Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 299 άτομα (26 μέλη και 273 επισκέπτες)

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
το λοιποοοον... πηγα Μαραθωνος59 να τσεκαρω Αγαπη που εργαζοταν 2ηβαρδια...  Η περιγραφη του μυστη Τομμι στην κριτικη του για την κοπελα αρκετα ευστοχη αν και το δερμα της ειναι σαγρε :think:
Με τα πολλα της λεω να μου παρει παλι πιπα για να καυλωσω, μετα απο 1 λεπτο πιπας φαντασμα η τσα2 χτυπαει πορτα... η τυπα με παραταει ΣΥΞΥΛΟ λεγοντας μου τελος χρονου!!! :orchestra:
Ντυθηκα βγηκα και ζητησα απο την τσα2 να μου δωσει το 1 καρικο αφου δεν τελειωσα, στην αρχη εκανε λιγο την δυσκολη αλλα δεν της περασε!!  
Παντως καλο ειναι να μην ερχεσαι σε αντιπαραθεση με την κοπελα στο δωματιο αν δεις οτι κατι δεν παει καλα :sunglasses:.Χωρις να θελω να την δικαιολογησω οτι σε αφησε με το πουλι στο χερι! :s&m_3: Θελει λιγο διπλωματια! Δειξε υπομονη , χυσε , σηκω φυγε και μην ξανατιμησεις μια κοπελα που εσυ θεωρεις οτι δεν σεβεται τα λεφτα σου! :woldman:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στην Διδύμου...
20: Το μελαχροινό χόμπιτ Φλώρη τυλιγμένη στην ρόμπα της και καθησμένη με τα πόδια στο τραπέζι, κάπνιζε, έφτυνε-για κλάσιμο δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου αλλά είναι σε καλό δρόμο...
22: Η μελαχροινή Νικόλ.
Ποτε θα φερουν κανενα Ρωσιδακι,Ουκρανακι στη συγκεκριμενη αλυσιδα?! :think: :cum: :cum: :cum: Ολο κατι αδιαφορες Ρουμανες εχουν τον τελευταιο καιρο!!! :(

alexhs__32

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
επισης Ευα Ιασωνος 2 και Μαρινα Ιασωνος 1Α. Μαζι με τη φυλακοβια που αναφερθηκε τρια στανταρακια για φουλ ρομαντικα ακαποτα τα παντα ολα..!!! The choice is yours
ρε παιδια αυτη η φυλακοβια ναι μεν καλη μεσα! αλλα εμφανιδιακα ειναι πολυ παραμελιμενη..για κλαματα!!  καμια προσεγμενη? δεν λεω κουκλα! αλλα μην ειναι σαν αυτη παραπληγηκια!!!!χαχα!!

alexhs__32

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
νορμαλ εμφανιση...και ξεκολιαρα μεσα..χαχα!!! πιπα ακαποτι και δαχτυλιασματα! για μεταξ. κανεις να προτινει? απογευματινη βαρδια..η βραδυνη.ευχαριστω.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
νορμαλ εμφανιση...και ξεκολιαρα μεσα..χαχα!!! πιπα ακαποτι και δαχτυλιασματα! για μεταξ. κανεις να προτινει? απογευματινη βαρδια..η βραδυνη.ευχαριστω.
Κοιταξε Λεωνιδου 6 στη μεταμεσονυχτια αλλαγη.Δουλευει η νεαρη Ρωσιδα Αλινα.Δεν ανακοινωνεται ελευθερο στοματικο στο σαλονι αλλα αν εισαι καθαρος θα σου κανει τελειωτικο στο στομα! :pipa2: :pipa3: :pipa1: Ειναι σχετικα ομορφη :wanker:

alexhs__32

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Κοιταξε Λεωνιδου 6 στη μεταμεσονυχτια αλλαγη.Δουλευει η νεαρη Ρωσιδα Αλινα.Δεν ανακοινωνεται ελευθερο στοματικο στο σαλονι αλλα αν εισαι καθαρος θα σου κανει τελειωτικο στο στομα! :pipa2: :pipa3: :pipa1: Ειναι σχετικα ομορφη :wanker:
ευχαριστω φιλαρακι. αν εισαι καθαρος κτλ δεχετε δαχτυλισματα..? φανταζομαι δεν θα ειναι μα κ μου..

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
επισης Ευα Ιασωνος 2 και Μαρινα Ιασωνος 1Α. Μαζι με τη φυλακοβια που αναφερθηκε τρια στανταρακια για φουλ ρομαντικα ακαποτα τα παντα ολα..!!! The choice is yours
τι ωρεσ εινε αφτεσ ολεσ για να παω για μια δοκιμη?τα αγκαποτα με γκαποτα ειναι σιγκεκριμενη ωρα?

alexhs__32

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω φιλαρακι. αν εισαι καθαρος κτλ δεχετε δαχτυλισματα..? φανταζομαι δεν θα ειναι μα κ μου..
τωρα θυμηθηκα την εχω παρει μια χαρα κοπελα ειναι..κ οντως κανει ακαπ τελιωτικο..αμα εισαι καθαρος.καλα περασα..γενικα..αλλα δεν δεχετε δαχτυλα..γλυψιμο κτλ..και λιγο γρηγορη..καμια ποιο δεχτηκη? ρωταω γιατι εχω καιρο να παω..

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
:fuck2:
τωρα θυμηθηκα την εχω παρει μια χαρα κοπελα ειναι..κ οντως κανει ακαπ τελιωτικο..αμα εισαι καθαρος.καλα περασα..γενικα..αλλα δεν δεχετε δαχτυλα..γλυψιμο κτλ..και λιγο γρηγορη..καμια ποιο δεχτηκη? ρωταω γιατι εχω καιρο να παω..
Δες Ρεμουνδου 21 στον όροφο την Αντζελικα.Δεν ξέρω αν έχει γυρίσει γιατί έλειπε τον τελευταιο καιρό.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
να συμβαλλω λιγο στην ενημερωση και να πω οτι η ανκα το κοντοπουτανο απο φωκαιας γυρισε στην πατριδα της αγνωστο ποτε θα γυρισει και η εστελ εχει περιοδο αυτες τις μερες μεχρι και χτες οπως ειπε και ο ντουντ, για σημερα δε ξερω αν θα ειναι αλλα ελειπε 3-4 μερες.Εχθες παντως πηγα με το στυλιαρι ιωαννα απο φυλλης 54 πολυ καλο στεγνο σωμα ψηλη μακρυα μαλλια στυλιαρη δηλαδη.κανει απλο συν 69

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.695
Πόντοι
42.697
σε χθεσινη μικρη απογευματινη βολτα τιμηθηκε και παλι η Ουκρανη γυναικαρα Βαλερια στο Διδυμου 16α
Γυναικαρα που γεμιζει το κρεβατι και απιστευτες βυζαρες, πολυ καλο προγραμμα, ευχαριστη κοπελα. :kissass:
Τη δοξα μου ομως εζηλεψαν οι αξιοτιμοι συναγωνιστες κκ ΠΥΡΑΥΛΟΣ & bakalhs που εσπευσαν να την κατα γαμησουν επισης  :erection:

ακολουθησε μπυροποσια στην πλατεια Βικτωριας με εξεχουσα παρεα: :orchestra:
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
bakalhs
orinosleon
ZeroT

και σε εκτακτη εμφανιση ο αδερφικος φιλος και συναγωνιστης spiderdom  :kneel: μαζι με εναν ακομα εξωθεσμικο

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
ακολουθησε μπυροποσια στην πλατεια Βικτωριας με εξεχουσα παρεα: :orchestra:
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
bakalhs
orinosleon
ZeroT

Η κυβέρνηση Τσίπρα σκεπτόμενη την δεινοπαθούσα τρίτη ηλικία επιτελεί σημαντικό έργο:

Άνοιξε ΚΑΠΗ στην Πλ.Βικτωρίας.....

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16

Τύπε κοίτα λίγο και στα «παράνομα εξτρά(δα)κια!!!» να το ευχαριστηθείς.

:erection: :erection:

Επισκέπτης
Πέρασα έτσι για μάτι από Ξανθίππης 2. Ένα ωραίο μελαχρινό γκομενάκι, ωραίο σώμα, ωραία βυζιά (κι όχι μεγάλα να κρέμονται σα γίδας  :2funny:, τέσπα γούστα είναι αυτά, ορισμένοι τα θέλουν για 69), αλλά ούτε ακά πίπα, και προφανώς ούτε σούφρα, την κοπάνησα με τη μία σιγά μη ρώταγα την τσα2 πώς τη λένε.
Στο Κων/πολεως 206 μια ωραίου σώματος 40ρα Ρωσσίδα η Άννα, κάνει ακάπ και χύσιμο στο σώμα, αλλά εντάξει δεν είναι του γούστου μου, ΟΚ πήγα στη γιαγιά Νανά, αλλά το δις εξμαλακιστείν  :2funny: :grin: τέρμα οι θείες κι οι γιαγιάδες πλέον!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.032
Πόντοι
10.686
Εξηκίου 18 (αριστερά): Χριστίνα με μελαχρινό χρώμα μαλλιών και εντελώς διαφορετικό look από το αυτό που είχες στο Φωκαίας 27 υπόγειο. Κοντούλα, παιχνιδιάρα, χαριτωμένη, αδύνατο να σταθεί ο Επιρρεπής και ενέδωσε στο... κάλεσμά της!  :thumbsup: Ωστόσο, αξιοσημείωτο είναι ότι στο σπίτι αυτό... ο τελευταίος πρέπει να κλείνει την πόρτα, γιατί αλλιώς παραμένει ορθάνοιχτη!!!  :headbang:
Ημερολόγιο 4-2-2015
Από χθες έως σήμερα,το κοντέρ έγραψε ''Χριστίνα'' Χ3! Για ειδικούς λόγους έσπασα το εμπάργκο που είχα επιβάλλει στον εαυτό μου για αποχή από το να τη βλέπω,καθώς πληροφορήθηκα τυχαία κάτι για το Λουλούδι της Ανατολής στο Φ.71 στον όροφο,που με χαροποίησε τα μάλα,(κοινώς... κατουρήθηκα από τη χαρά μου!), και έκανα μια επίσκεψη για συζήτηση de profundis.(Οι σκληροπυρηνικοί μπορούν να χλευάσουν,στ’αρχίδια μου)!
Ακολούθησε καφεδάκι στο Everest στο Μοναστηράκι για μάτι και περατζάδα,και στη συνέχεια στοχευμένη καταδρομική στο Ιάσωνος 1 Α για Μαρίνα και special περιποίηση.Δεν τη βρήκα και κατέληξα στο Ιάσωνος 10 στον όροφο,για τη Χριστίνα το ''σκυλί του πολέμου''.Για άλλη μια φορά,το τίμησε το νυχτοκάματό της!
Ακολουθούν,εκτός απρόοπτου πάντα,δύο μεγαβόλτες με το αρχαίο μέλος του site και γνώστη  @Filos 78,σε διαφορετικά μέρη και βάρδιες,και θα ζητηθεί η συνδρομή και ανώτερη επίβλεψη του @Dude 007.Επίσης επιβάλλεται να ακολουθήσει εβδομαδιαία... αγρανάπαυση για ψυχικούς (κορεσμός),σωματικούς (ξεζούμισμα),και οικονομικούς (ξεφραγκιστήκαμε) λόγους!
Καλό βράδυ!

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Dude αυτη η αλινα απο φυλης 84 ισογειο ειναι καλη

Εκεί που αποτυγχάνουν όλοι οι άλλοι υπάρχει ένας που ανοίγει τον δρόμο για τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς...

Συναγωνιστή Γιώργο Γάσπαρη ιδού η επόμενη πρόκληση για εσένα...  :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom