Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 321 άτομα (21 μέλη και 300 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Αντε...

Για να δούμε ποιος την ξέρει την μελαχροινή μουνάρα που δούλευε σήμερα το πρωί στο Κολωνού 32 β και στην επόμενη βάρδια θα δουλεύει στο Κολωνού 15β....

(Κατά τα λοιπά διαβάζετε όλοι τις ενημερώσεις.....)
Ειναι βαρετο το μαθημα ρ ερικ

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
-anatolgami σε ευχαριστω,για πισωκολλητα με ξυλο και για ισπανικες με λαδια ειναι καλη! Ετσι ηταν και οι βυζαρες της αλλης αλλα πιο τουμπανο και με σκουρο δερμα... :tits:
-tasos kolianos οντως ηταν καλη σαν χαρακτηρας...μου εχει μεινει αυτο το σκηνικο. Κατι κουραδομαγκες συναγωνιστες που περιμεναν να την δουν μαζι μου,μολις την αντικρισαν και τους ειπε το παραμυθι της απαντησαν γελωντας : ''Αντε ρεεε! τοσα λεφτα για εσενα ρε κρεας?'' και εφυγαν. Εκεινη δεν απαντησε και μου χαμογελασε αν και φαινοταν οτι στεναχωρηθηκε για αυτα που της ειπαν.
-Ρε συ astatos123 αυτες οι γυναικες ειναι για συγκεκριμενα Objective! και απωθημενα.
-Με συγχωρειται κυριε ZeroTolerance αλλα αν την ειχες γειτονισσα και εβγαινε με τις βυζαρες στο μπαλκονι και σε κοιταζε πονηρα δεν τις γαμουσες? Αντε για να μην λεει τις εριχνα και μια πουτσα στα 4 για ξεκαρφωμα! :2funny:
-Castel τωρα εγω φταιω? τι υπονοουμενο ειναι αυτο με το μακρυναρι στο χερι?  :knuppel:    :2funny:

Panas1980

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Κριτικές
14
Like
14
Πόντοι
11
Πριν λίγο...
Ιάσωνος 30Α...εγαμεύθη η Τζέσικα...πολύ καύλα το μωρό...δέχτηκε και 69...
.....α ρε τι κάνουν οι αναδουλειές...
:zfuck:

Ο σούπερ "κρυφός φωτισμός",από αριστερά δωμάτιο...που τίμησα την κορασίδα... :tooth: :tooth: :tooth:

Ας μου θυμήσει καποιος το όνομα,της μουναρας που εργαζεται τωρα στο Κολωνου 32Β πανω -only Greek/άδικο -
Έπαθα πλάκα....είναι σούπερ για 15€...που μας είπε η γνωστη ξανθια υπηρεσια....που εχει το ιδιο μαλλι
20 χρόνια... :rockon:
Ψηλη - μελαχροινη η εργαζομενη με λευκο δερμα...2αρι βυζι στητο.... :zfuck:

Απλά να προσθέσω...ότι σε όσα τσαρδιά μπήκα...δούλευαν μπάζα και φάλαινες...
3 μωρά άξιζαν,οι παραπάνω 2 που ανέφερα και καύλα Λαρίσα στο Κολωνού 23 πάνω...
Αυτά τα ολίγα,για σήμερα... :thumbsup:

billy, στην υπόγα της οδού Κολωνού αριθμός 11, σήμερα το πρωί, έπαιζε ένα καινούργιο μελαχρινό με μαζεμένο μαλλί κότσο, ψηλή, με κωλάρα που προκαλεί παραζάλη...Την είδες? Μαρία νομίζω την είπε η υπηρεσία.
Ξέρει κανείς απο υπηρεσίες να μας πεί τι λέει? Αύριο λέω να ξαναπεράσω για να την τιμήσω...  :fuck1:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
billy, στην υπόγα της οδού Κολωνού αριθμός 11, σήμερα το πρωί, έπαιζε ένα καινούργιο μελαχρινό με μαζεμένο μαλλί κότσο, ψηλή και με κωλάρα που προκαλεί παραζάλη...Την είδες? Μαρία νομίζω την είπε η υπηρεσία.
Ξέρει κανείς απο υπηρεσίες να μας πεί απο υπηρεσίες τι λέει? Αύριο λέω να ξαναπεράσω για να την τιμήσω...  :fuck1:

Μπήκα,αλλά για μένα αυτά είναι μπάζα...δεν μου άρεσε καθόλου...ο κώλος ήταν ψιλο/πλακέ... :grin:
Από υπηρεσίες δεν ξέρω... :thumbsup:

realtruth13

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
eric παιζει ρε μαν κανα κοντοπουτανο αξιογαμητο πουθενα?

Panas1980

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Κριτικές
14
Like
14
Πόντοι
11
Μπήκα,αλλά για μένα αυτά είναι μπάζα...δεν μου άρεσε καθόλου...ο κώλος ήταν ψιλο/πλακέ... :grin:
Από υπηρεσίες δεν ξέρω... :thumbsup:

Τι στο διάολο, άλλη κοπέλα είδαμε ή μήπως δεν είδα εγώ καλα??  :think:
Όπως και να έχει αύριο θα την ξανατσεκάρω...
Πάντως για την Λαρίσα θα συμφωνήσω οτι είναι μούναρος. Την τίμησα προχθές με αρκετά καλες εντυπώσεις.

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
eric παιζει ρε μαν κανα κοντοπουτανο αξιογαμητο πουθενα?

Εγω σαββατο βραδυ ειχα πετυχει ενα μελαχροινο κοντοπουτανο ζορικο στο κολωνου 32α γωνια. Ελληνιδα μαλλον.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τι στο διάολο, άλλη κοπέλα είδαμε ή μήπως δεν είδα εγώ καλα??  :think:
Όπως και να έχει αύριο θα την ξανατσεκάρω...
Πάντως για την Λαρίσα θα συμφωνήσω οτι είναι μούναρος. Την τίμησα προχθές με αρκετά καλες εντυπώσεις.

Την ίδια είδαμε,εγώ πέρασα στις 2:38 μμ...σύμφωνα με τις φωτό που τράβηξα...απλά δεν είναι στυλιάρι...σαν και αυτές που μου αρέσουν... :crazy:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στο Μεταξουργείο, με μέτρια κίνηση από κόσμο-η οποία έγινε ανύπαρκτη όταν πέρασε η ώρα...
31 υπογειο τυπε μου, μηπος ενοεις το αλβανακι πολυ πετιτ...που εργαζοταν εκει πριν 2 χρονια...με ονομα αλινα η αλισια  :think:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Τωρα το μεσημερι

Τροφωνιου,στους παρακμιακους οικους της περιοχης
11 οροφος τζενη,ξανθια ψηλη μετα mlf,επιβλητικη παρουσια και σαν παρουσια και σαν κορμι
13 οροφος αννα,μελαγχροινη ξεθωριασμενη προgilf
13 ισογειο τζουλια,η μελαγχροινη προgilf με τα μεγαλυτερα πιθανον φυσικα στηθη που εχουν υπαρξει στους οικους ανοχης της αθηνας σ ένα σωμα εγκαταλελειμενο με πολλα κιλα στη περιφερεια
O οικος της αυτοκρατειρας μπετυς ηταν κλειστος
Αν και μπερδεύτικα λίγα στα Τροφωνίου καθότι η Τζούλια είναι 11 ισόγειο (όσες φορές την έχω πετύχει εγώ τουλάχιστον) και 13 όροφος είναι της Μπέτυς... Ωραία ενημέρωση! :thumbsup:

Ενημέρωση από την δεύτερη βάρδια σε Φυλής και Φωκαίας...

Στη Φωκαίας...

27 υπόγειο: Η ξανθιά μινιον Χριστίνα και η Άννα η Πολωνέζα.
Πρώτη φορά βλέπω την Πολωνέζα στην βάρδια αυτή! :dancing:

Επίσης για όσους τις έψαχναν έχουν επιστρέψει ή έχουν εντοπιστεί:

▪Η γνωστή μελαχροινή Ρουμάνα μιλφ Άννα που δούλευε Κολωνού 30 ισόγειο και τώρα δουλεύει στο Κολωνού 30 όροφος-ανακάλυψη του πορνορεπόρτερ John Fystikis.
Δεν ήταν μόνο δική μου αλλά και Beverlys-pitsilistis που ήταν μαζί μου!

Συνέχεια στην Κολωνού...

15α: Η ξανθιά πολύ κοντή Κατερίνα, πρώην Άννα στα μαγαζιά που δούλεψε, με το ωραίο πολύ στητό στηθάκι.
Νομίζω ανάποδα είναι...

Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στο Μεταξουργείο, με μέτρια κίνηση από κόσμο-η οποία έγινε ανύπαρκτη όταν πέρασε η ώρα...

20α: Η Άννα η μελαχροινή, κοντή, πολύ αδύνατη μικρούλα με το ωραίο προσωπάκι-παίζει να είναι η πιο αδύνατη κοπέλα που υπάρχει στο Μεταξουργείο και όχι μόνο...
Μετά τη Ναταλία το γυφτάκι από Ιάσονος 27Α σίγουρα είναι αυτή! :grin: ;)

Ποταμός live ενημέρωσης από Eric Castel! :rockon: :rockon: :rockon:

Υ.Γ. Ωραία ενημέρωση από billy13! :thumbsup:

Υ.Γ2 Για άλλη μια φορά... Μην κάνετε ολόκληρο σεντόνι παράθεση παρά μόνο το όνομα ή και την πληροφορία/λεπτομέρεια που ενδιαφέρεστε... (Ο λόγος είναι τόσο απλός που δεν αξίζει καν να εξηγήσει κάποιος)!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πέτρος Κ από τα 69 μηνύματα σου σχεδόν όλα νοσταλγούν τη νικολέτα από Φ56 ... το δάκρυ κορόμηλο ?? :'( :'(
Δεν θα ξεχασο τα 10 λεπτα μετα το σεχ που με ειχε αγκαλια...Τυπε μου , αλλα τελευταιες φορες την γαμουσα και μετα δεν την επαιρνα αγκαλια...για να μην μ φανη καπος ...το ειχε καταλαβη και η ιδια... :( ετσι μου ηρθε πιο ελαφρυ οταν εφυγε.... :rockon:

Επισκέπτης
31 υπογειο τυπε μου, μηπος ενοεις το αλβανακι πολυ πετιτ...που εργαζοταν εκει πριν 2 χρονια...με ονομα αλινα η αλισια  :think:

Όχι φίλε μου είναι σχετικά καινούριο το συγκεκριμένο κορίτσι.

Πολύ γλυκό και πολύ όμορφο-είμαι σίγουρος ότι είναι στα γούστα σου,δες το και θα με θυμηθείς! ;)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Παντα ειχα την εντυπωση οτι ηταν αναποδα τα νουμερα fystiki οποτε και στην ενημερωση που εκανα,με βαση την διορθωση σου, οπου 11 ειναι το 13 και αντιστροφα

Επισκέπτης
Πρώτη φορά βλέπω την Πολωνέζα στην βάρδια αυτή! :dancing:

Παλιότερα η Άννα η Πολωνέζα ήταν τις περισσότερες φορές πρωινή στο Φωκαίας 25 υπερυψωμένο ισόγειο.

Τελευταία δουλεύει σε αυτή την βάρδια στο Φωκαίας 27 υπόγειο μαζί με την νταρντανομούνα Γκαμπριέλα.

Οπότε απλά δεν την είχες πετύχει... ;)

ΥΓ: Σε συγχωρώ για την λανθασμένη εντύπωσή σου για τους αριθμούς των σπιτιών της Τροφωνίου.....

Να μην ξανασυμβεί όμως.....  :-*

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Παλιότερα η Άννα η Πολωνέζα ήταν τις περισσότερες φορές πρωινή στο Φωκαίας 25 υπερυψωμένο ισόγειο.
Μα πάντα πρωί την πετύχαινα, γι αυτό δεν μου πήγαινε γενικότερα κάτι καλά με τα κορίτσια... :uglystupid:

Ενημέρωση από την δεύτερη βάρδια σε Φυλής και Φωκαίας...
δεν είχα δει την ώρα καθότι πριν λίγο μπήκα... :grin:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Νομίζεις...  :grin:

Το Κολωνού 15β(όπου ήταν η Σοφία)είναι το δεξιό μαγαζί και το Κολωνού 15α(όπου ήταν η Κατερίνα)είναι το αριστερό μαγαζί.
Εννοούσα ανάποδα τα ονόματα και όχι τα σπίτια! ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom