ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Η τελευταία μου έξις είναι να πηγαίνω Αλκιβιάδου 16Γ και να χύνω στο στόμα τη Μάγια.
...
Η τελευταία μου έξις είναι να πηγαίνω Αλκιβιάδου 16Γ και να χύνω στο στόμα τη Μάγια.
...
Ευχαριστώ dimmits! Γαμάτο το νέο σου αβατάρ! Τον θυμάμαι τον τύπο απο το ντοκιμαντέρ.
Έπρεπε να την φτύσεις στη μάπα φίλε κοσαμφ,έτσι για να σε θυμάται η καριόλα και μετά σίγουρα θα είχες ένα δίλεπτο μέχρι να σκάσουν οι νταβάδες ,λογικά προλάβαινες να εξαφανιστείς ;) ;)
Έπρεπε να την φτύσεις στη μάπα φίλε κοσαμφ,έτσι για να σε θυμάται η καριόλα και μετά σίγουρα θα είχες ένα δίλεπτο μέχρι να σκάσουν οι νταβάδες ,λογικά προλάβαινες να εξαφανιστείς ;) ;)
κωστακη27 εισαι καλτ τυπος
Φιλε, ειχα τετοια νευρα που ειλικρινα θα την βαραγα κ' θα κατεληγα πολυ πιο δαρμενος απ' τους νταβαδες.
(και, οχι, δεν ειχα 2 λεπτα... εκτιμω, ουτε μισο)
καλησπερα παιδια αυτη την ωρα στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ166β ξερει κανεις ποια κοπελα δουλευει??
Απ την ωρα που το ρωτησες θα χες παει και θα μας ελεγες κι εμας.βαριεσαι που ζεις...
μενω μακρια αδελφε! γι αυτο ρωταω μπας και εχει περασει κανεις.. την αννα βασικα ψαχνωΑπ την ωρα που το ρωτησες θα χες παει και θα μας ελεγες κι εμας.βαριεσαι που ζεις...
Όχι....
ΥΓ2(Ασχετο) Αν ο κος Πυραυλος περιηγειτο στα ιδρυματα, κατα τις 9, με λευκο πουκαμισο, εχω πεσει διανα!
heellover ποια εννοεις στο 19 τη ρωξανα ?
Η τελευταία μου έξις είναι να πηγαίνω Αλκιβιάδου 16Γ και να χύνω στο στόμα τη Μάγια. Σήμερα αντ' αυτής η παχουλούλα ξανθιά Νικόλ με χύσιμο στο στήθος.
Τελικά δούλευε χθες η Μάγια ή όχι ?Αλκιβιαδου 16γ η μαγια,μελαγχροινη,σαφως βελτιωμενη εμφανισιακα αλλα και σαν κορμι,υπεροχο προσωπο και ματια
Μεγαλη μπουρδελοτσαρκα σημερα το απογευμα.
Πολλα μαγαζια ανοιχτα, λιγος κοσμος => Πολλες ευκαιριες να γαμησεις μουναρες, χωρις αναμονη και με ανεκτο σερβις.
Ωστοσο, δεν θα αναφερθω στις μουναρες (λιγο-πολυ, γνωστες).
Θα αναφερθω σ' ενα περιστατικο που με εκνερισε απειρα και, παραλιγο, θα με οδηγουσε σε περιπετειες.
Εξηγουμαι:
Μετα απο μπολικη αναμονη στο Φ86, βγηκε απο το δωματιο η Μισελ. Ωραιο γκομενακι, με προσωπο 8,5/10 και αδυνατο σωμα.
Ωστοσο, το υφος ηταν ΠΟΛΥ περιεργο (προμηνυμα της ολης φασης: η ταχεια φυγη τυπου κατα την αναγγελια του ονοματος - κι ενω ακομα η κοπελα βρισκοτανε στο δωματιο). Βγαινοντας, ειμαστε τρεις.
Κανουμε να φυγουμε και οι τρεις. Αρχικα, στεκεται μπροστα στην πορτα και ανοιγει σαν να μας λεει "τον πουλο". Βγαινοντας, τελευταιος, μου βαζει τρικλοποδια (!) και παραλιγο να πεσω.
Λοιπον, ειμαι ο πιο φλωρος και μισοριξιας ανθρωπος επι Γης, αλλα αν ειχα μπουρδουκλωθει, αυτη τη στιγμη η ΓΑΜΙΟΛΑ θα ειχε φαει 5-6 μπουνιδια στη μουρη, κι εγω θα βρισκομουν στο ΚΑΤ, χορηγια του μαγαζιου...
Ευτυχως για ολους μας δεν επεσα και αρκεστηκα να της πω (με πολλα νευρα) "ψυχραιμια!".
Εννοειται πως δεν θα ξαναπατησω ποτε στο εν λογω μαγαζι, τουλαχιστον για κανα - δυο χρονια.
ΥΓ Ελπιζω ο ιδιοκτητης του να διαβαζει
ΥΓ2(Ασχετο) Αν ο κος Πυραυλος περιηγειτο στα ιδρυματα, κατα τις 9, με λευκο πουκαμισο, εχω πεσει διανα!
Τελικά δούλευε χθες η Μάγια ή όχι ?
Σήμερα δουλεύει?Τελικά δούλευε χθες η Μάγια ή όχι ?