Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 283 άτομα (22 μέλη και 261 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μαλλον αυτη λεμε,το στυλιαρι που δουλευε και στο x bar....ξεκινησε βραδυ και μετα πηγε απογευμα...ακομα απογευμα ειναι?

Ναι φίλε... Έχει δουλέψει και 1-3η βάρδια όταν χρειάστηκε!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καλημερα τυποι μου, :rockon: χτες εγαμησα το Χριστινακι 69 πανω...Το γραφω εδω διοτι εχω κριτικη για την συγκεκριμενη, χτες λοιπον ηταν πολυ υποτακτικη και μαρεσε πολυ περισοτερο απο αλλες φορες....πιπα 90 τις εκατο σουπερ τεχνικη με χερι 95 τις εκατο σουπερ και γλυψιμο αρχιδιον 100 τις εκατο σουπερ, ηταν λοιπον και υποτακτικι δεν κρατηθηκα με την πιπα και της ανοιξα τα ποδια οπου εγινε μια διυσδιση τελεια κατα 95 τισ εκατο σουπερ  μαφηνε να εχω πληρη στυση και να μπαινοβγαζο ολη την πουτσα μεσα χωρις να κλεβει και να με κοβι..ωστε να μεινονετε η στυση μου.........[διοτι πολλες το κανουν ειτε με την σταση του σωματος που παιρνουν...ειτε με λαθος συμπεριφορα και ειρονικα πειραγματα ωστε να σου μειοσουν στυση]το ευχαρηστηθηκαμε και οι 2 επεσαν και γλωσοφιλα...ηταν τελεια....... :rockon: :rockon: :rockon: πλεον δεν παω με αλλη στη φυλης παρα μονο αν θελω μια μικρη αλαγη.... :rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
η Ντιανα στο "απλο" προγραμμα κανει ΚΑΙ ελευθερο στοματικο   ;) ειναι value for money, δεν βιαζεται και ο χωρος ειναι στουντιακου επιπεδου σχεδον

:new_shocked:  μην  μου πεις........ :P
για την Ντιάνα έγραψα τι ανακοίνωσε η τσα τσα , το ξέρω ότι κάνει ακα.
δεν σου λέω  :2funny: :2funny: :2funny: , δεν είναι για μένα αυτά , απλή αναφορά προγράμματος.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
ωραίος ρε μαν....μερικές παρατηρήσεις...

η Ντέλια στο Φυλής 109α δεν έχει πιασήματα , είναι feetfit με 1.5άρι βυζί και πολύ ωραίο κώλο.
η Μαρία στο Αλκαμένους 113 επίσης δεν έχει πιασήματα αν εξαιρέσεις τις φυσικές βυζάρες της.
στην Κάρμεν δεν μπορεί να μην πρόσεξες το τατού φράση που έχει στο στομάχι της...
συνέχισε έτσι με τις ενημερώσεις.
:grin: :grin: :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
Δευτερη βαρδια Φυλης , περιξ Λιοσιων και Μεταξι

Φυλης 109α οροφος ΣΑΜΑΡΑ ψηλη ξανθια με μοντελε σωμα , σχετικα ομορφο προσωπο , εχει σπυρακια στα μαγουλα της ΑΠΛΟ 8/10 και ΝΤΕΛΙΑ αδιαφορη γυναικα , σωμα με πιασηματα ΑΠΛΟ 5/10

Αλκαμενους 113 ΣΥΛΒΙΑ ξανθια μιλφ με αγορε μαλλι , ομορφο προσωπο και σωμα με πιασηματα ΑΠΛΟ 7/10 και η ΜΑΡΙΑ απο Διδυμου 16 μελαχρινη με βυζαρες , μετριο προσωπο και σωμα με πιασηματα ΑΠΛΟ 7/10 Παντως για μενα η Συλβια εχει πιο ομορφο προσωπο , αλλα η Μαρια εχει ωραιο στηθος! Η Συλβια σαλοναρει με χαμογελο ενω η Μαρια ειναι πιο συγκρατημενη

Ιασωνος 30 υπογειο ξεπετοσπιτο ΚΑΡΜΕΝ το πιο ωραιο μωρο που ειδα σημερα στο Μεταξι , μελαχρινη με το μαλλι πιασμενο σε αλογοουρα , αδυνατο κορμι , ομορφο προσωπο , εχει ενα τατου στον ωμο και στην πλατη , σαλοναρισε ολογυμνη και με κατακαυλωσε! ΑΠΛΟ 8/10 και μια αδιαφορη μαυρη ΑΠΛΟ 4/10
ωραίος ρε μαν....μερικές παρατηρήσεις...

η Ντέλια στο Φυλής 109α δεν έχει πιασήματα , είναι fιτ με 1.5άρι βυζί και πολύ ωραίο κώλο.
η Μαρία στο Αλκαμένους 113 επίσης δεν έχει πιασήματα αν εξαιρέσεις τις φυσικές βυζάρες της.
στην Κάρμεν δεν μπορεί να μην πρόσεξες το τατού φράση που έχει στο στομάχι της...
συνέχισε έτσι με τις ενημερώσεις.

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
Έχω μια ερώτηση. Πήγα Παρασίου 36 πρόσφατα και πρόσεξα ότι το φως είναι πάντα σβηστό, παρόλο που το μαγαζί δουλεύει. Τρέχει κάτι?

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Διαβαζοντας την  χτεσινη ενημερωση του τεραστιου πορνορεπορτερ νεα σμυρνη,περασα σημερα το πρωι απο το δροσοπουλου 98.Πραγματι η ναταλι απο κων/πολεως μετακινηθηκε εκει.Το κοριτσι ντυμενο με υπεροχο μαυρο συνολο,μαυρο ζαρτιερικο,μαυρη γοβα  και μεσα στην καυλα.Μου ειπε οτι θα δουλευει εκει καθε μερα πρωι

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
Χθες βρέθηκα κατά τις 03:00 στην άδεια Φυλής και μόλις παρκάρω βλέπω να έρχεται προς το μέρος μου έντρομος νεαρός συναγωνιστής  :o :o και να με ρωτάει αν είδα ένα λάντσια ύψιλον να περνάει από μπροστά μου :idiot:.Του απαντάω πως όχι και τον ρωτάω τι τρέχει.Μου απαντάει πως το είχε αφήσει στην κάθετη(νομίζω Δεριγνύ λέγεται ο δρόμος,αυτός που στρίβεις και βλέπεις με την μία το πάρκινγκ) και το σουφρώσανε :S :S.Υποψιάζομαι τίποτα κωλόγυφτοι που τους έχω πετύχει κρυμμένους κι άλλα βράδια περιξ της πιάτσας να έχουν παρκάρει σε σκοτεινά δρομάκια τα γαμημένα ντάτσουν τους και να περιμένουν :birdman: :birdman: :jerking: :jerking:.

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
66
Like
1.157
Πόντοι
6.830
Ειχα την εντυπώση οτι η προστασία των μπουρδέλων σε αυτα τα μέρη τα προσεχει κατι τέτοια γιατι θα ΄χανε πελάτες

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Χθες βρέθηκα κατά τις 03:00 στην άδεια Φυλής και μόλις παρκάρω βλέπω να έρχεται προς το μέρος μου έντρομος νεαρός συναγωνιστής  :o :o και να με ρωτάει αν είδα ένα λάντσια ύψιλον να περνάει από μπροστά μου :idiot:.Του απαντάω πως όχι και τον ρωτάω τι τρέχει.Μου απαντάει πως το είχε αφήσει στην κάθετη(νομίζω Δεριγνύ λέγεται ο δρόμος,αυτός που στρίβεις και βλέπεις με την μία το πάρκινγκ) και το σουφρώσανε :S :S.Υποψιάζομαι τίποτα κωλόγυφτοι που τους έχω πετύχει κρυμμένους κι άλλα βράδια περιξ της πιάτσας να έχουν παρκάρει σε σκοτεινά δρομάκια τα γαμημένα ντάτσουν τους και να περιμένουν :birdman: :birdman: :jerking: :jerking:.

αντε να πεις τωρα σε ποιο μερος στο κλεψανε ...

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.236
Πόντοι
206
φοβερο ακαποτο τσιμπουκι εκανε η πιπινα ... μονο για πιπα πηγαινα

Γιατι μου το κανετε αυτο ρε..  :headbang: μονο εγω ο μλκας δεν ηξερα οτι κανει ακαποτο αυτο το μωρο,ελεος.

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Nα ρωτήσω κάτι τους έμπειρους :)
Δε συχνάζω πολύ συχνά στους οίκους επί της Διδύμου, αλλά μία φορά την Πέμπτη κ μία σήμερα πέρασα μια βόλτα να δω τα "τσιμπουκάδικα" που λέτε κ εσείς εδώ (απογευματινή βάρδια).
Στο Διδύμου20 εντύπωση μου έκανε μια μιλφού μελαχρινή, αδύνατη, με μικρό αλλά στητό ευχάριστο βυζάκι, σπαστό μαλλί, ονομαζόμενη ως Άννα. Είδα στις κριτικές για το εν λόγω οίκο κάποιες που αναφέρονται σε μία Άννα, που ταιριάζει εμφανισιακά στην συγκεκριμένη, αλλά είναι πέρα του 6μήνου. Πρόκειται για την ίδια κυρία, ξέρετε? Τι γνώμη έχετε εσείς γι'αυτήν, γιατί με έχει κατακαυλώσει :)

που λες τεραστιε την ειδα το σαββατο το βραδυ αυτη που περιγραφεις αλλα τις επόμενες μερες συμφωνα με φερεγγυα μελη ηρθε στη θεση της η Αθηνα.... τωρα για να πηγε πρωινη δεν ξερω και ουτε αγκυρας την εχω πετυχει. 
την Εβελινα αμα δεις σαν βγεις για τσαρκα στης διδιμου τα στενα
σφυρα κλέφτικα να βγουν τα καβλωμενα τα σκυλια!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom