Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 148 άτομα (7 μέλη και 141 επισκέπτες)

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Ορέστη σε γουστέρνει η Αλεξάνδρα και όλα τα κονδυλώματα της.

:2funny: :2funny: :2funny:

για αλλη Αλεξανδρα λες εσυ, αλλα οκ... ευχαριστω για τη συμπαρασταση... αυτη η αλεξανδρα που λες τους γουσταρει ολους, ειδικα τα πιτσιρικια!

:2funny: :2funny: :2funny:

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
ρε μαγκες οι Λαουρα του Φ69β ειναι αυτη που δουλευε Φ54 στον οροφο και Φ66 πριν 2-3 χρονια?

Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ψιλοσυμφωνω... και στη φυλης και τις 3 κατηγοριες τις παιρνουνε και είναι υποκρισια το θεμα των ξενων, απλα δεν τους παιρνουν όταν εχει πολλους ελληνες το σαλονι, για να μην το δουμε... όταν δεν εχει πολλη κινηση ολες παιρνουνε ξενουνς και πακηδες και ότι θες... μονο κανεναν ψωλαρα μαυρο μπορει να μην παρουνε...

εγω παλι ενας από τους λογους που γουστάρω το μεταξι είναι ότι σεβονται και εκτιμουνε το να εισαι καθαρος και σωστος στη συμπεριφορα, και τιμανε το 10αρικο, υπαρχει επισης ένα πιο ερασιτεχνικο και φιλικο κλιμα στα περισσοτερα σπιτια...

αντίθετα στη φυλης, οι κοπελες είναι πιο επαγγελματιες και επειδή εχουνε μαθει σε δωρα, εξτραδακια κλπ, δυστυχως πολλες είναι εκεινες που ουτε το 20αρικο εκτιμανε, ουτε το ότι εισαι καθαρος και σωστος στη συμπεριφορα.

Επειδή είμαι γυρολόγος του Μεταξίου μπορώ να πω ότι μια φορά που ήταν ενας πρεαζάκιας στο σαλόνι η τσα2 του είπε 20 εβραίους αντί για 10 και την ρώτησα αν βάζουνε πρεζόνια και μου λέει πρεζόνια και μεθύστακες δεν βάζουνε. Απο πάκηδες γίνεται χαμός  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Βέβαια δεν ισχυρίζομαι ότι επειδή μου είπε αυτό η τσα2 είναι και αλήθεια ;) ;) ;)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
billy εσυ που ξερεις και καταλαβαίνεις περισσοτερα, η αλεξανδρα πιστευεις με γουσταρει οντως η είναι η ιδεα μου; σε ρωταω δημοσια επειδή ξερω ότι κοβει το ματι σου.  ;)
Και γιατί να μη σε γουστάρει; Ωραίο παιδί που είσαι!  :dancing:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Μα τί λέτε τώρα! Εδώ στο bou δεν μπαίνει όποιος και όποιος... Ομορφόπαιδα είμαστε όλα μας!

οκ, τωρα σιγουρευτηκα... με δουλευετε κυριε!  :grin:

τεσπα, εγω δεν τη γουστάρω αυτή, γουστάρω άλλη πιο πολύ...  :cheesy:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Επειδή είμαι γυρολόγος του Μεταξίου μπορώ να πω ότι μια φορά που ήταν ενας πρεαζάκιας στο σαλόνι η τσα2 του είπε 20 εβραίους αντί για 10 και την ρώτησα αν βάζουνε πρεζόνια και μου λέει πρεζόνια και μεθύστακες δεν βάζουνε. Απο πάκηδες γίνεται χαμός  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Βέβαια δεν ισχυρίζομαι ότι επειδή μου είπε αυτό η τσα2 είναι και αλήθεια ;) ;) ;)

νταξει ειπαμε, δε βαζουνε και τελειωμένα πρεζονια, θα χαλασουν το "εμπορευμα" τους ετσι και τυχον κανει καμια χοντρη μαλακια στο δωματιο...

και πολύ μεθυσμένους εχω δει να διωχνουν, αλλα όχι παντα... μεγαλη κουβεντα φιλε, και δεν είναι για αυτό το θρεντ, αστο  ;)

υγ: παντως εχω δει σε πολύ καλο οικο της περιοχης φυλης, και ολοι μπορειτε να φανταστείτε ποιον εννοω, να μπαινουν και ξενοι και μεθυσμένοι και κοκακηδες, δε μιλαω για πρεζονια, αλλα μαστουρωμενους... από κει και περα, αν γινεται εκει, θα γινεται παντου, αναλογα βεβαια την κοπελα και την υπηρεσια...  :S

orinosleon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Κριτικές
11
Like
228
Πόντοι
31
 Σύντομη περιήγηση χθές βράδυ στη δεύτερη βάρδια, με προγραμματισμό πρώτα να δούμε και μετά να συνουσιαστούμε. Ξεκινώντας απο τα Αλκιβιάδου στο 16Γ ήταν η Κατερίνα η Σέρβα, στο 16Β μία Νίκα με φούλ πρόγραμμα Ρωσικής καταγωγής, όχι όμως η γνωστή Νίκα απο Αγκύρας, περί τα 35 έτη.
 Στο Αλκιβιάδου 16Α , ανετράπησαν τα σχέδια για περαιτέρω περιήγηση, ερχόμενοι αντιμέτωποι με θωρηκτό Σοβιετικής κατασκευής ,ονόματι Αλεξάνδρα, νέα άφιξη απο οτι είπε, προερχόμενο απο στούντιο της Βορείου Ελλάδος.
 Μας καθήλωσαν: το χαμόγελο, η τεράστια αφράτη κωλάρα την οποία ψηλαφίσαμε στο χώρο υποδοχής, οι προεξέχουσες θηλές σε φυσικούς μετρίου μεγέθους μαστούς δίκην ευμεγέθων βατόμουρων,τις οποίες και αυτές ψηλαφίσαμε και οι υποσχέσεις για πολύ καλές επιδόσεις σε φούλ πρόγραμμα.
 Το θωρηκτό αποδείχθηκε αρκετά ευέλικτο στη μάχη και κατανάλωσε όλα τα πυρομαχικά, με υπομονή , χωρίς βιασύνη.
 Αργότερα κατηφορίζοντας χαμηλότερα αποφασίσαμε να γαμήσουμε και την Εύα στο Κων/λεως 166Β, αλλά δυστυχώς θα λείπει επ' αόριστον..

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Δυνατό το Kursk (Курск) τύπε. Ωραίος!

:jerking:

Συνημμένα

• Kursk.JPG
    Kursk.JPG
    14,6 KB · Εμφανίσεις: 25

Επισκέπτης
Πριν από μία ώρα στο Μετάξι:

Καλλέργη 33: ένα αδύνατο μπαζάκι
Δεληγιώργη 39: όχι η Μπέλλα
Κεραμεικού 15 ισόγειο: μία με κώλο. Δεν έκατσα να τη δω, ο κώλος είναι για χέσιμο.

Κεραμεικού 15 όροφος: Καμέλια  :smitten:  

Μπορεί να μην είναι κάτι ιδιαίτερο εμφανισιακά αλλά έχει ένα ζευγάρι φανταστικά πόδια και γουστάρει το σεξ όντας παθητική και όχι έκφυλη.  :sunglasses:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Στοχευμενη επισκεψη χθες το βραδακι 2η βαρδια.

Φωκαιας 27 οροφος, αλεξανδρα, φουλ προγραμμα, απεχει πολυ απο τα γουστα μου. δεν μ'αρεσε εμφανισιακα.

Φωκαιας 24 λαβυρινθος 2 κοπελες μια μιλφ μελαχροινη και η καρολινα, πιπινα του γαλακτος οπως την ειχε πει συναγωνιστης πολυ ευστοχα... δεν μ'αρεσαν αλλα η ιδεα για παρτουζα και η καυλα που μου εβγαλαν ηταν κατι το μοναδικο ... πολυ πεσιμο στο σαλονι απο τη μελαχροινη. η καρολινα πιο ντροπαλη απλα κοιταζε. κανω να πληρωσω για οργιακι ... και φτου ρε πουστη μου ξεχασα να παω τραπεζα πειραιως να βγαλω λεφτα, λιγο πιο πανω στη γωνια ειχε τραπεζα/ατμ . φτανω εκει αλλα δεν ειχα τα @@ να βγαλω λεφτα απο εκει, ειχε πεσει το σκοταδι και πολλες μυστηριες φατσες γυρω. εφυγα .

μαλλον θα παω σημερα να δοκιμασω

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
 Αργότερα κατηφορίζοντας χαμηλότερα αποφασίσαμε να γαμήσουμε και την Εύα στο Κων/λεως 166Β, αλλά δυστυχώς θα λείπει επ' αόριστον..
Δυστυχώς για εσάς, ευτυχώς για εκείνη, καθότι θα την ρημάζατε στο γαμήσι.

Panas1980

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Κριτικές
14
Like
14
Πόντοι
11

πάει κι αυτή...έγινε στουντιοκόριτσο...  :headbang:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Η καθιερωμενη πλεον πρωινη ενημερωση από Φυλης που κανω σχεδόν κάθε Τεταρτη που εχω ρεπο από τη δουλεια. Ζητω συγγνωμη που δεν την εκανα πριν τη ληξη της βαρδιας, ειχα πολλα σουρτα φερτα στο κεντρο και πριν λιγο εφτασα σπιτι και βρηκα χρονο να τη γραψω. Φυλης λοιπον, ωρα 12:00-13:00, παρεα με το συναγωνιστη λαγονησιαν. 3 καταθεσεις και 3 κριτικες μετα, 60 ευρω το κοστος της τσαρκας.  :sunglasses:

-Φυλής 71 κάτω:Εύα. Η καινούρια καστανή μπαμπάτσικη κοπέλα, με τα πιασιματάκια της (λιγο κυτταρίτιδα) και το ωραίο πρόσωπο και χαμόγελο... Απλό πρόγραμμα, στα υπόψιν. (8/10)
-Φυλής 71 πάνω:Άντζελα. Η μελαχρινή σχετικά όμορφη τσιγγανορουμάνα προμίλφ με το φουλ πρόγραμμα. (7/10)
-Φυλής 69 κάτω:Νικόλ. Η καστανόξανθη πιτσιρίκα με τα ωραία 3αρια μαστάρια, τα τατουάζ, το αγορέ μαλλί, με ελεύθερο στο πρόγραμμα και χύσιμο στα βυζιά. Στα υπόψιν. (8/10)
-Φυλής 69 πάνω:Τζουλιά(να). Η καστανόξανθη προμιλφ με τα 2,5αρια βυζια και το μέτριο σώμα, με πρέσαρε πολύ δυνατά, είπε κι ο άλλος ο μαλάκας ότι θα ξαναπάμε, και το έκλαψα το 20αρικο... (3η κατάθεση) Κώλος και ελεύθερο μετά από συνεννόηση στο δωμάτιο... (7/10) PAID
-Φυλής 67: Αλίσια. Η ξανθιά Αλβανίδα με τις βυζάρες. Την καυλάντισε ο λαγός. Εμένα δε μου αρέσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάνει κώλο με +30 ευρώ, αλλά μόνο αν το ζητήσεις εσύ, μόνη της δεν το λέει. Μεταξύ μας, για +30 όλες κάνουνε, δεν τα δίνω καλύτερα σε στούντιο; Τεσπα. (7/10)
-Φυλής 65: UNDER CONSTRUCTION

-Φυλής 86 κάτω:Λάουρα. Καστανόξανθη προμιλφ κοπέλα με φουλ πρόγραμμα. Η τσατσά μας έδιωξε πολύ άκομψα πριν καν τη δούμε. (7/10)
-Φυλής 86 πάνω:Ειρήνα. Η ξανθιά σκουρόχρωμη τσιγγανορουμάνα με φουλ πρόγραμμα. Έχει πανταλέψει απίστευτα, πολύ μέτριο σώμα πλέον, απορώ πως την παίρνουν στα 20, ακόμη και με φουλ. (6/10)
-Φυλής 84 πάνω:Ανδριάνα. Το γνωστό ξινό νοστιμούλικο πιτσιρικάκι, με το καστανό μακρύ μαλλί και το όμορφο σώμα. Προσωπικά περνάω πολύ ωραία μαζί της και δε με καραμουζιάζει στο σαλόνι. Τη βρίσκω αρκετά όμορφη, αλλά στο δωμάτιο είναι απλά γλυκιά και τυπική, προς ξενέρωτη. Απλό. (8/10)
-Φυλής 84 κάτω: Άντζελα? Μια καστανή Αλβανίδα που είναι πάντα εκεί τώρα τελευταία, προμιλφ, σχετικά δεμένό σώμα, φουλ πρόγραμμα. Αν κάποιος συναγωνιστής ξέρει σίγουρα, ας με διορθώσει για το όνομα... (6/10)

-Φυλής 61: Αλεξάνδρα. Το "τσουτσούνι", η πολύ αδύνατη καστανόξανθη κοπέλα με το κουκλίστικο πρόσωπο και το πολύ αδύνατο σώμα. Καυλάντισε πολλή ώρα με το λαγό ενώ μιλούσε ταυτόχρονα με το smirni από το κινητό του λαγού...  :grin: Εδώ ζητάω την προσοχή σας: καθώς φύγαμε και ξαναήρθαμε για να περάσει ο κύριος λαγός, η τσατσά μας είπε ότι ήτανε δωμάτιο και περίμενε άλλος ένας. Πάμε να φύγουμε, αλλά η τσατσά μας λέει να περιμένουμε, μόλις βγει από αυτό το δωμάτιο θα έρθει κατευθείαν σε εκείνον. Λέει ο λαγός ως gentleman ότι αυτό δεν είναι σωστό, επιμένει η τσατσά ότι ο άλλος δεν έχει πρόβλημα να περιμένει, επιμένει και ο λαγός και η τσατσά λέει ότι ο άλλος δεν έχει πρόβλημα γιατί εκτός από τακτικός πελάτης που είναι, έχει έρθει απλά για να μιλήσει με την κοπέλα. Χμ... έχω πει τη γνώμη μου για το συγκεκριμένο πορνίδιο, είναι μεγάλη πουτάνα αλλά τελικά υπάρχουν και πολλοί μαλάκες, δεν ήμουνα ο μόνος τελικά... Τέσπα. Ο λαγός δεν έδωσε σημασία, αλλά εγώ που ξέρω, έδωσα... Απλό με εξτραδάκια στο δωμάτιο... (7/10)
-Φυλής 59 κάτω: Ιζαμπέλα. Το μελαχρινό άλογο, αδύνατο κορμί λαμπάδα, μέτρια στη φάτσα. Απλό με που και που ελεύθερο... (7/10)
-Φυλής 59 πάνω: Κλειστό.

-Φυλής 80: Μαρία η "Πόντια". Η μελαχρινή καυλόφατσα-ασχημόφατσα-φολόφατσα με τις βυζάρες. Απλό. (5/10)
-Φυλής 74.Αριστερά: Άννα. Η μελαχρινή χαμογελαστή κοπέλα με το μουστάκι, προμίλφ πλέον, μέτριο σώμα, στο πρόγραμμα κώλος. (6//10)
-Φυλής 74. Δεξιά:Τερέζα. Η όχι και τόσο μουνάρα τελικά, καστανόξανθη με βυζάρες σε απλό πρόγραμμα. Αφού και εκεί υποσχέθηκε ο κύριος λαγός ότι θα περάσω, πέρασα... (2η κατάθεση) Αλλά εδώ δε φταίει αυτός, μόνος μου το έκανα το κασκαντεριλίκι.... :grin: Τέσπα, μέσα ήταν πολύ amateur, αλλά δεν πέρασα πολύ καλά... Θα τα πω στην κριτική... Απλό. (9/10)

-Φυλής 66 αριστερά: Μπιάνκα? Μάλλον αυτή, απλά επειδή ήταν ο άλλος βιαστικός, δεν περιμέναμε να βγει από το δωμάτιο. Το τσιγγανορουμανάκι με το καλούτσικο σώμα και το φουλ πρόγραμμα. (6/10)
--Φυλής 66 δεξιά: Ρωξάνη. Η μπαμπάτσικη τσιγγανορουμάνα με τα πεταχτά λευκά δόντια και τα όμορφα μάτια. Σε απλό. (6/10)

-Φυλής 56: Κλειστό.
-Φυλής 54: Αουρόρα. Το καστανό κοντοπούτανο με το σώμα ζυμαράκι. Ωραίο πρόσωπο, ωραίο χαμόγελο. Απλό. (8/10)

Πήγαμε και λίγο από Διδύμου, Διδύμου 7 αριστερά και δεξιά ΚΛΕΙΣΤΑ.

Πάμε και στη Φωκαίας:

-Φωκαίας 17 κάτω: Ειρήνη. Του μπέμπα. Η μελαχρινή Βουλγάρα με το γλυκό πρόσωπο και το μέτριο σώμα, άβυζη, όχι σφιχτή. Σε φουλ πρόγραμμα. Μας έδιωξε κακήν κακώς. (6/10)
-Φωκαίας 17 πάνω:Ιζαμπέλα. Η ψηλή νταρντάνα χωρίς στήθος με το "τετράγωνο" πρόσωπο και το χαμόγελο λες και έχει κάνει μπότοξ... Από "Ελληνίδα" που ήτανε κάποτε, τώρα "έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα", σύμφωνα με τα λεγόμενα της τσατσάς. Απλό πρόγραμμα. (6/10)

-Φωκαίας 19: Χριστίνα και κάποια άλλη... Η Χριστίνα είναι μια κοκκινομάλλα προμίλφ με συμπαθητικό πρόσωπο και μέτριο σώμα, φουλ πρόγραμμα, έχω ακούσει καλά λόγια για πάρτη της... Η 2η κοπέλα ήταν μια χοντρή μελαχρινή κοπέλα, πολύ πιτσιρίκα, ούτε 1 μέρα δε θα αντέξει εκεί, οπότε δεν τη βαθμολογώ κάν. Φουλ και οι 2. (7/10)

-Φωκαίας 25 πάνω: Σοφία. Η προμίλφ μελαχρινή ουκρανέζα με το αδύνατο σώμα. Τη θυμάμαι πολύ αμυδρά γιατί η τσατσά δε μου τη δείχνει πλέον... Απλό νομίζω. (6/10)
-Φωκαίας 25 κάτω: Τζούλια. Το Τζούλακι μου, η φιλενάδα μου, η αλλιώς η Τζούλια του προέδρου με τα piercing. Καστανόξανθο κοντοπούτανο, με κώλο στο πρόγραμμα... Επέστρεψε χθες... Μια κούκλα ήταν σήμερα, με καύλωσε αρκετά, αγκαλιαστήκαμε για πολλή ώρα, αλλά είμαστε σχεδόν σαν αδερφάκια πλέον, δε μου πήγε να μπω... Ο λαγός όμως μπήκε τελικά... (8/10) PAID FROM LAGO

-Φωκαίας 24:Καρολίνα. Η ξανθιά Ρωσιδούλα με το όμορφο πρόσωπο και τα ωραία πιασίματα αν και γεματούλα, με ελεύθερο στο πρόγραμμα... Σιγά σιγά ξεπετάγεται... (8/10)
-Φωκαίας 27 υπόγειο: Άννα Πολωνέζα και Μαρία "Αλβανέζα". Η Άννα είναι μια σχετικά όμορφη καστανή προμίλφ με αδύνατο σώμα και η Μαρία είναι ένα καστανό κοντοπούτανο με καυλόφατσα και όμορφα 2αρια βυζιά... Και οι 2 κάνουν ελεύθερο. Η Μαρία, πολύ τσατισμένη μαζί μου, μου έδειξε να περάσω δωμάτιο με ύφος που σκοτώνει... Σιγά μην πέρναγα... :cheesy: (7/10 και 8/10)
-Φωκαίας 27 ημιώροφος: Αλεξάνδρα. Η ξανθιά petit Ρουμάνα με το τατουάζ στην πλάτη και την πονηρή φατσούλα. Φουλ πρόγραμμα και πολύ καλή μέσα... Ο έρως αρχίζει να σβήνει, μάλλον έχει πάρει χαμπάρι ότι δε θα ξαναπεράσω και απλά μου αρέσει να καυλαντίζω μαζί της...  :grin: (8/10)
-Φωκαίας 27 όροφος (Αννόσπιτο): Ελένη η βυζαρού. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. Κοντοπούτανο, πιτσιρικάκι Ρουμανάκι με κουκλίστικο και καυλιάρικο πρόσωπο, από τα πιο όμορφα στη Φυλής. Βυζάρες και κωλάρα σφιχτά. Μελαχρινή και πάλι, μαυρισμένη κι αυτή από solarium (έλεος...). Το 20αρικο βγήκε τόσο εύκολα και απρόσμενα από την τσέπη που ενώ το είχα βγάλει να το δώσω, η κοπέλα με ρωτούσε αν υπάρχει περίπτωση να περάσω... Εξίσου έκπληκτος με την κοπέλα και ο λαγός δίπλα μου... (1η κατάθεση)  :grin: Θα ανεβάσω και μια κριτικούλα για την Ελενίτσα, μιας και είχα καιρό να τη δω... Απλό. (9/10)  PAID

Αυτά από μένα, συγγνώμη και πάλι για τη μεγάλη καθυστέρηση, θα πάω να ανεβάσω και τις κριτικές μέχρι να ξεκινήσει το CL. (Έλενα καλή επαγγελματίας, Τερέζα πολύ ερασιτέχνις, Τζουλιάνα απλά για χύσιμο)

Καλό βράδυ  :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
ωραία ενημέρωση ρε ψηλέ....συγγνώμη που σε "ανάγκασα" να κάνεις τόσες καταθέσεις... :s&m_1: :s&m_1:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
  Σύντομη περιήγηση χθές βράδυ στη δεύτερη βάρδια, με προγραμματισμό πρώτα να δούμε και μετά να συνουσιαστούμε. Ξεκινώντας απο τα Αλκιβιάδου στο 16Γ ήταν η Κατερίνα η Σέρβα, στο 16Β μία Νίκα με φούλ πρόγραμμα Ρωσικής καταγωγής, όχι όμως η γνωστή Νίκα απο Αγκύρας, περί τα 35 έτη.
  Στο Αλκιβιάδου 16Α , ανετράπησαν τα σχέδια για περαιτέρω περιήγηση, ερχόμενοι αντιμέτωποι με θωρηκτό Σοβιετικής κατασκευής ,ονόματι Αλεξάνδρα, νέα άφιξη απο οτι είπε, προερχόμενο απο στούντιο της Βορείου Ελλάδος.
  Μας καθήλωσαν: το χαμόγελο, η τεράστια αφράτη κωλάρα την οποία ψηλαφίσαμε στο χώρο υποδοχής, οι προεξέχουσες θηλές σε φυσικούς μετρίου μεγέθους μαστούς δίκην ευμεγέθων βατόμουρων,τις οποίες και αυτές ψηλαφίσαμε και οι υποσχέσεις για πολύ καλές επιδόσεις σε φούλ πρόγραμμα.
  Το θωρηκτό αποδείχθηκε αρκετά ευέλικτο στη μάχη και κατανάλωσε όλα τα πυρομαχικά, με υπομονή , χωρίς βιασύνη.

πολυ καλη ενημερωση απο την μιφοΑλκιβιαδου!!!
δυνατη 3αδα τα 16αρια καθως και η Κατερινα (σερβα) του 16Γ, και η Νικα είναι καλεςς παρουσιες.
τωρα συμπληρωθηκε η 3αδα με την νεοφερμενη Αλεξανδρα!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom