Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 206 άτομα (8 μέλη και 198 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:

- Δεληγιώργη 39: Κλαούντια  :smitten: Αυτό το κορίτσι δεν το προτιμάνε και το έχουν αφήσει να παλεύει όλη μέρα για τα τζαζ... Κρίμα, γιατί είναι τόσο όμορφο και τόσο γλυκό.  :-*

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Έκτακτη ενημέρωση για την απογευματινή βάρδια σε Λιοσίων και Φυλής και πέριξ.Διενεργήθηκε επιτόπιος έλεγχος και αυτοψία σε αρκετά σπιτάκια και έγιναν συνολικά άλλες 2 σεξουαλικές συνευρέσεις με 2 καινούριες κοπέλες.Συνολικός απολογισμός διημέρου μείον 80 ευρώ.Ακολουθούν τα πορίσματα του ελέγχου.
Ξεκίνημα απο το Εξηκίου 20 το οποίο και βρήκα ανοιχτό στην δεύτερη βάρδια.Η υπηρεσία μου ανακοίνωσε ότι το έχει αναλάβει καινούρια κοπέλα που σε προσέχει γιατί θέλει να κάνει πελατολόγιο. Κοπέλά ήταν ώριμη αλλοδαπή που ακούει στο όνομα Ζωή.Εμφανισιακά η Ζωή είναι λεπτή,με καστανά μαλλιά σε στυλ αφάνα πάνω απο τους ώμους.Ενδιαφέρον κορμί θα έλεγα για τους λάτρεις των ωρίμων γυναικών.Εκεί που μας τα χάλασε είναι στο πρόγραμμα της το οποίο και είναι κανονικό.Δεν παρέχει γυμνό τσιμπούκι όπως μου είπε γιατί προσέχει την υγεία της και περνάει γιατρούς.
Στο Εξηκίου 18Γ στο σπίτι που εργάζεται η Τζούλια πρωινά σήμερα το απόγευμα εργαζόταν η ημεδαπή Αλεξάνδρα απο το Παιωνίου 47.Γεματούλα με καστανά μαλλιά,φουντωτά ως τους ώμους της περίπου και με λεπτή ναζιάρα φωνή.Σαν πρόγραμμα ανακοινώθηκε το sex show και η ισπανική.
Στο Εξηκίου 18Α ισόγειο ήταν η μιλφ Αλίνα η οποία και έχει σταθεροποιηθεί σε αυτό το σπίτι τελευταία γιατί πρώτα ήταν γυρολόγος. Ξανθά μαλλιά ως τους ώμους περίπου,ελαφρώς γεματούλα με γυμνό τσιμπούκι.
Στο Λιοσίων 79 στον όροφο σήμερα εργαζόταν η Μαρία.Πρόκειται για κοπέλα κοντή,κανονικών κιλών,με καστανά μαλλιά ως τους ώμους,μετρίας εμφανίσεως και κάπως χαζούλα.Έχει εργαστεί στο Διδυμου 27 για 1 ημέρα σαν καινούρια όπου και την είχα δοκιμάσει και έπειτα την πέτυχα να εργάζεται απόγευμα και στο Κωλοκυνθούς 38 στον όροφο.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι και κώλος στα είκοσι ευρώ.Στο ισόγειο ήταν η καινούρια κοπέλα απο Ρουμανία που είχα δει και χθες στην πρωινή βάρδια.Ψηλή,κανονικών κιλών προς το γεμάτο,με ξανθά μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.Γυμνό τσιμπούκι στα είκοσι ευρώ.Παλιότερα αυτά τα σπίτια έχουν ανακοινώσει και είσοδο με 15 ευρώ στην προσπάθεια τους να περάσω στο δωμάτιο.
Στο Βέργας 3 στο ισόγειο αριστερά σήμερα εργαζόταν η Σαμπρίνα που είχα δει χθες στον όροφο με γυμνό τσιμπούκι στο πρόγραμμα της.Στο δεξιό ισόγειο εργαζόταν καινούρια κοπέλα αρκετά νόστιμη που προσπαθούσα να θυμηθώ που την ήξερα.Λεπτή με ξανθά μαλλιά,και λίγα τατού.Ζωηρή αρκετά.Ανακοινώθηκε κανονικό πρόγραμμα και για οτιδήποτε άλλο έπρεπε να έρθεις σε συνεννόηση με την κοπέλα.Κάτι μου έλεγε ότι δεν είναι καλή.Τελικά θυμήθηκα ότι η κοπέλα που είδα ήταν η Τζοάννα απο "Πορτογαλία" για όσους την θυμούνται απο το Μεταξουργείο με αρκετά τυποποιημένο πρόγραμμα.Η Τζοάννα έχει εργαστεί στο Κεραμικού 28 πριν κλείσει,στο Μ.Α 28 και προσφάτως στα Ιάσωνος 20Γ και Κολωνού 32Γ.Ο όροφος κλειστός.
Στο Τροφωνίου 11 στο ισόγειο ήταν κοπέλα γύρω στα τριάντα με καστανά μαλλιά ίσια λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και κωλάρα.Πρωκτικό.Νοστιμούλα σχετικά αλλά αρκετά ψυχρή στο σαλονάρισμα της.Στον όροφο η μιλφ που είχα δει και εχθές στην πρώτη βάρδια.Καστανά μαλλιά κοντά,ελαφρώς γεματούλα,με βυζάρες και ολόσωμο.Ανακοινώθηκε κώλος ενώ εχθές είχε ανακοινωθεί φουλ.Φουλ του κώλου μάλλον εννοούσαν.
Στο Τροφωνίου 13 στο ισόγειο 2 γκράνια.Η Τζούλια και η Ειρήνη. Δεν μπόρεσα να τις ταυτοποιήσω κατ΄ όνομα. Η πρώτη που ήταν και η πιο ομιλητική και πρόσχαρη και η οποία και με καβλάντιζε για να μπώ είχε καστανά μαλλιά λίγο πιο πάνω απο τους ώμους,σώμα κανονικών κιλών πρός το λίγο γεμάτο.Σε ερωτησή μου για το πρόγραμμα της μου απάντησε με το σιβιλικό ότι θέλει ο πελάτης.Η δεύτερη που ήταν πιο ηλικιωμένη ήταν ψηλότερη,φορούσε μαύρη περούκα αφάνα και ήταν κανονικών κιλών προς το γεμάτο.Αυτή ήταν αρκετά ψυχρή και δεν με καβλάντισε.
Στο Τροφωνίου 13 στον όροφο ήταν το γκράννυ απο Ρωσία που είχε μία περίοδο γίνει ανάρπαστο με το προσωνύμιο Θεία Όλγα.Ο γράφων υπήρξε και αυτός πελάτης της σε εποχές που βαστιόταν καλά απο πλευράς εμφάνισης,είχε βυζάρες και είχε προσθέσει και γυμνό τσιμπούκι λίγο αργότερα.Με θυμάται απο τότε που ήμουν πελάτης της.
Η Θεία Όλγα έχει περάσει απο Μ.Α 22 όροφος όπου εκεί την είχα πρωτογνωρίσει όταν είχε αρχίσει να κάνει τα πρώτα της βήματα,Ακομινάτου 2 ισόγειο,Ρεμούνδου 21.
Μετά έβαλε πλώρη Έλλης 3 και Μαγνησίας 1.Τώρα έχει κατασταλάξει στο Τροφωνίου 13.
Στο Έλλης 3 ήταν η Τζοάννα σε διπλοβάρδια.Με φουλ πρόγραμμα.
Στο Διδύμου 20 επέστρεψε η Εβελίνα.Ξανθά μαλλιά ως τους ώμους,κανονικών κιλών,νοστιμούλα.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Διδυμου 27 ήταν η Μαρία που εργαζόταν και εχθές στην πρωινή βάρδια.Αθίγγανη,μελαμψή,με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους,κανονικών κιλών.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.
Στο Διδύμου 8 στο ισόγειο ήταν 2 κοπέλες.Την πρώτη την είδα αρκετά φευγαλέα και ήταν κοντή με κοντά ξανθά μαλλιά.Εικάζω ότι ήταν η Λάουρα-Λαβίνια.Η δεύτερη ήταν η καινούρια κοπέλα απο Μολβαδία που εργαζόταν και εχθές που ακούει στο όνομα Ντάνα.Η Ντάνα είναι κοντή,κανονικών κιλών,με λευκό σαν γάλα δέρμα,μακριά καστανόμαυρα μαλλιά.Κάνει γυμνό τσιμπούκι. Η πρώτη κατάθεση έγινε σε αυτήν την κοπέλα και χαρακτηρίζεται απλώς καλή δηλαδή λίγο πιο πάνω απο τον μέσο όρο.
Στο Φυλής 72 ήταν η Νάντια κλασσικά.Στο Φυλής 74 στο δεξιό υπόγειο ήταν η Νίκη πρώην Ρομπέρτα η οποία και είχε ξεκινήσει απο τον ίδιο οίκο.Εχθές την είχα πετύχει στο Λιοσίων 79 στον όροφο.Στο αριστερό υπόγειο ήταν η Μάγδα,αθίγγανη με μελαμψό δέρμα και μαύρα μαλλιά ως τους ώμους,κανονικών κιλών.Κώλος.
Στο Φυλής 59 στο ισόγειο ήταν η καινούρια κοπέλα που εργάζεται απογεύματα και την έχετε αναφέρει.Μου διαφεύγει το όνομα της.Την είδα πρώτη φορά σήμερα.Ψηλή,με λευκό δέρμα,μαύρα μαλλιά ως τους ώμους περίπου,κανονικών κιλών με πιασιματάκια.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 71 στον όροφο ήταν η Νέλλυ με κώλο.Λεπτή,κοντή,με μαύρα μαλλιά με τρέσες.
Στο Φυλής 69 στο ισόγειο ήταν η Λάουρα,λεπτή,με μαύρα μαλλιά με φράτζα και τατού.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Φυλής 86 στο ισόγειο ήταν η Εμμανουέλλα η αθίγγανη Ρουμάνα με τελευταίο μαγαζί αναφοράς το Φυλής 65 ισόγειο.Έχει βάψει τα μαλλιά της σε απόχρωση του καστανού,έχει βάλει λίγα κιλά τα οποία και δεν την κολακεύουν και γενικά έχει χάσει την αίγλη που είχε παλιότερα.Παραδόξως ανακοινώθηκε και κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 86 στον όροφο καινούρια κοπέλα νόστιμη.Κοντή,κανονικών κιλών,με μαύρα μαλλιά φλάτ ως τους ώμους περίπου.Το όνομα της είναι Ίνα.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι.Όποιος την δοκίμασε ας δώσει πληροφορίες.
Στο Αχαρνών 85 ήταν καινούρια κοπέλα και καλά με όνομα Αλεξάνδρα.Μάλιστα κάποιος είχε γράψει σχετικά ότι την δοκίμασε και πέρασε ασφαλώς καλά.Οπότε πέρασα για να δω αν είναι καμία καινούρια.Για να λύσω τον γρίφο πρόκειται για την Αλεξάνδρα απο Ουκρανία που εργαζόταν προσφάτως στην αλυσίδα Διδύμου 20-Αγκύρας 12.
Μιλφ,κοντή,με ξανθά μακριά μαλλιά,κανονικών κιλών με πιασιματάκια,μαγουλάκια,τατού φιόγκο πίσω στην μέση.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό και αυταρχικό.Για όσους την είχαν χάσει και την έψαχναν ας τσεκάρουν λοιπόν αυτό το μαγαζί.
Στο Φώκαιας 27 στο ισόγειο ήταν η Άνκα απο Φώκαιας 25 ισόγειο με καινούριο όνομα.Νομίζω Έμυ πρέπει να το είπε η Εύα.Βαμμένα καστανόμαυρα μαλλιά απο ξανθά,ψηλή,κανονικών κιλών.Όμορφο σώμα.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φώκαιας 27 όροφος η κοπέλα που έγινε προσφάτως γνωστή με το προσωνύμιο Άννα-Κου.Προ Κου εποχής την ξέραμε απλώς ως Άννα.Λεπτή,νοστιμούλα με μελαμψό δέρμα και μαύρα μαλλιά λίγο πιο πάνω απο τους ώμους.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φώκαιας 25 ισόγειο ήταν η καινούρια κοπέλα με όνομα Βικτώρια που εχθές εργαζόταν στον όροφο και πριν μία εβδομάδα στο Φυλής 86 όροφος.Ψηλή,με ξανθά μαλλιά σε στυλ καρέ,κανονικών κιλών.Απλό πρόγραμμα.Στον όροφο κοπέλα νόστιμη,κανονικών κιλών με μαύρο μαλλί πιασμένο αλογοουρά.Φορούσε ολόσωμο εσώρουχο.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φώκαιας 17 στον όροφο ήταν η Ελένη η "Αιγύπτια". Παρουσιάστηκε στο σαλόνι χωρίς γυαλιά οράσεως αυτήν την φορά.Είναι ψηλή,με μαύρα μακριά μαλλιά,κανονικών κιλών και έχει μελαμψό δέρμα.Απλό.
Τέλος η βόλτα σφραγίστηκε με την δεύτερη κατάθεση που έγινε στο Φώκαιας 19 στην Αλέξια.Η Αλέξια είναι λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά τα οποία μέσα στο δωμάτιο τα πιάνει αλογοουρά.Νοστιμούλα σχετικά.Γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στα βυζιά.Και αυτή η συνεύρεση χαρακτηρίζεται απλώς καλή.
Λεπτομέρειες θα αναρτηθούν την επαύριον.
Ως τότε καλό βράδυ να έχετε!

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Παιδια η ολγα που λετε ειναι αυτη που ηταν με την Εβελινα τον Δεκεμβριο στο Δ20 και Αγκυρας 12  ? Εννοω η μελαχρινη μουναρα που εξαφανιστηκε με το νεο ετος ?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Έκτακτη ενημέρωση για την απογευματινή βάρδια σε Λιοσίων και Φυλής και πέριξ.Διενεργήθηκε επιτόπιος έλεγχος και αυτοψία σε αρκετά σπιτάκια και έγιναν συνολικά άλλες 2 σεξουαλικές συνευρέσεις με 2 καινούριες είσοδο μ

Στο Τροφωνίου 13 στο ισόγειο 2 γκράνια.Η Τζούλια και η Ειρήνη. Δεν μπόρεσα να τις ταυτοποιήσω κατ΄ όνομα. Η πρώτη που ήταν και η πιο ομιλητική και πρόσχαρη και η οποία και με καβλάντιζε για να μπώ είχε καστανά μαλλιά λίγο πιο πάνω απο τους ώμους,σώμα κανονικών κιλών πρός το λίγο γεμάτο.Σε ερωτησή μου για το πρόγραμμα της μου απάντησε με το σιβιλικό ότι θέλει ο πελάτης.Η δεύτερη που ήταν πιο ηλικιωμένη ήταν ψηλότερη,φορούσε μαύρη περούκα αφάνα και ήταν κανονικών κιλών προς το γεμάτο.Αυτή ήταν αρκετά ψυχρή και δεν με καβλάντισε.

Στο Φυλής 86 στο ισόγειο ήταν η Εμμανουέλλα η αθίγγανη Ρουμάνα με τελευταίο μαγαζί αναφοράς το Φυλής 65 ισόγειο.Έχει βάψει τα μαλλιά της σε απόχρωση του καστανού,έχει βάλει λίγα κιλά τα οποία και δεν την κολακεύουν και γενικά έχει χάσει την αίγλη που είχε παλιότερα.Παραδόξως ανακοινώθηκε και κανονικό πρόγραμμα.
ωραίος και τις Κυριακές  ;)

στο Τροφωνίου 13 η καστανή είναι η Ναταλία και η μαυρομάλλα η Ειρήνη
η Εμμανουέλα εδώ και πολλούς μήνες έχει γυρίσει σε απλό το πρόγραμμα της.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα ,κατέβηκα βόλτα(00.10-01.05) στην 3ή βάρδια στο Μεταξουργείο , κατάθεση στην μουνάρα Σούζι στο Κολωνού 53 ,πραγματικά όποιος
δεν την έχει πάρει για μόνο 10 ευρώ χάνει...

Κολωνού 53 Σούζι μελαχρινή μουνάρα με μακρύ μαλλί κανονικό σώμα μικρό βυζί και υπέροχο κώλο ,με ακα(δεν ανακοινώνεται δεν κάνει σε όλους)στα δέκα ευρώ και Κατερίνα ξανθό γκίλφ με πιασηματάκια και 1.5άρι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.

Κολωνού 48 Λάνα η ξανθιά μιλφάρα μαλλί μέχρι τους ώμους μέσα στο κόκκινο πορνοδίχτυ της , κανονικό σώμα 2άρι βυζί ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 47 πάνω Τερέζα κοκκινομάλλα γκίλφ με μικρό βυζί , απλό  πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 30α Λίλη ξανθιά με μαλλί μέχρι τους ώμους πιασηματάκια 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 27β Γκάμπι/Γκαμπριέλα μελαχρινή λεπτή με μικρό βυζί και ωραιο κώλο  ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 15β 2 μαυρούλες ,  Ευα ξανθιά με κατσαρή αφάνα γυμνασμένη μικρό βυζί και ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα και Νάνση   με κανονικό σώμα πιο κοντή  2άρι βυζί και πεταχτή κωλάρα ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ  , κάνουν και παρτούζα.

Ιάσωνος 2 Ναταλία την παρουσίασαν σαν Νατάσα  ξανθιά κοντή με πιασήματα και 3άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 2α Αννα μελαχρινή 18χρόνη πιτσιρίκα χοντρούλα με 3άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 1α Άντζελα μελαχρινή με το μαλλί αλογοουρά χοντρούλα με 2άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 19α Βερόνικα μελαχρινή με μακρύ μαλλί κανονικό σώμα 2.5άρια βυζιά , τατού χαμηλά στη μέση και τατού ένα Χ στο αριστερό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 20α Άντρεα το καστανό μπιμπελό κανονικό σώμα ωραίο κωλαράκι 1.5άαρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Ιάσωνος 20β Αννα ξανθιά με πράσινες ματάρες χοντρούλα με 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 30γ Σάρα ξανθιά μίλφ με πιασηματάκια και υπέροχα σχηματικά 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 30β Τζούλια μαυρούλα κοντή με κανονικό σώμα 2άρι ωραίο βυζί(βγήκε τοπλες και άφησε να το πιάσω)ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 37α Σακίρα μαυρούλα λεπτή κοντή με ωραίο κωλαράκι και 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 46α Αννα μελαχρινή χοντρή με μπουτάρες και μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 43 Εμμανουέλα ξανθιά απο την δεξιά μεριά του κεφαλιού της έχει ξυρισμένα τα μαλλία της πίρσινγκ στα χείλη , με πιασηματάκια και 3άρια βυζιά , με κώλο στα 10 ευρώ.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 Ναταλία ξανθιά γκίλφ με ίσιο μαλλί με πιασηματάκια και 2.5άρι βυζί , με ακα τελειωτικό στα 10 ευρώ.

καλό ξημέρωμα και καλή εβδομάδα να έχουμε.

prosoxi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι;

Επειδή είμαι 4 μήνες χωρίς σχέση.
Δεν έχω πολλά λεφτά για call girl ή Studio.
Πρώτη φορά που ασχολούμαι με μπουρδέλο και βαριέμαι να διαβάζω τις χιλιάδες σελίδες.

Μπορεί να μου πει κάποιος καμιά καλή σε 'ανθρώπινο' μπουρδέλο(ξερω οτι δεν συγκρίνονται με studio, αλλα έστω κάποια υποτυπώδες καθαριότητα) γκόμενα ηλικίας 20-25 να πάω να ξεδωσω πριν τρελαθώ;

ΥΓ: μην ξεκινήσετε το σπαμάρισμα.
ΥΓ: Προτιμώ αυτά προς Φυλής σε σχέση με Μεταξουργείο... δεν ξέρω γιατι αλλα όποτε παιρνω με μηχανή μου φαίνονται κάπως...

Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
1
Πόντοι
0

Πρώτη φορά που ασχολούμαι με μπουρδέλο και βαριέμαι να διαβάζω τις χιλιάδες σελίδες.

Μπορεί να μου πει κάποιος καμιά καλή σε 'ανθρώπινο' μπουρδέλο(ξερω οτι δεν συγκρίνονται με studio, αλλα έστω κάποια υποτυπώδες καθαριότητα) γκόμενα ηλικίας 20-25 να πάω να ξεδωσω πριν τρελαθώ;

ΥΓ: Προτιμώ αυτά προς Φυλής σε σχέση με Μεταξουργείο... δεν ξέρω γιατι αλλα όποτε παιρνω με μηχανή μου φαίνονται κάπως...
βαλεντινα κολοκυνθους 38. οτι πρεπει και η κοπελα και το σπιτι!!!

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435

Νικολέτα από φυλής 56 πρωί συνήθως
Εβελίνα από Διδύμου 20 και Άγκυρας 12 αριστερό απογεύματα
Νικόλ από Φυλής 69β, πρωί

αυτά μου ήρθαν έτσι στα γρήγορα

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16

Κύριε "προσοχή",
Όταν είχες γκόμενα, "κατά σύστασιν" τη διάλεξες?
Εννοώ: Σου είπε κάποιος: "Αυτή είναι καλή γκόμενα, πάσ'την" και εσύ ακολούθησες τη συβουλή του?
Μάλλον όχι.
Ε, το ίδιο ΔΕΝ μπορεί να γίνει και με την πουτάνα.
Θα πας θα βολτάρεις, ΘΑ ΞΟΔΕΨΕΙΣ (σε μερικές που θα σου βγουν φόλες), και τελικά θα καταλήξεις σε κάποια(ες) που "τα χνώτα σας θα ταιριάζουν".

Μη ρωτάς λοιπόν, προχώρα.

zigolaki-dikefalos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Ρε παιδια με το μαγαζι στη Λουκα Νικα ξερει κανεις τιποτα?Ποιες εργαζονται κ.τ.λ?

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Κολωνού 53 Σούζι μελαχρινή μουνάρα με μακρύ μαλλί κανονικό σώμα μικρό βυζί και υπέροχο κώλο ,με ακα(δεν ανακοινώνεται δεν κάνει σε όλους)στα δέκα ευρώ και Κατερίνα ξανθό γκίλφ με πιασηματάκια και 1.5άρι βυζί ,απλό στα 10 ευρώ.

Aυτήν την ψάχνω.Είναι Βουλγάρα και την είχα πάρει Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Κεραμικού 15 στο ισόγειο.Πολύ δυνατό κορμί για 10 ευρώ.

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Ρε παιδια με το μαγαζι στη Λουκα Νικα ξερει κανεις τιποτα?Ποιες εργαζονται κ.τ.λ?
Ένα βράδυ που πέρασα είδα την λάμπα αναμένη. Πληροφορίες λένε ότι δεν λειτουργεί όμως. Τσεκάρισε Δεληγιώργη 30 αν ενδιαφέρεσαι για τραβελόσπιτο Heavy duty καταστάσεις.

:shit:

Συνημμένα

• LoukaNika 1 .jpg
    LoukaNika 1 .jpg
    146,7 KB · Εμφανίσεις: 27

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Ένα βράδυ που πέρασα είδα την λάμπα αναμένη. Πληροφορίες λένε ότι δεν λειτουργεί όμως. Τσεκάρισε Δεληγιώργη 30 αν ενδιαφέρεσαι για τραβελόσπιτο. Heavy duty.

:shit:
Φυλλης 99
+Αγκυρας 1 (Βικυ)....

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056

Ντενισα Φυλης 54 , Διδυμου 7β Υπερμουναρος
Πατριτσια Φυλης 56 βραδυ
Γιαννα Αχιλλεως 48 βραδυ
Ολγα Διδυμου 20 απογευμα

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Στο Βέργας 3 στο ισόγειο αριστερά σήμερα εργαζόταν η Σαμπρίνα που είχα δει χθες στον όροφο με γυμνό τσιμπούκι στο πρόγραμμα της.Στο δεξιό ισόγειο εργαζόταν καινούρια κοπέλα αρκετά νόστιμη που προσπαθούσα να θυμηθώ που την ήξερα.Λεπτή με ξανθά μαλλιά,και λίγα τατού.Ζωηρή αρκετά.Ανακοινώθηκε κανονικό πρόγραμμα και για οτιδήποτε άλλο έπρεπε να έρθεις σε συνεννόηση με την κοπέλα.Κάτι μου έλεγε ότι δεν είναι καλή.Τελικά θυμήθηκα ότι η κοπέλα που είδα ήταν η Τζοάννα απο "Πορτογαλία" για όσους την θυμούνται απο το Μεταξουργείο με αρκετά τυποποιημένο πρόγραμμα.Η Τζοάννα έχει εργαστεί στο Κεραμικού 28 πριν κλείσει,στο Μ.Α 28 και προσφάτως στα Ιάσωνος 20Γ και Κολωνού 32Γ.Ο όροφος κλειστός.
Ειναι μουναρα αλλα ταυτοχρονα και φολα! Την ειχα παρει στο Κολωνου 32γ και ηταν πολυ βιαστικη! Κανει ομως ωραια πιπα , ισως στο 20ρικο να ειναι καλυτερη , δεν την συνιστω ομως σε κανεναν

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Αχιλλέως και καθαριότητα δεν νομίζω. Εκτός αν υπάρχει ανβάθμιση της περιοχής;

zigolaki-dikefalos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Φυλλης 99
+Αγκυρας 1 (Βικυ)....
[/quote

Eυχαριστω πολύ παιδια....Ενταξει εγω βασικα την Αγνη ψαχνω....Ένα διμετρο ξανθο τρανσεξουαλ....Δουλευε παλαιοτερα και στην Καλλιφρονα 12]

zigolaki-dikefalos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Ευχαριστω πολύ.....Την Αγνη ψαχνω βασικα....Ένα διμετρο ξανθο τρανς που δουλευε παλαιοτερα Καλλιφρονα 12 και Λουκα Νικα

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ντενισα Φυλης 54 , Διδυμου 7β Υπερμουναρος
Πατριτσια Φυλης 56 βραδυ
Γιαννα Αχιλλεως 48 βραδυ
Ολγα Διδυμου 20 απογευμα
Με την Ντενίσα ένας πρωταρης στα μπουρδελα, δυσκολα θα κανει δουλεια...
Αμα δεν εχει συνηθισει ο αλλος στο ψεκαστε σκουπιστε, θα θελει καποια πιο ενθουσιώδη κοπελα.

Υγ. Προφεσορ θεος στις ενημερωσεις...

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Με την Ντενίσα ένας πρωταρης στα μπουρδελα, δυσκολα θα κανει δουλεια...
Αμα δεν εχει συνηθισει ο αλλος στο ψεκαστε σκουπιστε, θα θελει καποια πιο ενθουσιώδη κοπελα.

Υγ. Προφεσορ θεος στις ενημερωσεις...
Ισως εχεις δικιο!
Πιο ενθουσιωδης ειναι η Αθηνα η Πειραιωτισσα απο Διδυμου 20 , αλλα για μενα εμφανισιακα ειναι πολυ μετρια.Στο δωματιο ομως ειναι σαν πορνοσταρ!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom