Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 291 άτομα (23 μέλη και 268 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
αss filler πιστεψε με ιδρωσα πολυ γι αυτο το ρεπορταζ!!! :rockon:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      '''

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
ο xilnick είναι για τα  μπορντέλα ότι  περίπου  ο vasos για  τα στριπ και  ο sushi με τον pasteli για  τα  ct .
Να ζήσεις  αγόρι  μου  είσαι  άπαιχτος
Και αν  μάλιστα  ίδρωσες  τι να σου  πώ ΑΞΙΟΣ .
Γιατί  Θεέ μου ( στον εν τοις Ουρανοίς απευθύνομαι ) εμάς  δεν  μας  έδωσες  τέτοια  εφόδια ?

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Ενημέρωση από 'έλεγχο' την Πέμπτη 29/05/2008 και ώρα 22:15 βραδάκι,
στο Φυλής 59Β (το κάτω), όπου ο γνωστός τσάτσος μου παρουσίασε ένα
ολόφρεσκο μελαχρινάκι με προσωπάκι τόσο γλυκό να το πιείς στο ποτήρι
(και το λέω εγώ αυτό που είμαι φανατικός υποστηρικτής των φυσικών ξανθιών)
και κορμάκι λεπτό τέλειο με υπέροχα φυσικά βυζιά Νο 2-3, γύρω στο 1.68.
Το όνομα της μελαχρινής Barbie Τίνα όπως μου είπε σε καλά Ελληνικά.
Ακολούθησε πολύ όμορφο γαμησάκι, γλύψιμο βυζιών της μπέμπας, καβάλησε
από πάνω, και μετά σε ιεραποστολικό όπου έκανα την δεύτερη σημερινή μου
κατάθεση (την πρώτη την έκανα νωρίτερα στην Ντενίζα Ρεμούνδου, όπου
ναί μεν κάνει καλό κρεββάτι, αλλά εμένα η Ντενίζα σαν εμφάνιση, δεν
μου είπε και τίποτα. Π.χ. Το Σοφάκι Λιοσίων είναι σε πρόσωπο καλύτερη).
Να μην ξεχνιόμαστε όμως, το μελαχρινάκι στο 59Β είναι υπέροχο, αλλά
φάνηκε να ζορίζεται στο σφυροκόπημα, οπότε να είστε και λίγο τρυφεροί
βάρβαροι μπουρδελοχύστες συναγωνιστές  :rockon:

Και λίγη ενημέρωση, μια και πολλοί πιο πρίν ρωτάνε για Σορένα,
ο τσάτσος ?Στέλιος? (αν δεν κάνω λάθος τ΄όνομα) που τον ρώτησα μου
είπε οτι το Σορενάκι ερωτεύτηκε κάποιον Ρουμάνο συμπατριώτη της
και εγκατέλειψε τους σεξο-αγωνιστικούς χώρους. Τώρα αλήθεια ψέμματα
έτσι μου είπε. Πάντως, το νέο μελαχρινάκι, η Τίνα, είναι επάξια
αντικαταστάτρια της Σορένας και έχει και πιό μινιόν κορμάκι (που
προσωπικά το προτιμώ).

Και μια ερώτηση, ξέρει κανείς πως λένε την ξανθιά μικρούλα λεπτούλα
που γράφει πιο πρίν στο Φυλής 134 το πάνω;
[Διόρθωση:μάλλον πρωινή είναι αυτή που έλεγε ο συναγωνιστής
  xilnik, αλλά δεν έγγραφε ώρα επίσκεψης και με μπέρδεψε  :tickedoff: ]
Γιατί την ώρα που πέρασα η Τσατσά μας είπε οτι η κοπέλα δεν
ήταν καλά και δεν το είδαμε το μωρό ούτε ακούσαμε το
ονοματάκι του, οπότε μια περιγραφή είναι καλοδεχούμενη. :grin:

Και παιδιά ΕΛΕΟΣ μια παράκληση, στις ενημερώσεις βάζετε
τουλάχιστον την βάρδια που πήγατε (πρωί, απόγευμα,
μεταμεσονύκτια) αν δεν θέλετε να πείτε την ώρα, για να
μην μπερδευόμαστε και ψάχνουμε άλλες τάνες σ΄άλλες βάρδιες.

akntam

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πρωινή κατάθεση στην Ρενάτα Φυλής 134 υπόγειο. Η κοπέλλα είναι πανέμορφη, κορμί εξαιρετικό, αλλά κομοδινάκι...

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Σημερινή απογευματινή τσάρκα στο Μεταξουργείο .

Ιάσωνος 20Α : Βανέσσα οπού και τίμησα αλλά οχι τόσο καλή όσο τότε στην Φυλής .
Ιάσωνος 19Α : Μελαχροινό κοντοπούτανο λεπτό
Ιάσωνος 20Γ : Μπάζο
Ιάσωνος 20B : Μελαχροινό Αλβανάκι με καλο βυζι
Ιάσωνος 37Α : Μελαχροινή καλή φαινότανε
Ιάσωνος 37Β : Έλενα
Ιάσωνος 30Β : Ξανθιά χοντρή μιλφ

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Σημερινη πρωινη ενημερωση
φυλης 80 βικυ ξανθια μετριου αναστηματος λεπτουλα
φ 67 μονικα με ιδια χαρακτηριστικα
φ 134 πανω jessica παρομοιως
ρεμουνδου 20 καμελια λεπτη μελαγχροινη,λιγο αδιαφορη
αγ πετρου η ελενα που δουλευε συχνα στο 134 το μεσαιο και επρεπε απαραιτητως να στον πιασει..αλλιως δεν εφευγες
αχαρνων 106 εμμανουελα που δουλευε και φωκαιας με μετριο σιλικο
νατο στηθος,ωραια γκομενα,εντυπωσιακη αλλα αμφιλεγομενη μεσα
ρεμουνδου 21 ντενιζα
Απογευματινη ενημερωση
φυλης 134 πανω πατριτσια καστανη κανονικο σωμα,ισως λιγο μεγαλη
φ134 μεσαιο αννα  η γνωστη,παλι μπαλαμουτιαζοταν μ ενα συναγωνιστη στο σαλονι
φ 134 υπογειο η βικυ του 80
φ109 κατω η carmen λατινα στυλ
φ109 πανω μαρινα καστανη με καλο σωματακι
φ71 η καιτη
φ71 πανω μια ζουμπουρλου,ρωτησα τη τσατσα με τα γυαλια πως τη λενε,πολυ σπαστικια ,ξεχασα μου πε,εγω την βγαζω μπουμπου
φ67 μονικα και το απογευμα
φ65 κατω μαρια ,μια κοπελιτσα που ειλικρινα λυπηθηκα,δεν κανει γι αυτη τη δουλεια,εννοω σαν φυσιογνωμια , κριμα ειναι...
φ65 ξανθια,μετριο αναστημα,καλουτσικα χαρακτηριστικα
φ84 πανω η ιλλιανα ξανθα πολυ αγριο γκομενακι,οποιος εχει δοκιμασει προσφατα ας ενημερωσει αν βελτιωθηκε...
φ59 πανω κρινα,μικρο σγουρομαλικο λεπτο μελαγχροινο
φ59 κατω ντανιελα
φ66 αντριαννα μελαγχροινη με πολυ σεξι κορμι,οπου και εγινε καταθεσις,τσιμπουκακι,μετα απο πανω ,ηθελε γρηγορα,την πηγα στο πιο αργο,και μετα απο πισω που ηταν πολυ καλα,με τα ποδια κατω οπου ειχαμε και μικρες κραυγουλες.

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
xilnik
respect-023.gif

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Σημερινο report απο Φυλης ωρα 17:30 απογευμα Σαββατου
Στο 59 κατω η Ντανιελλα με το ραστα μαλλι εγινε ''αστα ''
Στο 80 η Ρενατα(τα δωματια κολλητα στο σαλονι και δεν μπηκα)
Στο 65 πανω μια αλβανιζε ξανθουλα που ηταν και στο κατω
Στο 65 κατω θα συμφωνησω με τον xilnik οτι δεν κανει για αυτη τη δουλεια η κοπελα απο παρουσιαστικο(πολυ αθωα για να ειναι σε ρδελο-ή τουλαχιστον ετσι δειχνει)
Στο 67 η Τζεσικα
Στο 69 πανω το Χριστινακι με την τσατσα μουναρα Ευα μες στην καυλα(μαυρισμενη)να μου λεει''Ειναι για πολυ ξεσκισμα το Χριστινακι,ειναι φρεσκια΄΄Αλλη φορα dirty little bitch θα σε παρω παλι.
Στο 69β μια μελαχροινη αμαζονα οπου εγινε και καταθεση,ονομα Λουιζα,μακρια μαυρα μαλλια,καυλοφατσα,φιλικη αλλα ατεχνη στο μπουκιτσι αλλα με αποζημιωσε με ενα πολυ καλο πισοκολλητο στο ορθιο διπλα στο τραπεζι.
Στο 71 πανω μια μελαχροινη που ειχα πετυχει και στο 65 αλλα το΄΄κλικ'''δεν το εκανε για να περασω
Στο 71 κατω  η Καιτη με προστυχο φορεμα και βλεμμα

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
κυρικατικο πρωινο ρεπορτι και ανακαταταξεις συνεβησαν στην οδο του ποθους φυλης.εχουμε και λεμε

φωκ17α το γνωστο χριστινακι
φωκ17β η ρωξανα η γνωστη με το τατου στον ομω και την αλλαγη κομης
φωκ 25β ενα κοντοπουτανο με πολυ πεταχτο κωλαρακι αλλα σαν να εδειχνε οτι δεν ηθελε κα πολλα
φωκ27 η κλαρα η μαυρουλα
φωκ λαβυρινθος αλλη μαυρουλα
φ59κατω ενα μωρο 30+ με κωτσο μεγαλο γυρισμενο πανω στο κεφαλι αλλα δεκαετιας 70 και με πολυ βαψιμο
φ80 η βικυ απο φ71κατω
φ66δ μια μικρουλα στην οποια καταθεσα(βλεπε κριτικη)
φ65κατω η αντζελινα η δηθεν αγγλιδα για οποιον εχει διαβασει την κριτικη μου
φ84κατω το γνωστο ρωσιδακι που τα δεχετε πανω της.οχι ελληνικα
φ69πανω η αντριαννα μια φορα την πηρα και τιποτα παραπανω οχι καλη
φ69κατω μια μετρια μελχροινη η τσατσα ελεγε για μη βιασυνη και μετα απο ενα λεπτο πηγε και χτηπησε την πορτα.οταν καποιος της ειπε αστην την κοπελα γυρησε και τον κοιταξε με ενα βλεμμα ετοιμο να τον σκοτωσει
φ86πανω εν μελαχροινο καλο αλλα δεν εκανε το κλικ για να περασω
φ84πανω ενα ξανθο που δεν ελεγε πολλα
φ71κατω μια βαριεστημενη μαυρομαλλα πετιτ
φ71πανω μια χοντρουλα νεα μαλλον που εκανε ισπανικο και 69
μονης προδρομου 16 η γνωστη μαυρομαλλα ελληνιδα τζενη μακριααααααα
φ92 η αλεξανδρα καμια σχεση με αυτην που γνωριζουμε ενα χαλια ρωσιδακι που αν ηθελε η ιδια εκανε 69
φ109β μια χοντρουλα λιγα πραγματα κατω του μετριου
φ134υπογειο η ρενατα αυτη με τα ωραια ματακια η μαυρομαλλα
φ134 ισογειο τιποτα τοιδιαιτερο
φ134 πανω μα ξανθια με πιασιματακια και πολλη κυτταριτιδα
φ 40 μαπα τ καρπουζι
διδυμου 8α η βικυ η milf
φ67 μια ξανθια με πολλη ψιλα την μυτη και τατου τα αστερακια στο πλευρο της
αγκυρας 12 η ζανα η γνωστη milf απο αλκαμενους με το ακαποτο.

απο οτι ειδα θα ανακοιρηξω σταρ ιεροδουλο της ημερας σε σχεση παντα αποδοση και εμφανηση το χριστινακι.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
μπραβο lostrome για αλλη μια φορα,χτες ειδα την χριστινα στο 67
ευτυχως το ανεφερε ο συναγωνιστης psolaras,παρολο που ειναι πολυ καλη μεσα δεν μου αρεσε ιδιαιτερα εμφανισιακα,ομως βλεποντας τη με πιο μακρυ μαλλι και αν παρει λιγα κιλα πραγματικα μπορει να εξελιχθει σε νουμερο ενα της φυλης,πραγματικα χτες ψιλοεντυπωσιαστηκα,ρε πως μπορει ν αλλαξουν οι γυναικες :think:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Σημερινο report απο Φυλης ωρα 17:30 απογευμα Σαββατου
Στο 59 κατω η Ντανιελλα με το ραστα μαλλι εγινε ''αστα ''
Στο 80 η Ρενατα(τα δωματια κολλητα στο σαλονι και δεν μπηκα)
Στο 65 πανω μια αλβανιζε ξανθουλα που ηταν και στο κατω
Στο 65 κατω θα συμφωνησω με τον xilnik οτι δεν κανει για αυτη τη δουλεια η κοπελα απο παρουσιαστικο(πολυ αθωα για να ειναι σε ρδελο-ή τουλαχιστον ετσι δειχνει)
Στο 67 η Τζεσικα
Στο 69 πανω το Χριστινακι με την τσατσα μουναρα Ευα μες στην καυλα(μαυρισμενη)να μου λεει''Ειναι για πολυ ξεσκισμα το Χριστινακι,ειναι φρεσκια΄΄Αλλη φορα dirty little bitch θα σε παρω παλι.
Στο 69β μια μελαχροινη αμαζονα οπου εγινε και καταθεση,ονομα Λουιζα,μακρια μαυρα μαλλια,καυλοφατσα,φιλικη αλλα ατεχνη στο μπουκιτσι αλλα με αποζημιωσε με ενα πολυ καλο πισοκολλητο στο ορθιο διπλα στο τραπεζι.
Στο 71 πανω μια μελαχροινη που ειχα πετυχει και στο 65 αλλα το΄΄κλικ'''δεν το εκανε για να περασω
Στο 71 κατω  η Καιτη με προστυχο φορεμα και βλεμμα
Τον παιρνει η ευα, η τσατσουλα?Αν ειναι αυτο το μελαχροινο κοντοπουτανο,που ειχα δει μια φορα,ειναι κολαση ρε πουστη μου.ποιες ιεροδουλες να φτουρισουν μπροστα της λεμε!!!!!!!!!
    Respect στην Καιτουλα την αλβανιδουλα εχω να καταθεσω.Οταν ανεβηκα προσφατα στην Αθηνα και ειχα την τυχη να την συναντησω...πολυ καλη.Βεβαια κανει πιπα για 10-30 δευτερολεπτα,δεν το εχει καθολου.Αλλα κατα τα αλλα.Πολυ ομορφη γυναικα,στα γουστα μου θερμη συμπεριφορα και γουσταρει να γαμιεται.Τι κι αν χτυπησε την πορτα 2 φορες η τσατσα,αυτη ηθελε κι αλλο η αχορταγη!!!

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
195
Like
4.566
Πόντοι
15.775
Χθεσινη βραδυνη καταδρομικη στο μεταξουργειο..Ξεκινημα απο την Κολωνου οπου για να μην τα πολυλογω δεν ειχε τιποτα το ιδιαιτερο εκτος απο τον οικο της Κατερινας ο οποιος ειχε καλο κομματι..Εντυπωση μου εκανε οτι τα εν λογω σπιτακια εχουν ριξει την τιμη στα 15e απο 20..Κατεθεσα στο 32Α..Ελληνιδα ξανθια με 15e νομιζω Αννα την λενε δεν ειμαι σιγουρος ομως..Πιπα καλη με χαιδεμα στα αρχιδια..Καναμε 2 στασεις ιεραποστολικο και στα 4 οπου και τελειωσα..Για 15e καλα ηταν..

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Αγαπητοί συναγωνιστές,

μετά από απουσία μηνώνέκανα μια βόλατα στην Φυλής χτες το Πρωί.

Μπορώ να πώ, ότι έχει ομορφήνει πάρα πολύ & γι' αυτό θα ήθελα την βοήθεία σας, ώστα να μην παρασηρθώ απότην εξωτρική εμφάνιση μόνον.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει δοκιμάσει την Βίκη (πολύ αδύνατη που που παίζει στο 80 & 71β) , καθώς και για την γλυκήτατη & χαμογελαστή κοπελιά που παίζει πρωινά στο 84β (που όπως σχολιάζει ο lostromos) τα "παίρνει όλα πάνω της"?

Φίλε lostrome, επειδή την είχα ξαναπάρει προ μηνών την εν λόγω δεσποινίδα, και ήταν αν και γλυκιά , απόλυτα τυπική, τι έχει αλλάξει από τότε, τί προσφέρει και πώς το ζητάς????
Η κοπέλα, απο εμφάνιση και διάθεση είναι από τα καλύτερα στην Φυλής, οπότε αν ξεφεύγει απο τα τυπικά μεσα στο δωμάτιο, θα ήθελα να το δοκιμάσω.

Ευχαριστώ.

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
φιλε εγω δυο φορες την πηρα.ναι τυπικη αλλα επειδη τελειωσα χειροκεινητα και τις δυ φορες βγηκε το "κρανος" και τα εριξα πανω της χωρις ν μου πει κατι ουτε εγω να της πω.απλα μου εφυγαν.εννοειτε οτι δεν ζητησα για προσωπο απλα στο σωμα της.οσο γιατην βικουλα ειναι καλη μεσα απλα για πρωτη φορα κοιτα και τις κριτικες στα ν λογω σπιτακια και θα δεις.αν βεβαια σε μαθει πας καποιες φορες δηλαδη θα αρχισει να ζηταει διαφορα.τα διαβασα και εγω απο φιλο που πηγαινε συχνα.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Αγαπητέ Lostrome,

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Διστυχώς, δεν βρήκα άλλα σχόλια για Βίκη ή για την άλλη στο 84.
Πάντως, χτές το απόγευμα (02-06-08 20:30) στο 59 πάνω ήταν η Βίκυ.
Λοιπόν, περιμέναμε στο σαλόνι 25 λεπτά με το ρολόι!!!!
Ποιός κ....φαρδος την "έτρωγε" τόση ώρα, δεν ξέρω. Το μόνο που έλεγε στην Κυρία του μαγαζιού, όταν επιτέλους βγήκε, ήταν "τι να κάνω, αφου είχα πελάτη". Μετά έμαθα ότι ο πελάτης είχε ατύχημα με το π......ι, το είχε σκίσει από την χρήση, οπότε πονούσε, αλλά ήθελε και το κερασματάκι του. Και εκείνη με υπομονή τον περίμενε !!!
Δεν ξέρω αν αλαηθεύει, αλλά αυτό, της δίνει πόντους για μένα.

Από τα νεύρα μου πήγα στην Ρενάτα , απέναντι, στο 80.Τι μωρό είναι αυτό??
Αυτό το υπογάστριο όταν μπαίνει έτσι μέσα, με το τουρλοτό μινι κολακι, συν τα υυπέροχα β.......α, δεν ήθελα και πολύ για να τελειώσω. Βγάζει και ωραίες κραυγούλες, ψεύτικες φαντάζομαι, αλλά αρκετά υκανοποιητικές. (όχι σαν της Εμαννουέλας στο Στουντιο 106 που στα σπαει στο Ελα-Έλα) Για 20 ευρο, μια χαρά μούναρος.

Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
χαιρετο ολουσ τουσ πλασματικουσ ευεργετες τισ αδισοπιτισ γκαυλας!
καλιμεριζο ολουσ τουσ αιοσφορουσ του αγοραιου παθους!
με σιγχοριτε για τιν πορνοαπουσια μου αλλα διστιχοσ ο χρονοσ  μου ειναι ελαχιστοσ!
δεν πτοουμαστε ομοσ και σινεχιζουμε ακαθεκτι τισ πορνοενιμεροσεισ μας!
εχο καιρο να παρακολουθισο το φορουμ ...ελπιζο ομος ολοι οι σινεμπουρδελιαριδεσ να ειστε καλα και να πιτσιλατε τακτικα!
λοιπον ασ προχορισουμε στα ενδοτερα...!
τιν προιγουμενι βδομαδα αναμιχτικα σε μια περιπετια που θα σας διιγιθο αμεσοσ!
κανοντασ τσαρκουλα με τον λαμπρο και πιστο φιλιδονο ιποτι τισ ιδονισ σκιντο ..και επισισ και με εξερετο πορνορεπορτερ του φορουμ γκανκ...
στα μπουρδελοσοκακια τισ φιλισ..
μια στασι στο φιλισ 84β στου μαρκαργιαν το κοκινοσπιτο ο γκανκ με προιδοποιησε για εκφιλι πορνοσταρ !ενα τρελο νιμφιδιο που διψαει για τιμορια και σπερμα!
με καθοδιγισε λοιπον το γουστο του ρεπορτερ γκανκ και μολισ βγικε ι πορνι στο σαλονι εκλισα τα ματια οστε να μιν τιν δο!τιν φιλαξα για εκπλιξι στο δοματιο...μπενο λοιπον στο δοματιο...αφου πλιρονο με πορνοευρο το μαρκαριαν!
ι πορνι ομοσ προιγουμενοσ επρεπε να πιτσιλιστει στο διπλανο δοματιο....
απο τιν αμιχανια και τιν γκαυλα μου κατι επρεπε να κανο οστε να περασει ι ορα τιν αναμονισ που ειναι και τοσο καυλοτικι!
μια πορτα ξιλινι χοριζε τα δοματιακια που μια κλιδαροτριπα ξεπροβαλοταν αναμεσα στιν ξιλινι και ατακτι πορτουλα που χοριζε τα πορνοδοματια στι μεσι!
μπενι ι πορνι στο διπλανο σιναγονιστι και αμεσοσ ι ματια του πορνορεπορτερ διαπερνα στιν απεναντι οχθι!
ι εκφιλι πορνι καθοσ πρεπει ντιμενι...με μια καυλοτικι φουστιτσα...
αρχισε ενα περιφιμο τσιμπουκλοβερ στον φιλατατο και ισιχο χιστι!
καθοσ επισισ τον ετριβε στο στιθοσ!
ο ιδονοβλεψιασ πιτσι σινεχισε ακαθεκτοσ το εργο του ματιου!
αμεσοσ μετα τιν γιρναει στα τεσερα οπου με ενα αργο και μεθιστικο γαμισακι αρχιζει να τιμοραει τιν ατιθασι ξανθομαλοθσα πριγπιπεσα τις γκαυλας!
το ενα ποδι του ακουμπουσε με το γονατο στο κρεβατι και το αλο ποδι του πιο ψιλα με τιιν πατουσα του να ακουμπαει το κρεβατι ...και τιν τιμορουσε αργα και βασανιστικα...ι πορνι εβγαζε κραυγεσ ιδονισ...και ο χιστισ μαγεμενοσ απο το ποττο τισ καυλασ σινεχιζε το εργο που μολισ ειχε αρχισει!
ο μιστισ ομοσ κουραστικε και οι ρολοι αλαξαν....το ιεραποστολικο πιρε θεσι σε αυτι τιν γαλινια τιμορια!
ο ψολαρασ δισκολευοταν ομοσ να εκσπερματοσι και ι πορνι τον ξαπλοσε στο κρεβατι και αρχισε να παλινδρομι ξεφρενα το εργαλειο του!!!
εκεινι τι στγμι και οι διο ματιεσ τουσ(πορνι και χιστισ) στραφικαν προσ τιν κλιδαροτριπα και μπανισαν ποσ ενασ πορνοιδονοβλεψιασ παρακολουθουσε αυτον τον επισιμο αγονα που κριθικε ακαταλιλοσ τελικα για ανιλικουσ!
αφου λοιπον το ιθικο του σιναγονιστι μαλον επεσε ...ι πορνι σταματισε τισ παλινδρομισεισ και ιρθε για ενα παγκοσμιο τουρνουα στο δικο μου δοματιακι!
οσο για τιν πορνι...ονοματι ιλιανα ,εκφιλι ξανθια πορννοσταρ με τεραστιες βιζαρεσ!
ενα τιπικο πιτσιλισμα φιλισ....pitsilable!
στα μειον το πολι ανοικτο τριπακι τισ!
καλα πιτσιλισματα σε ολουσ!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom