Μαλλον αυτη λεμε,το στυλιαρι που δουλευε και στο x bar....ξεκινησε βραδυ και μετα πηγε απογευμα...ακομα απογευμα ειναι?
Ναι φίλε... Έχει δουλέψει και 1-3η βάρδια όταν χρειάστηκε!
Μαλλον αυτη λεμε,το στυλιαρι που δουλευε και στο x bar....ξεκινησε βραδυ και μετα πηγε απογευμα...ακομα απογευμα ειναι?
Ναι φίλε... Έχει δουλέψει και 1-3η βάρδια όταν χρειάστηκε!
loool,ορμα,αλλα με τακτ..
για την Ντιάνα έγραψα τι ανακοίνωσε η τσα τσα , το ξέρω ότι κάνει ακα.η Ντιανα στο "απλο" προγραμμα κανει ΚΑΙ ελευθερο στοματικο ;) ειναι value for money, δεν βιαζεται και ο χωρος ειναι στουντιακου επιπεδου σχεδον
μην μου πεις........
ωραίος ρε μαν....μερικές παρατηρήσεις...
η Ντέλια στο Φυλής 109α δεν έχει πιασήματα , είναιfeetfit με 1.5άρι βυζί και πολύ ωραίο κώλο.
η Μαρία στο Αλκαμένους 113 επίσης δεν έχει πιασήματα αν εξαιρέσεις τις φυσικές βυζάρες της.
στην Κάρμεν δεν μπορεί να μην πρόσεξες το τατού φράση που έχει στο στομάχι της...
συνέχισε έτσι με τις ενημερώσεις.
ωραίος ρε μαν....μερικές παρατηρήσεις...Δευτερη βαρδια Φυλης , περιξ Λιοσιων και Μεταξι
Φυλης 109α οροφος ΣΑΜΑΡΑ ψηλη ξανθια με μοντελε σωμα , σχετικα ομορφο προσωπο , εχει σπυρακια στα μαγουλα της ΑΠΛΟ 8/10 και ΝΤΕΛΙΑ αδιαφορη γυναικα , σωμα με πιασηματα ΑΠΛΟ 5/10
Αλκαμενους 113 ΣΥΛΒΙΑ ξανθια μιλφ με αγορε μαλλι , ομορφο προσωπο και σωμα με πιασηματα ΑΠΛΟ 7/10 και η ΜΑΡΙΑ απο Διδυμου 16 μελαχρινη με βυζαρες , μετριο προσωπο και σωμα με πιασηματα ΑΠΛΟ 7/10 Παντως για μενα η Συλβια εχει πιο ομορφο προσωπο , αλλα η Μαρια εχει ωραιο στηθος! Η Συλβια σαλοναρει με χαμογελο ενω η Μαρια ειναι πιο συγκρατημενη
Ιασωνος 30 υπογειο ξεπετοσπιτο ΚΑΡΜΕΝ το πιο ωραιο μωρο που ειδα σημερα στο Μεταξι , μελαχρινη με το μαλλι πιασμενο σε αλογοουρα , αδυνατο κορμι , ομορφο προσωπο , εχει ενα τατου στον ωμο και στην πλατη , σαλοναρισε ολογυμνη και με κατακαυλωσε! ΑΠΛΟ 8/10 και μια αδιαφορη μαυρη ΑΠΛΟ 4/10
το είδα και το διόρθωσα , αλλά με πρόλαβες
το είδα και το διόρθωσα , αλλά με πρόλαβες
Nai.το φως είναι πάντα σβηστό, παρόλο που το μαγαζί δουλεύει. Τρέχει κάτι?
παρανομια τυπεΈχω μια ερώτηση. Πήγα Παρασίου 36 πρόσφατα και πρόσεξα ότι το φως είναι πάντα σβηστό, παρόλο που το μαγαζί δουλεύει. Τρέχει κάτι?
Η Μόνικα δουλεϋει περισσότερο με ραντεβού.Έχω μια ερώτηση. Πήγα Παρασίου 36 πρόσφατα και πρόσεξα ότι το φως είναι πάντα σβηστό, παρόλο που το μαγαζί δουλεύει. Τρέχει κάτι?
Χθες βρέθηκα κατά τις 03:00 στην άδεια Φυλής και μόλις παρκάρω βλέπω να έρχεται προς το μέρος μου έντρομος νεαρός συναγωνιστής :o :o και να με ρωτάει αν είδα ένα λάντσια ύψιλον να περνάει από μπροστά μου .Του απαντάω πως όχι και τον ρωτάω τι τρέχει.Μου απαντάει πως το είχε αφήσει στην κάθετη(νομίζω Δεριγνύ λέγεται ο δρόμος,αυτός που στρίβεις και βλέπεις με την μία το πάρκινγκ) και το σουφρώσανε :S :S.Υποψιάζομαι τίποτα κωλόγυφτοι που τους έχω πετύχει κρυμμένους κι άλλα βράδια περιξ της πιάτσας να έχουν παρκάρει σε σκοτεινά δρομάκια τα γαμημένα ντάτσουν τους και να περιμένουν .
Αν εννοείς το μπισκοτάκι... Φ.71 πάνω,ξέχνα το... :'(
Ωραίος ρε TOMMY DEVITO...
φοβερο ακαποτο τσιμπουκι εκανε η πιπινα ... μονο για πιπα πηγαινα
Nα ρωτήσω κάτι τους έμπειρους
Δε συχνάζω πολύ συχνά στους οίκους επί της Διδύμου, αλλά μία φορά την Πέμπτη κ μία σήμερα πέρασα μια βόλτα να δω τα "τσιμπουκάδικα" που λέτε κ εσείς εδώ (απογευματινή βάρδια).
Στο Διδύμου20 εντύπωση μου έκανε μια μιλφού μελαχρινή, αδύνατη, με μικρό αλλά στητό ευχάριστο βυζάκι, σπαστό μαλλί, ονομαζόμενη ως Άννα. Είδα στις κριτικές για το εν λόγω οίκο κάποιες που αναφέρονται σε μία Άννα, που ταιριάζει εμφανισιακά στην συγκεκριμένη, αλλά είναι πέρα του 6μήνου. Πρόκειται για την ίδια κυρία, ξέρετε? Τι γνώμη έχετε εσείς γι'αυτήν, γιατί με έχει κατακαυλώσει