Φυλής 84 ισόγειο:Η Στέλλα.Δεν την έχω ξαναδεί αλλά είναι πολύ όμορφη.Έπαθα πλάκα με τη φάτσα της!!!Θα την τιμήσω τις επόμενες ημέρες...
Την είχα πάρει παλιότερα , στο κρεββάτι δε λέει και πολλά.
Φυλής 84 ισόγειο:Η Στέλλα.Δεν την έχω ξαναδεί αλλά είναι πολύ όμορφη.Έπαθα πλάκα με τη φάτσα της!!!Θα την τιμήσω τις επόμενες ημέρες...
Φυλής 71 ισόγειο:Η Καίτη.Ωραία
Σημερινή απογευματινή ενημέρωση σε Φυλής και πέριξ .
Φυλής 69β : μελαχροινή με καλό βυζί
Φυλής 71β : μελαχροινή με καλό κωλαράκι
Φυλής 66δ : Κάρλα ( Κατάθεση ) δεν ηταν καλή όπως της άλλες φορές
Φυλής 71α : ξανθό(δεν ξέρω και γώ)
Φυλής 86β : ξανθιά Ρωσίδα
Φυλής 65β : μελαχροινή με τατουαζ
Φυλής 40 : μελαχροινή καινούργεια
Φυλής 84α : ξανθό λεπτο με τατουαζ
Φωκαίας 27 : μαύρη γαζέλα
Φωκαίας 25α : Άντζελα
Φωκαίας 25β : Άννα
Φωκαίας & Αχαρνών αυτο που ανεβαίνεις 3 σκαλάκια : ξανθό μπάζο
Διδύμου 8α : γρια
Αυτά απο την πορνοφυλής .
Γύρισε η Κλάρα?Είχε ξανθά μαλλιά αυτή η γαζέλα?Σημερινή απογευματινή ενημέρωση σε Φυλής και πέριξ .
Φωκαίας 27 : μαύρη γαζέλα
Φίλε gangstaXZ η μαύρη ήταν μελαχροινή .Γύρισε η Κλάρα?Είχε ξανθά μαλλιά αυτή η γαζέλα?
Συνέ-χυσε έτσι ;)
Είσαι σίγουρος? Το Σοφάκι από Φυλής 54 είναι αδύνατο,ξανθό,με μικρό στήθος και όμορφο σωματάκι.Παρασκευή βράδυ λοιπόν και γυρνώντας από Λιοσίων τσουπ στην εδω και πολύ καιρό από πολλούς χαμένη σοφία (ή αλλιώς σοφακι-μικρό θαύμα κλπ) Μπαίνω μέσα (δεν την είχα δοκιμάσει στη φυλής 54) και όντω μάγκες μου φυγε το καφασι. Με το ζόρι τη κράταγα να μη μου επιτεθεί με γλωσσίδια κλπ. Πίπα φανταστική και μετά από πάνω με τουρλωμένο το μικρό της κολαράκι ενώ είχαμε και τις απαραίτητες δακτυλοανασκαφές..Από τις καλύτερες.
Επόμενος στόχος...μάλλον ραμόνα φ67. Τι λέτε??
Α...το σοφάκι είναι πάνω στη λιοσίων στα μόνα δίδυμα μπουρδ που χει ο δρόμος δεξια καθώς πας για αθηνα...δεν θυμάμαι νούμερο.