kαλησπερα παιδια καινουργια κοπελα στο Ιωαννινων3 Αγγελικη νεαρη αδυνατη ξανθο κοντο μαλλι ως τους ωμους μετριο υψος πολυ διστακτικη στο σαλονι ισα που βγαινει.Πολη κατηφια στα περισσοτερα μαγαζια στην αδεια απο κοσμο Φυλης δεν παρατηρησα καποια μεταβολη ιδιαιτερη μονο στο Αγκυρας12Β η μελαχρινη νεαρη μιχαελα που δουλεψε απογευμα πριν λιγες μερες εφυγε για επαρχια την αντικατεστησε η Χριστινα που δουλευε απογευμα αυτες τις μερες Διδυμου20.Ακομα η γιαννα απο Αχιλλεως48Βκαι μαραθωνος μαλλον εφυγε οριστικα αυτη τη φορα καλο βραδυ να εχετε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σήμερις στην απογευματινή βάρδια:
Αγκύρας 12Α: Μια μικρούλα (γύρω στα 20) καστανόξανθη με μικρά βυζάκι, πολύ παιχνίδι στο σαλόνι, με φουλ πρόγραμμα όχι όμως ακα τελειωτικό.
..και κώλο ανακοίνωσε ρε'συ,Χριστίνα η οποία έχει γίνει και γαμώ τα μουνιά...από Διδύμου 20 κτλ...
Αγκύρας 12Β: Μια ξανθιά μιλφάρα με μικρομεσαία βυζάκια σε ένα πράσινο φωσφοριζέ δικτυωτό. Ανακοινώθηκε ακα.
Έλένα κλασική παρουσία....
Επανέρχομαι σε λίγο με παραλειπόμενα κτλ....
Εννοείται με κώλο στο πρόγραμμα αλλά μου είπε η ίδια πως τελειωτικό δεν κάνει!!!
Αναμένουμε με αγωνία
Επανέρχομαι σε λίγο με παραλειπόμενα κτλ....
Αναμένουμε με αγωνία
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση τον συναγωνιστή tay65,
μια μικρή διορθωσούλα μόνο στο Φυλής 66Α η μελαχρινή ήταν η Ρενάτα,
Χύσαμε κι εμείς σήμερα την Ρενάτα (Stop)
Η ξανθιά (Νταιάνα/Ναταλία) βάραγε μύγες (Stop)
Αύριο θέλω κι εγώ να πετύχω την 'καινούργια' κορμάρα Άννι στο Φωκ24,
για να δούμε θα το πετύχουμε το καινούργιο πράμα;
Αύριο θέλω κι εγώ να πετύχω την 'καινούργια' κορμάρα Άννι στο Φωκ24,
για να δούμε θα το πετύχουμε το καινούργιο πράμα;
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση τον συναγωνιστή tay65,
Να είσαι καλά!!!
Μήπως ήσουν εσύ που αγωνιζώσουν και έκανες την καυμένη τη μικρούλα να παραληρεί με ήχους του έρωτα;;;;;
Με τέτοια ηχορύπανση από τα τσιγγανορουμάνικα στη διαπασόν ήταν σχεδόν αδύνατο ν ακούσεις όνομα.
Επίσης, είναι βλακεία γιατί με τα αχ ουχ από το δωμάτιο οι σαλονάτοι συναγωνιστές εκαβλώνουν ασχήμως και έτσι μπορεί να αποκτήσει μεγάλη πελατεία η κυρία που αγωνίζεται στα ενδώτερα.
Εννοείται με κώλο στο πρόγραμμα αλλά μου είπε η ίδια πως τελειωτικό δεν κάνει!!!
Αναμένουμε με αγωνία
Τύπε λογικά κάπου συναντηθήκαμε...ανεβάζω φωτό σε λίγο κτλ,από πιάτσα...
don kihotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
κατι καλο για τωρα?ενα fast fuck να ριξουμε?
Να είσαι καλά!!!
Μήπως ήσουν εσύ που αγωνιζώσουν και έκανες την καυμένη τη μικρούλα να παραληρεί με ήχους του έρωτα;;;;;
Με τέτοια ηχορύπανση από τα τσιγγανορουμάνικα στη διαπασόν ήταν σχεδόν αδύνατο ν ακούσεις όνομα.
Επίσης, είναι βλακεία γιατί με τα αχ ουχ από το δωμάτιο οι σαλονάτοι συναγωνιστές εκαβλώνουν ασχήμως και έτσι μπορεί να αποκτήσει μεγάλη πελατεία η κυρία που αγωνίζεται στα ενδώτερα.
Όχι Αγαπητέ δεν είμουν εγώ με τα εφέ ήχου, πέρασα πιο βράδυ από το μωρό, αν και μικρή δεν τη λες
τα 28 πρέπει να τα έχει πατήσει, άσχετα αν το κοντέρ έχει κολλήσει στα 24, 24 δηλώνει και
έτερη 'πολύ γνωστή' κορασίδα...(χώρια τα καλοκαίρια)
Όχι Αγαπητέ δεν είμουν εγώ με τα εφέ ήχου, πέρασα πιο βράδυ από το μωρό, αν και μικρή δεν τη λες
τα 28 πρέπει να τα έχει πατήσει, άσχετα αν το κοντέρ έχει κολλήσει στα 24, 24 δηλώνει και
έτερη 'πολύ γνωστή' κορασίδα...(χώρια τα καλοκαίρια)
Την εποχή του Τσαουσέσκου δεν είχαν ημερολόγια γι αυτό έχει κολλήσει στα 24.
Κατεχακη5 Λυδια μπιμπελο τα λογια ειναι περιτα το γκομενακι Στυλ Φοιτητριας Ελληνιδα πολυ καλο αλλα στα 50κατι καλο για τωρα?ενα fast fuck να ριξουμε?
Αφού έκανε ενημέρωση ο τύπος tay65...θα συμπληρώσω με ρομαντικές φωτό και διάφορες χρηστικές πληροφορίες...
2 καταθέσεις σήμερα,έγραψε το κοντέρ...
Τσάρκα σε Μεταξουργείο - Φυλής/Αγκύρας με beverlys - asslacta0 και dmtrsxxx...
Η πρέζα πήγαινε σύννεφο.....
Κεραμεικού 13Γ: Άννα (το στυλιάρι γυρολόγος)
Ιάσωνος 20Γ: Άννα (το στυλιάρι από Αλβανία,τιμήθηκε πάλι χωρίς να ξέρω τον λόγο με σούπερ εντυπώσεις)....
Το ρομαντικό πλακάκι τοίχου του δωματίου,που κατέθεσα...
Ιάσωνος 33 Αλεξάνδρα (Το γνωστό ζώον από Ιάσωνος 37Α....μιλάμε για βλήμα....μακρυά - φόλα)
Συνάντηση με asslacta0...πήγαμε από...
Αγκύρας 1: Βίκυ (σε μεγάλο πρόγραμμα)
Δεν δούλευε η φίλη μας η sexy barbie...
Φυλής 86 κάτω: Αλίνα (η κορασίδα με την μεγάλη κολάρα...δεν είναι στα δικά μου στάνταρ)
Φυλής 67: Αντίνα (επέστρεψε και είναι πολύ μουνάρα)...
Επιστροφή Μεταξουργείο με dmtrsxxx....
Ιάσωνος 10 κάτω: Ελένα - Νίνα (η κοπέλα που πήρα πριν μερικές μέρες,με άριστες εντυπώσεις)
Ιάσωνος 10 πάνω: Ανδριάνα (η κορασίδα/στυλιάρι με τα γυαλάκια,με καύλωσε και εδώ έγινε η 2η κατάθεση...θα ανέβει κριτική γιατί πέρασα τέλεια και μου δάγκωσε το στήθος )...
Ρομαντική κουρτίνα και black light...από το τσαρδί,που τίμησα την καύλα Ανδριάνα!!!
Ιστοριούλα...
Σε μια φάση στην Κολωνού...μαζί με beverlys...μας πλησιάζει ένας Νιγηριανός τύπος...
Μας ρώτησε σε αγγλο/ελληνικά...που θα βρει αγόρι στο Μεταξουργείο...
Αφού κοιταχτήκαμε...νομίζαμε ότι ήθελε τράβελο....
Μας είπε όμως ότι ήταν 4 χρόνια φυλακή.....και από ότι φαίνεται του είχαν κάνει την σούφρα "τάλαρο"...
Μάλλον έψαχνε να γαμήσει αντρικό κωλαράκι σε οίκο,για να πάρει το αίμα του πίσω...
Του είπαμε να έρθει πάλι το βράδυ,κάτι θα βρει....μας ευχαρίστησε και έφυγε...
Αυτά τα λίγα ως συμπλήρωμα κύριοι και μπράβο σε όλους όσους ενημερώνουν!
2 καταθέσεις σήμερα,έγραψε το κοντέρ...
Τσάρκα σε Μεταξουργείο - Φυλής/Αγκύρας με beverlys - asslacta0 και dmtrsxxx...
Η πρέζα πήγαινε σύννεφο.....
Κεραμεικού 13Γ: Άννα (το στυλιάρι γυρολόγος)
Ιάσωνος 20Γ: Άννα (το στυλιάρι από Αλβανία,τιμήθηκε πάλι χωρίς να ξέρω τον λόγο με σούπερ εντυπώσεις)....
Το ρομαντικό πλακάκι τοίχου του δωματίου,που κατέθεσα...
Ιάσωνος 33 Αλεξάνδρα (Το γνωστό ζώον από Ιάσωνος 37Α....μιλάμε για βλήμα....μακρυά - φόλα)
Συνάντηση με asslacta0...πήγαμε από...
Αγκύρας 1: Βίκυ (σε μεγάλο πρόγραμμα)
Δεν δούλευε η φίλη μας η sexy barbie...
Φυλής 86 κάτω: Αλίνα (η κορασίδα με την μεγάλη κολάρα...δεν είναι στα δικά μου στάνταρ)
Φυλής 67: Αντίνα (επέστρεψε και είναι πολύ μουνάρα)...
Επιστροφή Μεταξουργείο με dmtrsxxx....
Ιάσωνος 10 κάτω: Ελένα - Νίνα (η κοπέλα που πήρα πριν μερικές μέρες,με άριστες εντυπώσεις)
Ιάσωνος 10 πάνω: Ανδριάνα (η κορασίδα/στυλιάρι με τα γυαλάκια,με καύλωσε και εδώ έγινε η 2η κατάθεση...θα ανέβει κριτική γιατί πέρασα τέλεια και μου δάγκωσε το στήθος )...
Ρομαντική κουρτίνα και black light...από το τσαρδί,που τίμησα την καύλα Ανδριάνα!!!
Ιστοριούλα...
Σε μια φάση στην Κολωνού...μαζί με beverlys...μας πλησιάζει ένας Νιγηριανός τύπος...
Μας ρώτησε σε αγγλο/ελληνικά...που θα βρει αγόρι στο Μεταξουργείο...
Αφού κοιταχτήκαμε...νομίζαμε ότι ήθελε τράβελο....
Μας είπε όμως ότι ήταν 4 χρόνια φυλακή.....και από ότι φαίνεται του είχαν κάνει την σούφρα "τάλαρο"...
Μάλλον έψαχνε να γαμήσει αντρικό κωλαράκι σε οίκο,για να πάρει το αίμα του πίσω...
Του είπαμε να έρθει πάλι το βράδυ,κάτι θα βρει....μας ευχαρίστησε και έφυγε...
Αυτά τα λίγα ως συμπλήρωμα κύριοι και μπράβο σε όλους όσους ενημερώνουν!
καλησπερα μπες μια στιγμη στο site Studio Caroline και θα καταλαβεις ειναι πολυ καλο εγω οταν την ειδα επαθα πλακα μαλλον εχω μπουχτισει απο το βλαχομπαροκ κοινοτυπο στυλ της πλειοψηφιας των κοριτσιων της φυληςειχα την εντυπωση ότι η εικονα της ελληνιδας φοιτητριας είναι μια μπουρουχα φαρδοκωλα
GeorgePapadopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 101
- Πόντοι
- 6
Kαλησπερα την κυριακη ερχομαι βολτα Αθηνα και αποφασισα να κανω την 1η μου μπουρδελοτσαρκα...λογο οτι δυστηχως δεν εχω και οχημα οποιος συναγωνιστης γουσταρει να παμε παρεα για να μαθω και τα κατατοπια ας στειλει ενα μηνυμα δεν εχω θεμα να βαλω και την βενζινη αρκει να δουμε οσα περισσοτερα μπορουμε για να ξερω και την επομενη φορα που θα συχναζουμε !!!
Επισκέπτης
καλησπερα μπες μια στιγμη στο site Studio Caroline και θα καταλαβεις ειναι πολυ καλο εγω οταν την ειδα επαθα πλακα μαλλον εχω μπουχτισει απο το βλαχομπαροκ κοινοτυπο στυλ της πλειοψηφιας των κοριτσιων της φυλης
Αν και είμαστε την έχεις δει από κοντά, την έχεις δει από το site,την έχεις δει και την έχεις πάρει;
Δηλαδή τι απ'όλα;
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.081
- Πόντοι
- 42.697
Αν και είμαστε την έχεις δει από κοντά, την έχεις δει από το site,την έχεις δει και την έχεις πάρει;
Δηλαδή τι απ'όλα;
οχι Ερικ δεν ειστε καθολου οφ τοπικ
για κοπελα των οικων κανετε κουβεντα
Mπράβο tay65 και billy13 πολύ καλές ενημερώσεις
Πολύ ρομαντικές και οι φωτό επίσης
Βilly τον καραμπίνας τον πέτυχες πουθενά
Ναι είδα τον karampinas...στο Κολωνού 32 (πάνω)...έφερε κινέζικο στην υπηρεσία....πάλι καλά που μου το θύμησες...
Με το γνωστό μηχανάκι δούλευε....
Επισκέπτης
οχι Ερικ δεν ειστε καθολου οφ τοπικ
για κοπελα των οικων κανετε κουβεντα
Οκ και ευχαριστώ.
Οπότε ισχύει η ερώτησή μου προς τον aorato για την Λυδία.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.081
- Πόντοι
- 42.697
Οκ και ευχαριστώ.
Οπότε ισχύει η ερώτησή μου προς τον aorato για την Λυδία.
ναι κανονικα
ionas1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Έχεις π.μKαλησπερα την κυριακη ερχομαι βολτα Αθηνα και αποφασισα να κανω την 1η μου μπουρδελοτσαρκα...λογο οτι δυστηχως δεν εχω και οχημα οποιος συναγωνιστης γουσταρει να παμε παρεα για να μαθω και τα κατατοπια ας στειλει ενα μηνυμα δεν εχω θεμα να βαλω και την βενζινη αρκει να δουμε οσα περισσοτερα μπορουμε για να ξερω και την επομενη φορα που θα συχναζουμε !!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις