Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
δεν ειναι σε καμια βαρδια φιλε γιατι τωρα ειναι στην Ρουμανια ;)
μου είχε πει θα πήγαινε στριπτιτζού στην Βραζιλία
δεν ειναι σε καμια βαρδια φιλε γιατι τωρα ειναι στην Ρουμανια ;)
μου είχε πει θα πήγαινε στριπτιτζού στην Βραζιλία
ΝαιΌταν λες Μάγια, εννοείς Μπάρμπαρα;
Φυλης δεν την εχω πετυχειγνωριζει κανεις αν συνεχιζει η αν σταματησε η τζουλια- χουλια που δουλευε πρωινα στο φυλης 54β
Αν την πάρει κανείς την Μπάρμπαρα, να ενημερώσει για διάθεση, γιατί τις τελευταίες φορές ήταν ξενέρωτη.
Αλανια καλημερες εκανα πρωινη τσαρκα σε Αττικη και εκανα καταθεση Περγαμου 27β στην Μαρια γνωριζει κανεις ιστορικο Μαριας..?
μπορείς να την περιγράψεις λίγο;ίσως είναι η μαρία από κολωνου 53...Αλανια καλημερες εκανα πρωινη τσαρκα σε Αττικη και εκανα καταθεση Περγαμου 27β στην Μαρια γνωριζει κανεις ιστορικο Μαριας..?
ωραιος ο στουντιαςΠριν από λίγο καταδρομική σε Φυλής και όχι μόνο με τον mpouzoklido συνεπιβάτη στον πορνοτυφώνα. Είδαμε και ακούσαμε τα εξής.
Διδύμου
20:ΜίκαΜιλα μιλφ καστανή με κανονικό σώμα
16Α: Βαλέρια και Ιζαμπέλα, μιλφ και οι δύο με την Ιζαμπέλα να είναι νταρντάνα
νταρντανα χοντρη με τεραστιο κωλο ,αλλα ευγενικη παντα
84Α: Μία εκ των Πάολα καιΤζέσσικαδεν ξέρω πια, αλλά αδιάφορη
Παλιά έκανε γαμησάρες τύπε.καλά κάνει ... θα κάνει την αρπαχτή της και θα εξαφανιστεί ξανά σε κανένα στούντιο και επειδή δεν θα κανει δουλεια εκει αντε ξανα φυλης ... η μπάρμπορα εχει ξενέρωτο χαρακτήρα μόνο να πεις πως γάμησες ένα τέτοιο μουνί αξίζει !!
sorry στην 1η ηθελα να γραψωμικρή βολτα στην2ηβάρδια 15.05 - 16.10
στο 65 οροφο αν ηταν μελαχρινη με κανονικό σωμα ωραιο 2αρι στητο στηθος και ωραιο κωλο ηταν η Λαουρα , αν ηταν ξανθιa ασπρουλιαρα με 2.5αρι βυζι και τατού στο αριστερο στηθος ήταν η Ντανιελα δεν ξερω αν βοηθησα...Μόλις φεύγαμε εμείς ερχόσουν εσύ. Πες μας στο Φ65 όροφος ποιά κοπέλα ήταν, έφαγα φόλα μέγιστη και δεν είπε όνομα.
Επίσης αυτή που ήταν στο Φώκαιας 19 που πήρε ο μπουζο, πάλι δεν είπαν όνομα.
Βεργας 3 αριστερα η ελλη
Στον οροφο η σαμπρινα
Δεξια η στελλα,ψηλη milfαρα με φοβερες τριαρες βυζαρες και κορμι με πιασιματα
Οι βυζαρες..μαλακες σαν προζυμι