Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 295 άτομα (31 μέλη και 264 επισκέπτες)

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.096
Πόντοι
216
..περασμα πριν μια ωρα απο Αχαρνων,οπου στο υψος Αγ. Πανελεημονα διεξαγοταν ελεγχος απο μπατσουληδες,παρουσια 5-6 πολυαστερων..τιγκα στο μαυρο οκταβια η πλατεα..μου'κανε κλικ,μπαμπατσικο πορνογκερλ στο Βεργας 3 αριστερα,ονοματι Σαμπρινα εκ Ρουμανιας..περαν του ικανοποιητικου στησιματος,ψοφια πραγματα επι τω εργω..

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.367
Πόντοι
19.505
Απογευματινή εξόρμηση στα σοκάκια του αγοραίου έρωτα, αναζητώντας λύτρωση και ικανοποίηση.

Φυλ. 65 1ος: 2 κοπέλες. η Λάουρα και η Τζούλια. Την νύφη την πλήρωσε η μαυρομάλλα Τζούλια, με τα ωραία μικρά παιχνιδιάρικα ματάκια, ωραίο σώμα, μεγάλο στήθος και υπέροχο άτριχο μωρουδίστικο νινάκι.

Κι εγώ Τζούλια ψήφισα. Πάντως σε ερώτησή μου αν μπορώ να τις πάρω και τις δυο μαζί, ο τσάτσος μου είπε πως δεν μπαίνουν μαζί. Κρίμα! Είναι φοβερό πιπινοντουέτο.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Όταν είχα αρπάξει χλαμύδια το Διδυμου 27 ήταν ένα από τα σπίτια που υποπτευόμουν θυμάμαι. :S

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Εγινε καταθεση σημερα στις αρχες 2ης βαρδιας Διδυμου 27 στην Ελενα ενα μελαχρινο πιπινακι με συμπαθητικο προσωπο, 2αρι στηθος και αφρατη κωλαρα με ωραια πιασηματα. Τυπικη απο υπηρεσιες και με ανεση χρονου. Περασα αρκετα καλα μπορω να πω. Καποια στιγμη θα γραψω κριτικη μαζι με αλλες 7-8 που "χρωσταω"

Ωραιες ενημερωσεις απο Dawn, Φανουρη, Τζον Φυστικη και Προφεσσορα  :rockon:
Ευχαριστώ bmw.Aναμένουμε τις κριτικές σου με ενδιαφέρον.

Ιασ. 1α: Άντζελα, το αδύνατο κοντούλικο καυλάκι, που ξεκίνησε την καριέρα του στο Κολ. 11 υπ., μεταπήδησε στο Κολ.15 και τέλος εδώ.
Α! Ώστε έχει περάσει και απο αυτά τα σπιτάκια.Πρέπει να είναι πάντως σχετικά καινούρια δεν θυμάμαι να την έχω ξαναδεί.Είναι καλή στο δωμάτιο;

Καταρχάς ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους ενημερωτές: Φανούρης Τζούρας, Προφέσσορας, Αμαντέους αλλά και ειδικά στην μεγάλη επιστροφή του Τζών Φυστίκη σε μια κορυφαία ενημέρωση-κόλαφο.  :rockon:
Σε ευχαριστώ πολύ.

Προφέσσορ τολμώ να πω ότι αυτή είναι η πιο σημαντική πληροφορία από όλες που δόθηκαν σήμερα. Δεν ντρέπομαι να παραδεχτώ ότι ψιλοφοβάμαι να πάω Μεταξουργείο για τέτοιους λόγους: πρεζάκια διαφόρων ειδών, το θέαμα δε των οποίων είναι το απόλυτο αντικαυλωτικό. Δυστυχώς (ακόμα και σε προεκλογική περίοδος) δεν κάνει τίποτα η αστυνομία και οι διάφοροι εναλλλακτικοί/χίπστερ/άπλυτοι τους δίνουν πάτημα, οπότε τα μαγαζιά θα χάνουν πελατεία. Ειδικά οι αλλοδαποί ναρκομανείς που πλέον δεν έχουν τίποτα να χάσουν πρέπει να είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνοι. Αναγκαστικά θα πρέπει οι ιδιοκτήτες να μεριμνήσουν, ας βάλουν νταβάδες να κόβουν βόλτες και να διατηρούν την τάξη.
Και την προηγούμενη εβδομάδα είχαν μπει 2 τοξικομανείς στα Ρώσικα και στέκοταν δίπλα απο την πόρτα ενός δωματίου.Να δεις που θα ξεβρακώσουν κανέναν πελάτη μέχρι να πάρουν τα μέτρα τους τα μαγαζιά.

Θέλεις να πεις Φωκαίας 25!
Έχασες! Ήθελα να γράψω Φώκαιας 27 ισόγειο. Χα!Χα!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.758
Πόντοι
7.783
Στις κριτικές για μπουρδέλα και στούντια, καλό θα ήταν οι αρμόδιοι να προσθέσουν πληροφορίες για τις περικαυλίδες (μάρκα, βαθμολογία, κ.ά.)

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
Εκανα σήμερα σκασια και πέρασα από Διδύμου
Δοκιμασα το νέο φρουτα, Ολγα νομιζω τη λέγανε, από Ουκρανία, 25 ετών.
Πολύ σφιχτή, πολύ φρέσκια, και εδειχνε να το γουστάρει.

Θα ξανατιμηθεί
Ειχε δουλεψει τον Δεκεμβριο στον ιδιο οικο και στο Αγκυρας 12β . Ειναι καλη μεσα στο δωματιο , δεν βιαζεται ,γλυφει μπαλακια , εχει πολυ ομορφο προσωπο και σωμα με πιασηματακια.Ειναι ομως λιγο ψυχρη στο δωματιο.Οι Ουκρανιδες και οι Ρωσιδες δεν ειναι τοσο θερμες και αγαπησιαρες οσο οι Ρουμανες!

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Στις κριτικές για μπουρδέλα και στούντια, καλό θα ήταν οι αρμόδιοι να προσθέσουν πληροφορίες για τις περικαυλίδες (μάρκα, βαθμολογία, κ.ά.)

Τύπε μπορεί να είναι και από αυτά τα ανκυκλωμένα προφυλακτικά ή κάποια παρτίδα από τα Κινέζικα που βρέθηκαν τρύπια και δώθηκαν ως προσφορά για την καταπολέμηση του HIV. Πολλά από αυτά εισήχθηκαν στην Γκάνα αλλά τα απέσυραν. Λες μερικά να ήρθαν προς τα εδώ τώρα;

Το σίγουρο είναι από τον ίδιο προμηθευτή παίρνουν και άλλα μπουρδέλα και σε λίγο το
Θέμα: Έσπασε η καπότα... έχω πανικοβληθεί!!! θα πάρει φωτιά.

:headbang:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.500
Πόντοι
46.232
πρίν το μεσημεριανο φαγητό  ,μικρή  βόλτα(13.40-15.00) με δυο καταθέσεις

Βιργ.Μπενάκη 31 Βίκυ ξανθιά χοντρή γκίλφ με 2άρια βυζιά , απλό πρόγραμμα.

Παιανεων 24 ξανθιά μιλφογκίλφ με κοντό μαλλί χοντρή και 3άρια βυζιά ,με ακα.

Αχχιλεως 48β Μονικά ξανθιά ψηλή με κανονικό σώμα 2άρι βυζί τατού χαμηλά στη μέση , με ακα τελειωτικό.

Μαραθώνος 59α Ολγα(Βεργας , Διδύμου , Αγκύρας κλπ) ξανθό μιλφ με γυαλιά , σωμα με πιασήματα 2άρι βυζί , με ακα.

Κωνσταντινουπόλεως 166β Χριστίνα(πρίν καμιά 10ρια μέρες την έιχα πετύχει πρώτη της μέρα στο Φυλής 67 3η βάρδια)μελαχρινή μαυριδερή 20χρόνη βουλγάρα με κανονικό σώμα 2άρι βυζί πεταχτά  χαλασμένα δόντια(μετά το είδα),απλό πρόγραμμα (τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική.

Κωνσταντινουπόλεως 166α Λολα μελαχρινή κατσαρομάλλα χοντρή με 3άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα και Ναταλία ξανθό μιλφογκίλφ με κανονικό σώμα 2άρι βυζί ωραίο κώλο για την ηλικιά της , με ακα τελειωτικό.

Ελευσινιών 31 η χοντρή ελληνίδα γκίλφ με τα 3άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα , μου είπε να μην την επιλέξω(λές και υπήρχε περίπτωση  :grin:) γιατί έβαφε τα μαλλιά της...και Βίκυ καστανόξανθη παχουλή με 2.5άρια βυζιά , με ακα και μασαζ.

Ιωαννινων 3 Μαρίνα μελαχρινή με μακριά μαλλία μέχρι τον κώλο , χοντρή με 3άρια ,απλό πρόγραμμα.

Χωματιανού 11α Ρωξάνα μελαχρινή μαυριδερή με κανονικό σώμα 2.5άρια βυζιά και πολύ ωραία κωλάρα , απλό πρόγραμμα(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)

Χωματιανού 11β Κορίνα ξανθιά πετίτ με κανονικό σώμα ωραίο κώλο με 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.

αυτά πρός το παρόν , καλό μεσημέρι.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.500
Πόντοι
46.232
Εκανα σήμερα σκασια και πέρασα από Διδύμου
Δοκιμασα το νέο φρουτα, Ολγα νομιζω τη λέγανε, από Ουκρανία, 25 ετών.
Πολύ σφιχτή, πολύ φρέσκια, και εδειχνε να το γουστάρει.

Θα ξανατιμηθεί
δεν είναι νεο φρούτο  ;) , επιστροφή είναι.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.208
Πόντοι
9.575
Α! Ώστε έχει περάσει και απο αυτά τα σπιτάκια.Πρέπει να είναι πάντως σχετικά καινούρια δεν θυμάμαι να την έχω ξαναδεί.Είναι καλή στο δωμάτιο;

Οι απόψεις διίστανται.

Εγώ την θάβω, ο billy13 την απογειώνει.

Την έχω πάρει 2 φορές. Μία όταν πρωτοεμφανίστηκε στο κουρμπέτι, στο Κολ. 11 υπ., όπου μετά από συνεννόηση με την υπηρεσία, μου πρόσφερε την "χαρά" του 69, για ελάχιστα δευτερόλεπτα, καθώς δεν  της αρέσει. Την δεύτερη φορά. στο Κολ. 15 δεξιά, εκτός ότι δεν έκανε 69, χασμουριόταν και κοιμόταν όρθια. Επίσης, είναι λίγο βιαστική στο δωμάτιο.

Τώρα, ανακοινώθηκε κανονικά 69 στο σαλόνι, αλλά δεν ξέρω αν έχει καλυτερέψει στις υπηρεσίες της.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
πρίν το μεσημεριανο φαγητό  ,μικρή  βόλτα(13.40-15.00) με δυο καταθέσεις

Βιργ.Μπενάκη 31 Βίκυ ξανθιά χοντρή γκίλφ με 2άρια βυζιά , απλό πρόγραμμα.

Παιανεων 24 ξανθιά μιλφογκίλφ με κοντό μαλλί χοντρή και 3άρια βυζιά ,με ακα.

Αχχιλεως 48β Μονικά ξανθιά ψηλή με κανονικό σώμα 2άρι βυζί τατού χαμηλά στη μέση , με ακα τελειωτικό.

Μαραθώνος 59α Ολγα(Βεργας , Διδύμου , Αγκύρας κλπ) ξανθό μιλφ με γυαλιά , σωμα με πιασήματα 2άρι βυζί , με ακα.

Κωνσταντινουπόλεως 166β Χριστίνα(πρίν καμιά 10ρια μέρες την έιχα πετύχει πρώτη της μέρα στο Φυλής 67 3η βάρδια)μελαχρινή μαυριδερή 20χρόνη βουλγάρα με κανονικό σώμα 2άρι βυζί πεταχτά  χαλασμένα δόντια(μετά το είδα),απλό πρόγραμμα (τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική.

Κωνσταντινουπόλεως 166α Λολα μελαχρινή κατσαρομάλλα χοντρή με 3άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα και Ναταλία ξανθό μιλφογκίλφ με κανονικό σώμα 2άρι βυζί ωραίο κώλο για την ηλικιά της , με ακα τελειωτικό.

Ελευσινιών 31 η χοντρή ελληνίδα γκίλφ με τα 3άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα , μου είπε να μην την επιλέξω(λές και υπήρχε περίπτωση  :grin:) γιατί έβαφε τα μαλλιά της...και Βίκυ καστανόξανθη παχουλή με 2.5άρια βυζιά , με ακα και μασαζ.

Ιωαννινων 3 Μαρίνα μελαχρινή με μακριά μαλλία μέχρι τον κώλο , χοντρή με 3άρια ,απλό πρόγραμμα.

Χωματιανού 11α Ρωξάνα μελαχρινή μαυριδερή με κανονικό σώμα 2.5άρια βυζιά και πολύ ωραία κωλάρα , απλό πρόγραμμα(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)

Χωματιανού 11β Κορίνα ξανθιά πετίτ με κανονικό σώμα ωραίο κώλο με 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.

αυτά πρός το παρόν , καλό μεσημέρι.

τελείως μπάζα έχει αυτό το έρημο τσαρδί ... το επίπεδο είναι του στυλ '' και τσαμπα δεν .. ''  :rockon:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.208
Πόντοι
9.575
Επιπλέον, να ενημερώσω για την πρωινή μου στοχευμένη επιδρομή στο Μετάξυ.

Ιασ. 2α: 2 κοπέλες (ο Θεός να τις κάνει). Η Μαρία η σκίννυ μ(γκ)ιλφ από απέναντι με φουλ πρόγραμμα και μια άλλη μιλφ, μέτρια μέσα από το μεσοφόρι της.
Ιασ. 2β: μια χοντρούλα μας έδειξε ο ευγενέστατος υπηρέτης.

Κολ. 11 ισ: η Μιρέλα από το Κερ. 13, χωρίς γυαλάκια πια.
Κολ. 15 δεξ.: η Έλενα
Κολ. 15 αρ.: Ένα καινούργιο καυλοράπανο, η Πάολα. Τι πιπινάκι ήταν αυτό? Μακρύ μαύρο μαλλί πιασμένο κότσο, αδύνατο κορμάκι, ωραία σαρκώδη χείλη, μεγάλα αμυγδαλωτά μάτια, εξωτική ομορφιά, που δεν της φέρνει για Αλβανάκι (όπως μου εξομολογήθηκε στα ενδότερα). Χαμογελαστή, χαλαρή, με άνεση χρόνου (παρόλο που χτυπιόταν και με το δίκιο του ο τσάτσος, 2-3 φορές), μια γλύκα. Συστήνεται ανεπιφύλακτα ! ! !
Κολ. 32 (onlygreek): Πέτυχα 2 κοπέλες. Ένα αδύνατο πρόστυχο πορνίδιο με κοντό ξανθό μαλλάκι την Γκαμπριέλα (με μια σαύρα τατού στην πλάτη/πλευρό) και την Αντριάνα από Κολ. 15. Την Αντριάννα έψαχνα, αλλά σκάλωσα με το κοντοπούτανο πορνίδιο Γκάμπι, όπου το δάγκωσα ελαφρώς.

Μετά, για επιδόρπιο, κατηφόρισα στο Ρεμ. 20, όπου γεύτηκα το επίσης μικροσκοπικό πορνίδιο Λώρη.

Έρχεται η Άνοιξη και άρχισαν οι φουσκοδεντριές . . . . . . . .

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Οι απόψεις διίστανται.

Εγώ την θάβω, ο billy13 την απογειώνει.

Την έχω πάρει 2 φορές. Μία όταν πρωτοεμφανίστηκε στο κουρμπέτι, στο Κολ. 11 υπ., όπου μετά από συνεννόηση με την υπηρεσία, μου πρόσφερε την "χαρά" του 69, για ελάχιστα δευτερόλεπτα, καθώς δεν  της αρέσει. Την δεύτερη φορά. στο Κολ. 15 δεξιά, εκτός ότι δεν έκανε 69, χασμουριόταν και κοιμόταν όρθια. Επίσης, είναι λίγο βιαστική στο δωμάτιο.

Τώρα, ανακοινώθηκε κανονικά 69 στο σαλόνι, αλλά δεν ξέρω αν έχει καλυτερέψει στις υπηρεσίες της.

όλα είναι θέμα χημείας δεν χρειαζεται να συγκρίνεις τι λεει ο ένας και τι λεει ο αλλος .. ειναι αναλογα την περιπτωση που θα πέσεις για να βγαλεις ενα τελικο αποτελεσμα πρεπει να την παρεις πολλες φορες για να κατασταλάξεις σε ένα τελικό αποτέλεσμα για την Χ κοπέλα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.500
Πόντοι
46.232
τωρα live..

Αχαρνων 106 Σοφια ξανθια μιλφογκιλφ ωραια ποδια πιασηματακια 3αρια βυζια ,απλό προγραμμα.
Φωκαιας 17β Ξενια μελαχρινη με πιασηματακια 2αρι βυζι ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαιας 19 Χριστινα μελαχρινη λεπτή με 1.5άρι βυζί , με ακα και κωλο και ενας μελαχρινος ακωλος μπογος με μικρο βυζι απλό προγραμμα.
Φωκαιας 25α Αντριανα το ξανθό φολοπιππινο απο Φ84&86 κανονικό σώμα 2άρι βυζί και ωραιο πεταχτο κωλαρακι ,απλό προγραμμα.
Φωκαιας 25β Χριστινα(νεα κοπελα) καστανοκοκκινα κατσαρα μαλλιά μεχρι τους ωμους κανονικό σωμα ,μικρο βυζι απλο προγραμμα.
Φωκαιας 27 Βικτορια ξανθια με κανονικο σωμα μικρο βυζι , ακα τελειωτικο και κωλο.
Φυλης 65α Λαουρα μελαχρινη με κανονικό σωμα ωραιο κωλο και 2αρι στητο βυζι ,απλο προγραμμα κ Ντανιελα ξανθια ασπρουλιαρα κανονικο σωμα 2.5αρι βυζι τατου στο αριστερο ,απλο προγραμμα.
Φυής 86α Εσρα μελαχρινη πατατοφατσα με μαλλι μεχρι τους ωμους ατσουμπαλο με πιασηματα σωμα μικρό βυζί ,απλό προγραμμα.
Φυλης 86β Αλινα μελαχρινή με ανταυγιες κανονικό σωμα κοιλιτσα μικρό βυζί πολυ ωραια κωλαρα , με ακα.
καλο απογευμα....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.500
Πόντοι
46.232
συνεχιζουμε live
Προυσης 22 Αννα ξανθιαγκιλφ με ωραιο προσωπο νταρτανοχοντρη με 2.5 αρια βυζια απλο προγραμμα
Κνιδου 18 Ναντια μελαχρινη στρουμπουλη με μικρο βυζι κ πεταχτω κωλαρακι απλο προγραμμα.
Τροφωνιου 11 κατω Αννα καστανη χοντρη με μικρο βυζι κ τεραστιο αλλα μιλαμε για τεραστιο κωλο,με κωλο.
Τροφωνιου 11 πανω Ελενη μελαχρινη ψηλη κανονικο σωμα μικρο βυζι απλο προγραμμα.
Τροφωνιου 13 κατω καστανο μιλφ παχουλο με 2αρι βυζι απλο προγραμμα.
Τροφωνιου 13 πανω ξανθο γκιλφ με παχουλη με 2.5αρια βυζια,απλο προγραμμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.500
Πόντοι
46.232
Διδυμου 18α Λαουρα σπο Φυλης κ φωκαιας ξανθια παχουλη με 2.5αρια απλο προγραμμα
Διδυμου 18β Μαρια καστανη παχουλη με 2.5αρια με κωλο κ τελειωτικο βυζια
Ελλης 3 Τζοαννα 26χρονη καστανη ρουμανα παχουλη με 1.5αριβυζι με ακα κωλο κ αυταρχικο(τιμηθηκε θα ακολουθησει κριτικη)

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
928
Πόντοι
81
Και επίσης εάν φέρουν την ένδειξη CE  :dancing:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom