Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 101 άτομα (5 μέλη και 96 επισκέπτες)

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
σημερα πηγα στο κολωνου 30 οροφος και ειδα την ανδριαννα με γιαλακια και την ελενη την κοντη περασσα με την ανδριαννα με καλες εντυπωσεις
Απο τους περισσοτερους ακουω καλα λογια για την αποδοση της Αντριαννας.Μαζι μου μια φορα που την πηρα στη Ρεμουνδου ηταν τελειως τυπικη! :(

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Γραψε κριτικη ρε φιλε να ξερουμε τι παιζει.Κανει προκαταρκτικα? κανει σταση 69? ανεση χρονου?

Η Μπέλα στο Περγάμου 1 είναι ένα πολύ όμορφο μελαχροινό μουναροπιπινάκι.

Στα ενδότερα:καταδεκτική, ανεκτική, με τάσεις και πρόθεση να σε ικανοποιήσει αλλά ίσως λόγω του ότι είναι καινούρια κάπου κολλάει, κάπως δεν το έχει-και αυτό προσπαθεί να το καλύψει με την δεκτικότητά της.

Λίγα προκαταρκτικά, κάνει 69, πολύ ωραίο απαλό και ευωδιαστό μουνάκι, η τσατσά δεν ασχολήθηκε αλλά αυτή φάνηκε να νοιώθει ότι περνάει η ώρα και φανέρωσε τάση για επίσπευση.

Έκανα μια σύγκριση μεταξύ των δύο πιπινιών:της Μπέλας με τα 20 ευρώ και της Αντριάννας με τα 15 ευρώ στο Μεταξουργείο-το γνωστό μουναροπίπινο που τελευταία ήταν Φωκαίας 17.

Σίγουρα ήταν πολύ καλύτερη σαν εμπειρία η Αντριάννα-για να μη συγκρίνω την Μπέλα με το πως περνάω δίνοντας 10 ευρώ στην Ελένη από Κολωνού 30 όροφος.Γι'αυτό και είπα πως άξιζε από το 20ρικο, τα μισά λεφτά.

Πάντως σαν πιπινοκυνηγός πού είσαι, δοκίμασέ την κι εσύ!!!

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Η Μπέλα στο Περγάμου 1 είναι ένα πολύ όμορφο μελαχροινό μουναροπιπινάκι.

Στα ενδότερα:καταδεκτική, ανεκτική, με τάσεις και πρόθεση να σε ικανοποιήσει αλλά ίσως λόγω του ότι είναι καινούρια κάπου κολλάει, κάπως δεν το έχει-και αυτό προσπαθεί να το καλύψει με την δεκτικότητά της.

Λίγα προκαταρκτικά, κάνει 69, πολύ ωραίο απαλό και ευωδιαστό μουνάκι, η τσατσά δεν ασχολήθηκε αλλά αυτή φάνηκε να νοιώθει ότι περνάει η ώρα και φανέρωσε τάση για επίσπευση.

Έκανα μια σύγκριση μεταξύ των δύο πιπινιών:της Μπέλας με τα 20 ευρώ και της Αντριάννας με τα 15 ευρώ στο Μεταξουργείο-το γνωστό μουναροπίπινο που τελευταία ήταν Φωκαίας 17.

Σίγουρα ήταν πολύ καλύτερη σαν εμπειρία η Αντριάννα-για να μη συγκρίνω την Μπέλα με το πως περνάω δίνοντας 10 ευρώ στην Ελένη από Κολωνού 30 όροφος.Γι'αυτό και είπα πως άξιζε από το 20ρικο, τα μισά λεφτά.

Πάντως σαν πιπινοκυνηγός πού είσαι, δοκίμασέ την κι εσύ!!!
Καταλαβα! Να μην περιμενω πολλα! Παντως εχω καυλωσει με την περιγραφη της εμφανισης της! :cum: :cum: :cum: Επισης πολυ καλη η ειδηση για την επιστροφη της Ινκας που πρωτος εσυ εγραψες! Γιατι δεν ειμαι μονο πιπινοκυνηγος! Τα μιλφακια παρεχουν αλλες υπηρεσιες!!! :pipa2: :pipa3: :pipa1:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Καταλαβα! Να μην περιμενω πολλα! Παντως εχω καυλωσει με την περιγραφη της εμφανισης της! :cum: :cum: :cum: Επισης πολυ καλη η ειδηση για την επιστροφη της Ινκας που πρωτος εσυ εγραψες! Γιατι δεν ειμαι μονο πιπινοκυνηγος! Τα μιλφακια παρεχουν αλλες υπηρεσιες!!! :pipa2: :pipa3: :pipa1:

Είναι ωραίο μουνέτο η Μπέλα!  :cum:

Τα μιλφάκια είναι άλλη φάση-σήμερα είδα μετά από καιρό την Ίνκα στο Αριστομένους 117, την Σύλβια στο 113 και μού έχει καρφωθεί και η ξανθιά Βαλέρια στο Διδύμου 16!  :knockinb:
Ποια να πρωτοδιαλέξω;  :think:

Και συμφωνώ μαζί σου, η Βικτώρια στο Αχαρνών 85 χάλασε αρκετά...

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Είναι ωραίο μουνέτο η Μπέλα!  :cum:

Τα μιλφάκια είναι άλλη φάση-σήμερα είδα μετά από καιρό την Ίνκα στο Αριστομένους 117, την Σύλβια στο 113 και μού έχει καρφωθεί και η ξανθιά Βαλέρια στο Διδύμου 16!  :knockinb:
Ποια να πρωτοδιαλέξω;  :think:

Και συμφωνώ μαζί σου, η Βικτώρια στο Αχαρνών 85 χάλασε αρκετά...
Την Ινκα εχω να την δω κανενα χρονο.Με ειχε καυλωσει με την ξανθια Ρωσοφατσα :cum: της με τις φακιδες! Θελω να την χυσω στο στομα!!! :pipa2: :bigdick: Εχει αρκετα καλες κριτικες απο εμπειρους :kneel: πορνους.Την Συλβια την εχω παρει και δεν εμεινα ευχαριστημενος :( χωρις βεβαια να την θεωρω φολα.Απλως απο την πρωτη σταση αρχισε τα "χυσε μωρο μου και αλλες μαλακιες" :headbang: .Ελευθερο στοματικο δεν εκανε , τελειωτικο στο στομα δεν δεχτηκε! Απο μια μιλφαρα περιμενεις περισσοτερα!!! Με την Μαρια απο το ιδιο σπιτακι εχω περασει καλυτερα.Η Βαλερια δεν μου αρεσε εμφανισιακα οποτε δεν θα την δοκιμασω! Τωρα ετσι λεω! Δεν νομιζω να κανω κωλοτουμπα!!! :grin: Αδιαφορη για τα προσωπικα μου γουστα!

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Η Βαλερια δεν μου αρεσε εμφανισιακα οποτε δεν θα την δοκιμασω! Τωρα ετσι λεω! Δεν νομιζω να κανω κωλοτουμπα!!! :grin: Αδιαφορη για τα προσωπικα μου γουστα!

Ενώ η Αντριάννα από Διδύμου 18; Μουνάρα, έτσι;  :zombie:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Ενώ η Αντριάννα από Διδύμου 18; Μουνάρα, έτσι;  :zombie:
Ε,περασα κυριως επειδη ειχα ακουσει πολλα για την πιπα της! Ειχα κλεισει τα ματια βεβαια! :grin: Δεν ειχε και κατι αλλο αξιολογο στην ιδια αλλαγη που να συνδιαζει εμφανιση/υπηρεσιες :s&m_3: οποτε ειπα να την δοκιμασω! :rockon:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Σε ποσους  αραγε πρέπει  να έχει μεινει  αυτη  η  Αδριάννειος  περουκα  στο χέρι ... :o
====
Τωρα με τα χρονια θυμηθηκα οτι αυτη η Αντριάννα   θυμιζει πολυ  την αλήστου   μνημης   γκιλφ    Χριστίνα- κατα κοσμον Λιουμποφ
κατι που μάθαμε  οταν της σφραγισαν το χαλκιδικης  83  του οποιου καποτε ήταν ιδιοκτήτρια- πριν το παρει η  Ντάρια
Μετα η    Χριστίνα  εξέπεσεν εις Διδύμου κλπ
Παντως  ειχε  αρχισει  μονη της = ειχε  το Κων 61-  πριν αυτο γινει στουντιο /  οπου έκανε   ως τις 9μμ προγραμμα
με ..τζακουζι  ( ο θεός  να το κανει -- το εφτιαξε  παντως μετά  στο χ 83 )   και  ...πεντικιουρ ...

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
το λοιποοοον... πηγα Μαραθωνος59 να τσεκαρω Αγαπη που εργαζοταν 2ηβαρδια...  Η περιγραφη του μυστη Τομμι στην κριτικη του για την κοπελα αρκετα ευστοχη αν και το δερμα της ειναι σαγρε :think:
Αγκαλιες τριψηματα κανα δυο φιλια στο στομα ολα καλα μεχρι εδω.... αρχιζουμε την κατιουσα με την πιπα που περιοριστηκε στο πουτσοκεφαλο με κανα δυο φευγαλεα ανεπεσθητα περασματα της γλψσας στον κορμο,,,της ζηταω να την παρω ιεραποστολικα αλλα πουυ ισα ισα που μπορεσα να χωσω το πουτσοκεφαλο καθως το μουνι της ηταν πιο στεγνο και απο την ερημο Γκομπη!! ακολουθει διαλογος
εγω  -δεν παιζει καμια κρεμουλα να βαλεις?
αυτη -οχι!
    -σαλακι?
    -οχι!
με κοιταζε για κανα λεπτο σαν χανος
    -τι θα γεινει θα κανεις τιποτα?
    -τι να κανω
    -ξερω γω να δουλεψεις!
    -και τι να κανω? :think:
Με τα πολλα της λεω να μου παρει παλι πιπα για να καυλωσω, μετα απο 1 λεπτο πιπας φαντασμα η τσα2 χτυπαει πορτα... η τυπα με παραταει ΣΥΞΥΛΟ λεγοντας μου τελος χρονου!!! :orchestra:
Ντυθηκα βγηκα και ζητησα απο την τσα2 να μου δωσει το 1 καρικο αφου δεν τελειωσα, στην αρχη εκανε λιγο την δυσκολη αλλα δεν της περασε!!  

Panos Kassandras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Το εικοσάρι έπρεπε να 'παιρνες πίσω: Πάμε στα μπουρδέλα για να γαμήσουμε, να περάσουμε καλά και να χύσουμε!  :wanker:
Εσύ ούτε γάμησες, ούτε πέρασες καλά, ούτε έχυσες!
Τα σέβη μου!
:hi:

Panos Kassandras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
10 λεπτά θα "καθόσουν" στο δωμάτιο!
Δεν μπορούσε να έβαζε λίγη κρέμα να γαμούσες σαν άνθρωπος και να έχυνες;
ΥΓ:Έπρεπε να είχες πάρει μπουγάτσα με κρέμα, πριν μπεις, να την δάνειζες μια πρέζα ...  :tooth:
Αλλά που να το 'ξερες.
:hi:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686
τυπε και οι τρεις ηταν πριν ξαναγυρισει;  :think:
εγω μια φορα μονο τον νοεμβριο την πηρα,αλλα φουλ,κανονικα,μετα την ψαχναμε   :S
Κι εγώ τότε στη Φωκαίας σε υπόγειο,(νούμερο δεν θυμάμαι,καλώς-κακώς δεν είμαι πελάτης αυτής της γειτονιάς),ήταν με μια ψηλή νταρντάνα που αλλοιθώριζε λίγο,Βικτώρια είχα ακούσει,με βάλανε σχεδόν με το ζόρι αυτή και η γιαγιά στο δωμάτιο,και αν και είχε ανακοινωθεί ''κώλος'' στο πρόγραμμα,δεν το ζήτησα!Ημουνα στην αρχή της... αντικαζακστανιανής θεραπείας,ψυχικό ράκος δηλαδή,και παρόλα αυτά δεν με παράτησε!Το εκτίμησα αυτό,και ενώ δεν ήταν στο πλάνο της χθεσινής μικρής βόλτας,μπήκα να την ξανατιμήσω.
Δεν το μετάνοιωσα,και με απλό πρόγραμμα ικανοποιούμαι,αν υπάρχει συμμετοχή της κοπέλας!
ΥΓ:Ενημέρωση δεν έγραψα,το άφησα για τον @filos 78,με πιο... κοφτερή μνήμη!

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.789
Πόντοι
3.656
Κι εγώ τότε στη Φωκαίας σε υπόγειο,(νούμερο δεν θυμάμαι,καλώς-κακώς δεν είμαι πελάτης αυτής της γειτονιάς),ήταν με μια ψηλή νταρντάνα που αλλοιθώριζε λίγο,Βικτώρια είχα ακούσει,με βάλανε σχεδόν με το ζόρι αυτή και η γιαγιά στο δωμάτιο,και αν και είχε ανακοινωθεί ''κώλος'' στο πρόγραμμα,δεν το ζήτησα!Ημουνα στην αρχή της... αντικαζακστανιανής θεραπείας,ψυχικό ράκος δηλαδή,και παρόλα αυτά δεν με παράτησε!Το εκτίμησα αυτό,και ενώ δεν ήταν στο πλάνο της χθεσινής μικρής βόλτας,μπήκα να την ξανατιμήσω.
Δεν το μετάνοιωσα,και με απλό πρόγραμμα ικανοποιούμαι,αν υπάρχει συμμετοχή της κοπέλας!

οποτε τυπε οι υπηρεσιες της συνεχιζουν να ειναι καλες.καλο αυτο,πραγματι ειναι φιλοτιμη κοπελα  :rockon:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.856
Πόντοι
5.975
Δράττωμαι, λοιπόν, της ευκαιρίας από τα λεγόμενα του φίλτατου Επιρρεπή για μια συνοπτική παράθεση της σύντομης χθεσινής μας βόλτας καθώς λόγω υποχρεώσεων ο χρόνος μας ήταν λίγο περιορισμένος.
Να σημειωθεί ότι προηγήθηκε άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση με εποικοδομητική γνωριμία και συζήτηση με το ανυπέρβλητο μέλος Dude007!!!  :hi:  :grouphug:
Κατηφορίζοντας στη συνέχεια με τον Επιρρεπή, είδαμε στη 2η βάρδυα της 03/02/2015:
Αλκιβιάδου 16 (δεξια): Μελαχρινή μέτρια παρουσία με καραφούλ πρόγραμμα!
Αλκιβιάδου 16 (μεσαίο): Νίκα από τη Ρωσία, μιλφ γνωστή σε πολλά μέλη από ότι διαβάζω. Αξίζει να αναφερθεί η... εκπληκτική ηχομόνωση του οίκου αυτού η οποία μεταφέρει τα ρομαντικά τεκταινόμενα των δωματίων στο χώρο αναμονής στο σαλόνι προκειμένου να μην πλήττουν όσοι περιμένουν! Πολύ cult σκηνικό!  :rockon:
Αλκιβιάδου 16 (αριστερά): Πατρίτσια, ξανθιά σλαβικής προέλευσης gilf.
Χωματιανού 11 (όροφος): Μια νεαρή καστανή κοπέλα, Εύα αν θυμάμαι καλά το όνομα, νεαρή μετρίου αναστήματος με συμπαθητικό προσωπάκι.
Χωματιανού 11 (ισόγειο): Ντενίσα. Όχι η γνωστή μοντέλα της αλυσίδας, να εξηγούμαστε... Ξανθιά, μετρίου αναστήματος, σώμα με πιασιματάκια και καλή διάθεση στο σαλόνι.
Λιοσίων 76 (όροφος): Μια καστανή πιτσιρίκα και μια μελαχρίνή πιο νταρντάνα εμφανίστηκαν στο σαλόνι, με "παιχνιδιάρικη" διάθεση. Αν δε με απατάει η μνήμη μου, η μελαχρινή κάνει φουλ πρόγραμμα, ενώ παίζει και παρτούζα με τις 2 κοπέλες! Αξίζει να σημειωθεί ότι 2 αλλοδαποί που έμπαιναν καθώς βγαίναμε τους ανακοίνωσαν υπεραπλό πρόγραμμα.
Λιοσίων 76 (ισόγειο): Καινούργια κοπέλα κατά δήλωση της υπηρεσίας, καστανή με πιασιματάκια - όχι αντιαισθητικά - και φουλ πρόγραμμα. Η συγκεκριμένη κοπέλα θα βρισκόταν και στην επόμενη βάρδυα.
Λιοσίων 73 (στουντέλο): Καστανή κοπέλα με πλούσιο στήθος και θυληκό σώμα, παρά το γεγονός ότι είναι νέα σε ηλικία ακόμα. Όμορφη παρουσία γενικότερα.
Εξηκιόυ 18 $δεξιά): Στέλλα, κοκκινομάλα συμπαθητική λεπτούλα milf με πρωκτικό στο πρόγραμμά της και μια ξανθιά (Λίλλυ;) επίσης συμπαθητική milf. Κάνουν και παρτούζα, για τους ενδιαφερόμενους.
Εξηκίου 18 (μεσαίο): Μελαχρινούλα milf με καλή διάθεση και πιασιματάκια... Περαιτέρω δε γνωρίζω κάτι...
Εξηκίου 18 (αριστερά): Χριστίνα με μελαχρινό χρώμα μαλλιών και εντελώς διαφορετικό look από το αυτό που είχες στο Φωκαίας 27 υπόγειο. Κοντούλα, παιχνιδιάρα, χαριτωμένη, αδύνατο να σταθεί ο Επιρρεπής και ενέδωσε στο... κάλεσμά της!  :thumbsup: Ωστόσο, αξιοσημείωτο είναι ότι στο σπίτι αυτό... ο τελευταίος πρέπει να κλείνει την πόρτα, γιατί αλλιώς παραμένει ορθάνοιχτη!!!  :headbang:
Βέργας 3 (πολυκατάστημα): Αριστερά, το... περιστεράκι όπως το αποκάλεσαν, ή αλλιώς Σβέτα, ομορφούλα πιτσιρίκα, μάλλον ουκρανή, αλλά η απαιρία της ήταν εμφανής.
Δεξιά, 2 μέτριας εμφάνισης (κατά τη γνώμη μου πάντα) milf για τις οποίες δεν έχω συγκρατήσει επιπλέον στοιχεία...
όροφος, η Εύα κοντούλα κοπέλα με μέτρια εμφάνιση και Μίλα πιο ψηλή, με ελεύθερο στοματικό, αλλά έχει πάρει τα κιλάκια της και αυτή...
Βέργας 6 (δεξιά): Μικροκαμωμένη καστανή νεαρή κοπελίτσα.
Βέργας 6 (μεσαίο): Chubby milf μας προσκαλούσε, με ευχάριστη διάθεση, να περάσουμε όμορφες στιγμές και να ζεσταθούμε από την ψύχρα που επικρατούσε εκτός... Σταθήκαμε ακλόνητοι, στο ύψος των περιστάσεων!  :2funny:
Βέργας 6 (αριστερά): Ομοίως με τον προαναφερθέντα οίκο.
Τροφωνίου 11 (ισόγειο): Γεμάτη νεαρή καστανή κοπέλα, παρέχει φουλ υπηρεσίες για τους λάτρεις του είδους.
Τροφωνίου 11 (όροφος): Η γνωστή, πλην τίμια, Γίαννα με το πρωκτικό στο πρόγραμμά της.
Τροφωνίου 13 (αριστερά): Ξανθιά granny με εμφανή τα σημάδια του χρόνου εκδίδεται επί του οίκου αυτού.
Τροφωνίου 13 (δεξιά): Ξανθιά νεαρή κοπέλα με ευμεγέθης μαστούς (boob - alert!), ζουμερό σώμα και συμπαθητικής εμφάνισης δε μας άφηνε να φύγουμε, προφανώς λόγω αναδουλειάς.

Εν συνεχεία, αποχώρηση του Επιρρεπή και στο δρόμο της επιστροφής, όντας πλέον μόνος μου και αφού η ώρα είχε πλέον φτάσει 22:, είδα τα παρακάτω:

Διδύμου 22: Αντώνια η πολύ ψηλή και εντυπωσιακή μελαχρινή κοπέλα. Ότι πρέπει για... τους κρυουλιάρηδες που ψάχνουν ένα (εντυπωσιακό ομολογουμένως) παλτό!!!
Φυλής 54 (όροφος): Πατρίτσια, η ξανθιά νεαρή και όμορφη παρουσία του ομίλου.
Φυλής 54 (ισόγειο): Βαλέρια η γνωστή "γατούλα" και μια μελαχρινή γοητευτική κοπέλα, η Νάντια πρέπει να ήταν αυτή.
Φυλής 56: Αουρόρα, το βυζοτουμπανάκι "τσέπης" με εμφανή λίγα επιπλέον κιλάκια. Θεωρώ ότι το νέο χρώμα μαλλιών, δεν της πάει και τόσο...

Η ώρα είχε πάει πλέον 23:00 και πήρα τη μεγάλη απόφαση να γυρίσω στη βάση μου και να ξεκουραστώ!    

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Στο 19 που ήταν η Μάγια που μετακόμισε στο 65α ποιά έχει πάει ως αντικαταστάτρια;

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Μήπως θυμάται κανείς το όνομα της κοπέλας στο Λιοσίων 73α;

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686
Μήπως θυμάται κανείς το όνομα της κοπέλας στο Λιοσίων 73α;
''Χριστίνα'',αν λέμε για τη μελαχροινή βυζαρού,με τα μαύρα μεγάλα μάτια,στη δεύτερη βάρδια.Ερωτεύσιμη,αλλά οι κριτικές δεν είναι καλές.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom