Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 231 άτομα (9 μέλη και 222 επισκέπτες)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
νομιζω θα ανοιξω thread με "ημερησια ενημερωση για σπασμενες καποτες" αν δεν υπαρχει ηδη. Εχω καμποσα κρουσματα τελευταια... Πραγματικα δε μπορω να καταλαβω τι φταιει;; οι καποτες ειναι απο τα Lidl?, τα κοριτσια δεν τις φορανε καλα;;

Το κάνουν επίτηδες αγαπητέ μου...

Όλες επιθυμούν Καρεκλοκενταυράκια 2015....

prosoxi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Στο Βέργας 3 δεξιά υπάρχει μια Τζένη ξέρει κανεις αν δουλευει πουθενα αλλού για να δω κριτικές ή εστω αν εχει εμπειρία να μου πεί τίποτα;

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Στο Βέργας 3 δεξιά υπάρχει μια Τζένη ξέρει κανεις αν δουλευει πουθενα αλλού για να δω κριτικές ή εστω αν εχει εμπειρία να μου πεί τίποτα;

Από αυτό το ποστ, μέχρι το τέλος, όλο για το Αλβανικό σεξ απίλ της Τζένης λέμε...

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Από αυτό το ποστ, μέχρι το τέλος, όλο για το Αλβανικό σεξ απίλ της Τζένης λέμε...

:rockon:  :rockon:  :rockon:

Να συμπληρώσω ότι στο Ιάσωνος 4β υπάρχει μια κριτική για την βυζοΤζένη, στο όνομα Φρατζέσκα.

Όνομα μπορεί να άλλαξε, βυζιά όμως όχι....

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.346
Πόντοι
606
νομιζω θα ανοιξω thread με "ημερησια ενημερωση για σπασμενες καποτες" αν δεν υπαρχει ηδη. Εχω καμποσα κρουσματα τελευταια... Πραγματικα δε μπορω να καταλαβω τι φταιει;; οι καποτες ειναι απο τα Lidl?, τα κοριτσια δεν τις φορανε καλα;;

μην γαμας στεγνα μουνια μουτρο.....την εχω πατισει κ γω τουλαχιστων τραβηχτηκες???????εγω καποτε μονο που δεν την εχησα την αλλη μεσα .......οταν το πηρα γραμη τρελαθηκα βεβαια μιλαμαι για μια απο τις ποιο έγκυρες πουτανα της εποχης.......

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.346
Πόντοι
606
Υπάρχουν έγκυρες πουτάνες;
υπαρχουν φιλε οσο κ απιστευτο να σου φανει ειναι ποιο εγκυρες και απο τη καθε γκομενα που βγαζεις κ μετα χωρις να το ξερεις το παιρνει χ καποτα απο τ οποιο ν ναι κ την χύνουν κ μεσα .......

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
υπαρχουν φιλε οσο κ απιστευτο να σου φανει ειναι ποιο εγκυρες και απο τη καθε γκομενα που βγαζεις κ μετα χωρις να το ξερεις το παιρνει χ καποτα απο τ οποιο ν ναι κ την χύνουν κ μεσα .......
Έχει λεπτά αισθήματα ο κ. batraxomouris...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.346
Πόντοι
606
Μη δίνεις σημασία batraxomouri mou...

Ο κ. ΠΥΡΑΥΛΟΣ σε ζηλεύει γιατί ήθελε να ανοίξει θρεντ "Ημερήσια ενημέρωση για έγκυρες πουτάνες"....

ωραιο θεμα......αν και ειναι δησκολο παντως πραγματηκα μετα απο καποιες συνευρέσεις μ καποια πουτανα μπορείς να καταλαβεις αν ειναι προσεχτική .....

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Ρεμουνδου 21... θα γινει το στεκι μου μαλλον... τι να λεμε για την κοπελα τωρα.. Ειναι εγγυηση!! Η δευτερη φορα καλυτερη απο την πρωτη... τα παντα ολα, με ορεξη, με χιουμορ, με καυλα στα υψη, με τεχνικη, με πολλα με.... ελπιζω να μεινει για καιρο!!! Ιβαννα... σαν να λεμε Νιρβανα

Επισκέπτης
Ρεμουνδου 21... θα γινει το στεκι μου μαλλον... τι να λεμε για την κοπελα τωρα.. Ειναι εγγυηση!! Η δευτερη φορα καλυτερη απο την πρωτη... τα παντα ολα, με ορεξη, με χιουμορ, με καυλα στα υψη, με τεχνικη, με πολλα με.... ελπιζω να μεινει για καιρο!!! Ιβαννα... σαν να λεμε Νιρβανα

Πάρ'το ἀλλιῶς γιὰ' θὰ βρῆς.

Anakasioths

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
112
Πόντοι
1
Καλησπέρα, έχει κατέβει κάποιος συναγωνιστής απογευματινή βάρδια Φωκαίας να δεί τι παίζει;;

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Μια ερωτηση προς τα πιο εμπειρα μελη  :think:
Ψαχνω την Αννα το στυλίαρι απο ιασωνος 20γ 3η βαρδια που εργαζόταν και δεν την έχω βρει πουθενά ουτε 2 η μεταξυ ούτε 3 η μεταξ ?
την έχει βρεί κανεις αυτό το στυλιαράκι το τέλειο  :kissass2: :kissass2:
καλησπερα φιλε η κοπελα που αναζητας δουλευει αυτη τη στιγμη στο Ιασωνος37Β ισογειο δεν ξερω αν ησουν εσυ το παληκαρι που οταν την αντικρισε περασε αμεσως μαζι της

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
καλησπερα φιλε η κοπελα που αναζητας δουλευει αυτη τη στιγμη στο Ιασωνος37Β ισογειο δεν ξερω αν ησουνν εσυ το παληκαρι που οταν την αντικρισε περασε αμεσως μαζι της
Αν δεν απαντήσει άμεσα αυτός θα είναι! :cheesy: :thumbsup: :d-spam:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
καλησπερα φιλε η κοπελα που αναζητας δουλευει αυτη τη στιγμη στο Ιασωνος37Β ισογειο

:thumbsup:

Δουλεύει με την Κατερίνα την Αθίγγανη και όπως μού είπε η Άννα δεν θα δουλέψει νύχτα.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
καλησπερα φιλοι μου απογευματινη βολτα σε καποια μαγαζια λιγo μετα της 19.00 στο Μεταξι οποτε εχουμε τα εξης

Καλλεργη33 Τανια νεαρη μελαμψη μετριου αναστηματος κανονικο σωμα καστανοξανθο σπαστο μαλλι ωραια βυζια και Σουζανα ξανθια πιο ψηλη σωμα με πιασιματα δουλευει συχνα και Λιοσιων79Α
Λεωνιδιου6 Ιονελλα ξανθια με κοντο μαλλι κοντουλα σωματακι καλο χαμογελαστη μαζι της ηταν η γρια στριγγλα τσατσα
Κεραμικου15Α μια αρκετα κοντη κοπελα νεαρη με κοκκινο μαλλι αρκετα ευδιαθετη στο σαλονι δεν την εχω δει αλλη φορα
Κεραμικου13Γ Μαρια Αλβανιδα μιλφ με μαυρο μακρι μαλλι μετριο σωμα και προσωπο  αγαρμπη στο σαλονι με τραβαγε γενικα δεν ηταν καθαρη και οταν με πλησιασε σε αποσταση αναπνοης της εδωσα μια τσιχλα και εφυγα
Κεραμικου13Α κλασικα η ψηλη καστανοξανθη κοπελλα που δουλευει καιρο τωρα σε αυτο το μαγαζι
Κεραμικου13 Αννιτα ψηλη μελαχρινη κοπελα απο τσεχια οπως μου ειπε ο τσατσος
Κολωνου15 αριστερα μια προμιλφ καστανοξανθη με αδυνατο σωμα αρκετα αγαρμπη στο σαλονι αριστερα Μονικα επισης Προμιλφ ωραιο προσωπο μακρι μαλλι καστανοξανθο μαλλι αδυνατο σωμα μπορω να την χαρακτηρισω στυλιαρι
Κολωνου11Β Αννα ξανθια νεαρη με πολυ ωραιο προσωπο μακρια μαλλια σωμα με πιασιματα εχει δουλεψει Κολωνου53,Μεγαλου αλεξανδρου28,Ιασωνος20Β και αλλα
Κολωνου11Α ισογειο Νεαρο αλβανακι αδυνατο με κοντο μαυρο μαλλι
Ιασωνος1Α Βερονικα νεαρη κοπελιτσα απο Ουκρανια φορουσε μια ρομπα οταν βγηκε στο σαλονι ηταν πολυ ζεστη με πλησιασε και αρχισε να μου μιλαει στα ουκρανικα ειχε πολυ διαθεση για χαμουρεμα
Ιασωνος1Β Δεξια Σαρα μιλφ με σχετικα καλο σωμα εχει δουλεψει και Ιασωνος20Β,Κολωνου23 Αριστερα η Ξανθια ψηλη με την περιεργη φατσα που πρωτοξεκινησε Χωματιανου11Β και μια καινουργια κοπελα επισης απο Ρουμανια αρκετα ενδιαφερουσα περιπτωση προμιλφ με ωραιο σωμα καστανο μαλλι
Ιασωνος1Γ Μινα νεαρη κοπελα με καλο σωματακι παλι νωχελικη και ξενερωμενη βγηκε στο σαλονι
Ιασωνος10 κατω Χριστινα νεαρη παχουλη ρουμανα μαυρο σπαστο μαλλι προσφατα δουλευε Ιασωνος19 και πανω μια νεαρη κοντουλα Ρουμανα σαν βαρελακι ηταν πολυ συμπαθητικο παιχνιδιαρικο προσωπο
Ιασωνος20Α Τανια μελαχρινη ρουμανα τιποτα το ιδιαιτερο σωμα με χαλαρωση
Ιασωνος20Β η ψηλη κοπελα που δουλευε μεχρι προσφατα στο Λεωνιδιου28ισογειο
Ιασωνος19 κατω Μια καινουργια κοπελα με καστανο μακρι μαλλι ωραιο σωματακι και επανω η ξανθια ρουμανα Μονικα που δουλευει καιρο σε αυτο το μαγαζι με πολυ μετριες τυπικες υπηρεσιες ομως
Ιασωνος27Α Αννα ξανθια  Γεωργιανη καλο σωματακι 10 απλο προγραμμα 15 δινει κωλο
Ιασωνος37Α Αννα αδυνατο μελαχρινο στυλιαρι με μακρι μαυρο μαλλι μαζι της ηταν μια μελαμψη ρουμανα με κοντο μαυρο μαλλι ως τους ωμους και ιδιαιτερα γυμνασμενο καλο σωμα εχει δουλεψει και αυτη οπως και η Αννα στο ιασωνος20Γ
Μεγαλου Αλεξανδρου15 Ναταλι ξανθια μιλφ με το Λαρυγγωτο τσιμπουκι και φωτεινη
Κολωνου48 Αντριαννα νεαρη κοπελα μετριου αναστηματος καλο σωματακι

αυτα προς το παρον παιδια καλη συνεχεια

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Αν δεν απαντήσει άμεσα αυτός θα είναι! :cheesy: :thumbsup: :d-spam:

John είχες απόλυτο δίκιο και σε αδίκησα:

Το στήθος της Αλεξάνδρας (της πρώην τρελλοΝτενίσας...) κατά δήλωσή της-και κατόπιν προσωπικής εξέτασης στο δωμάτιο όπου και πέρασα- είναι 3άρι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom