Εξηκίου 18 (αριστερά): Χριστίνα με μελαχρινό χρώμα μαλλιών και εντελώς διαφορετικό look από το αυτό που είχες στο Φωκαίας 27 υπόγειο. Κοντούλα, παιχνιδιάρα, χαριτωμένη, αδύνατο να σταθεί ο Επιρρεπής και ενέδωσε στο... κάλεσμά της!
Ωστόσο, αξιοσημείωτο είναι ότι στο σπίτι αυτό... ο τελευταίος πρέπει να κλείνει την πόρτα, γιατί αλλιώς παραμένει ορθάνοιχτη!!!
Ημερολόγιο 4-2-2015
Από χθες έως σήμερα,το κοντέρ έγραψε ''Χριστίνα'' Χ3! Για ειδικούς λόγους έσπασα το εμπάργκο που είχα επιβάλλει στον εαυτό μου για αποχή από το να τη βλέπω,καθώς πληροφορήθηκα τυχαία κάτι για το Λουλούδι της Ανατολής στο Φ.71 στον όροφο,που με χαροποίησε τα μάλα,(κοινώς... κατουρήθηκα από τη χαρά μου!), και έκανα μια επίσκεψη για συζήτηση de profundis.(Οι σκληροπυρηνικοί μπορούν να χλευάσουν,στ’αρχίδια μου)!
Ακολούθησε καφεδάκι στο Everest στο Μοναστηράκι για μάτι και περατζάδα,και στη συνέχεια στοχευμένη καταδρομική στο Ιάσωνος 1 Α για Μαρίνα και special περιποίηση.Δεν τη βρήκα και κατέληξα στο Ιάσωνος 10 στον όροφο,για τη Χριστίνα το ''σκυλί του πολέμου''.Για άλλη μια φορά,το τίμησε το νυχτοκάματό της!
Ακολουθούν,εκτός απρόοπτου πάντα,δύο μεγαβόλτες με το αρχαίο μέλος του site και γνώστη @Filos 78,σε διαφορετικά μέρη και βάρδιες,και θα ζητηθεί η συνδρομή και ανώτερη επίβλεψη του @Dude 007.Επίσης επιβάλλεται να ακολουθήσει εβδομαδιαία... αγρανάπαυση για ψυχικούς (κορεσμός),σωματικούς (ξεζούμισμα),και οικονομικούς (ξεφραγκιστήκαμε) λόγους!
Καλό βράδυ!