Kαλημερα συναγωνιστες να αποδωσω τα συγχαρητηρια στα στελεχη πρωτης γραμμης για τις πολυ επαγγελματικες ενημερωσεις και να παραθεσω και εγω με την σειρα μου μια πιο ερασιτεχνικη ενημερωση που εγινε στη νυχτερινη τριτη βαρδια μεταξι και φυλης ξεκινωντας απο μεταξΙ Λεωνιδιου28 Λειλα,Ιασωνος30Βμια μαυρουλα,Ιασωνος20Β Αντρεα,Ιασωνος20Α Αντριαννα,Ιασωνος44 Ελενα,Μεγαλου Αλεξανδρου15Ναταλι και Λιντα,Μεγαλου Αλεξανδρου28Α μια καινουργια Γκαμπυ και Μαρια,Κολωνου53 Αννα,Κολωνου48 Λουνα και Βαλερια,Κολωνου30Α μια καινουργια νεαρη γεματουλα μελαμψη με το ιδιο ονομα της προκατοχου της Αννα,Κολωνου15 Μια μαυρουλα σωματαρα παρουσιαστηκε μονη της μιλαγε αγγλικα με μαρκαρε ασχημα με δυσκολια καταφερα να βγω,Κολωνου11Β υπογειο Μαιρη αλβανιδα,Καλλεργη33 Μαρινα μιλφ σαπιο σε προχωρημενη συψη ισως απ τα χειροτερα που εχω δει,απο φυλης μερια,Φωκαιας27Βκατω Ανκα και Στελλα,Επανω η Αννα,Φωκαιας27Α Γκαμπριελλα,Φωκαιας24 Ροζαλιντα,Φωκαιας25Β Εμανουελλα που ηταν φυλης65μεχρι προτεινος,Φυλης59 Αντινα με μια εκνευρισμενη τσατσα,Φυλης86Β Αλινα,Φυλης71ΒΓκαμπριελλα,Φυλης66Α Ιωαννα,Αχαρνων85 Βικυ στουντιοκοριτσο με σχετικα προσφατη παρουσια πριν κανα διμηνο περιπου Τατοιου71 γενικα δεν επαιζε και πολυς κοσμος καποιες λιγες παρεες ενα θετικο στοιχειο της αποψινης μεταμεσονυκτιας βολτας ηταν οτι στην Ιασωνος δεν υπηρχε ουτε ενα πρεζονι αυτα προς το παρον καλα να περνατε παιδια καλο ξημερωμα σε ολους