Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 246 άτομα (17 μέλη και 229 επισκέπτες)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Κατεχακη5 Λυδια μπιμπελο τα λογια ειναι περιτα το γκομενακι Στυλ Φοιτητριας Ελληνιδα πολυ καλο αλλα στα 50

Πως και δεν πετάχτηκε ο κλασικός έξυπνος,να σου πει ότι στην πρώτη φωτό...το μωρό έχει μαύρες πατούσες... :tooth: :tooth: :tooth:
Την έχω δει εγώ τύπε - με εξωθεσμικό συναγωνιστή -  ;) ;) ;) ,τρελό μουνάκι κοντό/στυλιάρι - γυφτοειδές/τσουρκοειδές - ...δεν την πήρα όμως... :zfuck:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση τον συναγωνιστή tay65,

μια μικρή διορθωσούλα μόνο στο Φυλής 66Α η μελαχρινή ήταν η Ρενάτα,

Χύσαμε κι εμείς σήμερα την Ρενάτα (Stop)
Η ξανθιά (Νταιάνα/Ναταλία) βάραγε μύγες (Stop)

Η Ρενάτα και να σκούζει πάνω στο σεξ, περίεργο μου φαίνεται.
Είστε σίγουροι?
Αυτή είναι μισή κατηγορία πάνω από την Ντενίζα (της αλυσίδας): μουνάρα μεν, αλλά επιπλάκι δε.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Πως και δεν πετάχτηκε ο κλασικός έξυπνος,να σου πει ότι στην πρώτη φωτό...το μωρό έχει μαύρες πατούσες... :tooth: :tooth: :tooth:
Την έχω δει εγώ τύπε - με εξωθεσμικό συναγωνιστή -  ;) ;) ;) ,τρελό μουνάκι κοντό/στυλιάρι - γυφτοειδές/τσουρκοειδές - ...δεν την πήρα όμως... :zfuck:
Καλημέρα billy13 και σε ολουςεντάξει δεν θέλω να συνεχισω άλλο το θέμα ίσως λάθος που το ξεκίνησα γιατί δεν είμαι στην κατάλληλη ενότητα απλα την είδα και μου άρεσε πολύ δεν θα επεκταθω περισσότερο για μην θεωρηθεί οτι κάνω διαφημιση όταν δοκιμασω μαζί της θα ανεβασω κριτική καλη συνεχεια

Επισκέπτης
Καλημέρα billy13 και σε ολουςεντάξει δεν θέλω να συνεχισω άλλο το θέμα ίσως λάθος που το ξεκίνησα γιατί δεν είμαι στην κατάλληλη ενότητα απλα την είδα και μου άρεσε πολύ δεν θα επεκταθω περισσότερο για μην θεωρηθεί οτι κάνω διαφημιση όταν δοκιμασω μαζί της θα ανεβασω κριτική καλη συνεχεια

Οπότε δεν την έχεις πάρει και απλά την είδες από τις φώτο του site αλλά παρ'όλα αυτά την προτείνεις.

Όταν,λοιπόν,προτείνεται(με -αι  αλλά και με έψιλον στην κατάληξη της λέξης)καλό θα είναι να ρωτάτε και κάποιον που την έχει πάρει για να μη κλαίει κανένας το 50άρικο του.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Οπότε δεν την έχεις πάρει και απλά την είδες από τις φώτο του site αλλά παρ'όλα αυτά την προτείνεις.
Καλημέρα ποτε δεν θα πρότεινα σε κάποιον μια κοπελα που έχω δει μονο σε φωτο φυσικά και την έχω δει απο κοντά οποτε έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα απο εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου του καθενός τι θα επιλέξει

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Xτες το απογευμα σε μινι επισκεψη στη λιοσιων
Βεργας 3
Δεξια η σαμπρινα
Αριστερα η ορνελα
Βεργας 2 η ελλη
Εξηκιου
18 οροφος η αλεξανδρα,ξανθια γλυκια mlf με ομορφα πιασιματακια
18 ισογειο η παληνη,μελαγχροινη κοπελα με καλο σχετικα σφριγηλο κορμι,στα ορια του κοντοπουτανου
Λιοσιων 73 τατιανα,μελαγχροινη κοντοπουτανη κοπελα,καλο σωματακι,λιγο αμηχανη στο σαλονι

bene_dick21

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Χτεσινη στοχευμενη απογευματινη βολτα για Αννα-Τσεχα απο Φ.27 δυστυχως δεν δουλευε οποτε τιμιθηκε η Ιζαμπελα με ακα.

φιλοτιμη και γλυκια αλλα δεν κανει την διαφορα.

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Ξέρει κάποιος αν η Άννα-Τσεχα δουλεύει σήμερα;

manolis187

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0

Όταν,λοιπόν,προτείνεται(με -αι  αλλά και με έψιλον στην κατάληξη της λέξης)καλό θα είναι να ρωτάτε και κάποιον που την έχει πάρει για να μη κλαίει κανένας το 50άρικο του.
Σωστος ο Eric δεν ειμαστε για να πεταμε 50αρικα τωρα... :headbang:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.165
Πόντοι
42.697
Live ενημερωση καυλιαριδες μαζι με Πυραυλος κ Μπακαλης τωρα το μεσημερι
Τροφωνειου 11 ισογειο η μιλφ Τζουλια με τα τιτανωδες βυζια
Τροφωνειου 11 οροφος δυο ναυαγια της ζωης.η γκιλφ ελληνιδα Αννα αδυνατη με μεσοφορι κσι σπασμενη μουρη σε ελευθερο στοματικο.μαζι της η Ιωαννα πιο αδυνατη επισης με μεσοφορι μπακα κ ατσουμπαλο σωμα.
Τροφωνειου 13 η ρωσιδα γκιλφ με το τετραγωνο σωμα Αγκαπη
Βεργας 2 η μιλφ Τζουλια με σχετικα κοντο καστανο μαλλι κυτταριτιδα κ κωλαρα.σκουλαρικι στη μυτη
Βεργας 6 υπογειο
Η ρωσιδα μιλφ Μσριαννα πρωην περγαμου.ξανθια αδυνατισμενη με φυσικες βυζαρες
Βεργαε 6 ισογειο
Η γκιλφ ρωσιδα Αλινα.ξανθια.ωρσιο προσωπο κ ποδια με λιγη μπακα.σκουλαρικι στη μυτη.απλο προγραμμα
Λιοσιων 73 το καινουργιο
Η τσιφη τσεχα μουναρα μαργατιτα πρωην στουντιο,φυλης 109 κτλ
Χωματιανου ισογειο κλειστο
Χωματιανου οροφος η Κλαουντια ομορφο μελανουρι με καλο σωμα σε απλο προγραμμα κ 69
Παιωνιου 47
Η ελληνιδα νταρντανα Αλεξανδρα.ξανθια χοντρουλα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.165
Πόντοι
42.697
Συνεχεια ενημερωσης
Ιωννινων 3
Αγγελικη ρωσιδα λεπτοφυης ρωσις
Κωνσταντινουπολεως 166 ισογειο η γνωστη καλλιγραμμη ρωσιδα μιλφ Ναταλια σε ελευθ.στοματικο.πρωην στουντιοκοριτσο κ μετα αλκιβιαδου
Ελευσινιων 22 μια εξωγηινη.η Βανεσσα.ατσουμπαλο σωμα

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
πηγα ιασωνος για παρτουζα στα 15€ αλλα ατηχησα ηταν μονο μια κοντουλα και χοντρουλα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.165
Πόντοι
42.697
Παραλειπομενα τσαρκας:
Στο Παιωνειου 47 οση ωρα ημουν στο σαλονι ακουγα εναν φηματικο γερο στο δωματιο να βηχει προσπαθωντας να βγαλει ενα φλεμα..
Στη συνεχεια ηπιαμε μπυρες με μεζε σε παραδοσιακο καφενειο της περιοχης
Και για τελος αφησα το καλυτερο
Αφου περασα απο Προυσης 22και ειπα ενα γεια στη φιλη μου μολδαβεζα γκιλφ Αλικη που εργαζοταν κατεληξα στο ρεσπεκτ οινομαγειριο η. Ναξος οπου αναμεσα σε μπαρμπαδες που τρωγανε πατσα με στουμπιστο κρεμμυδι κ μπουκοβο παραγγειλα μια μεριδα κοκκινιστους κεφτεδες
Κοστος 5 ευρω :rockon:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.110
Πόντοι
17.085
Στιγμές πολιτισμού.  :sunglasses:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom