lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
μία πετίτ?μάλλον αυτή που πήρε ο μπίλυ κι ο αμαντέους λεςστην κολωνου 32 νομιζω, στη γωνια. καταλαβες ποια λεω;
edit
ακυρο, πιο προσφατα νομιζω ηταν κολωνου 15 δεξια, εκει που ηταν η αλεξια;
μία πετίτ?μάλλον αυτή που πήρε ο μπίλυ κι ο αμαντέους λες
Μια γρηγορη ενημερωση από την απογευματινη της φυλης, ωρα μεταξυ 20:00-21:00, παρέα με therion και στην πορεια συναντήσαμε billy13 και beverly:
Από Φυλής:
-67. Επιστροφή της Εμανουέλας, της μελαχρινής (καστανής πλέον) Ρουμάνας που δούλευε πολύ καιρό στο Φ65 που έκλεισε. (7/10) Καύλα η Εμμανουέλα....
-84 πάνω. Γαβριέλα, η καστανή πλέον μοντελέ πιτσιρίκα Ρουμάνα σε υπεραπλό. (7/10) Το καλύτερο μωρό και πάλι,αρνήθηκε το 69 ακόμα μια φορά....
-84 κάτω. Η Ανδριάνα η ξινή αλλά παιχνιδιάρα πιτσιρίκα, καστανή με ωραίες καμπύλες. Μόνο σε μένα αρέσει, έτσι; Απλό. (8/10) Φόραγε ένα μαντήλι και έλεγε ότι είναι Μουσουλμάνα... :S
-80. Μαρία η Πόντια. (5/10) Εμφανίστηκε λίγο πιο αδύνατη...
-66 δεξιά. Αουρόρα (ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ), το όμορφο καστανό πιτσιρίκι με το ζυμαράκι σώμα. (8/10) Έχει χαλάσει λίγο,έκανε κοιλίτσα και χάλασε ο κωλαράκος της....
-56. Πατρίτσια, η ξανθιά πανέμορφη πετίτ Ρουμανίτσα. (9/10) Η δεύτερη πιο όμορφη,μετά την Γαβριέλα... :-*
Και κλείνουμε με την αγαπημένη Φωκαίας:
-Φωκαίας 27 όροφος (Αννόσπιτο). Η Φλώρη το ξανθό χόμπιτ, μικροσκοπική ξανθιά Ρουμάνα που έχει παχύνει και έχει κόψει τον κώλο, μόνο ελεύθερο πλέον. Και Αλεξάνδρα, η ξανθιά πιτσιρίκα με το αδύνατο σώμα και το φουλ πρόγραμμα, πολύ καλή μέσα... Με έχει ερωτευτεί, αλλά δεν τσιμπάω... ίσως δε μου πολύαρεσει κιόλας... (6/10+8/10) Η Αλεξάνδρα ήταν η πιο καυλωτική κορασίδα χωρίς να είναι το ίδιο όμορφη με Γαβριέλα/Πατρίτσια....
Για την ιστορία, ο therion πέρασε με Φλώρη, εγώ τελικά δεν πέρασα με καμία γιατί δεν είχα όρεξη, ενώ ο billy είχε ήδη περάσει στο μεταξί, και ο beverlys ήταν απλά περαστικός...
Γενικά ήσυχη η Φυλής, ευκαιρία να περάσει κανείς σήμερα... Αλλά ειλικρινά δεν είχα όρεξη, ζητάω συγγνώμη και από την παρέα που αποχώρησα βιαστικά...
Καλό βράδυ σε όλους
πολύ ρομαντικές οι φωτό billy
Πρέπει σήμερα Δευτέρα να ήταν στο παλιό της στέκι, Ιασ44.γυρισε η καρλα?....ωρεεεεεε παν τα πονεμενα ευρωπουλακια μου........θα ειναι μονιμα πρωι???? μηπως αναφερθηκε συνοδοιπορε???
πολύ ωραία ενημέρωση... η πατρίτσια μου αρεσει κ μένα...69 κάνει??Μια γρηγορη ενημερωση από την απογευματινη της φυλης, ωρα μεταξυ 20:00-21:00, παρέα με therion και στην πορεια συναντήσαμε billy13 και beverly:
Από Φυλής:
-71 κάτω. Στεφανία μάλλον, δεν μπήκαμε.
-71 πάνω. Νέλλυ μάλλον, δεν μπήκαμε.
-69 κάτω. Λάουρα, η άσχημη από τις 2 δίδυμες με το αγορίστικο μαλλί. Ωραίο βυζάκι, πιτσιρίκα, μέτριο πρόσωπο. Ελεύθερο. (7/10)
-69 πάνω. Χριστίνα Καζακστανή μάλλον, δεν μπήκαμε.
-67. Επιστροφή της Εμανουέλας, της μελαχρινής (καστανής πλέον) Ρουμάνας που δούλευε πολύ καιρό στο Φ65 που έκλεισε. (7/10)
-86 κάτω. Αλίνα, καστανή πιτσιρίκα ρουμάνα με κοτσίδα, μέτριο σώμα. Ελεύθερο. (7/10)
-86 πάνω. Μισέλ, μελαχρινή κοντοπίθαρη ρουμάνα που μας διώχνει. Απλό. (6/10)
-84 πάνω. Γαβριέλα, η καστανή πλέον μοντελέ πιτσιρίκα Ρουμάνα σε υπεραπλό. (7/10)
-84 κάτω. Η Ανδριάνα η ξινή αλλά παιχνιδιάρα πιτσιρίκα, καστανή με ωραίες καμπύλες. Μόνο σε μένα αρέσει, έτσι; Απλό. (8/10)
-80. Μαρία η Πόντια. (5/10)
-74. Αριστέρα Άννα με μουστάκι, δεξιά Νάνσυ με βυζάρες. (5/10+7/10)
-72 και Φωκαίας. Νάντια η μελαχρινή με το όμορφο πρόσωπο και την κωλάρα και μία Νίνα προμίλφ άσχημη. (6/10+5/10)
-61. Αλεξάνδρα το όμορφο ξανθό στυλιάρι. (8/10)
-59 πάνω. Άντζελα, μια μελαχρινή προμίλφ από το μεταξουργείο. (5/10)
-59 κάτω. Κλειστό.
-66 αριστερά. Μπιάνκα, η τσιγγάνα με το φουλ. (7/10)
-66 δεξιά. Αουρόρα (ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ), το όμορφο καστανό πιτσιρίκι με το ζυμαράκι σώμα. (8/10)
-56. Πατρίτσια, η ξανθιά πανέμορφη πετίτ Ρουμανίτσα. (9/10)
-54. Βαλέρια. Η καστανή Ρωσιδούλα πιτσιρίκα με το όμορφο σώμα και τα ωραία 2,5 στητά βυζιά, αλλά με μέτριο πρόσωπο. (8/10)
Από Διδύμου μια τζούρα:
-7 αριστερά. Σουζάνα η υπερμουνάρα φόλα μέσα, μαυρισμένη και με παραπανίσια κιλά. (7/10)
-7 δεξιά. Κλειστό.
-8 κάτω. Χριστίνα από Φωκαίας 19, η καστανή συμπαθητική προμίλφ με φουλ και η Λάουρα, η ξανθιά Ρωσίδα χοντρούλα πιτσιρίκα με όμορφο πρόσωπο σε απλό νομίζω. (7/10+6/10)
-8 πάνω. Κλειστό.
Και κλείνουμε με την αγαπημένη Φωκαίας:
-Φωκαίας 17 κάτω. Κλειστό.
-Φωκαίας 17 πάνω. Ξένια σε υπεραπλό. Μουνάρα καστανή μαυρισμένη, σώμα λίγο μπαμπάτσικο, αλλά καύλα. (8/10)
-Φωκαίας 19. Λαβίνια η ξανθιά μικροσκοπική και μια κοκκινομάλλα ψηλή πανάσχημη. (6/10+4/10)
-Φωκαίας 25 πάνω. Σοφία η Ρωσίδα, μελαχρινή προμίλφ. (7/10)
-Φωκαίας 25 κάτω. Τζίνα, η καστανοκοκκινομάλλα πιτσιρίκα με το όμορφο πρόσωπο που δουλεύει το πρωί στο Φυλής 84. Όμορφη κοπέλα, αλλά έχει θέματα με την καθαριότητα, απλό πρόγραμμα με γλωσσόφιλα και πολύ gfe. (8/10)
-Φωκαίας 24. Η Καρολίνα, η μικρή μπαμπάτσικη Ρωσιδούλα με τις βυζάρες και το όμορφο πρόσωπο σε φουλ πρόγραμμα. Πολύ καυλάντισμα στο σαλόνι. Ήταν με την τσατσά της Άννας. Φουλ. (8/10)
-Φωκαίας 27 υπόγειο. Βικτώρια, η Ρωσίδα προμίλφ με τα πάντα όλα. (6/10)
-Φωκαίας 27 ημιώροφος. Ιζαμπέλλα η αλόγα με την τσατσά Εύα. (7/10)
-Φωκαίας 27 όροφος (Αννόσπιτο). Η Φλώρη το ξανθό χόμπιτ, μικροσκοπική ξανθιά Ρουμάνα που έχει παχύνει και έχει κόψει τον κώλο, μόνο ελεύθερο πλέον. Και Αλεξάνδρα, η ξανθιά πιτσιρίκα με το αδύνατο σώμα και το φουλ πρόγραμμα, πολύ καλή μέσα... Με έχει ερωτευτεί, αλλά δεν τσιμπάω... ίσως δε μου πολύαρεσει κιόλας... (6/10+8/10)
Για την ιστορία, ο therion πέρασε με Φλώρη, εγώ τελικά δεν πέρασα με καμία γιατί δεν είχα όρεξη, ενώ ο billy είχε ήδη περάσει στο μεταξί, και ο beverlys ήταν απλά περαστικός...
Γενικά ήσυχη η Φυλής, ευκαιρία να περάσει κανείς σήμερα... Αλλά ειλικρινά δεν είχα όρεξη, ζητάω συγγνώμη και από την παρέα που αποχώρησα βιαστικά...
Καλό βράδυ σε όλους
πολύ ωραία ενημέρωση... η πατρίτσια μου αρεσει κ μένα...69 κάνει??
Ειδικά αυτή με το πεταμένο,γυναικείο τζιν..... ;)
Ξέχασα να συμπληρώσω,ότι όση ώρα περιμέναμε στο Φωκαίας 27 (όροφος)...ηλικιωμένος μύστης...έψηνε την τσα2....να περάσει δωμάτιο μαζί του.............
billy εσυ που ξερεις και καταλαβαίνεις περισσοτερα, η αλεξανδρα πιστευεις με γουσταρει οντως η είναι η ιδεα μου; σε ρωταω δημοσια επειδή ξερω ότι κοβει το ματι σου. ;)
Από κοντά.....ή με πμ.....εδώ μας διαβάζουν...(και επισκέπτες ;) )...
χμ... πες και εδώ τη γνωμη σου και αν είναι κατι πολύ ιδιαιτερο στειλε και πμ, δεν εχω θεμα, η αλεξανδρα είναι ένα ωραιο καυλακι, αλλα δεν είναι αυτό που λεω εγω "ερωτευσιμο πιπινι", την πλακιτσα μου κανω... ;)
Το μόνο που θα γράψω εδώ,είναι το ότι σχέσεις με κορασίδες του χώρου.....δεν οδηγούν πουθενά....
billy εσυ που ξερεις και καταλαβαίνεις περισσοτερα, η αλεξανδρα πιστευεις με γουσταρει οντως η είναι η ιδεα μου; σε ρωταω δημοσια επειδή ξερω ότι κοβει το ματι σου. ;)
μπέμπας?
Να πω ότι έκανα διπλή κατάθεση στην ίδια κοπέλα.... Εσμεράλντα στο Ιάσωνος 20Γ......
2 φωτό από Μετάξι και μια ρομαντική από Φωκαίας.....
Μολις επεστρεψα απο πρωινη καταδρομικη στη ΠορνοΝτισνευλαντ
Εφαγα μια ΦΟΛΑΡΑ που θα μου μεινει αξεχαστη! :S
Ιασωνος 30Β Κασσανδρα
Θα ακολουθησει κριτικη-μαυρισμα
Μακριααααααααα