Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 304 άτομα (25 μέλη και 279 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
καλησπερα φιλοι μου απογευματινη βολτα σε καποια μαγαζια λιγo μετα της 19.00 στο Μεταξι οποτε εχουμε τα εξης

Χαράς το κουράγιο σου φίλε...αν εξαιρέσουμε 1-2 κορασίδες,μιλάμε για σαπίλα... :rockon:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Χαράς το κουράγιο σου φίλε...αν εξαιρέσουμε 1-2 κορασίδες,μιλάμε για σαπίλα... :rockon:

Να συμπληρώσω κι εγώ μερικά από το Μεταξουργείο:

▪Στο Ιάσωνος 19α, η καινούρια ομορφούλα πιτσιρίκα Τάνια-δοκιμάστηκε με επιτυχία από  τον Millepedrozza.

▪Στο Κολωνού 30 ισόγειο, η μελαχροινή Τζέσικα, η αδυναμία του billy.

▪Στο Κολωνού 32β, με τα 15 ευρώ, η πολύ αδυνατισμένη Μισέλ με την ωραία Ρόζα.

▪Στο Κολωνού 32γ, η μελαχροινή Κλαούντια.

▪Στο Κολωνού 32α, η σκουρόχρωμη-σκουρόδερμη ζουμερή Σόνια με το μαλλί αφάνα και η μελαχροινή πιτσιρίκα Άννα.

▪Στο Κολωνού 27α, η γλυκιά ελαφρώς σκουρόδερμη Ναταλία με το ωραίο κορμί.

▪Στο Κολωνού 27β, η μελαχροινή όχι ασχημούλα Γωγώ με όμορφο, κανονικό σώμα.

▪Στο Κολωνού 27γ, η μινιόν, ελαφρώς ζουμερή, με το γλυκό πρόσωπο Βανέσα.

▪Στο Κολωνού 23β, επέστρεψε μια από τις πιο καλές περιπτώσεις(εμφανισιακά) η Έλενα, το μελαχροινό βυζοτούμπανο με το ωραίο θηλυκό πρόσωπο.

▪Στο Κολωνού 23α, η παλαιά του Μεταξουργείου η Λουμινίτσα.

▪Στο Κολωνού 15α (αριστερά) ήταν η Μόνικα και στο 15β (δεξιά) η μικρή Μαρία με το ωραίο κορμάκι και το ελαφρώς τραχύ πρόσωπο.

▪Στο Ιάσωνος 10, στο ισόγειο ήταν η χοντρούλα Χριστίνα και στον όροφο η άλλη χοντρούλα ναζιάρα Κλαούντια-καλές περιπτώσεις για όσους τους αρέσουν οι χοντρούλες πιτσιρίκες.

▪Στο Μεγ.Αλεξάνδρου 28, ήταν η Παολάρα.

▪Στο Λεωνίδου 28 ισόγειο, ήταν η μελαχροινή φολάρα Τζούλια και στον όροφο η ξανθιά(πλέον) ομορφούλα Άννα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Επισκέπτης
Φυλης 69 μια ψηλη αδυνατη, ωραιο βυζακι μαυρο ισιο μαλλακι μεχρι ωμους η Λαουρα, κανει πιπα ακαπωτη. 20ρικο η τιμη. Κωλο γιοκ δε δινει, ψηνομουν γαμω το σπιτι μου γαμω να την καβαλαγα και να την εψηνα με παραπανω, αλλα εχω να σκασω το ενοικιο ΓΚΡ....

millepetrozza

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
31
Πόντοι
1
Να συμπληρώσω κι εγώ μερικά από το Μεταξουργείο:

▪Στο Ιάσωνος 19α, η καινούρια ομορφούλα πιτσιρίκα Τάνια-δοκιμάστηκε με επιτυχία από  τον Millepedrozza.

▪Στο Κολωνού 30 ισόγειο, η μελαχροινή Τζέσικα, η αδυναμία του billy.

▪Στο Κολωνού 32β, με τα 15 ευρώ, η πολύ αδυνατισμένη Μισέλ με την ωραία Ρόζα.

▪Στο Κολωνού 32γ, η μελαχροινή Κλαούντια.

▪Στο Κολωνού 32α, η σκουρόχρωμη-σκουρόδερμη ζουμερή Σόνια με το μαλλί αφάνα και η μελαχροινή πιτσιρίκα Άννα.

▪Στο Κολωνού 27α, η γλυκιά ελαφρώς σκουρόδερμη Ναταλία με το ωραίο κορμί.

▪Στο Κολωνού 27β, η μελαχροινή όχι ασχημούλα Γωγώ με όμορφο, κανονικό σώμα.

▪Στο Κολωνού 27γ, η μινιόν, ελαφρώς ζουμερή, με το γλυκό πρόσωπο Βανέσα.

▪Στο Κολωνού 23β, επέστρεψε μια από τις πιο καλές περιπτώσεις(εμφανισιακά) η Έλενα, το μελαχροινό βυζοτούμπανο με το ωραίο θηλυκό πρόσωπο.

▪Στο Κολωνού 23α, η παλαιά του Μεταξουργείου η Λουμινίτσα.

▪Στο Κολωνού 15α (αριστερά) ήταν η Μόνικα και στο 15β (δεξιά) η μικρή Μαρία με το ωραίο κορμάκι και το ελαφρώς τραχύ πρόσωπο.

▪Στο Ιάσωνος 10, στο ισόγειο ήταν η χοντρούλα Χριστίνα και στον όροφο η άλλη χοντρούλα ναζιάρα Κλαούντια-καλές περιπτώσεις για όσους τους αρέσουν οι χοντρούλες πιτσιρίκες.

▪Στο Μεγ.Αλεξάνδρου 28, ήταν η Παολάρα.

▪Στο Λεωνίδου 28 ισόγειο, ήταν η μελαχροινή φολάρα Τζούλια και στον όροφο η ξανθιά(πλέον) ομορφούλα Άννα.

μια χαρα ηταν η τανια χωρις βιασυνες και ειναι απο τις πιο ομορφες στην ντισνευ

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Πάρ'το ἀλλιῶς γιὰ' θὰ βρῆς.
Ενταξει δεν ειναι κ Α εθνικη, αλλα την δουλεια της την κανει... κ πολυ καλυτερα απο πολλα στουντιοκοριτσα... προσωπικη παντα αποψη... respect

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Αυτή την ωρα live απο Λιοσιων
Λιοσιων91 Τζοβάνα νεαρή μελάμψη με απαίσια κοιλουμπα μαζί της ηταν μια νεαρή συμπαθεστατη κοπελίτσα με κοντό καστανοκόκκινο μαλλάκι ωραίο σωματακι μετριο υψος ωραία φατσουλα φόραγε γυαλιά αρκετά καλη
Τροφωνιου13 ισόγειο Ελένη γκρανυ απο Ουκρανία που δούλευε Διδυμου 27 και μια πιο νέα Εύα μελαχρινή κοντουλα απο Ιταλία όπως μου είπε η τσατσα
Βεργας3 Πανω Γιουλιανα μελαχρινή νεαρή κοπελα απο Ουκρανία ωραίο προσωπο αλλά χαμηλες προσδοκίες στο δωμάτιο
Λιοσιων76B Μελαχρινή κοπελα με πολύ μακρια μαύρα μαλλια μέτριο προσωπο κανονικό σωμα τίποτα το ιδιαίτερο-αξιόλογο
Αυτά για την ωρα

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.430
Πόντοι
4.006
Φυλης 69 μια ψηλη αδυνατη, ωραιο βυζακι μαυρο ισιο μαλλακι μεχρι ωμους η Λαουρα, κανει πιπα ακαπωτη. 20ρικο η τιμη. Κωλο γιοκ δε δινει, ψηνομουν γαμω το σπιτι μου γαμω να την καβαλαγα και να την εψηνα με παραπανω, αλλα εχω να σκασω το ενοικιο ΓΚΡ....
  αυτη τυπε3 παιζει Φυλής 67 πρωινη οντος ειναι πολυ καλη μεσα...καταλαβαινεις πως χυν ης μεσα σε μουνι δεν τραβιετε δεν βαζι χερια δεν δεν δεν....απλα δεν κανει φιλια κτλ...απο εμφανηση σκιζι , θυμηζι την ξενια σε ενα παλιο εργο μια σειρα..που δεν θυμαμε τιτλο :grin:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.367
Πόντοι
19.505
Μπλέχτηκα στα δίχτυα της Αντζελίκα στο Ρεμούνδου 21Α. Δεν ξέρω πώς θα ξεμπλέξω. Έρχεται κριτική.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.089
Πόντοι
10.686
Μπλέχτηκα στα δίχτυα της Αντζελίκα στο Ρεμούνδου 21Α. Δεν ξέρω πώς θα ξεμπλέξω.
Μόνο με τη λύση που έδωσε ο Μ.Αλέξανδρος για τον γόρδιο δεσμό:τον κόβεις!(Τα λέω για να τ'ακούω κι εγώ...)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.089
Πόντοι
10.686
Σύντομη περιοδεία στην Κολωνού,αρκετά βρήκα κλειστά.Στο 23β μια μελαγχροινή,Χριστίνα 19χρονη κατά την τσατσά,με πιασιματάκια,σχετικά ψηλή,στήθος στο σουτιέν,αλλά έτσι κι αλλιώς δεν το κοιτάζω,ελεύθερο στοματικό και 69 ανακοινώθηκαν.(Μπαίνει στα υπ'όψιν).
Στο Κ.27β ήταν η Μιρέλα,έχω περάσει δύο φορές μαζί της,χωρίς να κάνει κάτι λάθος,δεν με συγκινεί.Η τσατσά εδώ μου παραπονέθηκε που ''ούτε κι εσύ δεν περνάς!''
Ήμουνα σ'ένα νοερό ''α μπε μπα μπλομ'',για τη Χριστίνα στο Κ.53,και για την Άντζελα στο Κ.48,κι επειδή το ''παιχνίδι ήταν...στημένο!'',μπήκα στο Κ.48 για την Άντζελα,(δούλευε και η Αντριάνα),που της πήρα τη σημερινή... παρθενιά!
Τι να πω για περιποίηση και συμπεριφορά,τα'χουν ξαναγράψει κι άλλοι.Έφυγα με πλήρη οργασμό,και με κάποιες ενοχές για το ευτελές αντίτιμο των 10€...

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Σύντομη περιοδεία στην Κολωνού,αρκετά βρήκα κλειστά....

...Κι επειδή το ''παιχνίδι ήταν...στημένο!'',μπήκα στο Κ.48 για την Άντζελα,(δούλευε και η Αντριάνα),που της πήρα τη σημερινή... παρθενιά!
Τι να πω για περιποίηση και συμπεριφορά,τα'χουν ξαναγράψει κι άλλοι.
Έφυγα με πλήρη οργασμό,και με κάποιες ενοχές για το ευτελές αντίτιμο των 10€...

...Εκεί έχουμε φτάσει: να βρίσκουμε κάτι που αξίζει, να το ευχαριστιόμαστε να το πληρώνουμε σίγουρα λιγότερο απ'όσο πραγματικά αξίζει και να νοιώθουμε -έστω και λίγες- ενοχές...

Οπότε,κατ'αναλογία, όταν τρώμε φόλες με 20 ευρώ ούτε που θέλω να το φανταστώ τι θα έπρεπε να κάνουμε...

ΥΓ : Ωραίος ο @ Επιρρεπής...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.089
Πόντοι
10.686
ΥΓ : Ωραίος ο @ Επιρρεπής...
Έχω και τον χρόνο,και τη διάθεση να βοηθάω στην ενημέρωση,αλλά και κάποια κολλήματα,δηλαδή δεν μου παέι να υποχρεώνω και τσατσά και κοπέλα να μου λένε το γνωστό ποιηματάκι,όταν δεν πάω με πρόθεση να περάσω,αλλά να μπαίνω απλώς για το μάτι...

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
Μπλέχτηκα στα δίχτυα της Αντζελίκα στο Ρεμούνδου 21Α. Δεν ξέρω πώς θα ξεμπλέξω. Έρχεται κριτική.
Απροσδοκητα καλη με βαση την κριτικη σου! Εμενα παντως μου εδωσε την εντυπωση φολας με βαση το σαλοναρισμα της.Μπορει να εκανα λαθος.

sTeL77

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2011
Like
4.400
Πόντοι
441
ξέρει κανείς την Έλλη από αχαρνών 104 τι ώρες την βρίσκουμε??

SirGreebas

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2013
Κριτικές
5
Like
95
Πόντοι
0
Ξερουμε η Ιβάννα από Ρεμουνιδου αν δουλευει τωρα στην πρωινη βάρδια??

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.367
Πόντοι
19.505
Απροσδοκητα καλη με βαση την κριτικη σου! Εμενα παντως μου εδωσε την εντυπωση φολας με βαση το σαλοναρισμα της.Μπορει να εκανα λαθος.

η αλήθεια είναι πως ξεπέταγε τα πελατάκια το ένα μετά το άλλο, ΑΛΛΑ είναι πανέμορφη, μυρωδάτη, σέξυ και τα παίρνει στο στόμα με 20 ευρώ. Τι άλλο να ζητήσει κανείς.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom