Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 315 άτομα (30 μέλη και 285 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Όχι.
Χθες ήμουν στη μαμά μου.

:2funny:  :2funny:  :2funny:

Κριμα, λιγες φορες μου εχουν βαρεσει καμπανακια οτι συνυπαρχω, live, με Πυραυλο... Κι αυτο ειναι παραδοξο καθως, στατιστικα, θα επρεπε να εχουμε συμπεσει σε σαλονακια, ουκ ολιγες φορες.
Εκτος αν ειστε φιλος αποκλειστικα κ' μονο της ζωνης Λιοσιων, οποτε παω πασο.

Παιδες, μια αλλη ερωτηση:

Η υπερκαβλα Ρενατα, του Φ66Α, υπαγεται στην απογευματινη, ή στη βραδινη, βαρδια?? Χτες την πετυχα κατα τις 9 κ' δεν ξερω...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μεγαλη μπουρδελοτσαρκα σημερα το απογευμα.

Πολλα μαγαζια ανοιχτα, λιγος κοσμος => Πολλες ευκαιριες να γαμησεις μουναρες, χωρις αναμονη και με ανεκτο σερβις.

Ωστοσο, δεν θα αναφερθω στις μουναρες (λιγο-πολυ, γνωστες).

Θα αναφερθω σ' ενα περιστατικο που με εκνερισε απειρα και, παραλιγο, θα με οδηγουσε σε περιπετειες.
Εξηγουμαι:
Μετα απο μπολικη αναμονη στο Φ86, βγηκε απο το δωματιο η Μισελ. Ωραιο γκομενακι, με προσωπο 8,5/10 και αδυνατο σωμα. Τυπε μου δε βαραμε ποτε γυναικα και ειδικα ενα γυναιο.....Λοιπον μου εχει τυχει αναλογο περιστατικο πιο παλια...με μια τανα και εκανα την εξης μαγκια...οταν μουβαλε τρικλοποδια...τραβηξα εγω πιο δυνατα το ποδι μου με αποτελεσμα να πεση κατο αυτη..Στη συνεχεια την σηκοσα της λεω εισαι καλα κοριτσακι μου....στραβοσε πολυ...διοτι δεν μπορουσε να φωναξη κανεναν διοτι δεν φανηκε οτι φταιο εγω ουτε εκηνη σε κατι....αυτο να κανεις αν σου ξανατυχη  :rockon:
Ωστοσο, το υφος ηταν ΠΟΛΥ περιεργο (προμηνυμα της ολης φασης: η ταχεια φυγη τυπου κατα την αναγγελια του ονοματος - κι ενω ακομα η κοπελα βρισκοτανε στο δωματιο). Βγαινοντας, ειμαστε τρεις.
Κανουμε να φυγουμε και οι τρεις. Αρχικα, στεκεται μπροστα στην πορτα και ανοιγει σαν να μας λεει "τον πουλο". Βγαινοντας, τελευταιος, μου βαζει τρικλοποδια (!) και παραλιγο να πεσω.
Λοιπον, ειμαι ο πιο φλωρος και μισοριξιας ανθρωπος επι Γης, αλλα αν ειχα μπουρδουκλωθει, αυτη τη στιγμη η ΓΑΜΙΟΛΑ θα ειχε φαει 5-6 μπουνιδια στη μουρη, κι εγω θα βρισκομουν στο ΚΑΤ, χορηγια του μαγαζιου...
Ευτυχως για ολους μας δεν επεσα και αρκεστηκα να της πω (με πολλα νευρα) "ψυχραιμια!".
Εννοειται πως δεν θα ξαναπατησω ποτε στο εν λογω μαγαζι, τουλαχιστον για κανα - δυο χρονια.

ΥΓ Ελπιζω ο ιδιοκτητης του να διαβαζει

ΥΓ2(Ασχετο) Αν ο κος Πυραυλος περιηγειτο στα ιδρυματα, κατα τις 9, με λευκο πουκαμισο, εχω πεσει διανα!
  Τυπε μου δε βαραμε ποτε γυναικα και ειδικα ενα γυναιο.....Λοιπον μου εχει τυχει αναλογο περιστατικο πιο παλια...με μια τανα και εκανα την εξης μαγκια...οταν μουβαλε τρικλοποδια...τραβηξα εγω πιο δυνατα το ποδι μου με αποτελεσμα να πεση κατο αυτη..Στη συνεχεια την σηκοσα της λεω εισαι καλα κοριτσακι μου....στραβοσε πολυ...διοτι δεν μπορουσε να φωναξη κανεναν διοτι δεν φανηκε οτι φταιο εγω ουτε εκηνη σε κατι....αυτο να κανεις αν σου ξανατυχη

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Φιλε, ειχα τετοια νευρα που ειλικρινα θα την βαραγα κ' θα κατεληγα πολυ πιο δαρμενος απ' τους νταβαδες.
(και, οχι, δεν ειχα 2 λεπτα... εκτιμω, ουτε μισο)
Εχεις δικιο τρυγηρνουν στην γειτονια...2 με 3 ...στανταρ...αλλα ειναι ψωφιοι τυπε μου αυτοι...εχουν παλιοση πολυ ...αν τους αρχισης στα μπουνιδια χωρις να κολοσης..ολα καλα θα πανε..το θεμα δεν ειναι οι νταβαδες...αλλα η αστυνομια μετα εχεις ποινικη διοξη για ασκηση βιας σε ιεροδουλη.. :rockon:

bitzibitzidis1981

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μικρή πρωινή βόλτα στο μετάξι:

Ιασ.46(1ο αριστερά). Αδύνατη με καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους και ελλειπή οδοντοστοιχία. Καραφουλ πρόγραμμα. (Με επιφύλαξη, πρέπει να είναι η Μαρία που έχει αναφερθεί και απο αλλους συναδελφους για το συγκεκριμένο μαγαζι)
Ιασ.44 (δεξια). Ξανθιά ψηλή γύρω στα 30 με κότσο. Την έχω δεί κι άλλα πρωινά εκεί. Απλο.
Ιασ.30 (οροφος). Μελαχρινή νέα κοπέλα, αδύνατη, μαλλί ίσιο κάτω από τους ώμους, καλό προσωπάκι. Απλό.
Ιασ.30 (υπόγειο). Μαριλένα. Σωματάκι με πιασήματα αλλά όχι χοντρή. Κανονικό υψος, 2αρι βυζί, και πλούσια αρκετά μακρυα μαλλία με ανταύγειες. Συμπαθητικό πρόσωπο. Απλό & πληρώθηκε. Διεκπαιρεωτική στο δωμάτιο άλλα χωρίς να βιάζεται. Για πρωινό ξεμπούκωμα καλή.
Ιασ.31 (με το δωμάτιο που κλεινει με κουρτίνα). Μελαχρινή συμπαθητική, με κανονικό σώμα. 10 το απλό- 15 με κώλο.
Μ.Αλεξ.28α. Ξανθια συμπαθητική κοπέλα με κανονικό σώμα και ωραία μεγάλα βυζιά. Απλό.
Κολωνού 48. Καστανόξανθο πιπίνι με κότσο. Ωραιο σωματάκι και πρόσωπο. Βγήκε στο σαλόνι έντελώς γυμνή, με τα χέρια μπροστά από τα επίμαχα σημεία. Απλό.

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
:2funny:  :2funny:  :2funny:

Κριμα, λιγες φορες μου εχουν βαρεσει καμπανακια οτι συνυπαρχω, live, με Πυραυλο... Κι αυτο ειναι παραδοξο καθως, στατιστικα, θα επρεπε να εχουμε συμπεσει σε σαλονακια, ουκ ολιγες φορες.
Εκτος αν ειστε φιλος αποκλειστικα κ' μονο της ζωνης Λιοσιων, οποτε παω πασο.

Παιδες, μια αλλη ερωτηση:

Η υπερκαβλα Ρενατα, του Φ66Α, υπαγεται στην απογευματινη, ή στη βραδινη, βαρδια?? Χτες την πετυχα κατα τις 9 κ' δεν ξερω...

Διπλοβάρδια δουλεύει αυτές τις μέρες πρωί και απόγευμα μέχρι 23:30 αν δεν κάνω λάθος...χεχεχε

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.938
Πόντοι
6.925
Πρωινή Μετάξι σήμερα

Κολωνού
11 ισόγειο μελαχρινή με 2αρι στήθος και λίγα παραπανίσσια κιλάκια παντού
11 υπόγειο η παλαβή μεν καυλιάρα δε Αλεξάνδρα/Ντενίσα
23 ισόγειο η σταθερή ξανθή προμιλφ
23 υπόγειο κλειστό
30 ισόγειο η Ντάρια με το στήθος υπόδειγμα
30 όροφο η Όλγα προμιλφ ξανθό με πολύ μικρό στήθος - πληρώθηκε
32 και Λεωνίδου μελαχρινή με κοντό μαλλί και όμορφο σώμα
15 αριστερά μελαχρινή μικρή αλά βαριεστημένη
15 δεξιά μελαχρινή με πολλά περιττά κιλά στα μπούτια, κυτταρίτιδα και πεσμένο στήθος

Ιάσωνος
20 δεξιά η Κορίνα
20 αριστερά η Σύλβια (?) και καλά Ιταλίδα

Επισκέπτης
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:

- Κολωνού 15 δεξιά: Σάρα.
- Κολωνού 15 αριστερά: Ρόζα.  :smitten: Αστέρι μου εσύ.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Πριν λίγο με μπουζο στο φτερό.
Κων/πολεως 166 δεξί Σόνια μελαχρινό κοντό με ωραίο προσωπάκι με λίγα κιλακια παραπάνω στη μέση και την κοιλιά.
Αριστερό. Αλεξάνδρα μελαχρινό μιλφ με ψιλοατσουμπαλο σώμα

Διδυμου 20. Εύα μελαχρινή ψηλή καλό σώμα φάτσα αδιάφορη.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μικρή πρωινή βόλτα στο μετάξι:

Ιασ.46(1ο αριστερά). Αδύνατη με καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους και ελλειπή οδοντοστοιχία. Καραφουλ πρόγραμμα. (Με επιφύλαξη, πρέπει να είναι η Μαρία που έχει αναφερθεί και απο αλλους συναδελφους για το συγκεκριμένο μαγαζι)
Ιασ.44 (δεξια). Ξανθιά ψηλή γύρω στα 30 με κότσο. Την έχω δεί κι άλλα πρωινά εκεί. Απλο.
Ιασ.30 (οροφος). Μελαχρινή νέα κοπέλα, αδύνατη, μαλλί ίσιο κάτω από τους ώμους, καλό προσωπάκι. Απλό.
Ιασ.30 (υπόγειο). Μαριλένα. Σωματάκι με πιασήματα αλλά όχι χοντρή. Κανονικό υψος, 2αρι βυζί, και πλούσια αρκετά μακρυα μαλλία με ανταύγειες. Συμπαθητικό πρόσωπο. Απλό & πληρώθηκε. Διεκπαιρεωτική στο δωμάτιο άλλα χωρίς να βιάζεται. Για πρωινό ξεμπούκωμα καλή.
Ιασ.31 (με το δωμάτιο που κλεινει με κουρτίνα). Μελαχρινή συμπαθητική, με κανονικό σώμα. 10 το απλό- 15 με κώλο.
Μ.Αλεξ.28α. Ξανθια συμπαθητική κοπέλα με κανονικό σώμα και ωραία μεγάλα βυζιά. Απλό.
Κολωνού 48. Καστανόξανθο πιπίνι με κότσο. Ωραιο σωματάκι και πρόσωπο. Βγήκε στο σαλόνι έντελώς γυμνή, με τα χέρια μπροστά από τα επίμαχα σημεία. Απλό.

Μπράβο για την ενημέρωση...όπως και στους φίλους @xilnik & @free...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Διπλοβάρδια δουλεύει αυτές τις μέρες πρωί και απόγευμα μέχρι 23:30 αν δεν κάνω λάθος...χεχεχε

Ελπιζω να μην με παρεις στο λαιμο σου, γτ θα διανυσω αρκετα χλμ, για 5' ξεπετας.

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Ελπιζω να μην με παρεις στο λαιμο σου, γτ θα διανυσω αρκετα χλμ, για 5' ξεπετας.

Ξέρουμε τί λέμε συνμπουρδελιάρη, πριν λίγο που ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ,
πέρασα από την περιοχή, το τουτού της κορασίδας Ρενάτας ήταν παρκαρισμένο
"σχεδόν" έξω από το μαγαζί, δουλεύει το κορίτσι.

Υ.Γ. Και για κάποιους που ρωτάγανε προηγουμένως, η Μάγια στο Αλκιβιάδου 16Γ
    σήμερα στην πρωινή βάρδια, 'χαλάρωνε' κουρασμένα παλικάρια από τα
    περισσευούμενα φλόκια...χεχεχε

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
ρε εμπειροι πορνοσταρ πειτε μου αν ξερετε , αυτη η ρουφιανα η ρωξανα απο φωκαιας 19 θα ξαναρθει και ποτε... το φελεκι μου μεσα , μου ειπε μια τσα2 οτι εκανε εξαγωγη δοντιου(πουτσες μπλε δλδ) και δεν ερχεται ακομα λογω του οτι κανει ελευθερο... λεει .ε εχει περασει 1 μηνας ρε πουστη τι διαολο εβγαλε χαβλιοδοντα  :headbang:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
(Σχολια, λιγο μετα τη 2η δοκιμη με Ρενατα)

Λοιπον, η τυπισσα ειναι ο,τι χειροτερο απο χαρακτηρα και σερβις.
Κακοτροπη, ξινη, αντιερωτικη, απροθυμη στο γαμησι και βιαστικη.
Νομιζω οτι νοηματοδοτει την εννοια "ΞΕΠΕΤΑ".

Δε λεω, ημουν καβλβωμενος απο χτες βραδυ που την ειδα (τοτε, δεν ειχα πανω μου τα λεφτα) και μου καρφωθηκε στο μυαλο να της δωσω αλλη μια ευκαιρια (τελευταια φορα ηταν χαλια - ειχα αναρτησει και σχετικη κριτικη).

Τι να πω, εκλαψα τα λεφτα και τον κοπο (χιλιομετρα μες στο λιοπυρι, νταλα ο ηλιος).

Η τυπισσα ειναι highly NOT recommended. Οσο κι αν σας καβλωνει το υπερτουμπανο σωμα της (προσωπικα, θεωρω πως εχει τα καλυτερα φυσικα βυζια που εχω πιασει στη ζωη μου!), πηγαιντε σε καποια με στοιχειωδη ορεξη και ευγενεια.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
ρε εμπειροι πορνοσταρ πειτε μου αν ξερετε , αυτη η ρουφιανα η ρωξανα απο φωκαιας 19 θα ξαναρθει και ποτε... το φελεκι μου μεσα , μου ειπε μια τσα2 οτι εκανε εξαγωγη δοντιου(πουτσες μπλε δλδ) και δεν ερχεται ακομα λογω του οτι κανει ελευθερο... λεει .ε εχει περασει 1 μηνας ρε πουστη τι διαολο εβγαλε χαβλιοδοντα  :headbang:
Έφυγαν οι καλές (Ρωξάνα και Ιζαμπέλα) και έμειναν οι φόλες (Τζέσσικα).

tay65

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Πριν από λίγο:

Κολωνού 48: Νίκη, αδιαφορη ξανθούλα με πλαδαρό σώμα και Βαλέρια με καβλωτική εκφυλέ έκφραση πάνω σε πορνογόβες και
Κολωνού 53: Χριστίνα πολύ συμπαθητική φυσιογνωμία με πολύ ωραίο κορμί και μικρά προς μεσαία βυζάκια μελαχροινή και Λάνα που έσκουζε στο δωμάτιο λες και την πήδαγε ο lexingston steel.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
(Σχολια, λιγο μετα τη 2η δοκιμη με Ρενατα)
..ηρθε απο το χωριο της και έβγαλε αουντι στη χωρα που και ακόμα και στα μπουρδέλα παίζει μονιμότητα..τι γαμησι περίμενες να κάνει?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom