριοτατρες εντυπωσεις. Απλα ηλπιζα μιας και ειχαμε γνωριστει, να ειναι λιγο καλυτερη τη 2η φορα, αλλα ηταν χειροτερη
Αν μιλαμε για την ιδια Χριστινα, και 69 κανει και γλωσσοφιλα και γλυψαρχιδιασματα κ απ ολα.
Αισθησιακο εμπλουτισμενο απλο προγραμμα και πολυ καλη στο δωματιο.
Δεν ειναι τυχαιο που την αποκαλουμε και σκυλι του πολεμου