Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 277 άτομα (28 μέλη και 249 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Φωκαίας 27 υπερηψωμένο ισόγειο . Μια σχετικά πιτσιρίκα με μπουκλωτά μαλλιά , αδύνατη και με πεταχτά βυζάκια . Αυτή είναι η περιβόητη
Εστέλ ?  Δεν τρελάθηκα πάντως από την εμφάνισή της . Η τσατσοΕύα μας κλαιγόταν γιατί την είχαν μπαγλαρώσει οι τσοσμπά και γιατί πέθανε ο
σύζυγός της . Θεός σχωρέστον .

Είναι μουνάρα κατά την γνώμη μου...
Όσο για κ.Εύα...σε όλους τα ίδια λέει,είχε ξεχάσει ότι μας τα είχε πει...και...
...εχθές...μας έκανε ένα repeat.... :grin: :grin: :grin: :grin:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
Ψωριαρη πολυ ωραία ενημέρωση!!! :rockon:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
καλησπερα παληκαρια πριν λιγα λεπτα βγηκα απο Ρεμουνδου21Α περασα με την καινουργια αφιξη καθαροαιμη ρωσσιδα Ιβανα πολυ καλη αριστες  εντυπωσεις μου αφησε αξιζει πραγματικα μαζι της δουλευε η ψηλη επισης μελαχρινη νταρντανα Αντζελικα ...
...

Να έχεις την ευχή μου αγόρι μου...
Χάρη στη συνταγή σου, είδαμε χαρά στ' αρχίδια μας...

Πρόκειται για σπάνια συνύπαρξη ωραιοτάτων θηλέων.
Αμφότερα με πάλλευκες επιδερμίδες και κατάμαυρα μαλλιά.

Ο έρωτάς μου με την Αγγελική (Αντζελί) ήταν κεραυνοβόλος...
Σοβιετική τελειότης.
Πολύ υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, ατέλειωτο κορμί, εξαιρετική συμπεριφορά και κυρίως αυτή η μοναδική ζεστασιά που εκπέμπουν οι Ρωσίδες.

Καθώς πάλευα με την Αγγελική, ένιωσα τον δεξί υπερακάνθιο τένοντα να με χτυπάει.
Μετά από λίγο, πόνος στον αριστερό καρπό.
Γλυκό και ευχάριστο ξεχαρβάλωμσ.

Ήταν η δεύτερη φορά στην καριέρα μου, που μου συνέβη μυοσκελετική αναστάτωση κατά τη διάρκεια κλινοπάλης.
Η προηγούμενη φορά, ήταν πάλι με ρωσίδι, τη δίμετρη μιλφ που στήνει μουνί στα Ιωαννίνων και Κων166. Τότε είχα νιώσει κάτι σαν ηλεκτρική εκκένωση στην αρχιδοσακούλα...

Την Ιωάννα (Ιβάνα) την καταγάμησε ο κ. bakalhs. με μέτριες εντυπώσεις (ας πει ο ίδιος καλύτερα).

Τα νεαρά σοβιετικά θήλεα ξεζούμιζαν τη μία ψωλή μετά την άλλη.
Σαν υπνωτισμένα έμπαιναν τα πελατάκια στα δωμάτια συνουσιών.

Στο ένα δωμάτιο συνουσιών, ένα συνεργείο εκτελούσε εργασίες...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
Καθώς πάλευα με την Αγγελική, ένιωσα τον δεξί υπερακάνθιο τένοντα να με χτυπάει.
Μετά από λίγο, πόνος στον αριστερό καρπό.
Γλυκό και ευχάριστο ξεχαρβάλωμσ.

:grin:
URL]]

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Όχι δεν ήταν η Εστελ αλλά η Αννυ η πορνοσταρ.
Πάντως προσωπικά δεν μου αρέσει ούτε η Εστελ, ούτε η αδελφή της...

Επίσης στο υπόγειο ήταν η γνωστή παλιά καραβανα Ιονελα η εργατρια.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Όχι δεν ήταν η Εστελ αλλά η Αννυ η πορνοσταρ.
Πάντως προσωπικά δεν μου αρέσει ούτε η Εστελ, ούτε η αδελφή της...

Επίσης στο υπόγειο ήταν η γνωστή παλιά καραβανα Ιονελα η εργασία.

Η Άννυ,πάντως είναι μια αξιοπρεπής παρουσία...και όπως σας έγραψα εχθές...δεν δίνει κώλο τελικά με έξτρα €...
Όταν και αν δώσει ποτέ,θα επανέλθω... :)

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Πάντως πάθαμε μια ας πούμε "ταραχή" για την Ιβάνα της Ρεμούνδου ... μπας και έκανε το μεγάλο comeback η αξέχαστη τσιμπουκομάνα που δοξάστηκε στο Αλκαμένους , στα βάθη του χρόνου ...αλλά φευ .

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Εμενα μου θυμισε την Ντεπη, μια κοπελα που δουλεψε πολυ λιγο Διδυμου 20, το καλοκαιρι που μας περασε κ την "φορτωσε" ενας Σουηδος τουριστας που την γνωρισε στο ιδρυμα κ μαλλον την ερωτευτηκε κ την πηρε Σουηδια μαζι του. Πολυ αξιολογη περιπτωση η κοπελα ειδικα την πρωτη φορα που βρεθηκαμε εκανε παπαδες στο δωματιο. Μετα δεν ξερω γιατι αλλα" μαζευτηκε" στις υπηρεσιες της, με εξαιρεση την τελευταια της ημερα στην δουλεια που μου ειπε οτι ηθελε να με αποχαιρετησει με τον καλυτερο τροπο καθως της αρεσαν μαζι μου οι συνευρεσεις γιατι τελειωνε κ αυτη. Και ετσι εγινε ενας πολυ ωραιος αποχαιρετηστηριος αγωνας που θα τον θυμαμαι οπως κ αυτην... πραγματικα πολυ ωραιος ανθρωπος κ με τρελο χιουμορ καθε φορα... μακαρι να βρηκε την τυχη της κ να ειναι καλα..
ντεπυ... ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ !!!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Πάντως πάθαμε μια ας πούμε "ταραχή" για την Ιβάνα της Ρεμούνδου ... μπας και έκανε το μεγάλο comeback η αξέχαστη τσιμπουκομάνα που δοξάστηκε στο Αλκαμένους , στα βάθη του χρόνου ...αλλά φευ .
Παίζει και να είναι ιδιοκτήτρια στα Ρεμούνδου η παλιά Ιβαννα... η οποία κρατιέται ακόμα...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Καλησπέρα. Θυμάται κανείς αν η κοπέλα που δούλευε στο Αχιλλέως 48 Β (& Μαραθώνος) την 1η Νοεμβρίου (γύρω στις 23:00 την πήρα) είναι η Γιάννα (δε ρώτησα όνομα/αν θυμάμαι καλά ήταν ξανθιά)?

Αν σου πήρε ακάποτη πίπα...έγλυψε αρχίδια...σου έκανε γλυφοκωλάδα...χωρίς να την ζητήσεις...σου πήρε τα χύσια στο στόμα (και τα έφτυσε)
...ναι αυτή είναι... :)

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
feelgood συγχαρητηρια  οπως φαινεται πετυχες διάνα! προβλέπω λαικο προσκύνημα τωρα στον οικο αυτό , μιας και επιβεβαιωνουν τα γραφομενα σου τοσα αξιολογα και αξιοπιστα μελη που την δοκιμασαν επισης οπως οι Piatsas, aoratos19, megaret  :rockon:  ..τιμη μου τα καλα σου λογια,φιλε..

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Θα αναφέρω τα αξιόλογα από όσα είδα

Κολωνού 32Β : Κλασικά ήταν η Μισέλ η οποία έχει ομορφύνει επικίνδυνα και έχει χάσει κάποια περιττά κιλά....

Κολωνού 15Α : Ήταν η Μόνικα,τιμήθηκε  :zfuck:

Έχεις απόλυτο δίκιο για το Μισελάκι- κοντεύει να γίνει σαν την αδελφή της την Εστέλ!Και οι βυζάρες, βυζάρες!  :tits:
(Υπάρχει κληρονομικότητα και στα βυζιά ρε γαμώτο;  :think: )

Και το Μόνικα καλό κομμάτι-ελπίζω να πέρασες καλά.... :knockinb:

Μάχιμος ο redmanftw...  :rockon:

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.787
Πόντοι
201
Μαλλον δεν ήταν η Εστελ.
Δεν εχει πεταχτα βυζακια.
Αν ηταν η Εστελ υα το είχε καταλαβει.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
ΥΓ: Αγαπητέ John Fystikis,εάν  το στήθος της Αλεξάνδρας (πρώην Ντενίσας) είναι 2,5άρι, τότε της Εστέλ (πρώην Αλεξίας) είναι τουλάχιστον 8άρι....

Εάν θεωρήσουμε την κλίμακα υπολογισμού με βάση τον στηθόδεσμο που φορούν δεν φορά η τρελο Ντενίσα/Αλεξάνδρα (Α) αλλά (Β)
Την Εστέλ δεν την έχω δει για να διαποστώσω ότι φορά (Η) όπως λέτε. Θα πρέπει να έχει στήθη 10κιλα καρπούζια τότε.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Εάν θεωρήσουμε την κλίμακα υπολογισμού με βάση τον στηθόδεσμο που φορούν δεν φορά η τρελο Ντενίσα/Αλεξάνδρα (Α) αλλά (Β)
Την Εστέλ δεν την έχω δει για να διαποστώσω ότι φορά (Η) όπως λέτε. Θα πρέπει να έχει στήθη 10κιλα καρπούζια τότε.

:2funny:

Με λίγα λόγια μπλέξαμε τα βυζιά μας!  :grin:

Έχει δίκιο ο Fystikis για Εστελ- 3,5 άντε παρα κάτι 4.
Free πρέπει να τη δεις επειγόντως να έχουμε και την δική σου γνώμη... :rockon:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα το πρωι
Περγαμου 27 δυο παρουσιες,η ξανθια gilf ευα,με πολλα πιασιματα και η τατιανα,μελαγχροινη σαφως μικροτερη σε ηλικια,με κορμι πολύ πλαδαρο και επισης πολλα πιασιματα
Αλκαμενους 113 δυο κοπελες,η ξανθια εντυπωσιακη αλινα με το φοβερο στηθος και τα υπεροχα μαυρισμενα ποδια και η βανεσσα,καστανη,κορμι κανονικο με αρκετα πιασιματακια,βαρυ κορμι στο κρεβατι
Ρεμουνδου 21 οροφος ,ιβανα,ψηλη ,μελαγχροινη,υπεροχο κορμι,ένα απιαστο ονειρο
Στα λιγα εκατοστα του δευτερολεπτου που χρειαστηκε να σκεφτω,δεν περασα
Οσο υπεροχα και να περναγα μαζι της,ξερω ότι μετα τη συνευρεση μαζι της,το αισθημα του ανικανοποιητου αν κατι δεν πηγαινε καλα η’ το αισθημα της μελαγχολιας ότι αυτή τη γυναικα δεν μπορω να την εχω,αν περναγα καλα,με απετρεψαν από το να περασω μαζι της
Αχαρνων 85 τζινα,μελαγχροινη κοντοπουτανη κινεζορωσιδα παρηκασμενη  mlf
Ως κορμι δεν ελεγε πολλα,αν οι υπηρεσιες της είναι καλες σε συνδυασμο με  την εξωτικη της αυρα,ισως θα μπορουσε να προσφερει μια μυστηριακη συνευρεση
Φωκαίας 27Β
Ισογειο η ξανθια λεπτη γλυκια χριστινα
Οροφος η ελενη,μελαγχροινη γυρω στο 1,70 με καλο κορμι,διαστροφικο προσωπο
Το ιδιο ακριβως διδυμο ειχα δει σε προσφατη ενημερωση μου για πρωτη φορα πριν λιγες μερες
Βεργας 3
Δεξια η καστανη πληθωρικη στελλα με τις βυζαρες
Στον οροφο ανεβαινε η χρυσα
Ισογειο αριστερα η ελλη με την καιτη
Καταθεση στην καιτη,για άλλη μια φορα,υπεροχη
Τρεις στασεις,από πανω η καιτη ,ιεραποστολικα και τελικη καταληξη στον τοιχο,ορθιοι με μενα από πισω της
Πολύ ωραιο ενσταντανε,μετα το τελος της συνευρεσης στον καθρεφτη,οπου για αρκετα λεπτα ημασταν ορθιοι,κοιταζοντας τον καθρεφτη,αναπαριστωντας στην ουσια την σκηνη οπου ο τομ κρουζ μαζι με την νικολ κιντμαν ερωτοτροπουν μπροστα στον καθρεφτη στη ταινια Ματια ερμητικα κλειστα
Οφειλω να ομολογησω ότι φαινομασταν πολύ ομορφο ζευγαρι  :)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Αχαρνων 85 τζινα,μελαγχροινη κοντοπουτανη κινεζορωσιδα παρηκασμενη  mlf
Ως κορμι δεν ελεγε πολλα,αν οι υπηρεσιες της είναι καλες σε συνδυασμο με  την εξωτικη της αυρα,ισως θα μπορουσε να προσφερει μια μυστηριακη συνευρεση

άσ' το καλύτερα
τραγική

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τωρα το πρωι

Ρεμουνδου 21 οροφος ,ιβανα,ψηλη ,μελαγχροινη,υπεροχο κορμι,ένα απιαστο ονειρο
Στα λιγα εκατοστα του δευτερολεπτου που χρειαστηκε να σκεφτω,δεν περασα

Έπρεπε να μπεις και να της "αλλάξεις τα φώτα"... :thumbsup:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom