Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 303 άτομα (27 μέλη και 276 επισκέπτες)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
αν λές για την Ιζαμπέλα στο Φ59 η τσατσά Εύα είπε ότι έφυγε για την πατρίδα της λόγω προσωπικού προβλήματος και θα επιστρέψει μάλλον το καλοκαίρι.

όχι καλέ.
Την άλλη, την ψηλή, με τους βύζους, του κυρ. Βασσίλη.

Την Ιζαμπέλα δεν την θυμάμαι ποτέ με τον Βασίλη.
Τον Πιγκουίνο είχε συνήθως . . .

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
α λες την άλλη την μουνάρα. Την έχω βάλει και εγώ στο μάτι αυτήν.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Tυπε, εσυ πρεπει να εισαι πεντακαθαρη IP!  :rockon:  :grin:

Οσο για την Αντινα λογικα καμια περιοδο θα χει, αλλα και να εφυγε, δε θα τα βαψω και μαυρα να σου πω την αληθεια...
BMW η Νικολ η πιτσιρικα η Βουλγαρα η παιχνηδιαρα που ηταν στην Κολωνου 30 επανω (εκει που πηγαινα συχνα και γαμαγα την Ιωαννα) δουλευει ακομα?
  Πες μου σε παρακαλω η Ειρηνη που παλια δουλευε φωκαιας και μετα στην Ιασωνος 1 νυχτερινη βαρδια (θυμασαι που μου ειχες δειξει που ηταν και ειχα παει και την ειχα  :knockinb:) σε ποιο ειναι τωρα?Ο Ακης μου ειπε οτι δουλευει σε καποια μαγαζια στο Μεταξουργειο με 20 Ευρω.Αν ξερεις γραψε σε παρακαλω.
  Μιλησα με Fidel πριν λιγο απο ζωντανη συνδεση με Κρακοβία  :) του λειπει κ'αυτουνου η παρεα σας και φυσικα η Φυλης και το Μεταξουργειο  :).

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
BMW η Νικολ η πιτσιρικα η Βουλγαρα η παιχνηδιαρα που ηταν στην Κολωνου 30 επανω (εκει που πηγαινα συχνα και γαμαγα την Ιωαννα) δουλευει ακομα?.

Αχχχ τι αναμνησεις ειναι αυτες που ξυπνας!!!! Δουλευει εδω και καμποσο καιρο Γερμανια και συγκεκριμενα Αννοβερο. Αν ποτε αποφασισεις να πας... στειλε μου να σου πω που θα τη βρεις...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αχχχ τι αναμνησεις ειναι αυτες που ξυπνας!!!! Δουλευει εδω και καμποσο καιρο Γερμανια και συγκεκριμενα Αννοβερο. Αν ποτε αποφασισεις να πας... στειλε μου να σου πω που θα τη βρεις...
Σε τι δουλευει σε FKK?Παντος η τιμη της δυστηχως δεν θα ειναι 10 Ευρω αλλα πολυ περισσοτερα  :2funny:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
καλημερα συναγωνιστες μεταμεσονυκτια επιχειρηση γενικευμενης  βολτας με κλιμακιο δυο ακομα φιλων πραγματοποιηθηκε σημερα  στην τριτη βαρδια μεταξι,φυλης,λιοσιων ενω υπηρχε και εντονη παρουσια της αστυνομιας στο κεντρο και στο μεταξουργειο  ετσι λοιπον ξεκινησαμε απο μεταξι λιγο μετα της 24.30 οποτε εχουμε
Ιασωνος2Β Αννα μελαχρινη γεματουλα και Ευα καστανοξανθη αδυνατη
Ιασωνος1Α μια αδιαφορη μιλφ κοντη με μεγαλα βυζια Λιζα
Κολωνου27Β Η ζωη μελαχρινη αδυνατη αλβανιδα με φιλικη και ευχαριστη διαθεση στο σαλονι
Κολωνου15 δυο εγχρωμες αφρικανες Νανσυ και Αννα
Ιασωνος20Α Αννα που δουλευει πολλες φορες κολωνου53
Ιασωνος20Β Μιρελλα και Εσμεραλντα
Ιασωνος20Γ Λαουρα
Ιασωνος44 Καρλα η καυλα γνωστη σε ολους εχει φουσκωσει πολυ
Μεγαλου Αλεξανδρου15 Ναταλι η αυτοαποκαλουμενη καθηγητρια στο τσιμπουκι
Κολωνου53 Κατερινα γκιλφ και Σουζανα
Κολωνου48 βαλερια και Λανα με μια μποχα να υπαρχει στο χωρο
Αχιλεως48Βκαι μαραθωνος Παολα νεαρη μελαχρινη ουκρανη ωραιο σωμα μετρια μαπα
Μαραθωνος59Α Ελενα
συνεχιζοντας προς λιοσιων
Βεργας3 δεξια η Βανεσσα που ειναι νυχτερινη στο βεργας2 μαζι με μια αλλη πιο νεαρη και ωραια  δε συγκρατησα ονομα παντως δεν την εχω δει αλλη φορα
Βεργας2 Κατερινα ελληνιδα απο εξηκιου
Λιοσιων76β Ναταλι μιλφ ρωσιδα παρεχει και μασαζ στις υπηρεσιες της
ανεβαινοντας προς φυλης
Φωκαίας 27Β Καρολινα
Φωκαιας27Α Ροζαλιντα
Φωκαιας17Α Αννα μελαχρινο πιπινι πρωτη φορα την βλεπω
Φυλης56 Πατριτσια
Φυλης74 Μαγδα
Φυλης65Β ανακαινισμενο Εμανουελλα
Φυλης71Α Αντζελα με μοντελε σωμα
Φυλης109Α δυο κοπελες Σαμαρα και Μαρια
καπου εδω ελαβε τελος και η σημερινη περιπλανηση γενικοτερα δεν υπηρχε και πολλη κινηση ενταξει καθημερινη ειναι αυτα απο μενα καλο ξημερωμα σε ολους και προσοχη στο δρομο

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
το πιπινακι το μελαχροινο;;; το μικροσωμο;; εχουμε καμια πληροφορια για αυτη;; την ειδα προχθες και μου μπηκε στο ματι
Ας το καλύτερα φίλε και ψάξε για καμιά άλλη. Χθες βράδυ πήγα να τη γαμίσω (Αλεξία, Φωκαίας 19)  αλλά αν την έπαιζα στο σπίτι μου, καλύτερα θα πέρναγα. Μεγάλο μουνόπανα η γκόμενα, από τις χειρότερες ξεπέτες και πολύ μαλακισμένο. Οι λεπτομέριες περισσεύουν, δεν αξίζει ο κόπος.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
   Πες μου σε παρακαλω η Ειρηνη που παλια δουλευε φωκαιας και μετα στην Ιασωνος 1 νυχτερινη βαρδια (θυμασαι που μου ειχες δειξει που ηταν και ειχα παει και την ειχα  :knockinb:) σε ποιο ειναι τωρα?Ο Ακης μου ειπε οτι δουλευει σε καποια μαγαζια στο Μεταξουργειο με 20 Ευρω.Αν ξερεις γραψε σε παρακαλω.

Το Φεβρουαριο την ειχα πετυχει απογευμα μια φορα Βεργας 3 και μια φορα Αχιλλεως 48

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Ας το καλύτερα φίλε και ψάξε για καμιά άλλη. Χθες βράδυ πήγα να τη γαμίσω (Αλεξία, Φωκαίας 19)  αλλά αν την έπαιζα στο σπίτι μου, καλύτερα θα πέρναγα. Μεγάλο μουνόπανα η γκόμενα, από τις χειρότερες ξεπέτες και πολύ μαλακισμένο. Οι λεπτομέριες περισσεύουν, δεν αξίζει ο κόπος.

Εγώ πάντως τα απογεύματα, έχω πετύχει την Ιζαμπέλα (πρώην Λίλυ από Διδ. 7α) και είναι πολύ καλή στο δωμάτιο.
Μήπως μιλάτε για καμιά άλλη ?  ?

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Μεγαλη γκινια σημερα.
Πηγα Μεταξουργειο να βρω την Αντριαννα στο Κολωνου 15, αλλα οπως με ενημερωσε η τσατσα ειχε γενεθλια σημερα και ειχε ρεπο.
Να τα εκατοστησει της ευχομαι.

Και εσύ την Αντριάννα λιγουρεύεσαι ? ? ?

Θα έχω "αντίζηλο" ? ? ?

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
BMW η Νικολ η πιτσιρικα η Βουλγαρα η παιχνηδιαρα που ηταν στην Κολωνου 30 επανω (εκει που πηγαινα συχνα και γαμαγα την Ιωαννα) δουλευει ακομα?
  Μιλησα με Fidel πριν λιγο απο ζωντανη συνδεση με Κρακοβία  :) του λειπει κ'αυτουνου η παρεα σας και φυσικα η Φυλης και το Μεταξουργειο  :).

respect ... χαιρετισμούς στην όμορφη Κρακοβία Ιππότη ... πορνομετανάστη πότε έρχεσαι Ελλάδα ??

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.787
Πόντοι
201
Μεγαλη γκινια σημερα.
Πηγα Μεταξουργειο να βρω την Αντριαννα στο Κολωνου 15, αλλα οπως με ενημερωσε η τσατσα ειχε γενεθλια σημερα και ειχε ρεπο.

Μετα πηγα Φωκαιας 17 να βρω την Ξενια, ΚΛΕΙΣΤΟ
Μετα Φυλης 56-54 για Αουρορα η Αννα/Ιλονα, ΕΛΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 2
Μετα πηγα Ξανθιππης να βρω τη Μαρω, ελειπε και αυτη ειχε περιοδο

Τελικα απελπιστηκα και οπως περναγα απο Αδανων 2, εχυσα το στανταρακι μου τη Μπαρμπορα.
Αν και ειναι για ψυχιατρειο, εγω για αλλη μια φορα περασα πολυ καλα μαζι της.
Περισσοτερες λεπτομερειες στην κριτικη που θα ακολουθησει.

Να αναφερω και ενα πολυ καλτ σκηνικο που με προβληματισε. Οπως ημουνα στο σαλονι στο Αδανων και καυλαντιζα με τη Μπαρμπορα, σκαει ενας υπερκαλτ σαπιος μακρυμαλλης μεσηλικας και μολις τον ειδε η Μπαρμπορα, γυαλισε το ματι της και αρχισε να τον καραμουζιαζει! Του λεγε να τσακιστει να φυγει και οτι δεν προκειται να κατσει να τη γαμησει ΑΚΑΠΟΤΑ απ τον κωλο! Ρε τι καμμενοι υπαρχουν...  :jerking: :jerking:

Η Μπάρμπορα είναι η ίδια που ήταν κάποτε στη Φωκαιας 27 στον όροφο ?

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Μεγαλη γκινια σημερα.

Μετα πηγα Φωκαιας 17 να βρω την Ξενια, ΚΛΕΙΣΤΟ
Μετα Φυλης 56-54 για Αουρορα η Αννα/Ιλονα, ΕΛΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 2
Μετα πηγα Ξανθιππης να βρω τη Μαρω, ελειπε και αυτη ειχε περιοδο

Τελικα απελπιστηκα και οπως περναγα απο Αδανων 2, εχυσα το στανταρακι μου τη Μπαρμπορα.
Αν και ειναι για ψυχιατρειο, εγω για αλλη μια φορα περασα πολυ καλα μαζι της.
Περισσοτερες λεπτομερειες στην κριτικη που θα ακολουθησει.

Να αναφερω και ενα πολυ καλτ σκηνικο που με προβληματισε. Οπως ημουνα στο σαλονι στο Αδανων και καυλαντιζα με τη Μπαρμπορα, σκαει ενας υπερκαλτ σαπιος μακρυμαλλης μεσηλικας και μολις τον ειδε η Μπαρμπορα, γυαλισε το ματι της και αρχισε να τον καραμουζιαζει! Του λεγε να τσακιστει να φυγει και οτι δεν προκειται να κατσει να τη γαμησει ΑΚΑΠΟΤΑ απ τον κωλο! Ρε τι καμμενοι υπαρχουν...  :jerking: :jerking:

bmw η μπάρμπορα πλέον πρωινά είναι στο αδάνων ?

DIMP

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
Μεγαλη γκινια... Πηγα φουριοζος να καταθεσω στην Αθηνά απο διδυμου 20 κ ηταν κλειστο.... Δν μπορω να καταλαβω τι γινεται με αυτη εμφανιζεται λιγο κ μετα την χανεις.... Τσαμπα οι βενζινες

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Αφου αυτη τον παιρνει αβερτα ακαποτον αυτο την πειραξε τωρα?  :2funny:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Φυλ. 109 1ος: Σαμάρα. Την δοκίμασα με μέτριες εντυπώσεις. Βασικά είναι μικρή σε ηλικία και άγουρη ακόμα. Φάτσα δεν λέει πολλά. Έχει και λίγη ακμή. Καρέ μαλλάκι καστανό. Σώμα λαμπάδα. Ψηλή , αγέρωχη νεαρά Αμαζόνα. Σε όποιον αρέσκεται να συνευρίσκεται με ένα άγουρο πιπίνη, με κώλο ποίημα μάρμαρο και βυζάκι μικρό αλλά στητό σαν οβίδα κανονιού, παρόλο που δεν ομιλεί την Ελληνο/Αγγλική γλώσσα και είναι αμίλητο/αγέλαστο/ανέκφραστο στο κρεβάτι, ας περάσει μια βόλτα. Ελπίζω να χαλαρώσει και να μπεί σε ρυθμό . . . . . .
..θηριώδης η μικρή ..1,75 χαλαρά..για οσους μπορουν να κουμανταρουν τέτοια κορμιά
..την ειχε και ο κυρ Βασιλης ο παπαρολογος μεταμεσον. πριν καμμια βδομάδα στο 59 αλλά μάλλον τη σούταρε καθότι έμπειρος ο σκαφτομεσούλας..μέσα όντως ξεπέτα, κλασσική κακότροπη γυφτισσα αλα Τζένη

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Ναι...
Εμενα και αλλους 400 πακιστανους  :grin:

Μπα . . . .

Κατά πολύ λιγότερους, αφού το μικρό αξιώνει 15€.
Γιαυτό παίζει και στο Κολ.32 onlygreekadiko.

Αν δεν ιδρώσει την φανέλα, την βλέπω να κάνει παρέα με τις "κατσαρίδες" (που λένε και μερικοί . . . )

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom