ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
θα κανω την αποπειρα να παω με την εστελ
θα κανω την αποπειρα να παω με την εστελ
μου αρεσουν τετοιες προκλησεις αυτη δεν ειναι η εστελ με τα βυζια τα τεραστεια θα τα καταφερω εχω λεφτα δεν φοβαμαι
μου αρεσουν τετοιες προκλησεις αυτη δεν ειναι η εστελ με τα βυζια τα τεραστεια θα τα καταφερω εχω λεφτα δεν φοβαμαι
φιλε παραπανω δεν δινω ειπαμε δεν κανω τετοιες βλακειες εγω εχω τον τροπο μου με τετοιες περιπτωσεις σαν την εστελ
Το συγκεκριμένο μέλος το πετυχαίνω αρκετά συχνά να περιφέρεται σαν την άδικη κατάρα
Τον πετυχα και γω προχθες βραδυ, χαμηλα στην Ιασωνος.
Εχει παχυνει λιγο :-
εγω λεω πολλα κομπλιμποεντα και της ριχνω και καταφερνω να περναω τελεια αλλα εχω και το ατου οτι ειμαι μικρος σε ηλικια και ειμαι παντα καθαρος και φοραω αρωματα πειτε μου ποια βαρδια ειναι η εστελ και θα κανω την αποστολη
φιλε billy κανεις παρα πολυ καλες ενημερωσεις
εγω λεω πολλα κομπλιμποεντα και της ριχνω και καταφερνω να περναω τελεια αλλα εχω και το ατου οτι ειμαι μικρος σε ηλικια και ειμαι παντα καθαρος και φοραω αρωματα πειτε μου ποια βαρδια ειναι η εστελ και θα κανω την αποστολη
Α,ΟΚ τότε...θα αρχίσουμε και εμείς τα κοπλιμέντα...
Τα υπόλοιπα τα κάνουμε....ξύρισμα κόντρα και ντους/πλύσιμο στόματος + 2 τσίχλες,πριν μπούμε!
Αυτά είναι συστήματα BMWPOWER...
το'χετε γαμησει με την πουτσα που σηκωνεται τυποι.αβαντα στον ιπποτη κανετε; :S
Μια και δεν τα είδα χθες το απόγευμα,ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στα μεγάλα νούμερα της Φυλής...
Ιασωνος 33 όροφος 10 ευρώ απλό προγραμμαπαιδια η μπαρμπυ απο αγκυρας επεσε στο δεκαρικο???ιασωνος 30 υπογειο???
Για τους μιλφάκηδες αλλά και για όσους την αναζητούσαν η γνωστή Ίνκα από Αλκιβιάδου δουλεύει τώρα στο Αλκαμένους 117.