Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 110 άτομα (5 μέλη και 105 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μαγγες ξερουμε αν η Λαουρα απο Φυλής 67 η τατουαζατη εργαζετε μονη της πρωινα...η ειναι μαζι τη; και το ξωτικο...ευχαρηστο :rockon:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Στο 19 που ήταν η Μάγια που μετακόμισε στο 65α ποιά έχει πάει ως αντικαταστάτρια;

Στην αρχή δούλευε η ωραία μελαχροινή Λίζα από το Φυλής 65β αλλά τις τελευταίες μέρες το Φωκαίας 19 είναι κλειστό.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Συνοπτική ενημέρωση από τα κεντρικά της Φυλής...

Φυλής 65β: Η επιπλομουνάρα Αντζελίνα.

67: Η Λάουρα η μελαχροινή τατουαζάτη με τις βυζάρες.

84 ισόγειο: Η Αλίνα,η γνωστή ωραία πιτσιρίκα με τα φοβερά καπολυλια.

84 όροφος: Η μελαχροινή σκουρόδερμη τσιγγανοΜαρίνα.Με μέτριο πρόσωπο.
Η καινούρια (μιας εβδομάδας) πιτσιρίκα με κανονικό σώμα,με μικρό στήθος και με ζουμερό κώλο.Με πρωκτικό στο πρόγραμμα.
Είναι η κοπέλα που δούλευε και Διδύμου 18 και κάποιος την έψαχνε.

86 όροφος: Η μελαχροινή Μαρίνα,κοντή με σκιστά μάτια και ταιλανδέζικα χαρακτηριστικά-με λεπτό σώμα,μικρό στήθος και ωραίο κωλαράκι το οποίο και δίνει.

Είναι η γνωστή Μαρίνα από Ιάσωνος 43 και παλιότερα Ιάσωνος 19α.Φόλα.

86 ισόγειο: Η μελαχροινή πιτσιρίκα Νικόλ,με όμορφο προσωπάκι με σκιστά μάτια και σώμα με λίγα πιασίματα-καλό,ζουμερό κώλο έχει κάνει.

alexhs__32

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους.αμα καποιος εχει να προτινει κσποια για ματαξουργειο που να αξιζει μεσα..να κανει ελευθ στωματ και να δεχετε δαχτυλισματα κτλ ας στηλη μνμ!! με λιγα λογια να μην ειναι μη το ενα μη το αλλο!! χαχα!

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Επισκέπτης
καλησπερα σε ολους.αμα καποιος εχει να προτινει κσποια για ματαξουργειο που να αξιζει μεσα..να κανει ελευθ στωματ και να δεχετε δαχτυλισματα κτλ ας στηλη μνμ!! με λιγα λογια να μην ειναι μη το ενα μη το αλλο!! χαχα!
Πήγενε φυλης 40 στην μονικα..τα κάνει όλα..μ20ε

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Γύρω στις 14:00

Ρεμούνδου 21 άνω η Ιβάνα και μια καινούργια η Αλίκη, κοντοπούτανο με πιασίματα, μελαχρινό.

Περγάμου 1 η Μπέλα, ωραίο μελαχρινό πιπινάκι, χαμογελαστό

Αγ. Πέτρου 7 η Εύα

alexhs__32

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
χαχα!! ευχαριστω.θα παω μια βολτα.τι βαρδια δουλευη??

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στην Διδύμου...

Διδύμου 7α: Η ξανθιά Βαλέρια, με το περίεργα ψυχρό πρόσωπο αλλά με ωραίο κορμί σαλονάρισε γυμνόστηθη και στις ρώγες κρεμούσα άνετα την ζακέτα μου...

7β: Η Τζωρτζιάννα, μάλλον η πιο ωραία που είδα σήμερα...
Φορούσε...είναι απερίγραπτο αυτό που φορούσε...
Με κοιτούσε στα μάτια κι εγώ κιτούσα τον καθρέφτη...Δεν είμαι ο Γύλος, απλά μέσα από τον καθρέφτη κοιτούσα το απίθανο κωλαράκι της...

8α: Η ξανθιά μιλφ Ναταλία, με το όμορφο πρόσωπο και το πολύ καλό κορμί για την ηλικία της-απίστευτο, ολοστρόγγυλο, νεανικό κωλαράκι.
Είναι η γνωστή Ναταλία από Κωνσταντινουπόλεως 166 και Περγάμου 27.

8β: Η μελαχροινή Νατάσα που τα απογεύματα δουλεύει στον όροφο.
Με πολύ γλυκό πρόσωπο και σώμα με πιασιματάκι, με μικρό στήθος και ωραίο κωλαράκι-αυτό το μικρό μεσοφόρι που φοράει συνέχεια τι παγίδα κρύβει;;;

16: Η Λίλιαν και η μελαχροινή μιλφ Μαρία με το κοντό μαλλί και με το ζουμερό κορμί-από το Αλκαμένους 113.
Την μπερδεύω συχνά με την άλλη μελαχροινή μιλφ με το κοντό μαλλί, την Άννα με την κωλάρα από το Περγάμου 27.

18α: Η όμορφη μελαχροινή Σοφία με το ωραίο σώμα και το γλυκό πρόσωπο με ανοικτά μάτια.
Σε κοιτάζει σεμνά και ντροπαλά την ίδια στιγμή που δίπλα της η υπηρεσία αναγγέλλει ότι κάνει ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό...

Μαζί της η μελαχροινή Μαρία με την φάτσα του Μορφονιού...
Κατέχει περίοπτη θέση στην τιμή και στην  υπόληψη των μελών του Συλλόγου Παράνομων Εξτραδάκηδων μετά την καταγγελία πορνοδοσίλογου για παροχή εξτρά ρομαντικών  υπηρεσιών  ανιδιοτελώς ...

18β: Η Αντριάννα-ας μη σχολιάσω και δυσαρεστήσω Τιμημένα Μέλη του ιστοτοπου...

20: Το μελαχροινό χόμπιτ Φλώρη τυλιγμένη στην ρόμπα της και καθησμένη με τα πόδια στο τραπέζι, κάπνιζε, έφτυνε-για κλάσιμο δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου αλλά είναι σε καλό δρόμο...

22: Η μελαχροινή Νικόλ.
Καινούρια πιτσιρίκα που είδα την Δευτέρα(πρώτη μέρα στη δουλειά) στο Φυλής 69 ισόγειο.
Σκουρόδερμη, κοντή, με μέτριο πρόσωπο, με σώμα με πιασιματάκια, μικρό στήθος και ωραία αφράτη κωλάρα.
Έχει λίγο το στυλ της γνωστής Μάντας.

27: Η ξανθιά μιλφ Αλίνα, με το μέτριο πρόσωπο και το ατσούμπαλο κορμί με ψιλοκρεμασμένο στήθος που μέχρι πριν από λίγο καιρό δούλευε στο Ιάσωνος 20γ και μαζί της η Όλγα η φάλαινα-αν και αδυνατισμένη εξακολουθεί να είναι σαν δίδυμο αδελφάκι του γνωστού συμπαθούς θηλαστικού.
Έχει περάσει βεβαίως και από τα θηριοτροφεία της οδού Κολωνού.

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
1
καλησπερα
ξερει κανεις αν η Ελενη ( Αθηνα ) πειραιωτισσα δουλευει σημερα?

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Καλησπερα σε ολους τους συναγωνιστες. Προχτες το βραδυ στην 3η βαρδια δηλαδη, επαιζε στο Ιασωνος 37 ισογειο ενα πολυ ομορφο κατανοξανθο πιπινι, με αξιογαμητο κορμακι, πολυ ομορφο κ αθωο προσωπακι. Το ονομα της Ρωξανη... αν γνωριζει καποιος ας μας διαφωτισει με τις γνωσεις του

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
επισης Ευα Ιασωνος 2 και Μαρινα Ιασωνος 1Α. Μαζι με τη φυλακοβια που αναφερθηκε τρια στανταρακια για φουλ ρομαντικα ακαποτα τα παντα ολα..!!! The choice is yours

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στην Διδύμου...

Διδύμου 7α: Η ξανθιά Βαλέρια, με το περίεργα ψυχρό πρόσωπο αλλά με ωραίο κορμί σαλονάρισε γυμνόστηθη και στις ρώγες κρεμούσα άνετα την ζακέτα μου...

7β: Η Τζωρτζιάννα, μάλλον η πιο ωραία που είδα σήμερα...
Φορούσε...είναι απερίγραπτο αυτό που φορούσε...
Με κοιτούσε στα μάτια κι εγώ κιτούσα τον καθρέφτη...Δεν είμαι ο Γύλος, απλά μέσα από τον καθρέφτη κοιτούσα το απίθανο κωλαράκι της...

Αν με αφήσει 69...κάθε μέρα εκεί θα είμαι... :erection:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Αν με αφήσει 69...κάθε μέρα εκεί θα είμαι... :erection:

Έλεγε διάφορα περί καθαρότητας και υγείας και είπε επί λέξη:

"Γι'αυτό κι εγώ δεν κάνω ούτε 69.Εντάξει μπορεί σε κάποιον που τον ξέρω καλά αλλά και πάλι πολύ δύσκολα".

Μπίλυ,θέλει ρομαντική γνωριμία το Τζωρτζιαννάκι! :sunglasses:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Έλεγε διάφορα περί καθαρότητας και υγείας και είπε επί λέξη:

"Γι'αυτό κι εγώ δεν κάνω ούτε 69.Εντάξει μπορεί σε κάποιον που τον ξέρω καλά αλλά και πάλι πολύ δύσκολα".

Μπίλυ,θέλει ρομαντική γνωριμία το Τζωρτζιαννάκι! :sunglasses:

Καλά κρασιά πες της... :grin:
Όσο και να μας πολιορκούν τα τσουρκάκια,τέλος οι παλιές/ρομαντικές εποχές... :hi: :hi: :hi:

Λες και δεν μας ξέρει... :headbang: :headbang: :headbang:

bieber

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2014
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
φιλε dude με συγκινεις αληθινα με τις ενημερωσεις σου.πρεπει να σου δωθει βραβειο πορνοπουλιτζερ για τα ρεπορταζ σου..

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
περγαμου και αλκαμενους ειναι ακόμα γιατι εχω καιρο να περάσω ;

Προς το παρόν δεν υπάρχει πουθενά-μού έχει τάξει και έναν τενεκέ λάδι!  :tooth:

Όταν εμφανισθεί ετοιμάστε της υποδοχή εν χορδαίς και οργάνοις!  :orchestra:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Δράττωμαι, λοιπόν, της ευκαιρίας από τα λεγόμενα του φίλτατου Επιρρεπή για μια συνοπτική παράθεση της σύντομης χθεσινής μας βόλτας καθώς λόγω υποχρεώσεων ο χρόνος μας ήταν λίγο περιορισμένος.

Χωματιανού 11 (ισόγειο): Ντενίσα. Όχι η γνωστή μοντέλα της αλυσίδας, να εξηγούμαστε... Ξανθιά, μετρίου αναστήματος, σώμα με πιασιματάκια και καλή διάθεση στο σαλόνι.
Λιοσίων 76 (όροφος): Μια καστανή πιτσιρίκα και μια μελαχρίνή πιο νταρντάνα εμφανίστηκαν στο σαλόνι, με "παιχνιδιάρικη" διάθεση. Αν δε με απατάει η μνήμη μου, η μελαχρινή κάνει φουλ πρόγραμμα, ενώ παίζει και παρτούζα με τις 2 κοπέλες! Αξίζει να σημειωθεί ότι 2 αλλοδαποί που έμπαιναν καθώς βγαίναμε τους ανακοίνωσαν υπεραπλό πρόγραμμα.
Χωματιανου 11 τον τελευταιο καιρο δουλευε η ξανθια Ναταλια.Να μετονομαστηκε σε Ντενισα?! :rockon: :think:
Λιοσιων 76 στον οροφο ειδες την Βουλγαρα μιλφ Μελινα.Την αλλη την πιτσιρικα την εχω δει και μου φανηκε συμπαθητικη!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom