Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 190 άτομα (18 μέλη και 172 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
αρχηγε βαρδια πες και ειμαι ετοιμος αλλα μπορω παρασκευη και σαββατο

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
αρχηγε βαρδια πες και ειμαι ετοιμος αλλα μπορω παρασκευη και σαββατο

Να είσαι σε πλήρη πολεμική ετοιμότητα και θα ενημερωθείς πάραυτα...

Στα νιάτα σου, στην ομορφιά σου, στην λεβεντιά σου, στην κορμοστασιά σου, στο πουλί σου αντιπροσωπεύεται όλο το σάιτ...

Στο πρόσωπό σου καθρεφτίζεται η οργισμένη μορφή αγνών συναγωνιστών που έπεσαν θύματα της εκάστοτε φόλας...

Γιώργο Γάσπαρη...  :kneel: :kneel: :kneel:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τσάρκα 2η βάρδια Μεταξουργείο...με 2 καταθέσεις....
Το επίπεδο ήταν τραγικό...αλλά,αν ψάξεις κάτι θα βρεις...

Με το που έφτασα...οι φίλοι μας τα "ζάκια"....είχαν μόλις προμηθευτεί την δόση τους και σούταραν.... :wanker:
Για κάτι τέτοιες στιγμές ζούμε..... :rockon: :rockon: :rockon:

4VjluUD.jpg

Ιάσωνος 30Α ήταν η Τζέσικα που σχόλαγε όμως...δεν την πρόλαβα... :headbang:

Τυχαία συνάντηση με Πρόεδρο Kablof/sotirof...και τον γνωστό προεδρικό εξωθεσμικό,που είχα απεριόριστη ανάγκη... :rockon: :rockon: :rockon:

Κολωνού 15 δεξιά,είδαμε την υγειονομική βόμβα Κατερίνα.....με αποτέλεσμα να σεληνιαστώ και να περάσω δωμάτιο....
Είναι η γνωστή κοπέλα που έχω γαμήσει σε Κ.23 πάνω-κάτω...Ι.37Β κτλ...την είχε πετύχει και ο BMWPOWER με 20€,απλό πρόγραμμα Φυλής... :2funny:
Έρχεται δωμάτιο...και πάει να μου βάλει προφυλακτικό... :headbang:
-Της λέω δεν κάνεις ακά?
-Όχι λέει... :grin:
-Αφού με ξέρεις απαντώ....
-Άντε ΟΚ.....λέει και τον παίρνει στο στόμα.... :2funny:

Την βάζω ανάσκελα να της γλύψω τη μουνάρα...βάζοντας δάχτυλα σε μουνί και κώλο....
Μετά από 2 λεπτά θυμήθηκε να μου πει..."

-"Όκι ντάχτυλα,μέσα"..... :2funny: :2funny: :2funny:

Γαμήθηκε πολύ ωραία...με 10€....πολύ τίμια.....αλλά επικίνδυνη,μόνο για σκληρούς μύστες.... :rockon:

Συνάντηση πάλι με τους παραπάνω μύστες....και συνέχεια τσάρκας...

Ιάσωνος 10 πάνω είχαμε πολύ ωραία συνάντηση με κ.Νίκη....η οποία μας είπε τα δικά της,τα οποία τα είχαμε ανάγκη...φυσικά... :tooth:
Μαζί της εργαζόταν η Χριστίνα....ωραία κορασίδα...παραλίγο να πέρναγα...αλλά το εντελώς απλό πρόγραμμα - χωρίς 69 - με απέτρεψε...
Φοβερό σώμα,όχι εντελώς στυλιάρι - αν χάσει 5 κιλάκια,θα είναι τούμπανο  :wanker: - μελαχρινή...με όμορφο λευκό δέρμα...

Αφού μπήκαμε σε πολλά τσαρδιά...ξενερώσαμε με την ζωή μας,από την "μπαζίλα"....οι φίλοι την έκαναν και εγώ συνέχισα μέχρι το Ιάσωνος 46Β...που μου εμφανίστηκε η Ντενίσα.... :wanker: :wanker: :wanker:

Όπου Ντενίσα....η γνωστή τσουρκο-τσιγγανο-πιπινο/μοντελοφολάρα που ήθελε να γαμήσει ο φίλος μου ο dmtrsxxx...από το Ιάσωνος 20Γ...
Είναι μελαμψή γυφτο-Ρουμάνα...με στητό βυζάκι και μαύρο μαλλί,πιασμένο προς τα πίσω....το δε κωλαράκι της στητό...όσο δεν πάει.... :wanker:
Τρομερό στυλιάρι,αλλά "φώναζε φόλα"...σιγά μην άφηνα την ευκαιρία.....όμως...την είχα στοχοποιήσει αλλά είχε χαθεί....
Πληρώνω και έρχεται στο 5λεπτο...με ξινίλα στη μάπα της...
Ξερόχυσα,γιατί είχα σκοπό να την τιμωρήσω..... :rockon:
Της λέω για 69 και έκανε την χαζή...έλα της λέω άσε τα δικά σου και κάτσε να σε γλύψω... :kneel:

Στο 2λεπτο μου είπε να την γαμήσω....της λέω έλα από πάνω και δεν δέχτηκε....αλλά ήθελε ιεραποστολικό.... :2funny:
Πάω να της γλύψω το βυζάκι....και τραβήχτηκε.... :2funny:
Εγώ στα αρχίδια μου,συνέχισα να την γαμάω...
Το μουνί της είχε 1 κουβά κρέμα...αλλά είναι τόσο στενό....που έμπαινε δύσκολα και η τριβή ήταν αρκετή...

Με προέτρεψε να την γαμήσω πισωκολλητά....κάνοντας την γνωστή πουστιά με τα κλειστα πόδια....
Δεν μάσησα και της τα άνοιξα....
Άρχισα να την σκίζω στα 4....με αυτήν να βγάζει κραυγούλες πόνου - καυλωτικές - ....μέχρι που στο 7λεπτο λέει "finish"...και πήγε να φύγει....
Φυσικά και δεν της πέρασε.... ;)

Της φώναξα δυνατά...."ΠΟΥ ΠΑΣ"....και την έσφιξα....αυξάνοντας ρυθμό...με τα χτυπήματα από το γαμήσι,να ακούγονται μέχρι έξω....
Χρόνια είχα να φωνάξω σε κορασίδα,μέσα στο δωμάτιο - καμιά 10ριά σίγουρα - ....
Την τιμώρησα την φόλα...για να μάθει... :kneel:

Παιδιά να πάτε να την γαμήσετε,την ξυνομούρα....και αν δεν γουστάρει...ας πάει στην Ρουμανία....να πλένει σκάλες για 100€ το μήνα... :tickedoff:
Εγώ απλά την ήθελα,στο παλμαρέ μου,διότι τέτοιο κορμί δεν βρίσκεις εύκολα...ούτε τόσο στενό μουνάκι....

Φωτό από το εσωτερικό του δωματίου,που εγαμήθη σκληρά η κορασίδα Ντενίσα...

yy69OwX.jpg

Αυτά....τα ολίγα...δεν έχει νόημα να αναφέρω Βαλέριες - Σιμόνες και λοιπές μπουχέσες/χοντρές και ναυάγια που είδαμε....Κολωνου48-53-Ιάσωνος κτλ....
Καλό βράδυ.... :hi:

P.S: Είδα τον @Karampinas...που πήγαινε φαγητό στο Κ.23,αλλά βιαζόταν και δεν μου είπε κάποια νέα ιστοριούλα...
    Δεν πειράζει,next time.... :rockon:

trigga

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
0
Πετυχα προχθες μεταμεσονυκτια στην ιασωνος ενα τρελο ξανθο,ψηλο,βυζαρα,μαπονι αντε γεια....Δεν ειδα ουτε νουμερο ρδελου ουτε ονομα συγκρατησα...Μοντελο αλλο τωρα!!

Μπηκε φιλος και βγηκε σε 4 λεπτα να παρει πισω τα φραγκα γιατι δεν τα βρηκανε στο νταλαβερι.(Μπορουμε ισως να το αγνοησουμε αυτο.ΚΑθεται δεν καθεται το κοριτσι εσυ το βαζεις σαν κυριος και ας ξυνιζει ολοκληρο το τετραγωνο)

Εχει ιδεα κανεις?

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
κυριε Dude ευχαριστω για τις ενημερωσεις σας ειναι παρα πολυ καλες

Επισκέπτης
Καλα της εκανε ο billy13 της τυπισσας, δεν καθεται επανω, δεν εκεινο, σιγα μην εισαι και παρθενα....
Αλλα εγω ειμαι πυρφορος και δε μου βγαινουν αυτα, ετσι οποια μου τα πρηξει βαφτιζεται φολλα και ουστ!

Ξεχασα να πω οτι περασα απο το Βεργας 2, ενα αλλοιθωρο κουκλακι, ρε γαμωτο μου θυμιζε μια γκομενα που πηδαγα Καλαματα πριν 2 χρονια  :think: στο σιδεραδικο του Σερεμετη (οσοι ειναι ντοπιοι ξερουν)....
Εχει ντουζιερα (θετικο αυτο). Επισης και στο Λιοσιων 73 εχει ντουζιερα και χωρος στουντιο με 20Ε.
Στο δε Παιωνιου 47 μια υπερβαρη, οπα δρομο. Κριμα γιατι το μαγαζι εχει ωραιο χωρο (διαπλατα ανοιχτα δωματια, στρωμενα κρεββατια για επιθεωρηση), επρεπε να φερνει ομορφοτερες...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Ιάσωνος 10 πάνω είχαμε πολύ ωραία συνάντηση με κ.Νίκη....η οποία μας είπε τα δικά της,τα οποία τα είχαμε ανάγκη...φυσικά... :tooth:
Μαζί της εργαζόταν η Χριστίνα....ωραία κορασίδα...παραλίγο να πέρναγα...αλλά το εντελώς απλό πρόγραμμα - χωρίς 69 - με απέτρεψε...
Φοβερό σώμα :thumbsup:,όχι εντελώς στυλιάρι - αν χάσει 5 κιλάκια,θα είναι τούμπανο  :wanker: - μελαχρινή...με όμορφο λευκό δέρμα...
Της το επεσήμανα ότι έχασε τα περιττά κιλά που είχε στην κοιλιά και ότι έγινε μουνάρα,αλλά όχι να χάσει κι άλλα πέντε κιλά!  :new_shocked: Έλεος πια,τη μανία και μόδα είναι αυτή με τα μοντελέ κορμιά!Εχουν καταντήσει οι γυναίκες ανορεκτικές=νευρικές,με απρόβλεπτες συνέπειες για την σωματική τους και την ψυχική τους υγεία... Τουλάχιστον τα μοντέλα που υποβάλλονται σε τέτοια καλούπια,έχουν και ιατρική υποστήριξη,παρόλα αυτά όμως,κατά καιρούς ''σκάνε'' ειδήσεις για περίεργους θανάτους...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Καλα της εκανε ο billy13 της τυπισσας, δεν καθεται επανω, δεν εκεινο, σιγα μην εισαι και παρθενα....
Αλλα εγω ειμαι πυρφορος και δε μου βγαινουν αυτα, ετσι οποια μου τα πρηξει βαφτιζεται φολλα και ουστ!

Το είχα επεξεργαστεί από πριν μύστη μου....όποτε και να την πετύχαινα,αυτά θα πάθαινε... :hi:
Όλοι έχουμε φάει φόλες... :hi:

Της το επεσήμανα ότι έχασε τα περιττά κιλά που είχε στην κοιλιά και ότι έγινε μουνάρα,αλλά όχι να χάσει κι άλλα πέντε κιλά!  :new_shocked: Έλεος πια,τη μανία και μόδα είναι αυτή με τα μοντελέ κορμιά!Εχουν καταντήσει οι γυναίκες ανορεκτικές=νευρικές,με απρόβλεπτες συνέπειες για την σωματική τους και την ψυχική τους υγεία... Τουλάχιστον τα μοντέλα που υποβάλλονται σε τέτοια καλούπια,έχουν και ιατρική υποστήριξη,παρόλα αυτά όμως,κατά καιρούς ''σκάνε'' ειδήσεις για περίεργους θανάτους...

Τι να κάνω ρε μαν...μου αρέσουν τα στυλιάρια... :hi:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Ξεχασα να πω οτι περασα απο το Βεργας 2, ενα αλλοιθωρο κουκλακι, ρε γαμωτο μου θυμιζε μια γκομενα που πηδαγα Καλαματα πριν 2 χρονια  :think: στο σιδεραδικο του Σερεμετη (οσοι ειναι ντοπιοι ξερουν)....
Εχει ντουζιερα (θετικο αυτο). Επισης και στο Λιοσιων 73 εχει ντουζιερα και χωρος στουντιο με 20Ε.
Γκαμπυ απο Φωκαιας 24 , Φυλης.Στο μεταξουργειο δουλεψε Κολωνου 27 με το ονομα Χριστινα.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Πέρασα έτσι για μάτι από Ξανθίππης 2. Ένα ωραίο μελαχρινό γκομενάκι, ωραίο σώμα, ωραία βυζιά (κι όχι μεγάλα να κρέμονται σα γίδας  :2funny:, τέσπα γούστα είναι αυτά, ορισμένοι τα θέλουν για 69), αλλά ούτε ακά πίπα, και προφανώς ούτε σούφρα, την κοπάνησα με τη μία σιγά μη ρώταγα την τσα2 πώς τη λένε.
Μαλλον ειδες την Φλωρα.

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Παντως καλο ειναι να μην ερχεσαι σε αντιπαραθεση με την κοπελα στο δωματιο αν δεις οτι κατι δεν παει καλα :sunglasses:.Χωρις να θελω να την δικαιολογησω οτι σε αφησε με το πουλι στο χερι! :s&m_3: Θελει λιγο διπλωματια! Δειξε υπομονη , χυσε , σηκω φυγε και μην ξανατιμησεις μια κοπελα που εσυ θεωρεις οτι δεν σεβεται τα λεφτα σου! :woldman:

Σε αντιπαράθεση δεν ήρθα με την κοπέλα καθώς δεν την εκραξα δεν την έβρισα. Τώρα το πως θα έχυνα . ..με τα βλέμματα μας? Η έπρεπε να των παίξω? Δεν καθόμουν σπίτι,πιο φτηνά θα μου ερχόταν! Μιλώντας για μένα τα λεφτά μου δεν πέφτουν από τον ουρανό για να τα δίνω σε εργαζόμενες που απλά κάθονται και με κοιτάν σαν αγελάδες! Από μενα;... όχι απλά μαύρο,  σκοτάδι βαθύ και και απροσπελαστο, και από πάνω για κερασάκι πίσσα και πούπουλα! Τα θερμά μου πορνο σέβη  :hi:

Panos Kassandras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Εχω την εντυπωση οτι πριν εναμισο μηνα ειχε περασει και στο Περγαμου 1, αλλα με επιφυλαξη.

Την έχω πετύχει κι εγώ μερικά απογεύματα να δουλεύει και εκεί και πριν κανά 2 μήνες.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Γκαμπυ απο Φωκαιας 24 , Φυλης.Στο μεταξουργειο δουλεψε Κολωνου 27 με το ονομα Χριστινα.

:thumbsup:

Και Φυλής 61,Φυλής 27,Φυλής 134 ισόγειο αλλά και όπως πολύ σωστά είπαν τα παιδιά για πολύ λίγο και Περγάμου 1.
Έχει περάσει και από επαρχία!

Φιλότιμη,δεκτική,υπομονετική το τιμάει το 20ρικο.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Στο δε Παιωνιου 47 μια υπερβαρη, οπα δρομο. Κριμα γιατι το μαγαζι εχει ωραιο χωρο (διαπλατα ανοιχτα δωματια, στρωμενα κρεββατια για επιθεωρηση), επρεπε να φερνει ομορφοτερες...

Ωραίο χώρο το Παιωνίου 47;;;  :think:

Έχει και κοπρόσκυλο μέσα-μαζί με την Ελληνοβραζιλιάνα φάλαινα Μιράντα που είδες. ;)

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
:thumbsup:

Και Φυλής 61,Φυλής 27,Φυλής 134 ισόγειο αλλά και όπως πολύ σωστά είπαν τα παιδιά για πολύ λίγο και Περγάμου 1.
Έχει περάσει και από επαρχία!

Φιλότιμη,δεκτική,υπομονετική το τιμάει το 20ρικο.
Φωκαιας 27α,27β
Οντως ειναι φιλοτιμη,υπομονετικη,ευγενικη κοπελα.Την ειχα παρει Κολωνου 27 στο δεκαρικο και περασα σχετικα καλα.Απλως τοτε τσατσα ηταν η κουτση γρια που στο δεκαλαπετο παντα φωναζει! :new_shocked: Κραταει χρονομετρο!!! :headbang2: Για αυτο η κοπελα ηταν αγχωμενη με τον χρονο.Θυμαμαι ειχε φαει πολλες πουτσες εκεινη την ημερα και πονουσε το μουνακι της! Την λυπηθηκα την κακομοιρα! Δεν την εχω παρει στο 20ρικο για να ξερω τι διαφοροποιησεις εχει η αποδοση της.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αυτη η Ντενισα που πηρες ειναι οντως καυλα, αλλα δυστυχως φολα  :-
Την πηρα προχθες αλλα πηγα να τη φυλισω στο λαιμο και τραβιοταν!  :tickedoff:
Φυσικα την εστειλα πισω πακετο οπως ηρθε, πηρα το 10ρικο και πηγα Κωλοκυνθους63 να γαμησω σαν ανθρωπος  :wanker:

ΤΗν ειχα ξαναπαρει και πριν λιγες μερες και στο Ιασωνος20Β με επισης μετριοτατρες εντυπωσεις. Απλα ηλπιζα μιας και ειχαμε γνωριστει, να ειναι λιγο καλυτερη τη 2η φορα, αλλα ηταν χειροτερη  :shit:

Την είχα ανάγκη μύστη μου...
Τέτοιο στυλιάρι,έπρεπε να γαμηθεί...έστω για μια φορά... :hi:

Αν μιλαμε για την ιδια Χριστινα, και 69 κανει και γλωσσοφιλα και γλυψαρχιδιασματα κ απ ολα.
Αισθησιακο εμπλουτισμενο απλο προγραμμα και πολυ καλη στο δωματιο.
Δεν ειναι τυχαιο που την αποκαλουμε και σκυλι του πολεμου  :wanker:

Ακριβώς την ίδια ατάκα έλεγα και εγώ,όταν φεύγαμε από το τσαρδί... ;)
Η κυρία Νίκη,έλεγε "όλα με προφύλαξη"...εκεί έγινε το μπέρδεμα μάλλον... :grin:
Όσο για την Κατερίνα....ναι γνωριζόμαστε καιρό... :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom