Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 355 άτομα (39 μέλη και 316 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ας κάνω και εγώ μια ενημέρωση...

2η βάρδια Μεταξουργείο....όλα τα μπάζα... :S
Συνάντηση με redmanftw & dmtrsxxx...

Απλά να πω ότι οι μόνες που μου άρεσαν ήταν:

Ιάσωνος 33 - Άντζελα (η κοντούλα Αλβανίδα,είναι πολύ καυλίτσα και έχω περάσει καλά μαζί της 6 φορές που την έχω τιμήσει)  :zfuck:

Κολωνού 32Β - Μισέλ (έχει χάσει κιλά και έχει γίνει πολύ μουνί)....  :cum: )

Κολωνού 15 δεξιά  - Μαρία (πολύ ωραία πιτσιρίκα/στυλιάρι)

Κολωνού 11Α πάνω  - Ζωή (Αλβανίδα,άσχημη...αλλά την αναφέρω λόγω πορνώδους γοβικού  ;) )...

Ιάσωνος 37Β - Αλεξάνδρα (φόλα,μακρυά....μάλλωνε με πελάτη και οι φωνές ακούγονταν μέχρι έξω  :jerking: :jerking: :jerking: )

S06LBnJ.jpg

IDvxlVg.jpg

8kYBltF.jpg

IfiBd6n.jpg

V9ytR4E.jpg

k2yAaHN.jpg

Τυχαία συνάντηση με Beverlys....και συνέχεια Φυλής κτλ....
Συνάντηση με πρόεδρο sotirof & εξωθεσμικό..... :rockon:

Φυλής

86 κάτω - Αλίνα (με καλή διάθεση σήμερα,με φίλησε κιόλας στο μάγουλο  :-* )

86 πάνω - Λαβίνια (έχει γίνει πιο διαχυτική και έχει ομορφύνει)

84 πάνω - Μάγια (Μπάρμπαρα/Λάουρα)

84 κάτω - Τζανίνα (η ξανθιά,από Μεταξουργείο Κ.23 κτλ - Φυλής 67)....ξεβράκωτη... :s&m_2:

80 - Μαίρη (ουδέν σχόλιον)

61 - Αλεξάνδρα (Σέρβα/τσουτσούνι  :P )...μου έπιανε τον κώλο συνεχώς....

59 - Αντίνα

71 κάτω - Αλεξάνδρα (αδιάφορη εντελώς)

71 πάνω - Χριστίνα (Καζακστάν)

69Β - Έλλη (στυλιάρι,με καύλωσε...δεν την είχα ξαναδεί  :pipa1: ) / Τζούλια....

69Α - Μαρία (από Φ.80) & Ειρήνη (αδιάφορη)

67 - Μαρία (το ξωτικό,έχει ομορφύνει και φορούσε καυλωτικά πορνοτάκουνα  :cum: )

66Α - Ναταλί (ξανθωπό μπάζο  :S )...

56 - Άννα/Ιλόνα (με καυλιάρικα ροζ διχτυωτά εσώρουχα,είναι πολύ μουνί  :-* :-* :-* )

54 - Βαλέρια (της πάει το ξανθό μαλλί  ;) ) & Αουρόρα (με καλή διάθεση και σούπερ βυζάρες) :tits2:

Διδύμου

- Πατρίτσια (το καλύτερο μωρό σήμερα,πολύ καύλα...με μικρό στήθος και σούπερ λευκά εσώρουχα...είναι και καλό "παιδί"  :-* ) & Αλίνα (μελαχρινό με καλό σωματάκι)

- Τζιωρτζιάννα (ο καλύτερος κώλος που είδα,αλλά είχε μανούρες το μωρό...κίτρινη κάρτα από εμένα  :) )

Φωκαίας

17Β - Ελένη (η Αιγύπτια με τα γυαλάκια της)

19 - Μάγια (καλή παρουσία με χύσιμο στο στόμα...μου έκλεισε το μάτι όταν ανακοινώθηκε το τελειωτικό  ;) ;) ;) :-* :-* :-* )

25Α - Λάουρα (μπάζο  :) )

25Β - Νέα κοπέλα....η τσα2 δεν είπε όνομα....μπείτε δωμάτιο να σας πει είπε η τσα2....σχετικά καλή παρουσία πάντως....

27Α - Ελένη  (αδιάφορη)

27Β κάτω - Εστέλ (όλο και ομορφαίνει αυτό το μωρό....τέλειο 3-4 βυζάρα....ξεβράκωτη,χόρευε στον στύλο)

Η Κ.Εύα....αφού με φίλησε κτλ....μου είπε ότι τελικά η Άννι- πορνοστάρ....δεν ξεκίνησε ακόμα να δίνει επιλεκτικά κώλο....

27Β πάνω Χριστίνα & Γκάμπι (η κοπέλα από το Μεταξουργείο)

Το στυλιάρι η Χριστίνα...ήρθε κοντά μου....έβαλε το χέρι της μέσα στο μποξεράκι...και μου έπιασε τον πούτσο....καυλώνοντας με πάρα πολύ (δεν ξέρω πως κρατήθηκα και δεν την γάμησα στο σαλόνι).....της είπα ότι θα περάσω άλλη μέρα....όπου θα πάθει "τον θάνατο της αλεπούς"...με γαμήσι από όλες τις τρύπες...γλωσσόφιλα κτλ... :zfuck:

24 - Βικτώρια   & Φλόρι (το Χόμπιτ)...

Εκεί είδαμε και τον Karampinas......

kUWWBmm.jpg

Η τσάρκα τελείωσε με κατανάλωση φαλάφελ.... ;)

PbSJCBB.jpg

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Bόλτα στην απογευματινή βάρδια σε ποικίλες περιοχές.
Ξεκίνημα απο το Μεταξουργείο όπου στο ΜΑ 22 στον όροφο ήταν ημεδαπή μιλφ, γεματούλα,με καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους.Πρέπει να ήταν η Έλενη του Φανούρη.Πρόγραμμα απλό.Τα υπόλοιπα 20&22 κλειστά.
Στο Μ.Α 15 ήταν σε ντουέτο η Φωτεινή Γκμοχ με γυμνό τσιμπούκι και η Ναταλία με γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι "βασιλικό,λαρυγγωτό" όπως το διαφημίζει.
Στο Ιάσωνος 44 στο δεξιό ήταν κλασσικά η Σόνια, κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους.Απλό.
Στο Ιάσωνος 44 στο αριστερό ήταν η Μανταλένα ψηλή,με αρμονικά κατανεμημένα κιλά και ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Απλό.
Στο Ιάσωνος 43 ήταν 4 κοπέλες.Η πρώτη ήταν η Άννα,κοντή,με πιασιματάκια και ξανθά μαλλιά ως τους ώμους.Αρκετά αεράτη στο σαλονάρισμα της απλό.Η δεύτερη ήταν η Μαρία-(Ιζαμπέλα) απο Αλβανία,κοντή,λεπτούλα με καστανά μαλλιά ως τους ώμους.Έχει εργαστεί Κωλ/νθους 63, Ιάσωνος 37 ισόγειο,Κολωνού 27 όροφος.Απλό.
Η τρίτη της παρέας ήταν η ώριμη Εμμανουέλα, λεπτή πλέον,με περμαναντ καστανόξανθα μαλλιά με κώλο στο πρόγραμμα. Η τέταρτη και πιο αξιόλογη εμφανισιακά για τα γούστα μου ήταν μία καινούρια δεν την έχω ξαναδεί,με όνομα Ελίνα, κοντή,λεπτή,με ξανθά ίσια μαλλιά ως τους ώμους, δέρμα σχετικά μελαμψό.Πιο ντροπαλό σαλονάρισμά.Απλό.
Στο Ιάσωνος 46 στο αριστερό ήταν η Κλαούντια απο Κολωνού 27 όροφος και Κεραμικού 15 όροφος.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος ανακοινώνεται στο δεκάρικο.Μέσα όμως είναι ανάλογα με την διάθεση της μιας και είναι κυκλοθυμική.Λεπτή,με μαλλιά καστανά προς το καρέ, μέτριας εμφανίσεως.
Στο Ιάσωνος 46 στο μεσαίο ήταν η Σάρα απο τα Φυλής 86.Κοντή,κοπέλα με λίγα πιασιματάκια και καστανά μαλλιά ως τους ώμους.Πρόγραμμα απλό.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο ήταν η Έμα απο Ρουμανία.Σχετικά καινούρια κοπέλα με συντομή προυπηρεσιά στο Διδύμου 18 υπόγειο, και για μία μέρα σε Αλκιβιάδου 16Α αλλά και στο Έλλης 3.Μαύρα μαλλιά ως τους ώμους,κατάλευκο δέρμα, κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και λίγο κοιλίτσα.Πρωκτικό. Η πρώτη κατάθεση έγινε σε αυτήν την κοπέλα. Να τονίσω ότι στο δεκάρικο πλέον η συγκεκριμένη δεν προσφέρει γυμνό τσιμπούκι.
Στο Μ.Α 25 δίπλα απο το καφενείο στο αριστερό όπως μπαίνουμε ήταν κοπέλα ψηλή,με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους και σώμα με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα.Δεν την θυμάμαι απο κάπου. Γυμνό τσιμπούκι.Στο δεξιό ήταν 2 κοπέλες καινούριες επίσης,Η μία ήταν αθίγγανη με μελαμψό δέρμα,και κατσαρά ξανθά αφανέ μαλλιά ως τους ώμους της.Με κώλο και γυμνό τσιμπούκι. Ελληνικά σπαστά.Αδιάφορη.Η δεύτερή ήταν λίγο πιο κοντή,με μαύρα μαλλιά ως τους ώμους,λευκό δέρμα, λίγα πιασιματάκια και μεγάλα μπομπόνια τα οποία και είχε στριμώξει σε μικρότερο νούμερο σουτιέν για να της πετάγονται έξω.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Μ.Α 28 ήταν σε ντουέτο η Πάολα με την Ρωξάνη και τα δύο θωρηκτά.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Ιάσωνος 37 στο ισόγειο εμφανίστηκε κοπέλα απο Αλβανία με πολύ καλά Ελληνικά,κοντή,λεπτή,με καστανόξανθά μακριά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Νοστιμούλα.Σε απλό.
Στο Ιάσωνος 37 στον όροφο 2 κοπέλες.Η πρώτη γεματούλα κοντή αδιάφορη με πιασμένα πίσω καστανά μαλλιά,λευκό δέρμα.Με κώλο στο πρόγραμμα της.Η δεύτερη ήταν η Συλβάνα, αθίγγανη, κοντή με μελαμψό δέρμα και μαύρα μαλλιά ως τους ώμους.Απλό.
Στο Ιάσωνος 33 στον όροφο σε ντουέτο η γυρολόγος Άντζελα,κοντή,λεπτούλα με καστανά μαλλιά τα οποία και έχει κοντύνει.Χαρακτηριστική αραίωση στα μπροστινά δόντια.Απλό πρόγραμμα.Μαζί της η Άννα,κοντή,με μαύρα μαλλιά ως τους ώμους,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια.Απλό.
Στο Ιάσωνος 31 στο υπόγειο η Μπόνα απο Αλβανία απο Ιάσωνος 46 όροφος και Ιάσωνος 2 όροφος. Κανονικών κιλών, με κοντά καστανοκόκκινα μαλλιά και τραχύ πρόσωπο.Ανακοίνωσε απλό και όχι κώλο.
Στο Ιάσωνος 31 στο χόστελ η μιλφ Κάρμεν,αθίγγανη,μελαμψή,με κοντά μαύρα μαλλιά,κανονικών κιλών,έχει γεμίσει και έχει κάνει κωλάρα.Την προτιμούσα λεπτή.Κώλος στο πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 30 στο υπόγειο ήταν κοπέλα με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα σε απλό.
Στο Ιάσωνος 30 στον όροφο ήταν η Λόλα,λεπτή,με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους.Απλό.Έχει εργαστεί και στο υπόγειο.
Στο Ιάσωνος 27 υπόγειο ήταν η Μαρία, κανονικό 10,κώλος 15.
Στο Λεωνίδου 28 στο ισόγειο ήταν ένα καβλοπίπινο λεπτό,με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Σε απλό.
Στο Λεωνίδου 28 όροφος ήταν η Λεϊλά η Τουρκάλα,αθίγγανη με μελαμψό δέρμα και μαύρα μακριά μαλλιά.Απλό.
Στο Ιάσωνος 20 στο αριστερό,ήταν μία καινούρια,νοστιμούλα,κανονικών κιλών,με καστανά μαλλιά κατσαρά ως τους ώμους,λευκό δέρμα.Απλό.
Στο Ιάσωνος 20 στο μεσαίο,κοπέλα ψηλή,με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα πάνω,κανονικών κιλών,απλό.
Στο Ιάσωνος 20 στο δεξιό ήταν η γυρολόγος Γιασμίν, αθίγγανη με μαύρα μακριά μαλλιά,κανονικών κιλών με μελαμψό δέρμα.Απλό.
Στο Κολωνου 23 στο υπόγειο ήταν η Έλενα,ψηλή,με μαύρα μακριά μαλλιά, κανονικών κιλών με πιασιματάκια και χαρακτηριστικά φουσκωτά μαγουλάκια.Παιζεί συχνά σε αυτό το μαγαζί.Με απλό.
Στο Κολωνού 23 στον ημιόροφο η κοπέλα δεν δέχεται Πακιστανούς,είναι μία κανονικών κιλών,με κάπως τραχύ πρόσωπο,μελαμψό δέρμα και καστανά μαλλιά με ξανθές ανταύγειες.Απλό.
Στο Κολωνού 27 υπόγειο κλασσικά η Γωγώ η Γεωργία,κοντή,κανονικών κιλών,με μονοκόμματο σώμα,καστανόμαυρα μαλλιά ως τους ώμους και τραχύ πρόσωπο.Κώλος στο δεκάρικο.
Στο Κολωνού 27 στο ισόγειο κοπέλα, λεπτή,με μαύρα μαλλιά πιασμένα πάνω,λευκό δέρμα.Νοστιμούλα σε απλό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 27 στον όροφο ήταν η Κλαούντια,κανονικών κιλών,με καστανά μαλλιά πιασμένα πάνω,αραιή οδοντοστοιχεία.Έχει εργαστεί Δεληγιώργη 39,Κολωνού 15 και σε αυτό το σπίτι.Απλό.
Στο Κολωνού 30 στο ισόγειο ήταν η Άννα με κώλο και γυμνό τσιμπούκι.Λεπτούλα,με καστανά μακριά μαλλιά,πεταχτό κωλαράκι.Έχει εργαστεί Μ.Α 28 όπου και την είχα ανακαλύψει όταν ήταν καινούρια, Αλκιβιάδου 16Β, Φυλής 65 ισόγειο και Φυλής 61 υπόγειο.Έχει δοκιμαστεί με σχετικά καλές εντυπώσεις.
Στο Κολωνού 32 στο υπόγειο κοπέλα, κανονικών κιλών με πιασιματάκια και καστανά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Μέτριας εμφάνισης.Απλό.
Στο Κολωνού 32 στο ισόγειο ήταν 2 κοπέλες.Η πρώτη αδιάφορη, ελαφρώς γεματούλα με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Η δεύτερη,λεπτή,με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Νοστιμούλα. Πρόκειται για την Ναταλία;Απλό αμφότερες.
Στο Κολωνού 48 ήταν σε ντουέτο η Αννίτα απο το Διδύμου 8 ισόγειο καθώς και αυτό το μαγαζί μαζί με την Βαλέρια.Απλό.Η Λουίζα θα είναι αύριο πρωινή.
Στο Κολωνού 53 ήταν η Σιμόνα,ελαφρώς γεματούλα με καστανόμαυρα μακριά μαλλιά.Μαζί της η Λίλυ κοπέλα σχετικά γεμάτη,πιο κοντή με μαύρα μαλλιά ως τους ώμους.
Αποχώρηση απο την περιοχή και κατεύθυνση προς Αχαρνών.
Στο Αλκιβιάδου 16Α ήταν σε ντουέτο η Σοφία,Ρωσόφωνη,κοντή,κανονικών κιλών με καστανόμαυρα μαλλιά ως τους ώμους. Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Έχει εργαστεί και Φώκαιας 25 όροφος,Διδύμου 18 άνω κάτω, Έλλης 3. Μαζί της η καινούρια κοπέλα απο Πάτρα, με όνομα Μαρία.Αρκετά καλά Ελληνικά αλλά σπαστά, μαύρα πυκνά μακριά μαλλιά τα οποία ήταν περούκα,λευκό δέρμα,σώμα με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,με μεγάλα μπομπόνια και τορνευτή κωλάρα.Γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στο σώμα.Η κοπέλα είχε κάτι το οικεία γνωστό.Θα τολμήσω να πω ότι πρόκειται για την Τζοάννα που είχε εργαστεί για αρκετά χρόνια στο Ιάσωνος 46 όροφος.Έχει παχύνει.Όποιος την δει και την θυμηθεί ας λύσει τον γρίφο μιας και η κοπέλα είναι γνωστή.
Στο Αλκιβιάδου 16Β ήταν η ώριμη Ίνκα πρώην Ελένη απο Δροσοπούλου.Κανονικών κιλών με λευκό δέρμα με φακίδες και ξανθά μαλλιά ως τους ώμους.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Το Διδυμου 27 παραμένει κλειστό.
Στο Αλκιβιάδου 16Γ ήταν ή Ντενίσα.Κοπέλα με πιασιματάκια,φαρδιά κωλάρα,καστανά μαλλιά ως τους ώμους,τραχύ πρόσωπο.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Διδύμου 18 στο υπόγειο ήταν η Άννα γεματούλα με καστανόξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Τα πάντα όλα.
Στο Διδύμου 8 στο ισόγειο σε ντουέτο η Βανέσσα,λεπτή,με λευκό δέρμα,ίσια καστανόμαυρα μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,και τορνευτή κωλάρα.Μαζί της η Ναταλία,κοντή,λεπτή,με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους, λευκό δέρμα. Η Βανέσσα και η Ναταλύ έχουν εργαστεί και Φυλής 71 όροφος,Φυλής 66Δ και Φυλής 40.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι.
Στο Φώκαιας 9 στο μέσα αριστερά ήταν η Αντέλλα,αθίγγανη,με μελαμψό δέρμα,καστανόμαυρα ίσια μακριά μαλλιά,χαρακτηριστική μύτη,τορνευτό κώλο.Πρωκτικό.
Στο ευθεία μπροστά η Νάντια,με λευκό δέρμα και μαύρα μακριά μαλλιά.Απλό. Στο μέσα δεξιά ήταν η Βίκυ απο το Ιάσωνος 46 μεσαίο,κοπέλα,κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους.Χάνει στο πρόσωπο.Απλό.
Στο Φυλής 74 υπόγειο δεξιά ήταν η Γιοβάννα,ψηλή,με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,λεπτή,με κάπως φαρδιά κωλάρα.Τραχύ πρόσωπο.Απλό.
Στο Φώκαιας 25 στον όροφο ήταν η Λάουρα καινούρια κοπέλα απο Φυλής 86 ισόγειο.Ελαφρώς γεματούλα,με κατσαρά καστανά μαλλιά ως τους ώμους.Πρωκτικό.
Στο Φώκαιας 25 στο ισόγειο κοπέλα με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα πάνω,λευκό δέρμα,κανωνικών κιλών,με φαρδύ πλακουτσωτό κώλο.Απλό.
Στο Φώκαιας 24 ήταν σε ντουέτο η Φλώρη το χόμπιτ και η Βικτώρια απο το Φώκαιας 27 υπόγειο.Δεν χρειάζονται συστάσεις.Η πρώτη με γυμνό τσιμπούκι και η δεύτερη με φουλ πρόγραμμα.
Στο Φώκαιας 27 στο υπόγειο η Ελένη με το τατού πεταλούδα,πρώην Ιονέλα, ξανθά μαλλιά ως τους ώμους,κανονικών κιλών,μελαμψό δέρμα.Γυμνό τσιμπούκι και νομίζω και κώλος.
Στο Φώκαιας 27 στο ισόγειο η πιο μουνάρα όλων των σπιτιών.Η Εστέλ,λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά με μπούκλες,βυζάρες κρεμαστές.Απλό.
Στο Φώκαιας 27 στον όροφο ήταν σε ντουέτο η Ελένη παλιά καραβάνα γυρολόγος,λεπτή με ξανθά μαλλιά.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.Μαζί της η Γκαμπυ η Γκαμπριέλλα πρώην Χριστίνα απο Κολωνού 27 ισόγειο.Γυμνό τσιμπούκι.Η Γκάμπυ είναι λεπτή,με μαλλί καστανό προς το καρέ.
Στο Φυλής 65 στο ισόγειο κοπέλα,κανονικών κιλών με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Αδιάφορη σε απλό.
Στο Φυλής 65 όροφος η Χριστίνα με ελεύθερο στοματικό,κανονικών κιλών με καστανά μακριά μαλλιά.Έχει εργαστεί και Φώκαιας 25 όροφος.
Στο Φυλής 69 στον όροφο 2 κοπέλες.Η Μαρία η Πόντια απο Φυλής 80 και Φυλής 71 ισόγειο.Απλό.Και μία καινούρια κοπέλα με όνομα Ειρήνη.Κανονικών κιλών με καστανόξανθά κατσαρά μαλλιά ως τους ώμους.Απλό.Χάνει αρκετά στο πρόσωπο.
Στο Φυλής 69 στο ισόγειο 2 κοπέλες καινούριες νόστιμες.Η πρώτη ήταν κανονικών κιλών με μαύρα μαλλιά ως τους ώμους και λευκό δέρμα.Σπαστά καλά Ελληνικά.Η δεύτερη ήταν λεπτή με καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω.Απλό και οι δύο.
Στο Φυλής 71 στον όροφο η Χριστίνα η Καζακστανή.Απλό.
Κατεύθυνση προς Λιοσίων.
Στο Λιοσίων 79 στο ισόγειο ήταν σε ντουέτο η Κωνσταντίνα η "Θεσσαλονικιά" απο Ιάσωνος 136 και Πιπίνου γωνιακό,καθώς και Φυλής 109 ισόγειο.Λεπτή,με ξανθά μαλλιά πλέον,νοστιμούλα.Εδώ εργάζεται σαν Ήβη νομίζω.Και μία υπέρβαρη με καστανόξανθα μαλλιά ως τους ώμους.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.
Στο Λιοσίων 79 στον όροφο υπηρεσία ήταν τραβεστί, την οποία και δεν έχω ξαναδεί.Μου παρουσίασε την Έμα κοπέλα σχετικά γεματούλα,με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Γλύφει αρχίδια και κάνει και κώλο νομίζω.
Στο Βέργας 2 ήταν κλασσικά η Καρολίνα.Γεματούλα με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους.Έχει εργαστεί και Παρασίου 36.
Στο Βέργας 6 στο δεξιό ισόγειο ήταν η Εύα απο τα Μαραθώνος 59 και Αχιλλέως 48.Κοντή,κανονικών κιλών με μαύρα μαλλιά ως τους ώμους.Γυμνό τσιμπούκι.
Τέλος στο αριστερό ήταν η Μίλα,μιλφ απο Ρωσία,ψηλή,νταρντάνα,γεματούλα σχετικά, με κοιλίτσα,καστανόμαυρα μαλλιά προς το καρέ.Με γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Την δοκίμασα και δεύτερη φορά με πολύ καλές εντυπώσεις. Πίσω στον κώλο είχε σήμερα μία πολύ μεγάλη μελάνια απο πτώση μου είπε συγκεκριμένα ενώ χόρευε.
Αυτά τα λίγα καλά να περνάτε!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Bravo...@Φανούρης Τζούρας...@professorx...@ΠΥΡΑΥΛΟΣ...@redmanftw...@john_fystikis...@Dude007 και @n.smirni76...για τις τελευταίες ενημερώσεις...
Ωραίοι... :)
Q2oCaRJ.gif
Q2oCaRJ.gif
Q2oCaRJ.gif

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Απο την Ρωσια με πολυ αγαπη!!! Ιβαννα το ονομα της κοπελας... πανω που ειχα αρχισει να απογοητευομαι οτι δεν θα βρω κατι "καλο" κ στα γουστα μου, επεσα πανω της στο τελευταιο μαγαζακι που επισκευτηκα. Οταν την αντικρυσα λεω απο μεσα μου, πολυ καλο για να ειναι αληθινο.. Ψηλη, αρκετα ομορφη, με ωραιες αναλογιες, πλουσιο στηθος, ωραια κωλσρα κ καλη αυρα στο σαλονι, με χαμογελο κ πολυ καλη διαθεση. Το ενστικτο μου βαρεσε καμπανακι κ το 20ευρο αλλαξε ευκολα χερια...λιγο κατα την γνωμη μου για αυτο που ακολουθησε.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.089
Πόντοι
10.686
Απο την Ρωσια με πολυ αγαπη!!! Ιβαννα το ονομα της κοπελας... πανω που ειχα αρχισει να απογοητευομαι οτι δεν θα βρω κατι "καλο" κ στα γουστα μου, επεσα πανω της στο τελευταιο μαγαζακι που επισκευτηκα. Οταν την αντικρυσα λεω απο μεσα μου, πολυ καλο για να ειναι αληθινο.. Ψηλη, αρκετα ομορφη, με ωραιες αναλογιες, πλουσιο στηθος, ωραια κωλσρα κ καλη αυρα στο σαλονι, με χαμογελο κ πολυ καλη διαθεση. Το ενστικτο μου βαρεσε καμπανακι κ το 20ευρο αλλαξε ευκολα χερια...λιγο κατα την γνωμη μου για αυτο που ακολουθησε.
Περισσότερες πληροφορίες;
Μακάρι να περιοριστείς στις επισκέψεις της καύλας,και να μην σου μπουν δεύτερες σκέψεις στο μυαλό και φτάσεις να καταριέσαι την ώρα και τη στιγμή που σε οδήγησαν εκεί τα βήματά σου...
Καλό ξημέρωμα!

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Λοιπον η συνεχεια... η κοπελα το εχει κατα πολυ. Πολυ καλο στοματικο, υγρο κ με καλη τεχνικη, περιποιηση μετα απο προτροπη μου ολης της γυρω περιοχης με ορεξη κ χωρις δυσανασχετηση κ για πολυ ωρα. Σταματησε οταν εγω της το ζητησα. 69 με πολυ ωραιο θεαμα την κωλαρα της κ μετα απο πανω με πολυ ωραια κινηση κ συμετοχη στο φουλ. Στο ιεραποστολικο εδωσε ρεστα μιας κ ειναι η αγαπημενη της σταση απο οτι μου ειπε στα λιγα αγγλικα που μιλαει... Ελληνικα γιοκ... στο τελος πισωκολλητο με εξαιρετη κ παλι ανταποκριση κ τελειωμα στο στοματακι της οπου ηταν το κερασακι στην τουρτα. Ηταν μια πολυ ανακουφιστικη συνευρεση που με χαλαρωσε πληρως κ χαρηκα πολυ που βρηκα ενα στανταρακι ακομα... δεν ξερω αν της "βγηκε" ετσι μαζι μου αλλα πιστευω οτι ειναι καλη περιπτωση κ προστιθεται στην λιστα με τις στανταρ επιλογες μου... Καλα να περναμε συναγωνιστες!!!

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Σορυ...ξεχασα να αναφερω το "ιδρυμα" χαχα... ρεμουνδου αυτο που ανεβαινεις μια ξυλινη σκαλα...ηταν χθες απογευματινη βαρδια (σαββατο)

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Η κοπελα (ιβαννα) δουλευε με μια αλλη εντυπωσιακη μελαγχροινη εν ονοματι αντζελικα νομιζω πολυ σεξυ κ αυτη αλλα μου μυριζε φολα...επισης να προσθεσω οτι ηταν γυρω στις 5 παρα οποτε δεν ειμαι σιγουρος για την βαρδια αν ηταν η πρωτη η δευτερη. Επισης η ιβαννα εκανε ελευθερο στοματικο που δεν μπορουσα να μην τιμησω με τετοιο προσωπακι. Αυτα, αν καποιος αλλος συναγωνιστης εχει τιμησει το κοριτσι θα ηθελα να ακουσω αν ειχε αναλογη εμπειρια. Καλημερα!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Στο Φώκαιας 27 στον όροφο ήταν σε ντουέτο η Ελένη παλιά καραβάνα γυρολόγος,λεπτή με ξανθά μαλλιά.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.Μαζί της η Γκαμπυ η Γκαμπριέλλα πρώην Χριστίνα απο Κολωνού 27 ισόγειο.Γυμνό τσιμπούκι.Η Γκάμπυ είναι λεπτή,με μαλλί καστανό προς το καρέ.

Φωκαίας

27Β πάνω Χριστίνα & Γκάμπι (η κοπέλα από το Μεταξουργείο)

Το στυλιάρι η Χριστίνα...ήρθε κοντά μου....έβαλε το χέρι της μέσα στο μποξεράκι...και μου έπιασε τον πούτσο....καυλώνοντας με πάρα πολύ (δεν ξέρω πως κρατήθηκα και δεν την γάμησα στο σαλόνι).....της είπα ότι θα περάσω άλλη μέρα....όπου θα πάθει "τον θάνατο της αλεπούς"...με γαμήσι από όλες τις τρύπες...γλωσσόφιλα κτλ... :zfuck:

@professorx...δεν ξέρω τι ώρα πέρασες,αλλά όταν μπήκαμε εμείς κατά τις 9 το βράδυ...δεν ήταν η Ελένη με την Γκάμπι (πρώην Χριστίνα)...αλλά το στυλιάρι Χριστίνα γυρολόγος...από Αγκύρας 12 (αριστερά)...Φωκαίας 27Α...κτλ... :thumbsup:

Να προσθέσω ότι Φωκαίας 17Α/2η βάρδια,εργαζόταν η Ξένια από στούντιο Λ.Αθηνών 373... ;) :-* :-* :-*

x3j5muZ.jpg

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
130
Πόντοι
4.065
Η κοπελα (ιβαννα) δουλευε με μια αλλη εντυπωσιακη μελαγχροινη εν ονοματι αντζελικα νομιζω πολυ σεξυ κ αυτη αλλα μου μυριζε φολα...επισης να προσθεσω οτι ηταν γυρω στις 5 παρα οποτε δεν ειμαι σιγουρος για την βαρδια αν ηταν η πρωτη η δευτερη. Επισης η ιβαννα εκανε ελευθερο στοματικο που δεν μπορουσα να μην τιμησω με τετοιο προσωπακι. Αυτα, αν καποιος αλλος συναγωνιστης εχει τιμησει το κοριτσι θα ηθελα να ακουσω αν ειχε αναλογη εμπειρια. Καλημερα!!
Η Αντζελικα ειναι φολα....μυρισες σωστα!
Η Ιβαννα ειναι οντως παρα πολυ καλη!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.426
Πόντοι
46.232
Ν.σμυρνη αυτή η μαρία στο Αλκιβιάδου είναι αυτή που δούλευε τελευταία στο Τροφωνίου 11 το αριστερό στην απογευματινή-βραδινή βάρδια  :rolleyes: :think:.Δεν σε είχα για μιλφογκιλφ χύστη πάντως,χαίρομαι γι αυτή σου την αλλαγή  ;) ;) :grin: :grin:
μάλλον δεν με παρακολουθείς , πέρναω με οτιδήποτε (αρκεί να είναι γυναίκα) μπορεί στιγμιαία να μου κάνει κλίκ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.426
Πόντοι
46.232
βόλτα  σφηνάκι που τις έχει καθιερώσει ο φίλος xilnik  γύρω στις 12.30...

Αχιλλέως 48β Μόνικα , ξανθιά ψηλή με κανονικό σώμα πιασιματάκια στην κοιλιά 2άρι βυζί , με ακα τελειωτικό.

Μαραθώνος 59α Βικτόρια με καστανοκόκκινα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά , σώμα με λίγα πιασηματάκια 2άρι βυζί , με ακα τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166β Μαρία μελαχρινή κατσαρομάλλα με κανονικό σώμα ωραίο κωλαράκι και 1.5άρι βυζί , απλό πρόγραμμα και ισπανικό τελειωτικο...

Κωνσταντινουπόλεως 166α Ναταλία ξανθιά μιλφογκίλφ παχουλή με 2άρι βυζί , με ακα τελειωτικό , όταν έκανα να φύγω μου είπε αν θέλω να περάσω με την Μαργαρίτα την ξανθιά υπηρεσία που
φοράει συνήθος φόρμες , είπα ότι δεν θέλω , τότε πρότεινε να τις πάρω παρτούζα αλλά έφυγα.

Χωματιανού  11β Ρομπέρτα μελαχρινή με πιασίματα και 1.5αρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.

Βέργας 6α Μαριάννα ξανθιά μιλφογκίλφ παχουλή με 4άρια βυζιά , με ακα τελειωτικο , πέρασα μαζί της , δεν έκανα σεξ , μόνο πίπα και χύσιμο στο στόμα και τα βυζιά της.

Αδάνων 2 Ζάνα ξανθιά γκίλφ κοντή παχουλή με 3άρια βυζιά , με ακα τελειωτικό

καλό μεσημέρι

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Μεταμεσονυχτια βαρδια χθες γυρω στης 2.00 ... με αρκετο κοσμο να κυκλοφορει σε σημειο που με εκανε να αποφυγω τα "πολυσυχναστα" μαγαζια.

Φυλης 59 γυφτοειδες μελαχροινο απλο προγραμμα
Φυλης 74 υπογειο γυφτοειδες με κωλο στο προγραμμα μελαχροινο
Φωκαιας το καινουργιο πολυκαταστημα, αριστερα η βανεσσα (σε πολλους αρεσει, προσωπικα το βλεπω ενα ακομα γυφτοειδες) το μεσαιο μια γλυκια ξανθια παρουσια με απλο προγραμμα και το δεξι καποια ναταλια χυμωδες φανηκε μελαχροινη.
Φυλης 66 μια ξανθια γυρολογος δεν θυμαμαι το ονομα της απλο προγραμμα
Φυλης 54 το αριστερο η πατρισια και στο δεξι η αουρορα
Φωκαιας 17α ηταν εκει που σταματησε απροσμενα η βολτα μου , εμφανιστικε καποια ρωξανα μελαχροινη ομορφη εκανα να φυγω και μου εκανε πεσιμο στο σαλονι που μου τον σηκωσε , εκεινη την ωρα εβγαινε συναγωνιστης απο το δωματιο (35-40) χρονων ο οποιος με κοιταξε και μου ειπε φιλε μη το σκεφτεσαι καθολου ... Μπες !

Ετσι και μπηκα , μπαινει και το μωρο και αρχιζει το χαμουρεμα στα ορθια... με βαζει κατω και αρχιζει να ρουφαει τις φρεσκοξυρισμενες μου μπαλες .... τουρμπο με εκανε...ανεβηκε απο πανω και τη πηρα 2-3 λεπτα ωσπου μου λεει απο μονη της ... ελα να το κανουμε στα ορθια ... Η απολυτη καυλα ... το εσκιζα στα ορθια... οπως ηταν μετα χωρις να βγω απο μεσα της τη βαζω μπρουμητα στο κρεβατι πεφτω απο πανω της και εχυσα ... ηταν καλη εμπειρια για καποιον που ψαχνει ασφαλες σεξ χωρις ακαποτα και αλλα.

Καλα να περνατε !  :rockon:

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
11.091
Πόντοι
3.760

...μηπως προκειται για την Ιβαννα που ηταν καποτε στα τσιμπουκαδικα της Διδυμου??

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.426
Πόντοι
46.232
...μηπως προκειται για την Ιβαννα που ηταν καποτε στα τσιμπουκαδικα της Διδυμου??
καμιά απολύτως σχέση
μιλάμε για νεαρή κοπέλα μαυρομάλλα σχετικά ψηλή(γύρω στο 1.72) με ωραίο κορμί πρόσωπο και κώλο
2.5-άρι βυζί και όσες φορές την έχω δεί φοράει μαύρα εσώρουχα

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.040
Πόντοι
7.885
μάλλον δεν με παρακολουθείς , πέρναω με οτιδήποτε (αρκεί να είναι γυναίκα) μπορεί στιγμιαία να μου κάνει κλίκ.

Ρισπεκτ ν.σμυρνη  ;) ;),έχεις γίνει πολύ καλτ πλέον οφείλουμε όλοι να το παραδεχτούμε  :rockon: :rockon: :grin: :grin:

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
καμιά απολύτως σχέση
μιλάμε για νεαρή κοπέλα μαυρομάλλα σχετικά ψηλή(γύρω στο 1.72) με ωραίο κορμί πρόσωπο και κώλο
2.5-άρι βυζί και όσες φορές την έχω δεί φοράει μαύρα εσώρουχα
ΠΙπινακι αγαπητε??ρωτω γιατι τO ΜΙLF  τοχω σπιτι κ εμεις τα ωριμα αγορια ψαχνουμε κανα μικρο....ωρες εργασιας της μικρας γνωριζουμε?

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
@professorx...δεν ξέρω τι ώρα πέρασες,αλλά όταν μπήκαμε εμείς κατά τις 9 το βράδυ...δεν ήταν η Ελένη με την Γκάμπι (πρώην Χριστίνα)...αλλά το στυλιάρι Χριστίνα γυρολόγος...από Αγκύρας 12 (αριστερά)...Φωκαίας 27Α...κτλ... :thumbsup:
Στην γυρολόγο Χριστίνα αναφερόμουν, το Ελένη το έγραψα εκ παραδρομής.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom