Σήμερα καμιά ώρα πριν τη σέντρα του Θρύλου:
Λεωνίδου 28 κάτω: Μίκυ, πιπίνι από Βουλγαρία ξανθό, γύρω στο 1,63 με 1,5 βυζί (και πολύ βάζω), πολύ ωράιο κωλαράκι, όμορφο πρόσωπο με τρομαγμένη έκφραση και πίρσινγκ στο άνω χείλος. Νέα στη δουλειά.
Ιάσωνος 19 πάνω: Νικόλ. Ξανθιά σχετικά νεαρή, μέτριο ύψος, όμορφο πρόσωπο και σώμα. Με καρώ σετάκι εσωρούχων, σκέτη καύλα εμφανισιακά
Ιάσωνος 19 κάτω: Δίδυμο. Άλλη μια Νικόλ και μια Αντριάννα. Η μία χοντρή, η άλλη μέτρια εμφανησιακά μελαγχρινή. Δεν ξέρω ποιά ήταν ποιά.
Ιάσωνος 20Γ: Αλίνα. Ώριμη ξανθιά ρωσσίδα με κοιλίτσα , άσπρη επιδερμίδα , και μεγάλους χυτούς μαστούς. Με καλή διάθεση
Ιάσωνος 20Β: Μια Πάολα, νεαρή ενδιαφέρουσα εμφανησιακά αν και δεν θυμάμαι λεπτομέρειες
Ιάσωνος 20Α: Μια ξανθιά προμίλφ με κάπως κρεμασμένα βυζιά και πεταχτές προς τα πάνω ρόγες, όμορφος κώλος με τεράστιο τατουάζ στη μέση.
Ιάσωνος 10: κάτω η Νίνα το πιπινάκι που μου φάνηκε να έχει ομορφύνει. Το πάνω κλειστό.
Κολωνού 11: όλα κλειστά
Κολωνού 15 Αριστερά: μια ψιλονταρντάνα μελαγχρινή αδιάφορη
Κολωνού 15 Δεξιά: Μαίρη, ξανθιά μιλφ ρωσίδα με τα κιλάκια της
Κεραμικού 15Α πάνω: μια ξανθιά μιλφ με στρογγυλή κοιλιά (λίγο πιο ξεφούσκωτη σήμερα) και ελεύθερο στοματικό. Νομίζω την έχω δει και στο διπλανό Β (το οποίο ήταν κλειστό).
Κεραμικού 13Γ (κάτω): Μια μιλφ μελαγχρινή με κυματιστό μακρύ μαλλί που βγήκε με όρεξη στο σαλόνι και άρχισε να τρίβει τον καλοστεκούμενο κώλο της στον πούτσο μας (έναν προς έναν).
Κεραμικού 13: Χριστίνα από Ρουμανία, νεαρή γύρω στο 1,70 καστανόξανθη με 2άρια βυζιά και ψιλοτσιριχτή φωνή. Λίγο έπιπλο στο δωμάτιο (από τις κριτικές της, εγώ είχα περάσει μέτρια, αλλά γενικά "δεν το έχει").
Οι παραπάνω στο δεκάρικο
Κολωνού 32Β "only greek": Στο δεκαπεντάευρω η Μόνικα που επανεμφανίστηκε και τιμήθηκε. Ισχύουν αυτά της
www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/kolwnou-11a/#jr_review_44389]παλιότερης κριτικής μου[/url]. Δεν έχει σταθεροποιηθεί σε κάποιο σπίτι ακόμα.
Μέχρι εδώ η ενημέρωση. Ακολουθεί παραλήρημα, αν θέλετε σταματάτε την ανάγνωση.
Αν με ρωτήσεις γιατί περνάω καλά μαζί της, δεν έχω απάντηση.
Δεν είναι η πιο ωράια της βάρδιας (ούτε καν από αυτές που είδα -Μίκυ, Νικόλ και Νίνα τις βάζω πιο ψηλά με αντικειμενικά κριτήρια).
Δεν έχει το τοπ σώμα. Το βυζί καλό αν και κάποιοι θα το βρουν μικρό, ο κώλος είναι αρκετά πιο "άδειος" από το ιδανικό.
Δεν έχει την καλύτερη αίσθηση στο μουνί γιατί πάντα βάζει ένα κλικ παραπάνω λιπαντικό από ότι θα ήθελα, αν και όχι υπερβολική ποσότητα.
Δεν είναι από αυτές που περιποιούνται την εμφάνισή τους (την έχω πετύχει και αξύριστη στα πόδια -και στο μουνί αλλά αυτό μπορεί να θεωρηθεί και φετιχ που όμως δεν το κράτησε).
Δεν κάνει κάτι πέρα από το νορμάλ πρόγραμμα.
Αν και προσπαθεί με διάφορες κινήσεις να συμμετάσχει, κάπου φαίνεται ότι δεν είναι αυθεντική αλλά "το παίζει"
Κάποιες από αυτές τις κινήσεις μπορεί και να καταλήξουν σε σημάδια (προσοχή στους δεσμευμένους). Συνήθως δεν μένει κάτι, αλλά μια στις τόσες μου έμεινε.
...και παρόλαυτά για κάποιο λόγο την γουστάρω...