Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 125 άτομα (4 μέλη και 121 επισκέπτες)

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
τυπε ας ελπισουμε να μην ειναι ετσι και στο δωματιο γιατι λεω να την τιμησω.λες να κανω κασκαντεριλικι;   :S
Εγω παντως με την Πατριτσια ειχα περασει σχετικα καλα.Βεβαια περασε ενας χρονος οποτε δεν ξερω τι ψαρια πιανει τωρα! Παλια εκανε 69 , τωρα το εκοψε , οποτε ειναι κακο σημαδι!

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
...δεν μπορώ να καταλάβω,τι διάολο σας κάνει μέσα στο δωμάτιο και την ψάχνετε...
Απο τα καλυτερα γαμησια που εχω κανει στη Φωκαιας! :cum: Ειναι λες και παιζεις σε αμερικανικη τσοντα!!! :rockon: Αρχιδογλυψιμο,βογγητα,γαμησι στα ορθια στον καθρεπτη με δικια της πρωτοβουλια,γλωσσοφιλα,ανεση χρονου!!! Βεβαια η αληθεια ειναι οτι πρεπει να προσποιειται πολυ στο γαμησι!!! :sunglasses:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια...

▪Αλκαμένους 113: Η Σύλβια με το κοντό πλατινέ μαλλί και η Νίκη η άλλη γνωστή μιλφ.

▪Αλκαμένους 117: Η Ίνκα.

▪Περγάμου 27: Η θρυλική κ.Εύα και μαζί της η Λίλη.
Κοκκινομάλλα, σχετικά νεαρής ηλικίας, ψηλή, με συμπαθητικό πρόσωπο και με σώμα με πιασίματα.
Αν και η φάτσα της κάτι μού λέει έχω την εντύπωση πως δεν την έχω ξαναπετύχει σε μαγαζί.

Θα έμπαινα μαζί της αλλά βγήκε με ψιλομάγκικο υφάκι και την έκανα...

▪Ρεμούνδου 21 όροφος: κλειστό.

▪Ρεμούνδου 21 ισόγειο: Η γνωστή ξανθιά μοσχαροπούλα Καρολίνα και η μελαχροινή κοντή μιλφ Κάρλα με το άσχημο πρόσωπο.

▪Περγάμου 1: Η Μπέλα την οποία δεν είχα ξαναδεί.
Μελαχροινή πιτσιρίκα, με σχεδόν καρέ μαλλί, με ωραίο πρόσωπο και ανοικτά μάτια και με πολύ καλό -σχεδόν μοντελέ -σώμα, με μικρό στήθος και απίστευτο κωλαράκι.

Μουναροπίπινο το οποίο και δοκιμάστηκε με μέτριες εντυπώσεις.

▪Αχαρνών 85: Η πλατινέ Βίκυ, κοντή με σώμα με πιασίματα και με καλό στήθος.
Η γνωστή Βικτώρια αλλαγμένη προς το χειρότερο σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν-παραμένει όμως αξιόμαχη.

▪Αγκύρας 12 αριστερά: Η μελαχροινή Εμμανουέλα η ξεματιάστρα.

▪Αγκύρας 12 δεξιά: Η ξανθιά ζουμερή μιλφ Ελένη με τις βυζάρες της να προσπαθούν να σκίσουν το ολόσωμο μαύρο δικτυωτό της...

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
σημερα πηγα στο κολωνου 30 οροφος και ειδα την ανδριαννα με γιαλακια και την ελενη την κοντη περασσα με την ανδριαννα με καλες εντυπωσεις

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
σημερα πηγα στο κολωνου 30 οροφος και ειδα την ανδριαννα με γιαλακια και την ελενη την κοντη περασσα με την ανδριαννα με καλες εντυπωσεις

Και η Αντριάννα και η Ελένη είναι σταθερά καλές και σίγουρα από τις περιπτώσεις που αξίζουν στο Μεταξουργείο.

Μια και ρωτούσες χθες (αν δεν κάνω λάθος) ποια αξίζει στη Φυλής στα 20 ευρώ και αφού σου αρέσει αυτό το στυλ της Αντριάννας,δοκίμασε και την Αλεξάνδρα στο Φυλής 61.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ευχαριστω πολυ το σαββατο θα κανω περισσοτερη ενημερωση  διοτι θα εχω περισσοτερο χρονο σημερα ειχα πολυ δουλεια μπραβο κυριε Dude για τις ενημερωσεις σας ειστε απο τους καλυτερους ενημερωτες

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Η Βικτώρια από το Αχαρνών 85 έχει παχύνει πολύ κατά τη γνώμη μου. Μου εξήγησε ότι έτρωγε σχεδόν κάθε ώρα ό,τι έβρισκε μέσα στο ψυγείο.
Το καινούριο πιπινάκι στο Περγάμου 1 αξίζει το 20ευρω. Δεν είναι έμπειρη ακόμα, αλλά είναι καταδεχτική και προσπαθεί να ευχαριστήσει τον πελάτη.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
▪Περγάμου 1: Η Μπέλα την οποία δεν είχα ξαναδεί.
Μελαχροινή πιτσιρίκα, με σχεδόν καρέ μαλλί, με ωραίο πρόσωπο και ανοικτά μάτια και με πολύ καλό -σχεδόν μοντελέ -σώμα, με μικρό στήθος και απίστευτο κωλαράκι.

Μουναροπίπινο το οποίο και δοκιμάστηκε με μέτριες εντυπώσεις.

Γράψε κριτική... :wanker: :erection:

:hi: :hi: :hi:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Το καινούριο πιπινάκι στο Περγάμου 1 αξίζει το 20ευρω. Δεν είναι έμπειρη ακόμα, αλλά είναι καταδεχτική και προσπαθεί να ευχαριστήσει τον πελάτη.

Καταδεκτική είναι δεν αντιλέγω...

Ας δουλέψει λοιπόν (ως καταδεκτική) στην υποδοχή νυχτερινού μαγαζιού και ας μού επιστρέψει από το 20ρικο τα 10 ευρώ-γιατί ακριβώς τόσο άξιζε...

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
θελω μια γνωμη για ιονελλα αννα πορνοσταρ και εστελ ποια θα διαλεγατε

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.789
Πόντοι
3.656

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Με καυλωνει πολυ αυτη η καριολα, αλλα πολυ φοβαμαι οτι ουτε γλωσσοφιλα δε θα μου δωσει, οποτε θα παει χαμενο το 20ρικο  :tickedoff:
Με την αδερφη της(ειναι οντως αδερφες  :think: ) παντως τη Μισελ, πριν 3 χρονια στο Κασσανδρας4α, ειχαμε ρομαντζαρει πολυ αισθησιακα  :wanker:

Δεν κάνει για μας,μαν....η Εστέλ....
:hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom