Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 165 άτομα (15 μέλη και 150 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Μεγαλη μπουρδελοτσαρκα σημερα το απογευμα.

Πολλα μαγαζια ανοιχτα, λιγος κοσμος => Πολλες ευκαιριες να γαμησεις μουναρες, χωρις αναμονη και με ανεκτο σερβις.

Ωστοσο, δεν θα αναφερθω στις μουναρες (λιγο-πολυ, γνωστες).

Θα αναφερθω σ' ενα περιστατικο που με εκνερισε απειρα και, παραλιγο, θα με οδηγουσε σε περιπετειες.
Εξηγουμαι:
Μετα απο μπολικη αναμονη στο Φ86, βγηκε απο το δωματιο η Μισελ. Ωραιο γκομενακι, με προσωπο 8,5/10 και αδυνατο σωμα.
Ωστοσο, το υφος ηταν ΠΟΛΥ περιεργο (προμηνυμα της ολης φασης: η ταχεια φυγη τυπου κατα την αναγγελια του ονοματος - κι ενω ακομα η κοπελα βρισκοτανε στο δωματιο). Βγαινοντας, ειμαστε τρεις.
Κανουμε να φυγουμε και οι τρεις. Αρχικα, στεκεται μπροστα στην πορτα και ανοιγει σαν να μας λεει "τον πουλο". Βγαινοντας, τελευταιος, μου βαζει τρικλοποδια (!) και παραλιγο να πεσω.
Λοιπον, ειμαι ο πιο φλωρος και μισοριξιας ανθρωπος επι Γης, αλλα αν ειχα μπουρδουκλωθει, αυτη τη στιγμη η ΓΑΜΙΟΛΑ θα ειχε φαει 5-6 μπουνιδια στη μουρη, κι εγω θα βρισκομουν στο ΚΑΤ, χορηγια του μαγαζιου...
Ευτυχως για ολους μας δεν επεσα και αρκεστηκα να της πω (με πολλα νευρα) "ψυχραιμια!".
Εννοειται πως δεν θα ξαναπατησω ποτε στο εν λογω μαγαζι, τουλαχιστον για κανα - δυο χρονια.

ΥΓ Ελπιζω ο ιδιοκτητης του να διαβαζει

ΥΓ2(Ασχετο) Αν ο κος Πυραυλος περιηγειτο στα ιδρυματα, κατα τις 9, με λευκο πουκαμισο, εχω πεσει διανα!

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
καλησπερα παιδια αυτη την ωρα στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ166β ξερει κανεις ποια κοπελα δουλευει??

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.246
Πόντοι
7.885
Έπρεπε να την φτύσεις στη μάπα φίλε κοσαμφ,έτσι για να σε θυμάται η καριόλα  :birdman: :birdman: :rockon: :rockon: και μετά σίγουρα θα είχες ένα δίλεπτο μέχρι να σκάσουν οι νταβάδες :grin: :grin:,λογικά προλάβαινες να εξαφανιστείς ;) ;)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Έπρεπε να την φτύσεις στη μάπα φίλε κοσαμφ,έτσι για να σε θυμάται η καριόλα  :birdman: :birdman: :rockon: :rockon: και μετά σίγουρα θα είχες ένα δίλεπτο μέχρι να σκάσουν οι νταβάδες :grin: :grin:,λογικά προλάβαινες να εξαφανιστείς ;) ;)

κωστακη27 εισαι καλτ τυπος  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Φιλε, ειχα τετοια νευρα που ειλικρινα θα την βαραγα κ' θα κατεληγα πολυ πιο δαρμενος απ' τους νταβαδες.
(και, οχι, δεν ειχα 2 λεπτα... εκτιμω, ουτε μισο)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.246
Πόντοι
7.885
Φιλε, ειχα τετοια νευρα που ειλικρινα θα την βαραγα κ' θα κατεληγα πολυ πιο δαρμενος απ' τους νταβαδες.
(και, οχι, δεν ειχα 2 λεπτα... εκτιμω, ουτε μισο)

Δεν πειράζει φίλε,η συνέχεια θα παιχτεί εκτός μπουρδέλου ;) ;).Μόλις την πετύχεις θύμισε της το περιστατικό  :s&m_2: :s&m_2: :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.093
Πόντοι
1.686
XILNIK να είσαι καλά !  :rockon: :rockon:

Επίτρεψέ μου να κάνω μια πρόταση : Απόγευμα ,Φ54 Βαλέρια ρωσόφωνη .Καλή !

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
Απ την ωρα που το ρωτησες θα χες παει και θα μας ελεγες κι εμας.βαριεσαι που ζεις...
μενω μακρια αδελφε! γι αυτο ρωταω μπας και εχει περασει κανεις.. την αννα βασικα ψαχνω

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Η τελευταία μου έξις είναι να πηγαίνω Αλκιβιάδου 16Γ και να χύνω στο στόμα τη Μάγια. Σήμερα αντ' αυτής η παχουλούλα ξανθιά Νικόλ με χύσιμο στο στήθος.
Αλκιβιαδου 16γ η μαγια,μελαγχροινη,σαφως βελτιωμενη εμφανισιακα αλλα και σαν κορμι,υπεροχο προσωπο και ματια
Τελικά δούλευε χθες η Μάγια ή όχι ?   :think:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Μεγαλη μπουρδελοτσαρκα σημερα το απογευμα.

Πολλα μαγαζια ανοιχτα, λιγος κοσμος => Πολλες ευκαιριες να γαμησεις μουναρες, χωρις αναμονη και με ανεκτο σερβις.

Ωστοσο, δεν θα αναφερθω στις μουναρες (λιγο-πολυ, γνωστες).

Θα αναφερθω σ' ενα περιστατικο που με εκνερισε απειρα και, παραλιγο, θα με οδηγουσε σε περιπετειες.
Εξηγουμαι:
Μετα απο μπολικη αναμονη στο Φ86, βγηκε απο το δωματιο η Μισελ. Ωραιο γκομενακι, με προσωπο 8,5/10 και αδυνατο σωμα.
Ωστοσο, το υφος ηταν ΠΟΛΥ περιεργο (προμηνυμα της ολης φασης: η ταχεια φυγη τυπου κατα την αναγγελια του ονοματος - κι ενω ακομα η κοπελα βρισκοτανε στο δωματιο). Βγαινοντας, ειμαστε τρεις.
Κανουμε να φυγουμε και οι τρεις. Αρχικα, στεκεται μπροστα στην πορτα και ανοιγει σαν να μας λεει "τον πουλο". Βγαινοντας, τελευταιος, μου βαζει τρικλοποδια (!) και παραλιγο να πεσω.
Λοιπον, ειμαι ο πιο φλωρος και μισοριξιας ανθρωπος επι Γης, αλλα αν ειχα μπουρδουκλωθει, αυτη τη στιγμη η ΓΑΜΙΟΛΑ θα ειχε φαει 5-6 μπουνιδια στη μουρη, κι εγω θα βρισκομουν στο ΚΑΤ, χορηγια του μαγαζιου...
Ευτυχως για ολους μας δεν επεσα και αρκεστηκα να της πω (με πολλα νευρα) "ψυχραιμια!".
Εννοειται πως δεν θα ξαναπατησω ποτε στο εν λογω μαγαζι, τουλαχιστον για κανα - δυο χρονια.

ΥΓ Ελπιζω ο ιδιοκτητης του να διαβαζει

ΥΓ2(Ασχετο) Αν ο κος Πυραυλος περιηγειτο στα ιδρυματα, κατα τις 9, με λευκο πουκαμισο, εχω πεσει διανα!

Τυπε... επρεπε να γυρισεις πισω και να την ΓΑΜΗΣΕΙΣ !!!!  :fuck1:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα το πρωι στη φυλης
71α ισογειο η αντζελα,πρωτη φορα την εβλεπα
Φανταστικη ξανθια γυναικαρα με φοβερο κορμι,πολύ σεξι,γυρω στο 1,70 που πολύ ευκολα θα εμπαινα αν ημουν αποφασισμενος για καταθεση
Διαβαζοντας παντως τις κριτικες μαλλον ηταν καλυτερα,αν και από τον τροπο που βγηκε στο σαλονι,αυτές οι κοπελες είναι να τις στηνεις κατευθειαν στον  τοιχο στα ορθια
69β λαουρα,η γνωστη λεπτη μελαγχροινη κοπελα με το μεγαλο στηθος
65β αννα,μελαγχροινη με υποψια τσιγγανορουμανας,λεπτη,καλο κορμι και με tattoo στο σωμα της αν προσεξα καλα,πιθανον με φουλ
65α λαουρα,η λεπτη μελαγχροινη κοπελα που ειδα και χτες
80 γκαμπριελα,καστανομελαγχροινο κοντοπουτανο που μπορω να πω ότι ηταν η επιλογη που θα εκανα σημερα
Περιμενα να δω αν υπαρχει καποια αποψη από συναγωνιστη πρωτα αν και πιστευω πως πρεπει να είναι τουλαχιστον ευχαριστη μεσα
Διδυμου
7α γιαννα ,η μελαγχροινη κοπελα του ομιλου με το θηλυκο κορμι το γεματο καμπυλες
Πτωτικη ωστοσο νομιζω είναι και η καμπυλη αποδοσης της με την παροδο του χρονου
Παλιοτερα στο υπογειο του 134 περναγα φανταστικα μαζι της,ισως γιατι ηταν πιο κεφατη και πιο αυθορμητη
20 ευα,η ψηλη εντυπωσιακη μελαγχροινη κοπελα που ειδα και χτες
Επισης χτες το απογευμα παρασιου 36 δουλευαν τρεις κοπελες
Η ψηλη σερβα mlf μονικα,η καρολινα πληθωρικη ξανθια με πλουσιο στηθος και η μπαμπατσικη μπετυ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom