Κι εγώ τότε στη Φωκαίας σε υπόγειο,(νούμερο δεν θυμάμαι,καλώς-κακώς δεν είμαι πελάτης αυτής της γειτονιάς),ήταν με μια ψηλή νταρντάνα που αλλοιθώριζε λίγο,Βικτώρια είχα ακούσει,με βάλανε σχεδόν με το ζόρι αυτή και η γιαγιά στο δωμάτιο,και αν και είχε ανακοινωθεί ''κώλος'' στο πρόγραμμα,δεν το ζήτησα!Ημουνα στην αρχή της... αντικαζακστανιανής θεραπείας,ψυχικό ράκος δηλαδή,και παρόλα αυτά δεν με παράτησε!Το εκτίμησα αυτό,και ενώ δεν ήταν στο πλάνο της χθεσινής μικρής βόλτας,μπήκα να την ξανατιμήσω.
Δεν το μετάνοιωσα,και με απλό πρόγραμμα ικανοποιούμαι,αν υπάρχει συμμετοχή της κοπέλας!
ΥΓ:Ενημέρωση δεν έγραψα,το άφησα για τον @filos 78,με πιο... κοφτερή μνήμη!
Δράττωμαι, λοιπόν, της ευκαιρίας από τα λεγόμενα του φίλτατου Επιρρεπή για μια συνοπτική παράθεση της σύντομης χθεσινής μας βόλτας καθώς λόγω υποχρεώσεων ο χρόνος μας ήταν λίγο περιορισμένος.
Να σημειωθεί ότι προηγήθηκε άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση με εποικοδομητική γνωριμία και συζήτηση με το ανυπέρβλητο μέλος Dude007!!!
Κατηφορίζοντας στη συνέχεια με τον Επιρρεπή, είδαμε στη 2η βάρδυα της 03/02/2015:
Αλκιβιάδου 16 (δεξια): Μελαχρινή μέτρια παρουσία με καραφούλ πρόγραμμα!
Αλκιβιάδου 16 (μεσαίο): Νίκα από τη Ρωσία, μιλφ γνωστή σε πολλά μέλη από ότι διαβάζω. Αξίζει να αναφερθεί η... εκπληκτική ηχομόνωση του οίκου αυτού η οποία μεταφέρει τα ρομαντικά τεκταινόμενα των δωματίων στο χώρο αναμονής στο σαλόνι προκειμένου να μην πλήττουν όσοι περιμένουν! Πολύ cult σκηνικό!
Αλκιβιάδου 16 (αριστερά): Πατρίτσια, ξανθιά σλαβικής προέλευσης gilf.
Χωματιανού 11 (όροφος): Μια νεαρή καστανή κοπέλα, Εύα αν θυμάμαι καλά το όνομα, νεαρή μετρίου αναστήματος με συμπαθητικό προσωπάκι.
Χωματιανού 11 (ισόγειο): Ντενίσα. Όχι η γνωστή μοντέλα της αλυσίδας, να εξηγούμαστε... Ξανθιά, μετρίου αναστήματος, σώμα με πιασιματάκια και καλή διάθεση στο σαλόνι.
Λιοσίων 76 (όροφος): Μια καστανή πιτσιρίκα και μια μελαχρίνή πιο νταρντάνα εμφανίστηκαν στο σαλόνι, με "παιχνιδιάρικη" διάθεση. Αν δε με απατάει η μνήμη μου, η μελαχρινή κάνει φουλ πρόγραμμα, ενώ παίζει και παρτούζα με τις 2 κοπέλες! Αξίζει να σημειωθεί ότι 2 αλλοδαποί που έμπαιναν καθώς βγαίναμε τους ανακοίνωσαν υπεραπλό πρόγραμμα.
Λιοσίων 76 (ισόγειο): Καινούργια κοπέλα κατά δήλωση της υπηρεσίας, καστανή με πιασιματάκια - όχι αντιαισθητικά - και φουλ πρόγραμμα. Η συγκεκριμένη κοπέλα θα βρισκόταν και στην επόμενη βάρδυα.
Λιοσίων 73 (στουντέλο): Καστανή κοπέλα με πλούσιο στήθος και θυληκό σώμα, παρά το γεγονός ότι είναι νέα σε ηλικία ακόμα. Όμορφη παρουσία γενικότερα.
Εξηκιόυ 18 $δεξιά): Στέλλα, κοκκινομάλα συμπαθητική λεπτούλα milf με πρωκτικό στο πρόγραμμά της και μια ξανθιά (Λίλλυ;) επίσης συμπαθητική milf. Κάνουν και παρτούζα, για τους ενδιαφερόμενους.
Εξηκίου 18 (μεσαίο): Μελαχρινούλα milf με καλή διάθεση και πιασιματάκια... Περαιτέρω δε γνωρίζω κάτι...
Εξηκίου 18 (αριστερά): Χριστίνα με μελαχρινό χρώμα μαλλιών και εντελώς διαφορετικό look από το αυτό που είχες στο Φωκαίας 27 υπόγειο. Κοντούλα, παιχνιδιάρα, χαριτωμένη, αδύνατο να σταθεί ο Επιρρεπής και ενέδωσε στο... κάλεσμά της!
Ωστόσο, αξιοσημείωτο είναι ότι στο σπίτι αυτό... ο τελευταίος πρέπει να κλείνει την πόρτα, γιατί αλλιώς παραμένει ορθάνοιχτη!!!
Βέργας 3 (πολυκατάστημα): Αριστερά, το... περιστεράκι όπως το αποκάλεσαν, ή αλλιώς Σβέτα, ομορφούλα πιτσιρίκα, μάλλον ουκρανή, αλλά η απαιρία της ήταν εμφανής.
Δεξιά, 2 μέτριας εμφάνισης (κατά τη γνώμη μου πάντα) milf για τις οποίες δεν έχω συγκρατήσει επιπλέον στοιχεία...
όροφος, η Εύα κοντούλα κοπέλα με μέτρια εμφάνιση και Μίλα πιο ψηλή, με ελεύθερο στοματικό, αλλά έχει πάρει τα κιλάκια της και αυτή...
Βέργας 6 (δεξιά): Μικροκαμωμένη καστανή νεαρή κοπελίτσα.
Βέργας 6 (μεσαίο): Chubby milf μας προσκαλούσε, με ευχάριστη διάθεση, να περάσουμε όμορφες στιγμές και να ζεσταθούμε από την ψύχρα που επικρατούσε εκτός... Σταθήκαμε ακλόνητοι, στο ύψος των περιστάσεων!
Βέργας 6 (αριστερά): Ομοίως με τον προαναφερθέντα οίκο.
Τροφωνίου 11 (ισόγειο): Γεμάτη νεαρή καστανή κοπέλα, παρέχει φουλ υπηρεσίες για τους λάτρεις του είδους.
Τροφωνίου 11 (όροφος): Η γνωστή, πλην τίμια, Γίαννα με το πρωκτικό στο πρόγραμμά της.
Τροφωνίου 13 (αριστερά): Ξανθιά granny με εμφανή τα σημάδια του χρόνου εκδίδεται επί του οίκου αυτού.
Τροφωνίου 13 (δεξιά): Ξανθιά νεαρή κοπέλα με ευμεγέθης μαστούς (boob - alert!), ζουμερό σώμα και συμπαθητικής εμφάνισης δε μας άφηνε να φύγουμε, προφανώς λόγω αναδουλειάς.
Εν συνεχεία, αποχώρηση του Επιρρεπή και στο δρόμο της επιστροφής, όντας πλέον μόνος μου και αφού η ώρα είχε πλέον φτάσει 22:, είδα τα παρακάτω:
Διδύμου 22: Αντώνια η πολύ ψηλή και εντυπωσιακή μελαχρινή κοπέλα. Ότι πρέπει για... τους κρυουλιάρηδες που ψάχνουν ένα (εντυπωσιακό ομολογουμένως) παλτό!!!
Φυλής 54 (όροφος): Πατρίτσια, η ξανθιά νεαρή και όμορφη παρουσία του ομίλου.
Φυλής 54 (ισόγειο): Βαλέρια η γνωστή "γατούλα" και μια μελαχρινή γοητευτική κοπέλα, η Νάντια πρέπει να ήταν αυτή.
Φυλής 56: Αουρόρα, το βυζοτουμπανάκι "τσέπης" με εμφανή λίγα επιπλέον κιλάκια. Θεωρώ ότι το νέο χρώμα μαλλιών, δεν της πάει και τόσο...
Η ώρα είχε πάει πλέον 23:00 και πήρα τη μεγάλη απόφαση να γυρίσω στη βάση μου και να ξεκουραστώ!