Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 258 άτομα (26 μέλη και 232 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
πριν απο καμιά ώρα πρόσθεσα στο παλαμαρέ(που λέει και ο φίλος ινδιάνος)την Κλεοπάτρα απο Περγάμου 27(και Ιουλιανού 71)
πρόκειται για μιά τεράστια ξανθιά ρωσίδα και όταν λέω τεράστια κυριολεκτώ.....έχει και 4άρια + πεσμένα βυζιά , θα ακολουθήσει κριτική
Απλά ήρωας... :rockon: Εγώ δεν θα μπορούσα ούτε δωμάτιο να μπω... :tits2:

Επισκέπτης
84α(ισόγειο): Μαρία, καινούρια μικρούλα,με τραχύ Αλβανικό πρόσωπο,κοντή, με κατσαρό καστανό μαλλί, μικρό στήθος και κώλο-ψιλοαδιάφορη και άχρωμη παρουσία.

Αυτά χθες...Που η κοπέλα-σαν πρώτη της μέρα-δεν έδειχνε να το πολυέχει!

Αλλά τι κάνουν τα άτιμα τα πουτανοφροντιστήρια...

Σήμερα έπιασε τα μαλλάκια της επάνω,βάφτηκε και γλύκανε κάπως στο πρόσωπο(οι φακίδες όμως παρέμειναν φακίδες)τσαχπινίστηκε(νέος όρος αυτός!),τούρλωσε το κωλαράκι της,έβαλε στο πρόγραμμα ακα και 69 και νάτη!!!
Ακριβώς στο στυλ και στα μέτρα του Billy 13!

(Δοκιμάστηκε,σχετικά καλή στα ενδότερα,είναι δεκτική αλλά θέλει την καθοδήγησή της-ωραίο στήσιμο πάντως στα τέσσερα με τατουάζ ακριβώς στη μέση της).

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αυτά χθες...Που η κοπέλα-σαν πρώτη της μέρα-δεν έδειχνε να το πολυέχει!

Αλλά τι κάνουν τα άτιμα τα πουτανοφροντιστήρια...
Σήμερα έπιασε τα μαλλάκια της επάνω,βάφτηκε και γλύκανε κάπως στο πρόσωπο(οι φακίδες όμως παρέμειναν φακίδες)τσαχπινίστηκε(νέος όρος αυτός!),τούρλωσε το κωλαράκι της,έβαλε στο πρόγραμμα ακα και 69 και νάτη!!!
Ακριβώς στο στυλ και στα μέτρα του Billy 13!

(Δοκιμάστηκε,σχετικά καλή στα ενδότερα,είναι δεκτική αλλά θέλει την καθοδήγησή της-ωραίο στήσιμο πάντως στο τέσσερα με τατουάζ ακριβώς στη μέση της).

Πολύ χρήσιμη η συνδρομή σου... Θα την επισκεφτώ... :grouphug:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
πριν απο καμιά ώρα πρόσθεσα στο παλαμαρέ(που λέει και ο φίλος ινδιάνος)την Κλεοπάτρα απο Περγάμου 27(και Ιουλιανού 71)
πρόκειται για μιά τεράστια ξανθιά ρωσίδα και όταν λέω τεράστια κυριολεκτώ.....έχει και 4άρια + πεσμένα βυζιά , θα ακολουθήσει κριτική
ε και μετά μου θυμώνεις που λέω ότι δεν αφήνεις τίποτα αγάμητο...
αφού είναι φανερό ότι κυνηγας την εμπειρία με τα χίλια...

Επισκέπτης

:new_shocked:

(Αυτό θα πει ατρόμητος πορνορεπόρτερ...)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.933
Πόντοι
46.232
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
επειδη αυριο εχω ρεπο απο την δουλεια τη θα μου προτεινατε απο φυλης για πρωτη βαρδια ωστε να δωσο το 20 ευρω η για μεταξουργειο πρωτη βαρδια

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.081
Πόντοι
42.697

ευγε! :rockon:
εισαι ΗΡΩΑΣ!
οπως και εγω που την ειχα παρει πριν 3-4 χρονια στην Ιουλιανου και μετα ειχα σιχαθει τον εαυτο μου.... :uglystupid:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.081
Πόντοι
42.697
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom