dreamtraveller
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
οταν λετε για την barbie στο ιας 33 εννοειτε την ξανθια χειρουργημενη που επαιξε σρην σειρινα κιολας? ελισαββετ εαν θυμαμαι καλα απο σαλονικα?
Η κοπελα εχει φοβερο και καλλιγραμο σωμα, αλλα εκανα σιαπερα μολις την ειδα, σκεπτομενος οτι κατι μπαζα κλεβουν στα 4, ποσο μαλλον αυτη, oποτε μεταβολη.
οταν λετε για την barbie στο ιας 33 εννοειτε την ξανθια χειρουργημενη που επαιξε σρην σειρινα κιολας? ελισαββετ εαν θυμαμαι καλα απο σαλονικα?
Και μάλλον καλά έκανες γιατί και το Σάββατο βράδυ συναγωνιστής που εξηθλε απο το δωμάτιο που πέρασε μαζί της ηταν απογοητευμενος και όπως μας είπε μονο η εμφανιση της αξίζει.
sorry για το offtopic. αλλα το πιστευεις οτι περασα μαζι της πριν τρια χρονια οταν πρωτοαρχισα το σπορ των δελων? και οτι οταν το εμαθα ξενερωσα την ζωη μου διοτι δεν το αντιληφθηκα? αλλα μετα το σκεφτηκα κ λεω μ ααρεσουν οι γυναικες. και εμιαζε γυναικα. οποτε δεν χρειαζεται να εχω κομπλεξ. απλα δεν το διςκρινα τοτε. δεν το ξεχωριζα... εχει γινει καλη δουλεια.. το πιστευεις οτι σρη τζοντα της σειρηνας εβλεπα καθε δευτερολεπτο τις σκηνες π επαιζε κ λεω ρε γαμωτο δεν φαινετε... απλα τοτε ημουν τρομερα στεναχωρεμενος διοτι εαν γνωριζα το παρον σιτε τοτε θα ημουνα ενηνερος :-( και δεν θα περναγα...
sorry για το offtopic. αλλα το πιστευεις οτι περασα μαζι της πριν τρια χρονια οταν πρωτοαρχισα το σπορ των δελων? και οτι οταν το εμαθα ξενερωσα την ζωη μου διοτι δεν το αντιληφθηκα? αλλα μετα το σκεφτηκα κ λεω μ ααρεσουν οι γυναικες. και εμιαζε γυναικα. οποτε δεν χρειαζεται να εχω κομπλεξ. απλα δεν το διςκρινα τοτε. δεν το ξεχωριζα... εχει γινει καλη δουλεια.. το πιστευεις οτι σρη τζοντα της σειρηνας εβλεπα καθε δευτερολεπτο τις σκηνες π επαιζε κ λεω ρε γαμωτο δεν φαινετε... απλα τοτε ημουν τρομερα στεναχωρεμενος διοτι εαν γνωριζα το παρον σιτε τοτε θα ημουνα ενηνερος :-( και δεν θα περναγα...
Όταν ήταν στο Μεταξουργείο ξέρεις πόσοι κατέβαιναν από τον όροφο όπου δούλευε(στο Ιάσωνος 30) χαρούμενοι γιατί είχαν περάσει με " μια ξανθιά μουνάρα" ;
Και βέβαια μπορείς να φανταστείς πώς πάγωνε το χαμόγελό τους όταν κάποιος τούς ενημέρωνε με τί ακριβώς πέρασαν! ;)
Αξέχαστες ιστορικές στιγμές!
Όταν ήταν στο Μεταξουργείο ξέρεις πόσοι κατέβαιναν από τον όροφο όπου δούλευε(στο Ιάσωνος 30) χαρούμενοι γιατί είχαν περάσει με " μια ξανθιά μουνάρα" ;
Και βέβαια μπορείς να φανταστείς πώς πάγωνε το χαμόγελό τους όταν κάποιος τούς ενημέρωνε με τί ακριβώς πέρασαν! ;)
Υπάρχει και ένα μέλος που έκανε ποδολαγνείες και μετα σιχτίριζε εδώ μέσα.
Αυτή τη στιγμή στο ιασσσωνος 33 η γνωστή μπαρπμι από αγκυρας1 για όσους τη ψάχνουν
Στο 10ρικο? Θα πω επίσηςως απάντηση σεεναν συναγωνηστη πιοπανο πως παλιά εποχή 2002 στο φυλής 84 πανο την Νελι ενα ουγγρικο τρανσέξουαλ με υψος 1.95 στυλιαρι σώμα....σιλικονατο πέτρινο ομορφο στήθος...και προσοπο στυλ Βανδή ....με μακρυά καστανα μαλλια ως το κολαρακι της έφταναν δεν καταλαβα οτι είναι τρανς...την είχε πάρει 9 φορες...και όλο Κόλο γαμουσα αλλά στην κανονηκη στάση έβαζε τα πόδια της ψιλά στους όλους μου...προφανούς..ποναγε στην καινούργια τρύπα της....εντυποση μουχε κανει και η δυναμη που είχε όταν με τραβαγε να την γαμαο πιο δυνατά....ο τσάτσος μου είπε πως είναι τρανς...Όσοι θυμήθηκαν θυμηθικανΑυτή τη στιγμή στο ιασσσωνος 33 η γνωστή μπαρπμι από αγκυρας1 για όσους τη ψάχνουν
Καλημέρα φίλοι συναγωνιστες. Η Ελένη στο Αλκιβιαδου 16β δεν δουλεύει πλέον? Ευχαριστώ!
Το συγκεκριμένο μέλος το πετυχαίνω αρκετά συχνά να περιφέρεται σαν την άδικη κατάρα στην Ιάσωνος αναπολώντας προφανώς παλαιές ερωτικές ποδολαγνικές στιγμές με την σέξυ Μπάρμπι!
Υπάρχει και ένα μέλος που έκανε ποδολαγνείες και μετα σιχτίριζε εδώ μέσα.
Μλκς έχω λιώσει στο γέλιο!