Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 175 άτομα (7 μέλη και 168 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Θα σου δωσω την ιδια απαντηση που εχω δωσει και σε αλλο συναγωνιστη
Αυτο που λες εχει γινει επανηλημενως απο μερους μου,(οχι να τους αλλαξω τα φωτα,να περασω καλα ως πολυ καλα),οταν ημουν μικροτερος,με αρκετες τετοιες εντυπωσιακες περιπτωσεις
Λιγο πολυ,γνωριζεις το πριν,το μετα και κατα την διαρκεια
Οταν ειναι πολυ καλες και εχουν τετοια εμφανιση ,ποτε δεν τις χορταινεις
Υ.Γ Οπου φωκαιας 24,Φωκαίας 27Β ειναι το σωστο στο προηγουμενο ποστ

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Εμενα μου θυμισε την Ντεπη, μια κοπελα που δουλεψε πολυ λιγο Διδυμου 20, το καλοκαιρι που μας περασε κ την "φορτωσε" ενας Σουηδος τουριστας που την γνωρισε στο ιδρυμα κ μαλλον την ερωτευτηκε κ την πηρε Σουηδια μαζι του. Πολυ αξιολογη περιπτωση η κοπελα ειδικα την πρωτη φορα που βρεθηκαμε εκανε παπαδες στο δωματιο. Μετα δεν ξερω γιατι αλλα" μαζευτηκε" στις υπηρεσιες της, με εξαιρεση την τελευταια της ημερα στην δουλεια που μου ειπε οτι ηθελε να με αποχαιρετησει με τον καλυτερο τροπο καθως της αρεσαν μαζι μου οι συνευρεσεις γιατι τελειωνε κ αυτη. Και ετσι εγινε ενας πολυ ωραιος αποχαιρετηστηριος αγωνας που θα τον θυμαμαι οπως κ αυτην... πραγματικα πολυ ωραιος ανθρωπος κ με τρελο χιουμορ καθε φορα... μακαρι να βρηκε την τυχη της κ να ειναι καλα..
Δεν εφυγε στην Κύπρο αυτή? Ετσι είχε γραφτεί.Δεν προλαβα να την γαμησω!

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
1
Καλησπερα κοσμε!!
Αθηνα παιζει κανονικα? Πριν απο 2 εβδομαδες ηταν...!!! Αν διαβαζει pm

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Μια ερωτηση προς τα πιο εμπειρα μελη...Σημερα (κυριακη) το μεσημερι στο διδυμου 7α (αριστερο) ηταν μια μελαχροινη, με μαλλια κατω απο το υψος των ωμων, με ωραιο λευκο δερμα, βυζακι 2,5αρι ελευθερο και ψηλα ποδια. Φοραγε μονο ενα ανοικτο πρασινο (λαχανι) σλιπακι. Ποια ειναι και εαν αξιζει?
ευχαριστω...

Η μουνάρα Γιάννα η Ρωσίδα ήταν.

Μπες στο Διδύμου 7α και θα βρεις δύο αναφορές-κριτικές για αυτήν.

Επίσης στο Φυλής 54β υπάρχουν 12 κριτικές-αναφορές στο όνομα Γιάννα αλλά για την συγκεκριμένη κοπέλα διάβασε την τρίτη,την τέταρτη και την πέμπτη.

Προσωπική άποψη από μια φορά που την έχω πάρει: Απλά καλή και τιποτ'άλλο.

NewDreamsX

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2014
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
0
Φυλής 67 στην πρωινη βαρδια την εχει δοκιμασει κανεις? (μελαχρινη/ψηλη/με ωραιο χαμογελο και κατι ταττουαζ) μπορει κανεις να μου δωσει τα φωτα του ειναι λιγο δυσκολο απο τη στιγμη που δεν υπαρχουν κριτικες να γνωριζω !

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Πέρασμα από Κολωνού 23 με στόχο την Κορίνα,ήταν μια Ντάνα στο δωμάτιο,συνέχισα για Κολωνού 48 για milf Άντζελα,και πέτυχα μόνη της τη Λουίζα,που την είχα δει και απέναντι στο Κ.53 με τη Χριστίνα,οπότε απαλλάχτηκα από το βάρος της πρόληψης-εμμονής  που έχω να μην... φτύνω μια ήδη δοκιμασμένη με καλές εντυπώσεις εταίρα,θυμήθηκα τον ''billy 13'',έβγαλα εύκολα το 10ευρω και πέρασα.
Θα ακολουθήσει κριτική.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πέρασμα από Κολωνού 23 με στόχο την Κορίνα,ήταν μια Ντάνα στο δωμάτιο,συνέχισα για Κολωνού 48 για milf Άντζελα,και πέτυχα μόνη της τη Λουίζα,που την είχα δει και απέναντι στο Κ.53 με τη Χριστίνα,οπότε απαλλάχτηκα από το βάρος της πρόληψης-εμμονής  που έχω να μην... φτύνω μια ήδη δοκιμασμένη με καλές εντυπώσεις εταίρα,θυμήθηκα τον ''billy 13'',έβγαλα εύκολα το 10ευρω και πέρασα.
Θα ακολουθήσει κριτική.

Και πολύ καλά,έκανες... :)
Ελπίζω να πέρασες καλά,με τη μικρούλα...

Η μουνάρα Γιάννα η Ρωσίδα ήταν.

Μπες στο Διδύμου 7α και θα βρεις δύο αναφορές-κριτικές για αυτήν.

Επίσης στο Φυλής 54β υπάρχουν 12 κριτικές-αναφορές στο όνομα Γιάννα αλλά για την συγκεκριμένη κοπέλα διάβασε την τρίτη,την τέταρτη και την πέμπτη.

Προσωπική άποψη από μια φορά που την έχω πάρει: Απλά καλή και τιποτ'άλλο.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Φυλής 67 στην πρωινη βαρδια την εχει δοκιμασει κανεις? (μελαχρινη/ψηλη/με ωραιο χαμογελο και κατι ταττουαζ) μπορει κανεις να μου δωσει τα φωτα του ειναι λιγο δυσκολο απο τη στιγμη που δεν υπαρχουν κριτικες να γνωριζω !

Πρόκειται για την Λάουρα με τις βυζάρες και τα τατουάζ.

Πήγαινε στο Φυλής 69β και θα βρεις αρκετές αναφορές-κριτικές στο όνομά της...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Τώρα και για ελάχιστη ώρα ακόμα στο Ρεμούνδου 21Α η Ιβάννα. Και αύριο πρωινή (1η βάρδια) θα είναι. Πολύ την ευχαριστήθηκα. Λεπτομέρειες σε κριτική.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Λαϊκο προσκυνημα εγινε στην Ιβαννα τελικα.... :grin:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Τώρα και για ελάχιστη ώρα ακόμα στο Ρεμούνδου 21Α η Ιβάννα. Και αύριο πρωινή (1η βάρδια) θα είναι. Πολύ την ευχαριστήθηκα. Λεπτομέρειες σε κριτική.

με βαζεις σε πειρασμο να κανω καταδρομικη αυριο πρωι ;)

NewDreamsX

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2014
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
0
την εχω βρει και στο facebook αυτη την λαουρα εννοειτε βυζαρες και πολυ ομορφη απαπαπα  :tits: :tits: :tits:

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Σήμερα πρωί ξαναπήγα σε μπουρδέλο, μετά από αρκετό καιρό.
Ρεμούνδου 21 όροφος, στην Ιβάννα.
Η κοπέλα δούλευε μόνη της(χωρίς άλλη κοπέλα) , η τσατσά δεν είπε όνομα, αλλά βλέποντας τα δωμάτια που ήταν γεμάτα υπέθεσα ότι αυτή θα ήταν , και όντως ήταν.
Κριτική θα γράψω όταν δε βαριέμαι.
Αρκετά καλή περίπτωση, αν και έχοντας 20+ μέρες να καταθέσω , δεν κράτησα παρά ελάχιστα δευτερόλεπτα.
Πολύ ευχάριστη, ψηλή, όμορφη , λίγο τα προκαταρκτικά της να βελτιώσει .
Συνεννόηση στα αγγλικά
Θα δουλεύει 2 μέρες πρωί, 2 απόγευμα .  Αύριο δουλεύει πρωί, Τετάρτη και Πέμπτη απόγευμα κοκ

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Λαϊκο προσκυνημα εγινε στην Ιβαννα τελικα.... :grin:
Παιδιά,με το μαλακό!Μην γίνει καμιά τεχνητή αύξηση στη ζήτηση,αυξηθεί η τιμή,και το χάσουμε το κορμί για κανένα στούντιο...

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μια ερωτηση προς τα πιο εμπειρα μελη  :think:
Ψαχνω την Αννα το στυλίαρι απο ιασωνος 20γ 3η βαρδια που εργαζόταν και δεν την έχω βρει πουθενά ουτε 2 η μεταξυ ούτε 3 η μεταξ ?
την έχει βρεί κανεις αυτό το στυλιαράκι το τέλειο  :kissass2: :kissass2:

endorphin

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
89
Πόντοι
11
Πέρασμα προ ολίγου απο το Κολωνου 27Α με τα αντιστρόφως ανάλογα όσον αφορα στο μέγεθος, σαλόνι-δωμάτια με σκοπό να βρω την Οάννα να της δώσω 10 ευρώ και να τριφτώ μέσα της σαν βλαξ αγαπουλιάρης τελειώνοντας στο 5λεπτο αλλά δεν την βρήκα. Η καθυστερημένη βαλκάνια τσατσα ισχυρίζεται οτι εχει φύγει για Γερμανία εδω και ένα διμηνο αλλα αυτο ξέρω οτι είναι ψευδές, η Οαννα εργαζόταν πριν 3-4 εβδομάδες εκει, την είδα.  >:(

endorphin

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
89
Πόντοι
11
...οπότε μάλλον οι δρόμοι οδηγούν στην Ανδριάννα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom