επιστροφή μετά τις διακοπές και επιθεώρηση των οίκων κατοχής! Ωραία ενημέρωση από τον φίλο Xilnik
Φυλής 71Α συνάντησα την νεαρή ξανθιά "Μεξικάνα" Άντζελα. Ψηλή με κορμάρα, όμορφη, τούμπανο.
Φυλής 71Β συνάντησα την νερόβραστη ξανθιά Νικόλ. Αδιάφορη και μάλλον βαριόταν.
Φυλής 69Β συνάντησα την όμορφη τατουατζού Λάουρα. Παντελώς αδιάφορη στο δωμάτιο παρά την ρόκ εμφάνιση.
Φυλής 65Α συνάντησα την όμορφη Ντιάνα, μια νεαρή κοπέλα, καστανομάλλα, μπιμπελό όπως είπε η τσατσά
Φυλής 65Β συνάντησα την teen μελαχρινή ομορφούλα Λάουρα. Παρά την ωραία εμφάνιση άκουσα ότι είναι χάλια στο κρεβάτι.
Φυλής 84Α συνάντησα την Ιωάννα, την νεαρή ασχημούλα, μελαχρινή κοπέλα. Παρόλα αυτά είχε δύο πελάτες. Λεπτή, μικροκαμωμένη, αδύνατη με μέτριο προσωπάκι.
Φυλής 84Β συνάντησα το σκληρό pro-milf Ελένη, μια κοπέλα καστανή, με ωραίο σώμα αλλά βαριεστημένο σαλόνι.
Φυλής 80 συνάντησα την νεαρή καστανομάλλα Γκαμπριέλλα.
Φυλής 61 συνάντησα την Τζούλια, την νεαρή σγουρομάλλα με πρόσωπο, σώμα λατινοαμερικανίδας.
Φυλής 74 συνάντησα την νεαρή Άννα, την κοντούλα μικροκαμωμένη μελαχρινή που εκπορνεύεται εκεί. Αναρωτιέμαι αν την έχει πάρει κανείς. Πάντως της παραδέχομαι ότι παρόλο το φτύσιμο που έχει φάει από εμένα, πάντα είναι ευδιάθετη
Φωκαίας 17Α συνάντησα την νεαρή Εμμανουέλλα ή όπως συστήθηκε στον Xilnik, Ειρήνη. Πρόκειται για μια όμορφη ψηλή μελαχρινή κοπέλα.
Φωκαίας 17Β συνάντησα, μάλλον ενημερώθηκα για την ύπαρξη της Εμμανουέλλας αλλά δεν έκατσα να την περιμένω.
Φωκαίας 19 συνάντησα την ψηλή promilf Άννα με το φιδίσιο κορμί
Φωκαίας 25Α συνάντησα την μελαχρινή ρόκ Βανέσσα με τα πρόστυχα ταττού.
Φωκαίας 25Β συνάντησα την γεματούλα Ρωσσίδα Μαρία
Φωκαίας 27Α συνάντησα δύο κοπέλες: την Φλώρη το καρτούν που έχει ομορφύνει πολύ και την νεαρή μικρούλα ¨Αννα.
Φωκαίας 27Β στο ισόγειο συνάντησα την ξανθιά βυζαρού Ελένη και στον όροφο την ψηλή μελαχρινή χαζούλα Καμέλια.
Παρασίου 36: τρείς κοπέλες: η γεματούλα Καρολίνα (πρώην Ντόρα από Φ200), η γεματούλα Μπέτυ και η Μαρία crazy κοτσίδες που είχε φούλ δουλεία
Λιοσίων 79Α συνάντησα την μικροκαμωμένη Νίνα που μου πρότεινε να περάσω με 15 γιούργια
Εξηκίου 18Β συνάντησα την νεαρή Πάολα με το ωραίο σφιχτό κορμί
Εξηκίου 18Γ συνάντησα την γνωστή πορνοστάρ Τζούλια. Κατάθεση.
Βέργας 3 στο πολυσυγκρότημα συνάντησα τις εξής κοπέλες:
[li]Στα δεξιά τις γεματούλες Στέλλα και Κατερίνα που αν και υστερούν εμφανισιακά από τις άλλες κοπέλες του ομίλου, ξεσηκώνουν τους πάντες με τις τρέλες τους.[/li]
[li]Στα αριστερά την όμορφη pro-milf Κάτια και το σκληρό milf Έλλη. Θα έπαιρνα την Έλλη αν δεν είχα πάρει την Τζούλια αλλά επιφυλλάσομαι για την επόμενη φορά[/li]
[li]Η νεαρή πετίτ Χρύσα[/li]
Αυτά από εμένα φίλοι μου. Πρώτη τσάρκα μετά τα μπάνια, μάλλον απογοητευτική. Πολλά κλειστά σπίτια και λίγες αξιόλογες κοπέλες. Πάντως πέρασα καλά με την Τζούλια αν και δεν τρελάθηκα. Συγχαρητήρια σε όσους ενημερώνουν με την ζέστη μέσα στο κατακαλόκαιρο!