καλησπερα φιλοι μου απογευματινη βολτα σε καποια μαγαζια λιγo μετα της 19.00 στο Μεταξι οποτε εχουμε τα εξης
Χαράς το κουράγιο σου φίλε...αν εξαιρέσουμε 1-2 κορασίδες,μιλάμε για σαπίλα...
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
καλησπερα φιλοι μου απογευματινη βολτα σε καποια μαγαζια λιγo μετα της 19.00 στο Μεταξι οποτε εχουμε τα εξης
Χαράς το κουράγιο σου φίλε...αν εξαιρέσουμε 1-2 κορασίδες,μιλάμε για σαπίλα...![]()
Χαράς το κουράγιο σου φίλε...αν εξαιρέσουμε 1-2 κορασίδες,μιλάμε για σαπίλα...![]()
Να συμπληρώσω κι εγώ μερικά από το Μεταξουργείο:
▪Στο Κολωνού 30 ισόγειο, η μελαχροινή Τζέσικα, η αδυναμία του billy.
▪Στο Κολωνού 32β, με τα 15 ευρώ, η πολύ αδυνατισμένη Μισέλ με την ωραία Ρόζα.
Κάπως καλύτερα,τώρα...![]()
Να συμπληρώσω κι εγώ μερικά από το Μεταξουργείο:
▪Στο Ιάσωνος 19α, η καινούρια ομορφούλα πιτσιρίκα Τάνια-δοκιμάστηκε με επιτυχία από τον Millepedrozza.
▪Στο Κολωνού 30 ισόγειο, η μελαχροινή Τζέσικα, η αδυναμία του billy.
▪Στο Κολωνού 32β, με τα 15 ευρώ, η πολύ αδυνατισμένη Μισέλ με την ωραία Ρόζα.
▪Στο Κολωνού 32γ, η μελαχροινή Κλαούντια.
▪Στο Κολωνού 32α, η σκουρόχρωμη-σκουρόδερμη ζουμερή Σόνια με το μαλλί αφάνα και η μελαχροινή πιτσιρίκα Άννα.
▪Στο Κολωνού 27α, η γλυκιά ελαφρώς σκουρόδερμη Ναταλία με το ωραίο κορμί.
▪Στο Κολωνού 27β, η μελαχροινή όχι ασχημούλα Γωγώ με όμορφο, κανονικό σώμα.
▪Στο Κολωνού 27γ, η μινιόν, ελαφρώς ζουμερή, με το γλυκό πρόσωπο Βανέσα.
▪Στο Κολωνού 23β, επέστρεψε μια από τις πιο καλές περιπτώσεις(εμφανισιακά) η Έλενα, το μελαχροινό βυζοτούμπανο με το ωραίο θηλυκό πρόσωπο.
▪Στο Κολωνού 23α, η παλαιά του Μεταξουργείου η Λουμινίτσα.
▪Στο Κολωνού 15α (αριστερά) ήταν η Μόνικα και στο 15β (δεξιά) η μικρή Μαρία με το ωραίο κορμάκι και το ελαφρώς τραχύ πρόσωπο.
▪Στο Ιάσωνος 10, στο ισόγειο ήταν η χοντρούλα Χριστίνα και στον όροφο η άλλη χοντρούλα ναζιάρα Κλαούντια-καλές περιπτώσεις για όσους τους αρέσουν οι χοντρούλες πιτσιρίκες.
▪Στο Μεγ.Αλεξάνδρου 28, ήταν η Παολάρα.
▪Στο Λεωνίδου 28 ισόγειο, ήταν η μελαχροινή φολάρα Τζούλια και στον όροφο η ξανθιά(πλέον) ομορφούλα Άννα.
μια χαρα ηταν η τανια χωρις βιασυνες και ειναι απο τις πιο ομορφες στην ντισνευ
Ενταξει δεν ειναι κ Α εθνικη, αλλα την δουλεια της την κανει... κ πολυ καλυτερα απο πολλα στουντιοκοριτσα... προσωπικη παντα αποψη... respectΠάρ'το ἀλλιῶς γιὰ' θὰ βρῆς.
αυτη τυπε3 παιζει Φυλής 67 πρωινη οντος ειναι πολυ καλη μεσα...καταλαβαινεις πως χυν ης μεσα σε μουνι δεν τραβιετε δεν βαζι χερια δεν δεν δεν....απλα δεν κανει φιλια κτλ...απο εμφανηση σκιζι , θυμηζι την ξενια σε ενα παλιο εργο μια σειρα..που δεν θυμαμε τιτλοΦυλης 69 μια ψηλη αδυνατη, ωραιο βυζακι μαυρο ισιο μαλλακι μεχρι ωμους η Λαουρα, κανει πιπα ακαπωτη. 20ρικο η τιμη. Κωλο γιοκ δε δινει, ψηνομουν γαμω το σπιτι μου γαμω να την καβαλαγα και να την εψηνα με παραπανω, αλλα εχω να σκασω το ενοικιο ΓΚΡ....
Μόνο με τη λύση που έδωσε ο Μ.Αλέξανδρος για τον γόρδιο δεσμό:τον κόβεις!(Τα λέω για να τ'ακούω κι εγώ...)Μπλέχτηκα στα δίχτυα της Αντζελίκα στο Ρεμούνδου 21Α. Δεν ξέρω πώς θα ξεμπλέξω.
Σύντομη περιοδεία στην Κολωνού,αρκετά βρήκα κλειστά....
...Κι επειδή το ''παιχνίδι ήταν...στημένο!'',μπήκα στο Κ.48 για την Άντζελα,(δούλευε και η Αντριάνα),που της πήρα τη σημερινή... παρθενιά!
Τι να πω για περιποίηση και συμπεριφορά,τα'χουν ξαναγράψει κι άλλοι.
Έφυγα με πλήρη οργασμό,και με κάποιες ενοχές για το ευτελές αντίτιμο των 10€...
Έχω και τον χρόνο,και τη διάθεση να βοηθάω στην ενημέρωση,αλλά και κάποια κολλήματα,δηλαδή δεν μου παέι να υποχρεώνω και τσατσά και κοπέλα να μου λένε το γνωστό ποιηματάκι,όταν δεν πάω με πρόθεση να περάσω,αλλά να μπαίνω απλώς για το μάτι...ΥΓ : Ωραίος ο @ Επιρρεπής...
Απροσδοκητα καλη με βαση την κριτικη σου! Εμενα παντως μου εδωσε την εντυπωση φολας με βαση το σαλοναρισμα της.Μπορει να εκανα λαθος.Μπλέχτηκα στα δίχτυα της Αντζελίκα στο Ρεμούνδου 21Α. Δεν ξέρω πώς θα ξεμπλέξω. Έρχεται κριτική.
Απροσδοκητα καλη με βαση την κριτικη σου! Εμενα παντως μου εδωσε την εντυπωση φολας με βαση το σαλοναρισμα της.Μπορει να εκανα λαθος.