Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 247 άτομα (15 μέλη και 232 επισκέπτες)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια σε Φυλής, Φωκαίας και Διδύμου...

Από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά:

▪ Η Έλενα το κοντοπούτανο με τις βυζάρες (από Φωκαίας 27) που είχε εξαφανιστεί,δουλεύει από σήμερα στο Φυλής 134.

▪Η Αντριάννα το μελαχροινό μουναροπίπινο (από το Μεταξουργείο-Ιάσωνος 20α και τα 15 ευρώ) δουλεύει στο Φωκαίας 17β.

Πιπίνου 65α: κλειστό.

Φυλής 136: Η ζουμερή Εμμανουέλα και η μπαζογύφτοπούλα Μαρία της ιδίας οικογενείας...

134β: κλειστό.

134α: Η ξανθιά αδυνατη ομορφούλα Τζέσικα -με γυαλάκια απόψε...

134: Η Έλενα το βυζοτούμπανο.

109β: Η μελαχροινή γλυκιά αδυνατούλα Άννα η Πίτσος.

109α: Η μελαχροινή αδύνατη πολύ όμορφη Λάουρα.

71α: Η ξανθιά Αλεξάνδρα, η γνωστή αδύνατη Ρουμάνα με τα γυαλάκια που δούλευε Φωκαίας και Διδύμου, με το φουλ πρόγραμμα.

71 όροφος: Το λουλούδι της Ανατολής, το καμάρι του Καζακστάν....

69 ισόγειο: Η Σαμπρίνα.Κοντή κοπέλα, κοκκινομάλλα, με συμπαθητικό πρόσωπο και ωραίο ζουμερό κορμί.

69 όροφος: Η Άννα.Σχετικά ψηλή κοπέλα, με ωραίο πρόσωπο, ξανθιά, πολύ λευκό χρώμα δέρματος και γεμάτο αλλά όχι αντιαισθητικό κορμί.

67: Η Μαρία το ωραίο ξωτικούλι...

65β: Η πλατινέ ωραία φολάρα Τζανίνα.

65α: Η Ναταλί, η γνωστή κοντή, πολύ αδύνατη με το φουλ πρόγραμμα-από Φυλής 71 όροφος,66δ και Διδύμου 8β.

86 ισόγειο: Η Αλίνα με την απίστευτη κωλάρα-φορώντας ένα απίστευτο κολάν ερχόνταν καθυστερημένη για να πιάσει δουλειά...

86 όροφος: Η ξανθιά κοντή Μαρία με τον κώλο που είναι πέντε μέτρα οφσάιντ-η γνωστή από το 86 ισόγειο με το φουλ πρόγραμμα.

84 όροφος: Η Μάγια.Πανέμορφη και ευγενέστατη-τί λέτε εσείς οι υπόλοιποι δεν ξέρω....

84 ισόγειο: Η Ελίνα.Κοπέλα που είδα για πρώτη φορά.
Κοντούλα, σχεδόν κοκκινομάλλα, με πολύ γλυκό πρόσωπο και σκιστά μάτια και ωραίο ζουμερό σώμα.

61: Η Αλεξάνδρα η πολύ αδύνατη πιτσιρίκα.

59: κλειστό.

66δ: κλειστό.

66α: Η Ναταλία η ξανθιά γεματούλα με το ζουμερό στήθος και το μυστήριο σαλονάρισμα...

56: Η ξανθιά πιπινομούνα Πατρίτσια...Απίστευτο μουνέτο...

54: Η ψηλή Βαλέρια και η κοντή βυζοτούμπανη μικρούλα Ορόρα.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Συνέχεια στη Φωκαίας....

Φωκαίας 9: Η μικρή ζουμερή ναζιάρα Βανέσα αριστερά.
Στο κέντρο η ξανθιά πολύ γλυκιά Βίκυ η πρώην Μεταξουργειώτισα.
Δεξιά η μελαχροινή Νάντια.

17α: Η Ειρήνη,με το ωραίο πρόσωπο και τα σκιστά μάτια και το πολύ καλό-αδυνατισμένο- σώμα.

17β: Η Αντριάννα το μελαχροινό μουναροπίπινο- η γνωστή Μεταξουργειώτισα...

19: κλειστό.

25α: Η αδύνατη καστανή πιτσιρίκα Χριστίνα με το περίεργο πρόσωπο και την μεγάλη μύτη-τα πρωινά δουλεύει στο Φυλής 84 ισόγειο.

25β: Η μελαχροινή πολύ όμορφη πιτσιρίκα Λαβίνια.Ξεθαρρεμένη, ορμάει για τα καλά στο σαλόνι...
Αύριο επιστρέφει η Τζούλια με τα πιρσινγκ.

27 υπόγειο:Η πλατινέ σκουρόδερμη Ελένη με την ζουμερή κορμάρα και το τατού πεταλούδα.

27 ισόγειο: Η Άνυ η πορνοσταρ-η Εστελ απουσιάζει λόγω τεχνικών προβλημάτων...

27 όροφος: Η Φλώρη το μελαχροινό χόμπιτ και μαζί της η Γκάμπυ η ακεντράριστη-πρώην Χριστίνα του Μεταξουργείου.

24: Η Χριστίνα το μικρό, κοντό, αδύνατο καυλάκι.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Συνέχεια στη Διδύμου...

Διδύμου 7α: Η Αλίνα η φοιτητριούλα.

7β: Η Τζιωρτζιάννα.

8α: Η ξανθιά κοντή Νατάσα με το ατσούμπαλα ζουμερό κορμί-το πρωί στήνει μουνί ως Κρίστυ στο Αλκαμένους 117.

8β: Η μελαχροινή πιτσιρίκα Βανέσα που σαλονάρει σαν τράτα.

16: Η ξανθιά Αναστασία με τις βυζάρες της να ξεχειλίζουν από το λευκό δικτυωτό της και η γνωστή μιλφ Λίλιαν.

18α: Η Αννούλα με το πολύ γλυκό πρόσωπο ασφυκτιούσε μέσα σε ένα ολόσωμο μαύρο δικτυωτό το οποίο κατέβασε με τη μία μπροστά στα έκπληκτα μάτια ηλικιωμένου συναγωνιστή...

18β: Η Αλιόνα-το θαύμα της κρυογονικής...

20: Η Άννα η μυστήρια με το βλέμμα Τζακ Νίκολσον...

Αγκύρας 12 αριστερά: Η μελαχροινή σχετικά γλυκιά Ρεμπέκα με τα σκιστά μάτια και το ελαφρώς ζουμερό κορμί.

Αγκύρας 12 δεξιά: Η χοντρή Πατρίτσια που ένα βράδυ την είδαμε στο στούντιο της Κωνσταντινουπόλεως 92.

Ξέχασα το Φυλής 80 όπου ήταν το μελαχροινό, πολύ ωραίο ζουμερό βυζοτούμπανο η Μαίρη με τα εξωτικά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο και το προκλητικό κορμί.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Φίλε Dude έχεις άποψη για την Υβετ(?) στο Λιοσίων 79 ισόγειο ?  Ηταν ελαφρώς κουδούνι η υπηρεσία και δεν βγάλαμε άκρη ..

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Φίλε Dude έχεις άποψη για την Υβετ(?) στο Λιοσίων 79 ισόγειο ?  Ηταν ελαφρώς κουδούνι η υπηρεσία και δεν βγάλαμε άκρη ..

Η Κωνσταντίνα ή Υβέτ από Πιπίνου 65α,Φυλής 136, Φυλής 109 β, Φυλής 66α, Τροφωνίου 11 κλπ,κλπ,κλπ-και στο Μεταξουργείο πριν από λίγες ημέρες στο Ιάσωνος 33.

Φίλε μου αν ψάχνεις βαρύ παλτό-λόγω του επερχόμενου ψύχους- η συγκεκριμένη είναι ότι πρέπει...  :grin:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Μια ερωτηση προς τα πιο εμπειρα μελη  :think:
Ψαχνω την Αννα το στυλίαρι απο ιασωνος 20γ 3η βαρδια που εργαζόταν και δεν την έχω βρει πουθενά ουτε 2 η μεταξυ ούτε 3 η μεταξ ?
την έχει βρεί κανεις αυτό το στυλιαράκι το τέλειο  :kissass2: :kissass2:

Φίλε μου τελευταία φορά που την είδα ήταν προχθές στην δεύτερη βάρδια στο Ιάσωνος 20γ.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
71 όροφος: Το λουλούδι της Ανατολής, το καμάρι του Καζακστάν....
Μας πήρανε χαμπάρι!
Δεν κολλάει απόλυτα,αλλά αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό την πραγματικότητα... Κάνω αγώνα όμως,το παλεύω!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Στοχευμενη εξορμηση στην απογευματινη βαρδια.Μηδενικος κοσμος απο κινηση.Διδυμου 16 Α  υπογειο μου παρουσιαστηκε μια μιλφ ονοματι Λιλιαν.Ξανθια ,φορουσε μονο τα μαυρα της εσωρουχα και καπνιζε.Μικρο στηθος,μπουταρες και μεγαλη αντιαισθητικη κοιλουμπα.Περιμενε και την αλλη κοπελα μου κανει,ειναι η Αναστασια στο δωματιο.Ενω εχω περασει στο συγκεκριμενο οικο κατα καιρους με Ευα,Μαρια.το θωρηκτο Ολγα με τις κακιστες υπηρεσιες,κ.αλλες,ειπα να περιμενω να δω και την Αναστασια αφου ειχα διαβασει καλες κριτικες.Αργουσε πολυ να βγει(καλο σημαδι) και οταν βγηκε ειδα μια μιλφ με ωραιο προσωπο,ξανθια,που φορουσε πανω λευκο δικτυωτο που αχνοφαινονταν τα βυζια τους.Ρε παιδια,το πρωτο και κυριο κατα τη γνωμη μου ειναι η περιγραφη της κοπελας και μετα οι υπηρεσιες,ολα τα αλλα επονται και ειναι υποκειμενικα.Η Αναστασια λοιπον εχει μεγαλα βυζια αλλα φαινονταν σιλικονες.Αφυσικα και πλαστικα για τους ειδημονες.Και επειδη εχει αναφερθει και για τη νεοτερη Τατιανα απο Περγαμου.Επειδη με τη συγκεκριμενη εχω περασει στο δωματιο παρασυρμενος απο τις βυζαρες της διαπιστωσα οτι τα βυζια της δεν ειναι φυσικα.Οπως και για την Αναστασια.Γουστα ειναι αυτα αλλα καλο ειναι να μην υπαρχει παραπληροφορηση.Ετγενικα αμφοτερες οι κοπελες ευγενικα με καληνυχτισαν.Μετα πηγα στο Φυλης 56 Α διαβαζοντας εδω τους καλους ενημερωτες στοχευμενα παλι για τη Ναταλια που εχει γινει λογος.Πραγματι μολις μπαινω μου παρουσιαζεται μονη της μια ξανθια νεαρη κοπελα με ομορφο προσωπο,ωραιο σωμα με πιασιματα και 3ρια κρεμαστα βυζια.Γεια σου της λεω,πως σε λενε;Η κοπελα προφανως οπως εχει αναφερθει δε μιλαει λεξη αλλα αυτο δεν ειναι πανοτε εμποδιο.Το θεμα ειναι οτι επιπλεον με κοιτουσε με ενα χαμενο απροσδιοριστο βλεμα εκτος τοπου και χρονου δηλαδη.Εκεινη την ωρα τραβαει το κουρτινακι απο τη κουζινα η αλλοδαπη υπηρεσια και μου λεει Ναταλια τη λενε.Α Ναταλια ευχαριστω,αν δεν ειχα διαβασει τοσα αρνητικα στο ιντερνετ θα περναγα γιατι μ αρεσει πολυ η κοπελα.Ξαφνιασμενε κοπελα και υπηρεσια με κοιτουν με ανοικτο το στομα σα χανοι με την υπηρεσια να ρωταει γεματη απορια και ενδιαφερον τι γραφουν στο ιντερνετ για τη κοπελα γιατι δε ξερω να διαβασω καλα.Ε γραφουν τοσα παιδια οτι δεν εχουν περασει καθολου καλα στο δωματιο,αυτοι θα ξερουν καλυτερα απο σενα,ετσι δεν ειναι.Και δειχνοντας της το παραβολο που κραταγα στο χερι της λεω αμα δε θελει η κοπελσα και ειναι αρνητικη και το κανει με το ζορι δεν ειναι σωστο,σωστα;Τοτε εκεινη σκυβει το κεφαλι μην εχοντας τι να πει και αποχωρω.Και πραγματικα,οσο ωραιες και να ειναι οι κοπελες ο σκοπος ειναι να πηγαινουμε να περασουμε καλα παντα με σεβασμο και αγαπη προς αυτες,οχι για να τσακωθουμε με σπαστικες συμπεριφορες και να εχουμε μια ασχημη εμπειρια.Παντως επειδη η κοπελα ειναι πραγματικα ομορφη,οι αξιοι τακτικοι επισκεπτες ας ενημερωσουν για τυχον αλλαγη συμπεριφορας στο μελλον.Τελος επισκεψη στο αγαπημρενο μου ησυχο και απομερο Ιουλιανου 71.Εκει εχω περασει ομορφες στιγμες με τη Λινα τη μελαχρινη με τα γυαλακια και τη ξανθια βυζαρου Ρωσιδα Φωτεινη.Και με την ελληνιδα ξανθια βυζαρου Λιζα,αλλα αυτο προσπαθω να το ξεχασω.Για τους φαν του αξυριστου και μονο,οχι για μας.Η ενημερωση που λεγαμε προηγουμενως.Τελος παντων.Η υπηρεσια με αναγνωρισε αφου την πετυχαινω χρονια στα σπιτια και μου παρουσιασε μια χαμογελαστη καλοσυνατη κοπελα ονοματι Μαρινα.Αδιαφορη για τα γουστα μου και με μετριο στηθοςΡωτοντας αν θα δουλεψει παλι η Φωτεινη αφου κατα καιρους εξαφανιζοταν και εμφανιζοταν παλι μου ειπε παει πια παντρευτηκε.Παει κι αυτο το στανταρακι,σκεφτηκα απογοητευμενος και αποχωρησα.Και μια και γινεται τοσος ντορος για την Υβοννη απο Ρεμουνδου,επομενη στοχευμενη εξορμηση.Αντε να δουμε,το ψαξιμο για εξευρεση νεων στανταρ συνεχιζεται.

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.788
Πόντοι
5.547
eric caaastel....eric caaastel..eric casteeel ΖΩΝΤΑΝΕΨΕ ΤΟ THREAD  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
....Μετα πηγα στο Φυλης 56 Α διαβαζοντας εδω τους καλους ενημερωτες στοχευμενα παλι για τη Ναταλια που εχει γινει λογος.

Πραγματι μολις μπαινω μου παρουσιαζεται μονη της μια ξανθια νεαρη κοπελα με ομορφο προσωπο,ωραιο σωμα με πιασιματα και 3ρια κρεμαστα βυζια.

Γεια σου της λεω,πως σε λενε;
Η κοπελα προφανως οπως εχει αναφερθει δε μιλαει λεξη αλλα αυτο δεν ειναι πανοτε εμποδιο.

Το θεμα ειναι οτι επιπλεον με κοιτουσε με ενα χαμενο απροσδιοριστο βλεμα εκτος τοπου και χρονου δηλαδη.....

.....Ναταλία η μυστήρια....  :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Συνέχεια στη Διδύμου...

Αγκύρας 12 δεξιά: Η χοντρή Πατρίτσια που ένα βράδυ την είδαμε στο στούντιο της Κωνσταντινουπόλεως 92.

Χριστός & Παναγία... :S :S :S :priest: :priest: :priest:
Έχασε κανά κιλό...?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
84 όροφος: Η Μάγια.Πανέμορφη και ευγενέστατη-τί λέτε εσείς οι υπόλοιποι δεν ξέρω....

Ακριβώς πριν 2 χρόνια στο Φ.71 κάτω...είχανε παίξει τα καλύτερα 20+ γαμήσια με πάρτη της...
Θα τα θυμάμαι για πάντα...
Ένα βράδυ είχε κάτσει 22,5 λεπτά δωμάτιο και η κ.Εύα...φώναζε...-"Μικρή ζεις"...?  :grin:

Μετά πήγε "Ντουμπάι"  :grin: (Ολλανδία κτλ.) και γύρισε,άλλη κοπέλα... :-*

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Τώρα και για ελάχιστη ώρα ακόμα στο Ρεμούνδου 21Α η Ιβάννα. Και αύριο πρωινή (1η βάρδια) θα είναι. Πολύ την ευχαριστήθηκα. Λεπτομέρειες σε κριτική.
Που είναι η κριτική, Μεγαλειότατε;

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
νομιζω θα ανοιξω thread με "ημερησια ενημερωση για σπασμενες καποτες" αν δεν υπαρχει ηδη. Εχω καμποσα κρουσματα τελευταια... Πραγματικα δε μπορω να καταλαβω τι φταιει;; οι καποτες ειναι απο τα Lidl?, τα κοριτσια δεν τις φορανε καλα;;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom