Μεγαλη μπουρδελοτσαρκα σημερα το απογευμα.
Πολλα μαγαζια ανοιχτα, λιγος κοσμος => Πολλες ευκαιριες να γαμησεις μουναρες, χωρις αναμονη και με ανεκτο σερβις.
Ωστοσο, δεν θα αναφερθω στις μουναρες (λιγο-πολυ, γνωστες).
Θα αναφερθω σ' ενα περιστατικο που με εκνερισε απειρα και, παραλιγο, θα με οδηγουσε σε περιπετειες.
Εξηγουμαι:
Μετα απο μπολικη αναμονη στο Φ86, βγηκε απο το δωματιο η Μισελ. Ωραιο γκομενακι, με προσωπο 8,5/10 και αδυνατο σωμα. Τυπε μου δε βαραμε ποτε γυναικα και ειδικα ενα γυναιο.....Λοιπον μου εχει τυχει αναλογο περιστατικο πιο παλια...με μια τανα και εκανα την εξης μαγκια...οταν μουβαλε τρικλοποδια...τραβηξα εγω πιο δυνατα το ποδι μου με αποτελεσμα να πεση κατο αυτη..Στη συνεχεια την σηκοσα της λεω εισαι καλα κοριτσακι μου....στραβοσε πολυ...διοτι δεν μπορουσε να φωναξη κανεναν διοτι δεν φανηκε οτι φταιο εγω ουτε εκηνη σε κατι....αυτο να κανεις αν σου ξανατυχη
Ωστοσο, το υφος ηταν ΠΟΛΥ περιεργο (προμηνυμα της ολης φασης: η ταχεια φυγη τυπου κατα την αναγγελια του ονοματος - κι ενω ακομα η κοπελα βρισκοτανε στο δωματιο). Βγαινοντας, ειμαστε τρεις.
Κανουμε να φυγουμε και οι τρεις. Αρχικα, στεκεται μπροστα στην πορτα και ανοιγει σαν να μας λεει "τον πουλο". Βγαινοντας, τελευταιος, μου βαζει τρικλοποδια (!) και παραλιγο να πεσω.
Λοιπον, ειμαι ο πιο φλωρος και μισοριξιας ανθρωπος επι Γης, αλλα αν ειχα μπουρδουκλωθει, αυτη τη στιγμη η ΓΑΜΙΟΛΑ θα ειχε φαει 5-6 μπουνιδια στη μουρη, κι εγω θα βρισκομουν στο ΚΑΤ, χορηγια του μαγαζιου...
Ευτυχως για ολους μας δεν επεσα και αρκεστηκα να της πω (με πολλα νευρα) "ψυχραιμια!".
Εννοειται πως δεν θα ξαναπατησω ποτε στο εν λογω μαγαζι, τουλαχιστον για κανα - δυο χρονια.
ΥΓ Ελπιζω ο ιδιοκτητης του να διαβαζει
ΥΓ2(Ασχετο) Αν ο κος Πυραυλος περιηγειτο στα ιδρυματα, κατα τις 9, με λευκο πουκαμισο, εχω πεσει διανα!