Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 158 άτομα (11 μέλη και 147 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Review και για διπλανό δωμάτιο έγραψε ο ατελείωτος. Πολλά πορνο-έτη μπροστά!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165

φ84 πανω η ιλλιανα ξανθα πολυ αγριο γκομενακι,οποιος εχει δοκιμασει προσφατα ας ενημερωσει αν βελτιωθηκε...

α ρε πιτσι,διπλο ρεπορταζ εκανες,τελικα πως την βλεπεις,εγκρινεται?

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
η ιλιανα που γραφει ο πιτσι ειναι η ξανθια τσεχα που μεχρι περσι επαιζε στο λιοσιων και ξανθιππης γωνια.παραλληλα εκεινο το διαστημα στο φυλης 59,εκει που βρισκεται τωρα η ιλιανα επαιζε η βικτωρια,σεξυ ρωσιδακι.αγνωστο για ποιο λογο(συντομα θα εξερευνηθει)οι 2 ιερειες του σεξ αλλαξαν μεταξυ τους ποστα.η ιλιανα καποτε ηταν πολυ σνομπ,το επαιζε πως ειναι καποια.φαινεται ο χρονος και οι νεες μεταγραφες την εχουν κανει να αναθεωρησει συμφωνα με τα γραφομενα.
ενα πολυ μεγαλο respect στον πανμεγιστο και τιτανιο ρεπορτερ πιτσι που για αλλη μια φορα εθεσε το κορμι του στην υπηρεσια του κοινου καλου.ευγε νεες μου,οι ευχες μας και η σκεψη μας σε ακολουθουν

Επισκέπτης
η ιλιανα που γραφει ο πιτσι ειναι η ξανθια τσεχα που μεχρι περσι επαιζε στο λιοσιων και ξανθιππης γωνια.παραλληλα εκεινο το διαστημα στο φυλης 59,εκει που βρισκεται τωρα η ιλιανα επαιζε η βικτωρια,σεξυ ρωσιδακι.αγνωστο για ποιο λογο(συντομα θα εξερευνηθει)οι 2 ιερειες του σεξ αλλαξαν μεταξυ τους ποστα.η ιλιανα καποτε ηταν πολυ σνομπ,το επαιζε πως ειναι καποια.φαινεται ο χρονος και οι νεες μεταγραφες την εχουν κανει να αναθεωρησει συμφωνα με τα γραφομενα.
ενα πολυ μεγαλο respect στον πανμεγιστο και τιτανιο ρεπορτερ πιτσι που για αλλη μια φορα εθεσε το κορμι του στην υπηρεσια του κοινου καλου.ευγε νεες μου,οι ευχες μας και η σκεψη μας σε ακολουθουν
θειε κρισ στο φιλισ 84 β στου μαρκαριαν ειναι ι ιλιανα!!!

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
θειε κρισ στο φιλισ 84 β στου μαρκαριαν ειναι ι ιλιανα!!!
πιτσι 2 εκδοχες υπαρχουν.η εχουμε 2 ιλιανες,η η μια προσωρινα παιζει στου μαρκαριαν.το στεκι της παντως συμφωνα με το ρεπορταζ ειναι το 59 πανω.μιλω παντα για την ιλιανα που μεχρι περσι ηταν ξανθιππης

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
σορρυ οπου 59 λαθος, εννοω το φυλης 54 πανω

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
αυτη που αναφερει ο pitsi λεγεται ιλιανα και ειναι στανταρ τα απογευματα στο 84 πανω του μαρκαριαν,καστανοξανθα βαμενα μαλια αλλα μελαγχροινη,η αλλη λεγεται ιλια ειναι τσεχα με λευκο δερμα,ξανθια και δουλευει στανταρ στο 54 πανω,την δευτερη δεν την εχω δοκιμασει

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Συμφωνώ...η Ιλια ήταν ξανθίπης, η τσέχα
Πάντως τύφλα να χουν τα πολιτικα ρεπορταζ....ευγε

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
αυτη που αναφερει ο pitsi λεγεται ιλιανα και ειναι στανταρ τα απογευματα στο 84 πανω του μαρκαριαν,καστανοξανθα βαμενα μαλια αλλα μελαγχροινη,η αλλη λεγεται ιλια ειναι τσεχα με λευκο δερμα,ξανθια και δουλευει στανταρ στο 54 πανω,την δευτερη δεν την εχω δοκιμασει

Και η Λίντα που πήρα εγώ με τα χαρακτηριστικά που περιγράφεται , Ποια είναι? :headbang: :headbang: :headbang:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
μπορει να ειναι η ΜΑΙΡΗ ΛΙΝΤΑ :2funny: :2funny:Ηοtyand,συνεχιζοντας  το ρεπορταζ να πω οτι η ιλιανα ηταν σημερα και το πρωι στο 84β ενω εγινε και αυτοψια στο χωρο που μεγαλουργησε ο pitsi και επιθεωρηση της οπης που επιβεβαιωνει πανηγυρικα την ιστορια του pitsi!!!.επιπλεον να πω οτι η κοπελα εχει καινουργιο στηθος τ οποιο μοιαζει πολυ με φυσικο και πιο σεξι σωμα απο την ιλια η οποια ειναι πιο νταρντανε με δυνατο οπσθιο συστημα.Ακομη στο φυλης 92 ηταν ενα πολυ δυνατο ασιατικο κατα καποιο τροπο μελαγχροινο που κανει και extra,ολιγοmlf , τζενη πρεπει να κανει πολυ καλο κεβατι μεσα .                   

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Χθες, μετά από αρξετή ώρα παρακολούθησεις πορνό, κάτι ξύπνησε ανάμεσα στα πόδια μου και ήθελα να διασκεδάσει.... :grin:

Πετάγομαι μέχρι το πορνολούνα παρκ (Μεταξουργείο) να παίξει ο "φιρφιρίκος" μου.... :grin:

μέτρια πράματα και σε αρκετα σπίτια η τιμή ήταν 15 ευρώ!!

κατέληξα στο Κολωνού 32!!

Η ξανθιά τακουνοφορούσα Ανίτα!! :dancing:
σχετικά μικρά βυζιά αλλά φόραγε ασημένια ψηλοτάκουνα..... :dancing:

το δωμάτιο πολύ καθαρό πράγμα που μου έκανε εντύπωση! Έχω παρατηρήσει πως μετά την ανακαίνηση του σπιτιού της Κατερίνας, Κολωνού 30Α, τα περισσότερα έχουν ή επισκευαστεί (κάποια μέρη), βαφτεί κλπ ανακαινήσεις!! πολύ καλό..... ;)

στο θέμα μας τώρα.... η Ανίτα είναι αδύνατη! Δυστηχώς δεν βάζει τα πόδια στους ώμους κλπ αεροπλανικά αλλά στο πισωκολλητό έχει πολύ ωραίο κωλαράκι!! Μετά από λίγη ωρίτσα, τελείωσα!! 15 ευρώ δεν πήγαν άσχημα.... ;)

πάντως όταν δεν έχει κόσμο, και πιο γρήγορα έρχεται στο δωμάτιο, και κάποιοες κάθονται λιγάκι παραπάνω....

με τις υγείες μας.... :)

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Τις προάλες πέρασα από Αγ. Πέτρου ακολουθώντας συμβουλή των συναγωνιστών για την ρωσίδα ονόματι ΕΛΕΝΑ. ΄Μέτρια φάτσα καλό προς αδύνατο σωματάκι, μελαχροινό. Μέσα από τα καλύτερα των τελευταίων 2 ετών. Τρομπόνι δυνατό, ρουφηκτό, μπαλάκια στο μενού, γλύψιμο σ'ολο το σώμα.....φανταστικό. Σφυροκόπιμα σε καμια ντουζίνα στασεις και κατόπιν παιχνιδάκια. βαθμολογια 10/10

colonos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστες καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω εαν το λακι στη Μιχαηλ Βοδα 192 ειναι ανοιχτο, εχω περασει 2-3 φορες απεξω, αλλα το φωτακι ειναι σβηστο και η πορτα κλειστη. Για την Ελενα στην Αγ. Πετρου, ειχα περασει πριν περιπου 5 ημερες. Απο εμφανιση δεν λεει και πολλα. Δεν περασα για να σφυριξωα, αλλα δεν με αφηνε να φυγω! Ειχε στηθει μπροστα στην πορτα και για κανα πενταλεπτο με επρηζε να μπω. Τελικα, την εκανα συφιλιασμενος απο αυτη τη συμπεριφορα.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Το μεσημέρι κατέβηκα να πάρω τα φιλμ που είχα δώσει για εμφάνιση,και επειδή δεν τα είχε έτοιμα είπα να περάσω μια βόλτα από την Φυλής να περάσει και η ώρα.

Φυλής 59 ισόγειο:Η Ντανιέλα.Δεν μου άρεσε...
Φυλής 59 όροφος:Αγνώστων στοιχείων μέτρια
Φυλής 65 ισόγειο:Αγνώστων στοιχείων μέτρια.
Φυλής 69 ισόγειο:Αγνώστων στοιχείων μετριότατη μελαχροινή.
Φυλής 69 όροφος:Μια ωραία κοπελίτσα αγνώστων λοιπών στοιχείων
Φυλής 71 ισόγειο:Η Καίτη.Ωραία
Φυλής 71 όροφος:Χριστίνα.Special μωρό!Όχι η σχιστομάτα που παίζει στο 69...
Φυλής 80:Ωραία αδύνατη κοπελίτσα.Όνομα δεν ξέρω
Φυλής 84 ισόγειο:Η Στέλλα.Δεν την έχω ξαναδεί αλλά είναι πολύ όμορφη.Έπαθα πλάκα με τη φάτσα της!!!Θα την τιμήσω τις επόμενες ημέρες...
Φυλής 86 ισόγειο:Μια,Ελληνίδα μάλλον,μέτρια σε εμφάνιση.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Χθες, μετά από αρξετή ώρα παρακολούθησεις πορνό, κάτι ξύπνησε ανάμεσα στα πόδια μου και ήθελα να διασκεδάσει.... :grin:

Πετάγομαι μέχρι το πορνολούνα παρκ (Μεταξουργείο) να παίξει ο "φιρφιρίκος" μου.... :grin:

μέτρια πράματα και σε αρκετα σπίτια η τιμή ήταν 15 ευρώ!!

κατέληξα στο Κολωνού 32!!

Η ξανθιά τακουνοφορούσα Ανίτα!! :dancing:
σχετικά μικρά βυζιά αλλά φόραγε ασημένια ψηλοτάκουνα..... :dancing:

το δωμάτιο πολύ καθαρό πράγμα που μου έκανε εντύπωση! Έχω παρατηρήσει πως μετά την ανακαίνηση του σπιτιού της Κατερίνας, Κολωνού 30Α, τα περισσότερα έχουν ή επισκευαστεί (κάποια μέρη), βαφτεί κλπ ανακαινήσεις!! πολύ καλό..... ;)

στο θέμα μας τώρα.... η Ανίτα είναι αδύνατη! Δυστηχώς δεν βάζει τα πόδια στους ώμους κλπ αεροπλανικά αλλά στο πισωκολλητό έχει πολύ ωραίο κωλαράκι!! Μετά από λίγη ωρίτσα, τελείωσα!! 15 ευρώ δεν πήγαν άσχημα.... ;)

πάντως όταν δεν έχει κόσμο, και πιο γρήγορα έρχεται στο δωμάτιο, και κάποιοες κάθονται λιγάκι παραπάνω....

με τις υγείες μας.... :)

Ξέχασα να αναφέρω πως η πρώτη στάση ήταν στην Αχχιλέως 40 μήπως πετύχω την Ειρήνη, αλλά ήταν κλειστό, είχε αλυσίδα με λουκέτο στην εξώπορτα!!

κρίμα.... όποιος τυχόν έχει νέα της, παρακαλώ ας ενημερώσει.... ;)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
χαιρετο ολουσ τουσ πλασματικουσ ευεργετες τισ αδισοπιτισ γκαυλας!
καλιμεριζο ολουσ τουσ αιοσφορουσ του αγοραιου παθους!
με σιγχοριτε για τιν πορνοαπουσια μου αλλα διστιχοσ ο χρονοσ  μου ειναι ελαχιστοσ!
δεν πτοουμαστε ομοσ και σινεχιζουμε ακαθεκτι τισ πορνοενιμεροσεισ μας!
εχο καιρο να παρακολουθισο το φορουμ ...ελπιζο ομος ολοι οι σινεμπουρδελιαριδεσ να ειστε καλα και να πιτσιλατε τακτικα!
λοιπον ασ προχορισουμε στα ενδοτερα...!
τιν προιγουμενι βδομαδα αναμιχτικα σε μια περιπετια που θα σας διιγιθο αμεσοσ!
κανοντασ τσαρκουλα με τον λαμπρο και πιστο φιλιδονο ιποτι τισ ιδονισ σκιντο ..και επισισ και με εξερετο πορνορεπορτερ του φορουμ γκανκ...
στα μπουρδελοσοκακια τισ φιλισ..
μια στασι στο φιλισ 84β στου μαρκαργιαν το κοκινοσπιτο ο γκανκ με προιδοποιησε για εκφιλι πορνοσταρ !ενα τρελο νιμφιδιο που διψαει για τιμορια και σπερμα!
με καθοδιγισε λοιπον το γουστο του ρεπορτερ γκανκ και μολισ βγικε ι πορνι στο σαλονι εκλισα τα ματια οστε να μιν τιν δο!τιν φιλαξα για εκπλιξι στο δοματιο...μπενο λοιπον στο δοματιο...αφου πλιρονο με πορνοευρο το μαρκαριαν!
ι πορνι ομοσ προιγουμενοσ επρεπε να πιτσιλιστει στο διπλανο δοματιο....
απο τιν αμιχανια και τιν γκαυλα μου κατι επρεπε να κανο οστε να περασει ι ορα τιν αναμονισ που ειναι και τοσο καυλοτικι!
μια πορτα ξιλινι χοριζε τα δοματιακια που μια κλιδαροτριπα ξεπροβαλοταν αναμεσα στιν ξιλινι και ατακτι πορτουλα που χοριζε τα πορνοδοματια στι μεσι!
μπενι ι πορνι στο διπλανο σιναγονιστι και αμεσοσ ι ματια του πορνορεπορτερ διαπερνα στιν απεναντι οχθι!
ι εκφιλι πορνι καθοσ πρεπει ντιμενι...με μια καυλοτικι φουστιτσα...
αρχισε ενα περιφιμο τσιμπουκλοβερ στον φιλατατο και ισιχο χιστι!
καθοσ επισισ τον ετριβε στο στιθοσ!
ο ιδονοβλεψιασ πιτσι σινεχισε ακαθεκτοσ το εργο του ματιου!
αμεσοσ μετα τιν γιρναει στα τεσερα οπου με ενα αργο και μεθιστικο γαμισακι αρχιζει να τιμοραει τιν ατιθασι ξανθομαλοθσα πριγπιπεσα τις γκαυλας!
το ενα ποδι του ακουμπουσε με το γονατο στο κρεβατι και το αλο ποδι του πιο ψιλα με τιιν πατουσα του να ακουμπαει το κρεβατι ...και τιν τιμορουσε αργα και βασανιστικα...ι πορνι εβγαζε κραυγεσ ιδονισ...και ο χιστισ μαγεμενοσ απο το ποττο τισ καυλασ σινεχιζε το εργο που μολισ ειχε αρχισει!
ο μιστισ ομοσ κουραστικε και οι ρολοι αλαξαν....το ιεραποστολικο πιρε θεσι σε αυτι τιν γαλινια τιμορια!
ο ψολαρασ δισκολευοταν ομοσ να εκσπερματοσι και ι πορνι τον ξαπλοσε στο κρεβατι και αρχισε να παλινδρομι ξεφρενα το εργαλειο του!!!
εκεινι τι στγμι και οι διο ματιεσ τουσ(πορνι και χιστισ) στραφικαν προσ τιν κλιδαροτριπα και μπανισαν ποσ ενασ πορνοιδονοβλεψιασ παρακολουθουσε αυτον τον επισιμο αγονα που κριθικε ακαταλιλοσ τελικα για ανιλικουσ!
αφου λοιπον το ιθικο του σιναγονιστι μαλον επεσε ...ι πορνι σταματισε τισ παλινδρομισεισ και ιρθε για ενα παγκοσμιο τουρνουα στο δικο μου δοματιακι!
οσο για τιν πορνι...ονοματι ιλιανα ,εκφιλι ξανθια πορννοσταρ με τεραστιες βιζαρεσ!
ενα τιπικο πιτσιλισμα φιλισ....pitsilable!
στα μειον το πολι ανοικτο τριπακι τισ!
καλα πιτσιλισματα σε ολουσ!

Πίτσι εσύ με έπαιρνες μάτι ρε υπερτιτανοκαυλέουμπα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ρεεε πιτσι καλα το θεο σου δεν εχεις?Και αν σε περνανε χαμπαρι και σε πλακωνανε στις μπατσες μετα?! :headbang: :boobies:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
ρεπορτερ ειναι ο ανθρωπος βρε whitey,και μαλιστα κορυφαιος,το επαγγελμα του απαιτει μερικες φορες να ρισκαρει οπως οι πολεμικοι ανταποκριτες :2funny: :2funny:προκειμενου να πληροφορησει την κοινη γνωμη

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom