Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 153 άτομα (6 μέλη και 147 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
Καλησπερα παιδες. Πριν 2 χρονια περιπου εσκιζα συχνα ενα μελαχρινο χαρωπο πετιτ ρουμανακι στο 33 της Ιασωνος. Μαρια το ονομα της νεαρας και εκανε επισης καποια νυχτοκαματα στο απεναντι ρυπαρο υπογειο. Αν εχει υποπεσει στην αντιληψη κανενος θα ημουν ευγνωμων.

μαλλον εννοεις τη μαρια την κατσαριδα... εχουν χαθει τα ιχνη της

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
πολύ σωστά   , η Ζωίτσα δουλεύει στο Φωκαίας 27α , που είναι  υπόγειο....αυτό εννοούσε.
και ναι είναι ανοιχτά τέτοια ώρα.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
πολύ σωστά   , η Ζωίτσα δουλεύει στο Φωκαίας 27α , που είναι  υπόγειο....αυτό εννοούσε.

Τεράστια φόλα η συγκεκριμένη :jerking: :jerking:,από τα λίγα μιλφ που έχουν αποδειχθεί πλήρης αποτυχία :birdman: :birdman:,κρίμα γιατί είναι ωραία  :tits:,αλλά μέχρι εκεί :tickedoff: :tickedoff:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Τεράστια φόλα η συγκεκριμένη :jerking: :jerking:,από τα λίγα μιλφ που έχουν αποδειχθεί πλήρης αποτυχία :birdman: :birdman:,κρίμα γιατί είναι ωραία  :tits:,αλλά μέχρι εκεί :tickedoff: :tickedoff:
θα συμφωνήσω , την έχω πάρει πρώτη φορά στο Φυλής 59 πάνω πριν απο χρόνια...τυπικότατη.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
μουναρα η υπηρεσια... όταν παρουσιαζει την ουανα λεει "μονο 10 ευρω η κοπελα οσο ενας καφες"
όταν επιστρεψει η ουανα θα ζητησω παρτουζα  :cum:

Έχεις κάνει πρόταση?

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Σωρεία κατοχυρωμένων δικαιωμάτων τους, παραβιάζουν οι νέοι περιορισμοί στη λειτουργία των οίκων ανοχής, σύμφωνα με το Σωματείο Εκδιδομένων Προσώπων Ελλάδας. Θα βρεθούν στο δρόμο τουλάχιστον 7.000 άτομα, υποστηρίζουν.

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν το Σωματείο Εκδιδομένων Προσώπων Ελλάδος και πέντε εκδιδόμενες γυναίκες από την Θεσσαλονίκη υποστηρίζοντας ότι οι νέοι περιοριστικοί όροι που τέθηκαν για τη λειτουργία των οίκων ανοχής είναι αντίθετοι σε διάφορες διατάξεις του Συντάγματος και στο διεθνώς κατοχυρωμένο δικαίωμα της οικονομικής και προσωπικής ελευθερίας.

Στον Δήμο Αθηναίων έχουν ανακληθεί όλες οι άδειες λειτουργίας των οίκων ανοχής, εκτός από τρεις, ενώ οι σφραγισμένοι οίκοι ανοχής, όπως αναφέρει ο δικηγόρος τους, έχουν ανοίξει και περίπου 500 λειτουργούν παράνομα.

Με το Ν. 2734/1999 δεν επιτρέπεται η εγκατάσταση των εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων σε διατηρητέα ή παραδοσιακά κτίρια, καθώς και σε χώρους που δεν είναι κύριας χρήσης και δεν πληρούν τους όρους του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.

Επίσης, δεν επιτρέπεται η εγκατάσταση σε κτίρια που απέχουν, σε ακτίνα λιγότερο των 200 μέτρων, από ναούς, σχολεία, νηπιαγωγεία, φροντιστήρια, παιδικούς σταθμούς, κ.λπ.

Ποιοι περιορισμοί τέθηκαν σε ισχύ το 2014

Μέσα στο 2014 ψηφίστηκαν οι νόμοι 4238 και 4249/2014 οι οποία θέτουν πρόσθετους περιορισμούς στην λειτουργία των οίκων ανοχής. Με τις νέες νομοθετικές διατάξεις δεν επιτρέπεται η εγκατάσταση εκδιδομένων ατόμων σε απόσταση 200 μέτρων από ξενοδοχεία τριών, τεσσάρων και πέντε αστέρων.

Ακόμη, προβλέπεται ότι όσοι ανοίξουν τους σφραγισμένους οίκους ανοχής και τους λειτουργήσουν θα τιμωρούνται με φυλάκιση τριών μηνών, ενώ η ποινή αυτή δεν μετατρέπεται σε χρηματική, δεν αναστέλλεται και δεν προβλέπεται δικαίωμα άσκησης έφεσης, έτσι ώστε να μπορεί να κριθεί σε δεύτερο βαθμό.

Όπως υπογραμμίζεται στις προσφυγές οι διατάξεις παραβιάζουν σωρεία συνταγματικών διατάξεων, όπως επίσης παραβιάζουν την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) και το Διεθνές Σύμφωνο Ατομικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων.

Παράλληλα, αναφέρει το Σωματείο ότι οι περιορισμοί που επιβλήθηκαν, παραβιάζουν την συνταγματικά κατοχυρωμένη ελευθερία του οικονομικού ανταγωνισμού, όπως επίσης παραβιάζουν την προστασία του συστήματος της ελεύθερης οικονομίας, που και αυτή προστατεύεται από το άρθρο 106 του Συντάγματος.

Η ανυπαρξία πρόβλεψης δεύτερου βαθμού εκδίκασης όσων καταδικαστούν για την αποσφράγιση των οίκων ανοχής, προσκρούει στην ΕΣΔΑ, σύμφωνα με το Σωματείο, αφού παραβιάζεται η «αρχή της δίκαιης δίκης».

Επισημαίνουν ότι λόγω των νέων περιοριστικών όρων θα βρεθούν στο δρόμο τουλάχιστον 7.000 άτομα (εκδιδόμενες, υπηρετικό προσωπικό, καθαρίστριες και φύλακες), ενώ θα κινδυνεύσει η δημόσια υγεία, αφού θα λειτουργούν παράνομα οίκοι ανοχής.

Το Σωματείο Εκδιδομένων Προσώπων Ελλάδος έχει πάνω από 5.000 μέλη και όλα τα μέλη του πληρώνουν, όπως σημειώνουν, ΦΠΑ 23%, ενώ τα έσοδα του Ελληνικού Δημοσίου από το επάγγελμά τους κάθε χρόνο «υπερβαίνουν τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ».

[URL unfurl="true"]http://news247.gr/eidiseis/koinonia/sto_ste_oi_ierodoyles_fwnazoyn_gia_toys_periorismous_sth_leitoyrgia_twn_oikwn_anoxhs.2759368.html[/url]

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.131
Πόντοι
3.091
Σημείωση: Για κατούρημα πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ "Βερόπουλος" στην Κολοκυνθούς (σπάνια κάνω και τα ψώνια μου). Το καθαρό "μέρος" είναι δίπλα στο κρεοπωλείο (!) Η πόρτα απ' όξω γράφει "Μόνο προσωπικό", αλλά η είσοδος γίνεται απ' όλους κανονικά.

Εκεί, μέσα στο Σούπερ Μάρκετ είχα συναντήσει τη Ντάνα (βουλγάρα, Κολωνού 32), να κάνει τα ψώνια της. Τη συγκεκριμένη δεν την είχα πάρει ποτέ, ούτε καν την είχα προσέξει, επομένως δεν γνώριζα το επάγγελμά της. Ενώ διάλεγε τα ψώνια της, την κοίταξα στα μάτια και μου ανταπέδωσε ένα βλέμμα βιαστικό, ψυχρό και υπεροπτικό. Σκέφτηκα, μακάρι να μπορούσα να τη γαμήσω, την "πουτάνα", που με κοιτάζει έτσι υπεροπτικά! Ήταν ντυμένη απλά, αλλά το στήθος της μου έκανε εντύπωση: καλοσχηματισμένο και πλούσιο. Η κωλάρα της με υπνώτισε μέσα από το στενό τζιν. Κάβλωσα τόσο πολύ από τη φάση, που την πήρα από πίσω σαν ανώμαλος και παρακολούθησα πού μπήκε! Αισθάνθηκα πολύ τυχερός! Στη συνέχεια επέστρεψα μετά από 15 λεπτά και την γάμησα με μεγάλη ευχαρίστηση!  :grin:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Προφανώς δεν είχες ξυπνήσει ακόμα καλά.
Φωκαίας 27 δεν υπάρχει υπόγειο.
Ή εννοείς "Φωκαίας 27" (που υπάρχει)
ή "25, ιΣόγειο".

Μα είναι ανοιχτά αυτά τα μέρη στις 7 το πρωϊ?

Να υποθέσω ότι καφέ ήπιες στη δουλειά σου (και ξύπνησες καλά).
Και τι δουλειά είναι αυτή που πάς 7 η ώρα Κυριακή πρωϊ?  Παπάς είσαι? :priest:
ανοιχτά είναι ακόμα,  η 3η βάρδια, τώρα τι δουλειά είναι αυτή νομίζω δεν σε αφορά

πολύ σωστά  , η Ζωίτσα δουλεύει στο Φωκαίας 27α , που είναι  υπόγειο....αυτό εννοούσε.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

να με συγχωρέσετε, 27α υπόγειο ήθελα να γράψω, αυτό με τις πόρτες που ανοίγουν σαν σαλούν  :grin:

ionas1980

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα συναγωνιστές.! Συγχαρητήρια σε όλους για τις ενημερώσεις. Πάντως εγώ μπερδέυομαι.Πρέπει να κουβαλάω μαζι μου και σημειώσεις όταν επισκέπτομαι τα σπιτάκια για να βλέπω τις κριτικές και τις ενημερώσεις της κάθε κοπέλας (απο σωματότυπο μέχρι πρακτικά)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Καλημέρα συναγωνιστές.! Συγχαρητήρια σε όλους για τις ενημερώσεις. Πάντως εγώ μπερδέυομαι.Πρέπει να κουβαλάω μαζι μου και σημειώσεις όταν επισκέπτομαι τα σπιτάκια για να βλέπω τις κριτικές και τις ενημερώσεις της κάθε κοπέλας (απο σωματότυπο μέχρι πρακτικά)

Συνημμένα

• download.jpg
    download.jpg
    7,6 KB · Εμφανίσεις: 30
  • TEL.001944.jpg
    TEL.001944.jpg
    16,9 KB · Εμφανίσεις: 23

ionas1980

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny:...Φαντάσεσαι όλοι να είχαμε τέτοια και την ώρα που έβγαινε η κοπέλα να τα κοιτάγαμε.? Ψυχολογικά θα παθαίνανε

NewDreamsX

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2014
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
0
καλησπερα η ελενα που δουλευε Κωλονου 30Β ξερετε που εχει παει? μια μαυρομαλα κοντη με μικρα βυζια με 2 τατουαζ και με εναν αερα στο σαλοναρισμα της :P? πρωινη βαρδια
ξερει κανεις κατι?

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Αν σε έθιξε η ερώτηση, την παίρνω πίσω. Συγγνώμη.
Δεκτή και η διόρθωση σου.
:thumbsup:
φυσικά δεν με έθειξε, και δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη,
απλά θεώρησα ότι ήταν ανούσια

καλημέρα  :grin:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Πλήρες πακετο για οργανωμενη τσαρκα!

έχω ρωτήσει παιδιά που κάνουν τις μεγάλες ενημερώσεις εδώ και κάποιοι μου είπαν οτι χρησιμοποιούν τεχνολογία, αλλιώς δεν βγαίνει ενημέρωση με 30 μπουρδέλα.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
έχω ρωτήσει παιδιά που κάνουν τις μεγάλες ενημερώσεις εδώ και κάποιοι μου είπαν οτι χρησιμοποιούν τεχνολογία, αλλιώς δεν βγαίνει ενημέρωση με 30 μπουρδέλα.
kαλησπερα σε ολους παληκαρια ενταξει κοιτα μετα απο αρκετες γυρες τις μαθαινεις τις κοπελες και αυτες εσενα βεβαια με οτι συνεπαγεται αυτο οπως ειρωνειες απο μερικες ανοητες εμπαθεις τσατσαδες οποτε τις θυμασαι ευκολα.Εχει δοκιμασει μηπως το καινουργιο μιλφογκιλ Μελινα Διδυμου16Α? φαινετα καλη περιπτωση

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
μικρή ενημέρωση(γύρω στις 16.00 , σήμερα) μίας και ήταν στον δρόμο μου στην βόλτα που έκανα σε μασατζήδικα του κέντρου

Δροσόπουλου 97   δούλευε η Ντιάνα , ξανθιά με πιασηματάκια 2άρια βυζιά αλλά και μπούτια μέσα στην κυτταρίτιδα , το απλό πρόγραμμα 25 ευρώ!!!!!
Λέλας  Καραγιάννη 35  δούλευε η Λάουρα καστανή κοντή χοντούλα με 2.5άρια βυζιά , το απλό πρόγραμμα 30 ευρώ!!!! και με ελεύθερο στοματικό
ισπανικό 69 και μασάζ 50 ευρώ...χωρίς να έχω κάτι με την κοπέλα και κρίνοντας μόνο την εμφάνιση ήταν επιπέδου Μεταξουργείου στα χαμηλου επιπέδου.
Θάσου 13 , δούλευαν 3 κοπέλες , η Σοφία ξανθιά μίλφ με πιασηματάκια 2άρι βυζί , Σούζι κοκκινομάλλα "Βραζηλιάνα" κοντή χοντρούλα με 2.5άρια βυζιά και
Αντελίνα μελαχρινή "Βραζηλιάνα" χοντρή με 2άρια βυζιά ,και οι 3 σε απλό πρόγραμμα ......
Δροσόπουλου 98 Ναταλί η ξανθιά μιλφογκίλφ με την κορδέλα στον λαιμό , (από Βέργας 6 , Κωνσταντινουπόλεως 166α , Διδύμου 8α κλπ) παχουλή με πιασίματα 
και 2άρι βυζί , με ακα τελειωτικό , κάνει και αυτάρχικό.(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom