Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 310 άτομα (21 μέλη και 289 επισκέπτες)

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
λοιπον ρεπορτο απο φυλης μολις γυρησα.

109β το μωρο το σοκολατι που μου μοιαζει με αιγυπτια ηταν εκει.ομως ο τσατσος με χαλασε και εφυγα.επειδη ηταν το πρωτο ειπα να κανω καμια βολτιτσα και να γυρησω και εκει πεταγεται ο χοντρος πουστης τσατσος να με πει καραγκιοζη.τι να του πεις του μ....;σηκωθηκα και εφυγα για να μην χαλασει η διαθεση μου.
134 υπογειο νεο μελαχροινο ψιλοαδιαφορο.
134 ισογειο ξανθο μωρακι μετριας εμφανησης.η τσατσα ηθελε να μπω μονο που δεν με τραβουσε αλλα την εκανα.
92 η λανα αυτη απο το στουντιο που ψαχνει ο φιλος.μου εκανε εντυπωση οταν ειπα για μια βολτιτσα και μου χαμογελασε λεγοντας μου βεβαιως οτι θες εγω εδω ειμαι αν δεν βρεις κατ αλλο.
71 κατω η βικυ
67 η τζεσικα νεο μωρο ξανθο
80 μελαχροινουλα με ωραια ματια αλλα δεν την βλεπω να υποσχεται και πολλα
40 μελαχροινη μινιον και 69 στο προγραμμα
66δ χαμογελαστη νεανιδα μελαχροινη και με λιγα ωραια πιασιματακια
65 κατω η κοπελα πρεπει να εκανε deep throat αν κρινω απο το μγαλο στομα που ειχε κατα τα αλλα μετρια
69 κατω κατεθεσα για τα υπολοιπα βλεπε κριτικη
71 πανω ενα σοκολατι μωρο μικρο.μμμμ θα το τιμησω την επομενη
69 πανω η ευουλα εδειχνε το χριστινακι.πρεπει να πω οτι η ευα οσο μεγαλωνει ομορφαινει πρεπει να αδυντισε κιολας.τι να κανεις δεν ξερεις ποια να διαλεξεις.αναγκαστικα το χριστινακι που ειχε κεφια και ποτε δεν εχει.
84 κατω ξανθια αδιαφορη.

manosmanws

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
η γνωστη ελενα απο φυλης 134  εθεαθη  προσφατα σε κοντινο ....ρδελο συμφωνα με ομολογια συναδελφου-το απογευμα που θα ειναι on line...ας μας δωσει τα φωτα του...
ειχαμε κατι νεωτερο??

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
αν ειναι μια ξανθια μετριας εμφανησης που δεν σε αφηνει να φυγεις την ειχα δει αγιου πετρου.πρωι.

manosmanws

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Επίσης στο πλαίσιο των εξορμήσεων του τμήματος Ηθών σε οίκους ανοχής στην περιοχή της Αθήνας συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων 3 αλλοδαπές και μία Ελληνίδα.

Σε βραδινή επιχείρηση σε δρόμους στο κέντρο της Αθήνας συνελήφθησαν 26 γυναίκες για τον ίδιο λόγο.
Οι συλληφθείσες στάλθηκαν στον Εισαγγελέα.  ψερουμε εαν ειχαμε κρουσματα στην φυλησ η και στους γυρω χωρους??
κυριως για να εχουμε μια ιδεα για το ποιεσ εινια νομιμεσ και ποιες οχι...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
lostrome συγχαρητηρια για αλλη μια φορα,αυτη στο 109 ειναι η carmen και ειναι αρκετα καλη μεσα

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925
Σημερα Φυλης κατα τις 12
Στο 65 πανω ενα καινουριο μελαχροινακι ψαρωμενο που δεν μου εκανε κλικ να μπω
Στο 65 κατω αλλο καινουριο μελαχροινο
Στο 69α κατεθεσα στην Τινα με τις βυζαρες :boobies:(μελαχροινακι αδυνατο Ρουμανακι αλλα ΟΚ οσες φορες την εχω παρει)
Στο 71 πανω ενα μελαχροινο που ειναι και στο Φωκαιας 17β καποιες φορες
Στο 71 κατω μετα απο αναμονη που θα αγγιζε το 10λεπτο εμφανιστηκε ενα επισης νεο μελαχροινο ψαρωμενο πορνιδιο
Δευτερη καταθεση σε ενα αλλο μελαχροινο με βυζαρες :boobies: και heels,η Ροξανα(Ρουμανα)στο Φωκαιας 17β

Πραγματικά έχουμε πηξει στα νεα μελαχρινά και μαλιστα σκουρα... Θα κατεβω τωρα πρωινή και θα αναφερω μετα.

peoekrisma

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Δοκίμασα την μελαχρινή από Φ71 το πάνω χθές κατά τις 22:30 το βράδυ γιατί βιαζόμουν,είχα πολλές καύλες και βασικά πήγαινα για την Λαρίσα που έλειπε και γιατί από την σύντομη βόλτα δεν είδα κάτι πιό ενδιαφέρων.Λοιπόν κατά δήλωσή της το μελαχρινό Ρουμανάκι,όνομα δεν συγκράτησα,πολύ καλό στήθος με την φοβερότερη ρώγα που σε αφήνει να την πιπιλάς αλλά μέχρι εκεί.Από πάνω δεν ανεβαίνει(την έκραξα την τσατσά γιατί είπε όλες τις στάσεις,και από πάνω),πίπα πολύ light σε σημείο να μου πέφτει και φυσικά αμμέτοχη.Τεικά επικεντρώθηκα στη ρώγα.!Δεν μιλάει ελληνικά μόνο κάτι λίγα αγγλικά.Ίσως δεν αξίζει το εικοσαρικάκι εκτός αν είστε λάτρης του πολύ καλού στήθους και ρώγας.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ίσως δεν αξίζει το εικοσαρικάκι εκτός αν είστε λάτρης του πολύ καλού στήθους και ρώγας.
Αφου σου αρεσουν τοσο τα βυζια γιατι δεν πας στη Ζλατα,εχει απο τα πιο ωραια βυζια,νταξει θα δωσεις 50αρικο αλλα θα περασεις καλα και με το παραπανω!

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
195
Like
4.566
Πόντοι
15.775
Επίσης στο πλαίσιο των εξορμήσεων του τμήματος Ηθών σε οίκους ανοχής στην περιοχή της Αθήνας συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων 3 αλλοδαπές και μία Ελληνίδα.

Σε βραδινή επιχείρηση σε δρόμους στο κέντρο της Αθήνας συνελήφθησαν 26 γυναίκες για τον ίδιο λόγο.
Οι συλληφθείσες στάλθηκαν στον Εισαγγελέα.  ψερουμε εαν ειχαμε κρουσματα στην φυλησ η και στους γυρω χωρους??
κυριως για να εχουμε μια ιδεα για το ποιεσ εινια νομιμεσ και ποιες οχι...
Θεωρητικα ολες οι τανες που δουλευουν σε ρδελα περνανε απο εξετασεις καθε 15 μερες..
Βεβαια ποτε δεν ξερεις τι γινεται..Παντως φιλε μου μην το ψαχνεις γιατι δν θα βρεις ακρη..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Θεωρητικα ολες οι τανες που δουλευουν σε ρδελα περνανε απο εξετασεις καθε 15 μερες..
Βεβαια ποτε δεν ξερεις τι γινεται..Παντως φιλε μου μην το ψαχνεις γιατι δν θα βρεις ακρη..
Εδω ρε συ μας ταιζαν λαδι αυτοκινητου,στην πορνεια δε θα υπαρχει κατι παρανομο..σιγουρα καποιες αποφευγουν τις εξετασεις..τι να κανουμε,εμεις την καποτουλα μας και οχι ακαποτα..

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925
Πρωινή περίπολος 9:30 στην Φυλής λίγα ανοιχτά.

Στο 59κάτω η Ντανιέλλα
Στο 71 πάνω - νεα - μελαχρινή λεπτή αφορητα βαρετή.
Στο 71 κάτω η Τζένη - νεα - μελαχρινό με μικρό στητό στηθος και λεπτο σωμα - προσωπο μετριο.
Στο 84 κατω η Στέλλα - γλυκες στο σαλόνι μεσα βαρυ πεπονι (από παλια δοκιμη)
Στο 84 πάνω η Ροζα η Ρουμανα σταθερή τίμια αξία οπου και η καταθεση. Μειον σημερα το περιπλοκο ρουχαλακι που δεν το εβγαζε, αλλα σηκωνε φουστακι κι εβγαζε βυζακι.
Στο 86 κατω η γνωστη ??? με το ωραιο στηθος (το μονο που αξιζει από ολα δλδ υπολοιπο σωμα και περιποιηση)

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Για τους λάτρεις της Βανέσσας από φ59. Είμαι 90% σίγουρος ότι άίζει πια στην ιάσωνος (απέναντι από το 19) το πρώτο τα απογέυματα..

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
και κάτι ακόμα..έχει δει κανείς την αμαλία από φ66??

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
φιλε free στο 59 το κατω η Ντανιελλα ειναι μια μελαχροινη που δουλευε και παλαιοτερα εκει??Πως ειναι εμφανισιακα...?

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
οχι φίλε μου είναι μια ξανθιά ωραίο μωρό σφικτη αλλά γεματούλα τώρα την είδα με ράστα μαλί, πολύ καλό μέσα
Η σορένα εξαφανίσθει??

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
ευχαριστω πολυ για την σορενα δεν ξερω τπτ..
οχι φίλε μου είναι μια ξανθιά ωραίο μωρό σφικτη αλλά γεματούλα τώρα την είδα με ράστα μαλί, πολύ καλό μέσα
Η σορένα εξαφανίσθει??

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
εχουμε και λεμε
φυλης 134 υπογειο ρενατα
φ 134 μεσαιο μελαγχροινο πολυ ομως αδυνατο
φ134 πανω ξανθο μικρο επισης αδυνατουλι
φ92 αντιθετα μονικα νταρντανομωρο κανει και extra...σχετικα μικρο
φ71 πανω αντζελινα που λεει και ο lostromos,με περπατημα παρομοιο
με τις βαρκες του αγουδημου
φ71 κατω η μελαμψη που ναι καιρο εκει
φ84α στελλα
φ84β ροζα,τ ακους pitsilisti
φ80 γκλορια
φ59 πανω μισελ,κατω ντανιελα
φ54 ιλια τσεχα ξανθια με δυνατο μυικο συστημα,ειναι καιρο εκει,οποιος συναγωνιστης παρακαλω ας ενημερωσει αν εχει δοιμασει
φ65,67,66 και 86α μελαγχροινες αδιαφορες,λιγο καλυτερα στα δυο τελευταια
διδυμου 8α μαρια ψιλομλφ με κοτσιδακια
διδυμου 8β αμαντα ιδιας κατηγοριας με ιλια
διδυμου μεσαιο κρισπα, ,ενδιαφερον ξανθο
διδυμου το τριτο αντριαννα καλο mlf
φωκαιας 25 αντζελα με τουρλωτο οπισθιο συστημα
φωκαιας 17β ροξανη καλη στο σαλονι,μηδενικη συμμετοχη
φωκαιας 17α συμπαθητικο ξανθο
μονης προδρομου μαρια κατσαρομαλα μελαγχροινη αρκετα γνωστη

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom