Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 241 άτομα (25 μέλη και 216 επισκέπτες)

pol2005

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
Καλημερα τυποι μου, :rockon: χτες εγαμησα το Χριστινακι 69 πανω...Το γραφω εδω διοτι εχω κριτικη για την συγκεκριμενη, χτες λοιπον ηταν πολυ υποτακτικη και μαρεσε πολυ περισοτερο απο αλλες φορες....πιπα 90 τις εκατο σουπερ τεχνικη με χερι 95 τις εκατο σουπερ και γλυψιμο αρχιδιον 100 τις εκατο σουπερ, ηταν λοιπον και υποτακτικι δεν κρατηθηκα με την πιπα και της ανοιξα τα ποδια οπου εγινε μια διυσδιση τελεια κατα 95 τισ εκατο σουπερ  μαφηνε να εχω πληρη στυση και να μπαινοβγαζο ολη την πουτσα μεσα χωρις να κλεβει και να με κοβι..ωστε να μεινονετε η στυση μου.........[διοτι πολλες το κανουν ειτε με την σταση του σωματος που παιρνουν...ειτε με λαθος συμπεριφορα και ειρονικα πειραγματα ωστε να σου μειοσουν στυση]το ευχαρηστηθηκαμε και οι 2 επεσαν και γλωσοφιλα...ηταν τελεια....... :rockon: :rockon: :rockon: πλεον δεν παω με αλλη στη φυλης παρα μονο αν θελω μια μικρη αλαγη.... :rockon:

Αυτη η γκομενα ποτε δεν με εχει αφησει ποτε να της τον βαλω ολο.Οποτε την εχω γαμησει κλεινει τα ποδια της γυρω απο τη μεση μου και την  σηκωνω  ολοκληρη για να της τον βαλω λιγο.Σε συνδυασμο και με τη μουσικη που ακριβως πανω στο πενταλεπτο  δυναμωνει λιγο και  δινει το συνθημα για να τελειωνει η κοπελα εχω ριξει μαυρο στο συγκεκριμενο μπουρδελακι.

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
πηγα προχθες διδυμου 8 κατω και πετυχα καποια Μαρια ...

Πιτσιρικα με ωραιο κορμακι και γεματο ωραιο κωλαρακι που δυστηχως δεν δινει, χωρις να κανει κατι το ιδιαιτερο , περασα καλα

νωριτερα ειχα δει και το χριστινακι στο φ.69 ... την ειχα παρει πριν καποια χρονια χωρις ομως να θελω να το επαναλαβω, δεν μ'αρεσει και εμφανισιακα αλλα τωρα ολα αυτα θεμα γουστου ειναι

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Χθες βρέθηκα κατά τις 03:00 στην άδεια Φυλής και μόλις παρκάρω βλέπω να έρχεται προς το μέρος μου έντρομος νεαρός συναγωνιστής  :o :o και να με ρωτάει αν είδα ένα λάντσια ύψιλον να περνάει από μπροστά μου :idiot:.Του απαντάω πως όχι και τον ρωτάω τι τρέχει.Μου απαντάει πως το είχε αφήσει στην κάθετη(νομίζω Δεριγνύ λέγεται ο δρόμος,αυτός που στρίβεις και βλέπεις με την μία το πάρκινγκ) και το σουφρώσανε :S :S.Υποψιάζομαι τίποτα κωλόγυφτοι που τους έχω πετύχει κρυμμένους κι άλλα βράδια περιξ της πιάτσας να έχουν παρκάρει σε σκοτεινά δρομάκια τα γαμημένα ντάτσουν τους και να περιμένουν :birdman: :birdman: :jerking: :jerking:.

εμ τέτοια ώρα τι περίμενε.

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Τύπε εκείνη την ώρα κυκλοφορεί πολύ αλητεία!
Τέτοια Ντατσούνα είδες;

:shit:

Συνημμένα

• Datsuna .jpg
    Datsuna .jpg
    232,3 KB · Εμφανίσεις: 33

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.758
Πόντοι
7.783
Βραδυνές ώρες...

Κνίδου
Νεαρά, ζωηρή, μελαχρινή, με καμπύλες και δερματοστιξίες.
Στο χώρο αναμονής και επιδείξεων, συζητούσαν καθήμενοι δύο "δικοί της"...
Ενδεχομένως, ο σύζυγός της και ο κουνιάδος της.

Βέργας 3, το multiplex (triplex) μπουρδέλων
Άνω: Σαμπρίνα, ευειδής νεαρά αλλοδαπή με καμπύλες παντού, εκτός από το στήθος.
Την είχε καπαρώσει συναγωνιστής με extra time.
Ο υπηρέτης τελάλιζε "ελάτε μετά από κανα 20λεπτο".
Αριστερά: Λεπτοφυής και υψηλόκορμη νεαρά, με μικρομαστούς, κυκλικό σχήμα προσώπου και βοστρυχωτή ξανθοκάστανη κόμη.
Δεξιά: Πατρίτσια, αλλοδαπή θείτσα, που τείνει προς γιαγιά μεριά. Πρόγραμμα "υπερφούλ"...

Βέργας 4
Έλλη, σοβιετική προμιλφ, μελαχρινή, με ενδιαφέροντα στοιχεία, σωματικά και συμπεριφορικά...
Κατά τη διάρκεια της περιφοράς και της επίδειξής της, ήταν διοπτροφόρος.
Κατά τη διάρκεια του σπρωξίματος, αποθέτει τα ομματοϋάλια σε παρακείμενο τραπεζίδιο...

Άπαντα τα ως άνω θήλεα, ήσαν γαμεύσιμα...

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
που λες τεραστιε την ειδα το σαββατο το βραδυ αυτη που περιγραφεις αλλα τις επόμενες μερες συμφωνα με φερεγγυα μελη ηρθε στη θεση της η Αθηνα.... τωρα για να πηγε πρωινη δεν ξερω και ουτε αγκυρας την εχω πετυχει. 
την Εβελινα αμα δεις σαν βγεις για τσαρκα στης διδιμου τα στενα
σφυρα κλέφτικα να βγουν τα καβλωμενα τα σκυλια!!
τι να σου πω, κ δευτέρα στην απογευματινή την πέτυχα πάλι την μαντάμ

Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
1
Πόντοι
0
αλανια η μονικα νιαου σταματησε απο cg μηπως ξερει κανεις αν ξαναρχισε να δινει το στοματακι της σε πιο οικονομικες τιμες σε κανα τσαρδακι???

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
249.305
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
249.305
Πόντοι
46.232
μικρή βόλτα(00.05-01.10) στην 3ή βάρδια στο Μεταξουργείο , με μία κατάθεση , δύστυχος την έκανα εμμέσως και μετά στην πορεία που είδα δύο νέες αφίξεις(απο εμφάνιση άνετα στέκονταν και σε στούντιο)
δεν είχα όρεξη να περάσω....κάποια στιγμή στην βόλτα συνάντησα τον μέγιστο γνώστη του Μεταξουργείου pitsilisti καθώς και τον asslacta.

Λεωνίδου 6 Αλίνα καστανή με αλογοουρά κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί ωραίο κώλο , απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική, κάνει και άκα χωρίς να ανακοινώνεται στο σαλόνι)
Καλλέργη 33 Σούζι ξανθιά παχουλή με 2άρια βυζιά , με ακα στα 10 ευρώ.
Κολωνού 32α Αλεξάνδρα νέα παρουσία , καστανή με καρέ μαλλί κανονικό πολύ ωραίο σώμα ωραίο κώλο μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Κολωνού 32γ Ναταλί νέα παρουσία ξανθιά με μοντελέ πολύ ωραίο κορμί ωραίο κώλο μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Κολωνού 30β Όλγα ξανθιά με πιασήματα ωραία κωλάρα 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Κολωνού 27α Μιρέλα ξανθιά κοντή πολύ λεπτή με μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Κολωνού 27β Γκαμπριέλα μελαχρινή κοντή λεπτή με ωραίο κώλο και μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Κολωνού 15α Λάουρα καστανή λεπτή ωραίο κορμί μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Κολωνού 15β Νάνσι η μαυρούλα παχουλή με 2άρι βυζί και κωλάρα ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Κολωνού 11β Αννα το σαμιαμίδι γυρολόγος , καστανή καρέ μαλλί κοντή πολύ λεπτή στητό μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Κολωνού 11α δεξιά Ζωή καστανή κοντή λεπτή 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 2α Ρίτα η ξανθιά στρογγυλοπρόσπωπη μίλφ με πιασίματα 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 20α Άντρεα η καστανή πιπινάρα κανονικό σώμα υπέροχο κώλο 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα .
Ιάσωνος 19α Βερόνικα μελαχρινή με κανονικό σώμα 2.5άρια βυζιά , τατού χαμηλά στη μέση τράιμπαλ με καρδία , έχει και ένα χ στο αριστερό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 27α Τζένη(πρώην Ευα) μαυρούλα με κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί και απίστευτα ωραίο κώλο  ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ
Ιάσωνος 30β Τζένη η μαυρούλα  με κανονικό σώμα ωραίο κώλο και υπέροχο 2άρι στητό σφιχτό βυζί , απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ
Ιάσωνος 37α Σούζι η μελαχρινή μουνάρα κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί ωραία κωλάρα ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Κολοκυνθούς 38α Βικτόρια μελαχρινή πάρα πολύ λεπτή με μικρό βυζί , με ακα στα 10 ευρώ.
Κολοκυνθούς 63 δεξιά Σοφία(απο Ιάσωνος 43) ξανθιά κοντή παχουλή με 2άρι βυζί , με κώλο στα 10 ευρώ.

Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα.

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
μικρή βόλτα(00.05-01.10) στην 3ή βάρδια στο Μεταξουργείο , με μία κατάθεση , δύστυχος την έκανα εμμέσως και μετά στην πορεία που είδα δύο νέες αφίξεις(απο εμφάνιση άνετα στέκονταν και σε στούντιο)
δεν είχα όρεξη να περάσω....κάποια στιγμή στην βόλτα συνάντησα τον μέγιστο γνώστη του Μεταξουργείου pitsilisti καθώς και τον asslacta.

Λεωνίδου 6 Αλίνα καστανή με αλογοουρά κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί ωραίο κώλο , απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική, κάνει και άκα χωρίς να ανακοινώνεται στο σαλόνι)
Καλλέργη 33 Σούζι ξανθιά παχουλή με 2άρια βυζιά , με ακα στα 10 ευρώ.
Κολωνού 32α Αλεξάνδρα νέα παρουσία , καστανή με καρέ μαλλί κανονικό πολύ ωραίο σώμα ωραίο κώλο μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Κολωνού 32γ Ναταλί νέα παρουσία ξανθιά με μοντελέ πολύ ωραίο κορμί ωραίο κώλο μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Κολωνού 30β Όλγα ξανθιά με πιασήματα ωραία κωλάρα 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Κολωνού 27α Μιρέλα ξανθιά κοντή πολύ λεπτή με μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Κολωνού 27β Γκαμπριέλα μελαχρινή κοντή λεπτή με ωραίο κώλο και μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Κολωνού 15α Λάουρα καστανή λεπτή ωραίο κορμί μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Κολωνού 15β Νάνσι η μαυρούλα παχουλή με 2άρι βυζί και κωλάρα ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Κολωνού 11β Αννα το σαμιαμίδι γυρολόγος , καστανή καρέ μαλλί κοντή πολύ λεπτή στητό μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Κολωνού 11α δεξιά Ζωή καστανή κοντή λεπτή 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 2α Ρίτα η ξανθιά στρογγυλοπρόσπωπη μίλφ με πιασίματα 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 20α Άντρεα η καστανή πιπινάρα κανονικό σώμα υπέροχο κώλο 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα .
Ιάσωνος 19α Βερόνικα μελαχρινή με κανονικό σώμα 2.5άρια βυζιά , τατού χαμηλά στη μέση τράιμπαλ με καρδία , έχει και ένα χ στο αριστερό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Ιάσωνος 27α Τζένη(πρώην Ευα) μαυρούλα με κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί και απίστευτα ωραίο κώλο   ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ
Ιάσωνος 30β Τζένη η μαυρούλα  με κανονικό σώμα ωραίο κώλο και υπέροχο 2άρι στητό σφιχτό βυζί , απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ
Ιάσωνος 37α Σούζι η μελαχρινή μουνάρα κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί ωραία κωλάρα ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Κολοκυνθούς 38α Βικτόρια μελαχρινή πάρα πολύ λεπτή με μικρό βυζί , με ακα στα 10 ευρώ.
Κολοκυνθούς 63 δεξιά Σοφία(απο Ιάσωνος 43) ξανθιά κοντή παχουλή με 2άρι βυζί , με κώλο στα 10 ευρώ.

Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα.
RESPECT ΣΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ νεα σμυρνη  :rockon: :rockon: :rockon:

lustyman

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
σε αυτό το μαγαζί στον όροφο είχα πάρει παλιότερα(περίπου 1 μήνα πριν) μια Ναταλί με ωραία χαρακτηριστικά που μιλούσε μόνο αγγλικά και ρουμάνικα αλλά ήταν πολύ κρύα και ξεπέτα στα 7 λεπτά ήθελα να φύγει....αν ειναι αυτή μην την δοκιμάσεις γιατί θα σε εκνευρίσει ....αν είναι άλλη τότε δεν έχω γνώμη....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
249.305
Πόντοι
46.232
τύπε το Κολωνού 32γ είναι υπόγειο....

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.461
Πόντοι
4.006
Αυτη η γκομενα ποτε δεν με εχει αφησει ποτε να της τον βαλω ολο.Οποτε την εχω γαμησει κλεινει τα ποδια της γυρω απο τη μεση μου και την  σηκωνω  ολοκληρη για να της τον βαλω λιγο.Σε συνδυασμο και με τη μουσικη που ακριβως πανω στο πενταλεπτο  δυναμωνει λιγο και  δινει το συνθημα για να τελειωνει η κοπελα εχω ριξει μαυρο στο συγκεκριμενο μπουρδελακι.
Την γνωριζο απο το 2007 μπορει και απο τα μεσα του 2006...Ειχε πολλες διακημανσης τυπε μου, καποιο φεγγαρη λογο του οτι εβγαλε αλοπροσαλη συμπεριφορα εκανα να παω να την δω 2 χρονια.....Δεν ξερω αν ειναι ετσι λογο του οτι με γνωριζι πολλα χρονια η λογο του οτι εχει γινει πιο εμπειρη....αλλοι λενε οτι εχει γινει πιο εμπειρη....τωρα εσυ λες οτι ειναι ιδια οπως τοτε....δεν ξερω τι παιζει παντος παιρναω πολυ καλα μαζι της το τελευταιο 5μηνο....πολυ καλυτερα απο οτι παιρναγα παλαιοτερα  :rockon:

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Μονο εγω σκιαζομαι (απο την αυλη πλεον) στο Ιασ. 43; Αρχιζω να πιστευω οτι η καλτιλα της αισθητικης τους (κουκλες, τελειωμενες τσατσαδες, κοντεινερ, αυτοκολητα, ζεχνα) δεν ειναι κατι ανυποκριτο αλλα οτι καποιο σατανικο σχεδιο κρυβεται απο πισω..  :s&m_2:
Μπα! Μάλλον η μαλακία του πρωινού σκατο-ψευτρο-απατεωνό-τσατσου.

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
72
Πόντοι
11
σημερα το απογευμα που παιζει καμια βυζαρου θεια?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.898
Πόντοι
41.129
Επισκεψη χτες βραδι στην Λαρίσα με νέο τατουάζ χαμηλα στη μεση,πολυ καλη στη δουλεια της όπως παντα..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom