Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 300 άτομα (33 μέλη και 267 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αυτο που ειπες για το μαγαζι παιζει σημαντικο ρολο.. ελπιζω στην επομενη συνευρεση να μου αλλαξει γνωμη. ;) για τη χριστινα στο διπλανο υπογειο εχεις καποια αποψη?

Παίζει ρόλο γιατί στο προηγούμενο μαγαζί πιστεύω ότι διέθετε μεγαλύτερη άνεση χρόνου κάτι που-λογικά-την βοηθούσε να είναι πολύ καλύτερη σε όλα.

Για την-πολύ όμορφη-Χριστίνα του διπλανού υπογείου η άποψη που έχω δεν είναι ιδιαίτερα καλή.

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
168
Πόντοι
1
Την "Ελληνίδα" Αγάπη πέτυχες η οποία όμως είναι,πλέον,στο Φυλής 65 όροφος.

Μια φορα ειπα να βοηθησω εναν συναγωνιστη και χαρηκα...αμεσως να με ξεμπροστιασεις!
Αστο κι ας ειναι και ψεμματα!  :2funny:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.298
Πόντοι
10.336
ρε παιδες.... εχω μια απορια.
καταρχην λεωνιδιου 28, δεν βρηκα υπογειο !!!!!!!!!!!! :headbang: :headbang: μονο οροφο (εκει στοχευα στην αρχη).

μετα, στον οροφο (λιγα σκαλια) που ανεβηκα, δεν πετυχα μια Αννα με καστανομαυρο μαλλι που μιλουσε (λιγα) ελληνικα, αλλα μια -μαλλον- Ντιανα κοκκινομαλλα πετιτ που δεν μιλουσε γρι ελληνικα. λεω "μαλλον" στο ονομα της κοπελας γιατι ο τσατσος ηταν διακοσμητικος και βαριοταν να αρθρωσει, δεν ξερω αν ακουσα καλα την 5η φορα που του ειπα "πως ειπες?" ... στα θετικα του βεβαια που στο πουτσο του ποση ωρα θα κανεις, δεν ενοχλει αποτι καταλαβα.

επειδη η κοπελα τιμηθηκε, μην γραφω κριτικες σε οτι να ναι ονοματα.. κοκκινομαλλα, λεπτη, στα τακουνια πανω ηταν 1,70 , νεα (και πολυ στενη). πηγα το απογευμα 6-8 η ωρα, δεν θυμαμαι ακριβως..
ευχαριστω !

Επισκέπτης
ρε παιδες.... εχω μια απορια.
καταρχην λεωνιδιου 28, δεν βρηκα υπογειο !!!!!!!!!!!! :headbang: :headbang: μονο οροφο (εκει στοχευα στην αρχη).

μετα, στον οροφο (λιγα σκαλια) που ανεβηκα, δεν πετυχα μια Αννα με καστανομαυρο μαλλι που μιλουσε (λιγα) ελληνικα, αλλα μια -μαλλον- Ντιανα κοκκινομαλλα πετιτ που δεν μιλουσε γρι ελληνικα. λεω "μαλλον" στο ονομα της κοπελας γιατι ο τσατσος ηταν διακοσμητικος και βαριοταν να αρθρωσει, δεν ξερω αν ακουσα καλα την 5η φορα που του ειπα "πως ειπες?" ... στα θετικα του βεβαια που στο πουτσο του ποση ωρα θα κανεις, δεν ενοχλει αποτι καταλαβα.

επειδη η κοπελα τιμηθηκε, μην γραφω κριτικες σε οτι να ναι ονοματα.. κοκκινομαλλα, λεπτη, στα τακουνια πανω ηταν 1,70 , νεα (και πολυ στενη). πηγα το απογευμα 6-8 η ωρα, δεν θυμαμαι ακριβως..
ευχαριστω !

Εννοείς το ισόγειο της Λεωνίδου 28 φίλε μου.

Καινούρια κοπελίτσα και-όπως είπαμε - δεν είναι απαραίτητο να γραφτούν και πολλά πράγματα...

(Πάντως είσαι πολύ σωστός paparotriftoula!  ;) )

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Μπα κραταμαι και μυστικα τωρα !!! ???? .....μπραβο eric  !!?  :rockon: :dancing:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ιάσωνος 10: κάτω η Νίνα το πιπινάκι που μου φάνηκε να έχει ομορφύνει. Το πάνω κλειστό.

Εχθές το πρωί,ήταν η Ελένη/Αλβανίδα...με το ωραίο κορμί... Της είπα για 69 - δεν δέχτηκε - ....για 58η φορά... :grin:
Ας πρόσεχε...γιατί θέλω να περάσω μαζί της...δωμάτιο...

Επισκέπτης
Εχθές το πρωί,ήταν η Ελένη/Αλαβανίδα...με το ωραίο κορμί... Της είπα για 69 - δεν δέχτηκε - ....για 58η φορά... :grin:
Ας πρόσεχε...

Είναι εγγύηση και στανταράκι η Ελένη αλλά έχεις δίκιο...
Ο ανταγωνισμός πλέον είναι σκληρός...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Είναι εγγύηση και στανταράκι η Ελένη αλλά έχεις δίκιο...Ο ανταγωνισμός πλέον είναι σκληρός...

Κανονικά,μερικούς από εμάς...που μας ξέρει...έπρεπε να μας αντιμετωπίζει αλλιώς...
Σαν το Τζωρτζιάννα  :cum: ....Διδύμου με 20€...όσο και μουνάρα να είναι,έφαγε Χ από εμένα... :'(

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
ΒΑΝΕΣΣΑ/ΤΑΙΛΑΝΔΕΖΑ.....ποιος εχει πληροφοριες γιαυτη την κορασιδα ?!

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Billy13 η Βανεσα ειναι αυτη που δουλευε Μεταξι?

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960

ευχαριστω !

Τα έχω γράψει:

Λεωνίδου 28 κάτω: Μίκυ, πιπίνι από Βουλγαρία ξανθό, γύρω στο 1,63 με 1,5 βυζί (και πολύ βάζω), πολύ ωράιο κωλαράκι, όμορφο πρόσωπο με τρομαγμένη έκφραση και πίρσινγκ στο άνω χείλος. Νέα στη δουλειά όπως είπε ο τσάτσος. Τιμήθηκε. Δεν μιλάει σχεδόν καθόλου Ελληνικά, αλλά είχε το στενότερο μουνί που έχω πετύχει. Άντεξα 2,5 στάσεις με πορνοκραυγούλες από μέρους της γία τη στενότητα του θέματος. Φυσικά ούτε λόγος για κοπάνημα. Για πιπινολάτρεις.

Το όνομα μου το είπε αυτή βέβαια και μπορεί να έχει ήδη αλλάξει για το σαλόνι...
Δεν τη θυμάμαι όμως να είναι κοκκινομάλλα.  :think:
Γράφουμε Λεωνίδου 28 κάτω για να ξεχωρίσει σε σύγκριση με το αμέσως διπλανό πάνω (όροφος). Όχι ότι είναι υπόγειο.

Εγώ δεν έγραψα κριτική για τους λόγους που λέει ο Eric. Ας βρει πρώτα τα πατήματά της και βλέπουμε...

RMANIA

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε ολους, ρε παιδια μπας και εχει δει κανεις την Αγαπη(ροσιδα milf) από Φωκαίας 27Β ? εχει χαθει αρκετο καιρο δεν ξερω αν σταματισε η είναι σε άλλο μαγαζη τα φωτα σας !!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom