Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 308 άτομα (34 μέλη και 274 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μα πάντα πρωί την πετύχαινα, γι αυτό δεν μου πήγαινε γενικότερα κάτι καλά με τα κορίτσια... :uglystupid:
δεν είχα δει την ώρα καθότι πριν λίγο μπήκα... :grin:

Τότε έχεις δίκιο γιατί εγώ έκανα λάθος στην αναγραφή της βάρδιας που την είδα.
Στην πρώτη βάρδια-ως συνήθως δηλαδή-ήταν.;)

Επισκέπτης
τυποι εχω αναγκη για πεολειχια ΑΑΑ. η αλιονα εργαζεται σημερα???

Στη θέση της κανονικά είναι-και αν δεν την προλάβεις μέχρι τα μεσάνυχτα στη Διδύμου σε περιμένει(με ανοικτό το στόμα και έτοιμο για να ρουφήξει τα πάντα...) τη νύχτα στο Φυλής 84 όροφος.

Επισκέπτης
....
στην υπόγα της οδού Κολωνού αριθμός 11, σήμερα το πρωί, έπαιζε ένα καινούργιο μελαχρινό με μαζεμένο μαλλί κότσο, ψηλή, με κωλάρα που προκαλεί παραζάλη...Την είδες? Μαρία νομίζω την είπε η υπηρεσία.
Ξέρει κανείς απο υπηρεσίες να μας πεί τι λέει? Αύριο λέω να ξαναπεράσω για να την τιμήσω...  :fuck1:

Ας μιλήσουν οι (υπόλοιποι...) γνώστες.....  ;)

realtruth13

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
ολο για αλλου ξεκιναω :bounce-glasses: :bounce-glasses: και ολο στην γνωστη αννουλα στην διδυμου καταληγω :< :< μαλλον θα αρχισω να αναζητω αλλου ...στεγη :headbang: :headbang:

TONOROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
44
Πόντοι
0
πριν κανενα 2 ωρο.. λαϊκο προσκυνημα στο Φωκαίας 27Β για τα ματια της τζινας... χωρις να παρεχει κατι ιδιαιτερο ειχε πολυ κοσμο.. η ευα θα κανει παρτυ σημερα..

TONOROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
44
Πόντοι
0
Αλήθεια, την έχεις δοκιμάσει φίλε μου;
εκανα δοκιμη αφου ειχε σπασει λιγο η κινηση..η αληθεια ειναι οτι εκπεμπει εναν εντονο ερωτισμο.. αλλα απο υπηρεσιες ειναι λιγο πισω.. επισης  θα πρεπει να προσεξει λιγο περισσοτερο την υγειινη της..

Επισκέπτης
εκανα δοκιμη αφου ειχε σπασει λιγο η κινηση..η αληθεια ειναι οτι εκπεμπει εναν εντονο ερωτισμο.. αλλα απο υπηρεσιες ειναι λιγο πισω.. επισης  θα πρεπει να προσεξει λιγο περισσοτερο την υγειινη της..

Δηλαδή;Μπορείς να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες και για το θέμα των υπηρεσιών της και για το θέμα της υγιεινής της;

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Η Λιλιαν απο Διδυμου 16 που εξαφανιστηκε ?

TONOROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
44
Πόντοι
0
Δηλαδή;Μπορείς να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες και για το θέμα των υπηρεσιών της και για το θέμα της υγιεινής της;
σχετικα με την υγειινη της.. αλλαζε τα δωματια χωρις να παει καν να φρεσκαριστει κ αντιληφθηκα μια εντονη οσμη προς το τελος της συναντησης μας.. οσο για τις υπηρεσιες παρεχει απλο τυπικο προγραμμα.. σου ξαναλεω οτι την πουτανια την εχει στο ματι κ ειναι κ ωραια γκομενα αν προσεξει καποια πραγματα θα γινει τελεια

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.208
Πόντοι
2.477
46γ: Η μελαχροινή, αδύνατη με πολύ μέτριο πρόσωπο Κλαούντια.

...Και μεγαλη ξεπετα.
Μου ελεγε να κανω οσο πιο γρηγορα μπορω για να τελειωσω γιατι ηθελε να παει για κατουρημα.
Υπηρχαν υποψηφιοι πελατες και μιλουσαν δυνατα,ουρλιαζε και φωναζε να σταματησουν να μιλουν γιατι προσπαθουσε να γαμηθει με εμενα.
Ειχα ξενερωσει και χαμογελουσα ειρωνικα και με ρωτησε εαν εχω παρει ναρκωτικα και καλο θα ηταν πριν παω εκει να μην πιει.

Ωραια ενημερωση και απο εσενα και απο ολα τα υπολοιπα παιδια!!!!!!!! :)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
...Και μεγαλη ξεπετα.
Μου ελεγε να κανω οσο πιο γρηγορα μπορω για να τελειωσω γιατι ηθελε να παει για κατουρημα.
Υπηρχαν υποψηφιοι πελατες και μιλουσαν δυνατα,ουρλιαζε και φωναζε να σταματησουν να μιλουν γιατι προσπαθουσε να γαμηθει με εμενα.
Ειχα ξενερωσει και χαμογελουσα ειρωνικα και με ρωτησε εαν εχω παρει ναρκωτικα και καλο θα ηταν πριν παω εκει να μην πιει.

Ωραια ενημερωση και απο εσενα και απο ολα τα υπολοιπα παιδια!!!!!!!! :)

ω ρε φιλε του σου εκατσε ...  :- :-

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.208
Πόντοι
2.477
ω ρε φιλε του σου εκατσε ...  :- :-

Την προτιμησα γιατι εκανε φουλ προγραμμα.Και σε μια μικρη γυρα που εκανα δεν βρηκα καποια αλλη κοπελα σκουροδερμη με φουλ...και ρισκαρα.
Δεν πειραζει....εμαθα.

TONOROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
44
Πόντοι
0
σχετικα με την υγειινη της.. αλλαζε τα δωματια χωρις να παει καν να φρεσκαριστει κ αντιληφθηκα μια εντονη οσμη προς το τελος της συναντησης μας.. οσο για τις υπηρεσιες παρεχει απλο τυπικο προγραμμα.. σου ξαναλεω οτι την πουτανια την εχει στο ματι κ ειναι κ ωραια γκομενα αν προσεξει καποια πραγματα θα γινει τελεια
εχεις διαφορετικη αποψη?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.818
Πόντοι
42.697
Kατα τις 9.30 σημερα το βραδυ Αλκιβιαδου Α και Γ κλειστα
μονο το Β ηταν ανοιχτο και εργαζοταν η Σοβιετικη μιλφ Ινκα με ελευθερο στοματικο-τελειωτικο, αρκετα αδυνατισμενη σε σχεση με το καλοκαιρι που την ειχα δει τελευταια φορα

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Σήμερα καμιά ώρα πριν τη σέντρα του Θρύλου:

Λεωνίδου 28 κάτω: Μίκυ, πιπίνι από Βουλγαρία ξανθό, γύρω στο 1,63 με 1,5 βυζί (και πολύ βάζω), πολύ ωράιο κωλαράκι, όμορφο πρόσωπο με τρομαγμένη έκφραση και πίρσινγκ στο άνω χείλος. Νέα στη δουλειά.

Ιάσωνος 19 πάνω: Νικόλ. Ξανθιά σχετικά νεαρή, μέτριο ύψος, όμορφο πρόσωπο και σώμα. Με καρώ σετάκι εσωρούχων, σκέτη καύλα εμφανισιακά

Ιάσωνος 19 κάτω: Δίδυμο. Άλλη μια Νικόλ και μια Αντριάννα. Η μία χοντρή, η άλλη μέτρια εμφανησιακά μελαγχρινή. Δεν ξέρω ποιά ήταν ποιά.

Ιάσωνος 20Γ: Αλίνα. Ώριμη ξανθιά ρωσσίδα με κοιλίτσα , άσπρη επιδερμίδα , και μεγάλους χυτούς μαστούς. Με καλή διάθεση

Ιάσωνος 20Β: Μια Πάολα, νεαρή ενδιαφέρουσα εμφανησιακά αν και δεν θυμάμαι λεπτομέρειες

Ιάσωνος 20Α: Μια ξανθιά προμίλφ με κάπως κρεμασμένα βυζιά και πεταχτές προς τα πάνω ρόγες, όμορφος κώλος με τεράστιο τατουάζ στη μέση.

Ιάσωνος 10: κάτω η Νίνα το πιπινάκι που μου φάνηκε να έχει ομορφύνει. Το πάνω κλειστό.

Κολωνού 11: όλα κλειστά

Κολωνού 15 Αριστερά: μια ψιλονταρντάνα μελαγχρινή αδιάφορη

Κολωνού 15 Δεξιά: Μαίρη, ξανθιά μιλφ ρωσίδα με τα κιλάκια της

Κεραμικού 15Α πάνω: μια ξανθιά μιλφ με στρογγυλή κοιλιά (λίγο πιο ξεφούσκωτη σήμερα)  και ελεύθερο στοματικό. Νομίζω την έχω δει και στο διπλανό Β (το οποίο ήταν κλειστό).

Κεραμικού 13Γ (κάτω): Μια μιλφ μελαγχρινή με κυματιστό μακρύ μαλλί που βγήκε με όρεξη στο σαλόνι και άρχισε να τρίβει τον καλοστεκούμενο κώλο της στον πούτσο μας (έναν προς έναν).

Κεραμικού 13: Χριστίνα από Ρουμανία, νεαρή γύρω στο 1,70 καστανόξανθη με 2άρια βυζιά και ψιλοτσιριχτή φωνή. Λίγο έπιπλο στο δωμάτιο (από τις κριτικές της, εγώ είχα περάσει μέτρια, αλλά γενικά "δεν το έχει").

Οι παραπάνω στο δεκάρικο

Κολωνού 32Β "only greek": Στο δεκαπεντάευρω η Μόνικα που επανεμφανίστηκε και τιμήθηκε. Ισχύουν αυτά της www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/kolwnou-11a/#jr_review_44389]παλιότερης κριτικής μου[/url]. Δεν έχει σταθεροποιηθεί σε κάποιο σπίτι ακόμα.

Μέχρι εδώ η ενημέρωση. Ακολουθεί παραλήρημα, αν θέλετε σταματάτε την ανάγνωση.
Αν με ρωτήσεις γιατί περνάω καλά μαζί της, δεν έχω απάντηση.
Δεν είναι η πιο ωράια της βάρδιας (ούτε καν από αυτές που είδα -Μίκυ, Νικόλ και Νίνα τις βάζω πιο ψηλά με αντικειμενικά κριτήρια).
Δεν έχει το τοπ σώμα. Το βυζί καλό αν και κάποιοι θα το βρουν μικρό, ο κώλος είναι αρκετά πιο "άδειος" από το ιδανικό.
Δεν έχει την καλύτερη αίσθηση στο μουνί γιατί πάντα βάζει ένα κλικ παραπάνω λιπαντικό από ότι θα ήθελα, αν και όχι υπερβολική ποσότητα.
Δεν είναι από αυτές που περιποιούνται την εμφάνισή τους (την έχω πετύχει και αξύριστη στα πόδια -και στο μουνί αλλά αυτό μπορεί να θεωρηθεί και φετιχ που όμως δεν το κράτησε).
Δεν κάνει κάτι πέρα από το νορμάλ πρόγραμμα.
Αν και προσπαθεί με διάφορες κινήσεις να συμμετάσχει, κάπου φαίνεται ότι δεν είναι αυθεντική αλλά "το παίζει"
Κάποιες από αυτές τις κινήσεις μπορεί και να καταλήξουν σε σημάδια (προσοχή στους δεσμευμένους). Συνήθως δεν μένει κάτι, αλλά μια στις τόσες μου έμεινε.
...και παρόλαυτά για κάποιο λόγο την γουστάρω...  :headbang:

Επισκέπτης

Δίχως να αμφισβητώ την εμπειρία-εντύπωση που είχες και σχημάτισες μετα την συνεύρεσή σου με την Τζίνα, με βάση την δική μου εμπειρία-αποτέλεσμα δύο συνευρέσεων μου μαζί της στο προηγούμενο όμως μαγαζί όπου δούλευε η κοπέλα-και το τονίζω αυτό-θα διαφωνήσω μαζί σου και ως προς τους δυο τομείς που αναφέρεις.

TONOROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
44
Πόντοι
0
Δίχως να αμφισβητώ την εμπειρία-εντύπωση που είχες και σχημάτισες μετα την συνεύρεσή σου με την Τζίνα, με βάση την δική μου εμπειρία-αποτέλεσμα δύο συνευρέσεων μου μαζί της στο προηγούμενο όμως μαγαζί όπου δούλευε η κοπέλα-και το τονίζω αυτό-θα διαφωνήσω μαζί σου και ως προς τους δυο τομείς που αναφέρεις.
αυτο που ειπες για το μαγαζι παιζει σημαντικο ρολο.. ελπιζω στην επομενη συνευρεση να μου αλλαξει γνωμη. ;) για τη χριστινα στο διπλανο υπογειο εχεις καποια αποψη?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom