Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 202 άτομα (13 μέλη και 189 επισκέπτες)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Ξεψάρωσε μου φαίνεται....πάλι καλά που τα ρωτάω αυτά,πριν περάσω δωμάτιο..... :s&m_1:

Μάλλον, δεν ήμουν κατανοητός.
Στο σαλόνι ανακοινώνεται απλό πρόγραμμα, δλδ άνευ 69.

Άρα, ίσως, το έβγαλε από το πρόγραμμά της.

Αχ, που είσαι Ελενίτσα (Σκάρλετ Γιόχανσον) να της κάνεις κανά μάθημα ? ?  ?

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Eνταξει γουστα ειναι αυτα απολυτως σεβαστα αλλα περιμενα μια ανανεωση πραγματικη σε αυτη την αλυσιδα αγκυρας και διδυμου την ειχα παρει μια φορα την αλεξανδρα πολυ μετρια σε συμετοχη και απο βυζια σχεδον ανυπαρκτα καποιοι ομως μπορει να εχουν περασει καλα μαζι της

εχω κανει απο τα καλυτερα γαμησια μου με αυτη...5-6 φορες ολες αψογη......μιλαμε τωρα για ξεσκισματα κανονικα........τρελα γαμησια.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μάλλον, δεν ήμουν κατανοητός.
Στο σαλόνι ανακοινώνεται απλό πρόγραμμα, δλδ άνευ 69.

Άρα, ίσως, το έβγαλε από το πρόγραμμά της.

Αχ, που είσαι Ελενίτσα (Σκάρλετ Γιόχανσον) να της κάνεις κανά μάθημα ? ?  ?

Eίναι ανάλογα τα κέφια,μάλλον....την πρώτη φορά που την είδα δεν έκανε 69...αλλά την 2η που την πήρα έκανε.... :)

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
μετάξι χθες γύρω στις 20.00...

ιάσωνος 44 δεξιά,μια γυφτοβουλγάρα με τατού στη μέση και χαρακτηριστικά μεγάλο στόμα,κάπως ψηλή,δούλευε και παλιότερα στα ιάσωνος 44/46,ενώ πρόσφατα ήταν καλλέργη.ελπίζω να καταλάβατε ποια λέω...

την Ανέλια μάλλον θα εννοείς που πέρασε προσφάτως και από το Λιοσίων 79...

ιάσωνος 37 κάτω,η γλυκιά τσιγγάνα μιλφ μπάρμπαρα κι άλλη μία που δεν την θυμάμαι.δεν ήταν πάντως η τρομακτική γκιλφ.

μήπως το ασχημοπίπινο Πάολα;
:rockon: :rockon: :rockon:

Τελικά

Φυλής 71Α: Συνάντησα το νεαρό μελαχρινό πιπίνι που βρίσκεται εκεί τα απογεύματα. Μπιάνκα νομίζω την λένε.

Άν ήταν μελαμψή ναι, αλλιώς μάλλον για τη Νέλυ θα επρόκειτο...

Φυλής 74: Στο δεξί μαγαζί συνάντησα μια όμορφη νεαρή ξανθιά κοπελίτσα με ωραίο σώμα Τερέζα, ενώ στο αριστερό την γνωστή Νάνσυ με τις βυζάρες της.

Αυτά από εμένα φίλοι μου. Ενημέρωση μετά απ
:rockon: :rockon: :rockon:

Υ.Γ. Συγχαρητήρια για τις ενημερώσερεις των:  TOMMY DEVITO, billy13, aoratos19, Dawn, Orestis_Kou(εύγε για τις συνεχόμενες), amadeus_gr, _HOMEBOY_, Φανούρης Τζούρας, professorx!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
σήμερα δεύτερη βάρδια στο διδύμου 16 μαζί με τη λίλιαν ήταν μια μιλφ μαρία(αν δε ξάνω λάθος το όνομα).όταν την είδα να βγαίνει απ'το κουζινάκι και να πλησιάζει νόμιζα ότι ήταν η νίκη με βαμμένο μαύρο το μαλλί.πολύ πρόστυχο μιλφάκι που δεν είχα ξαναδεί...

στο αλκαμένους 113 περίμενα να πετύχω τη βαλέρια,αλλά τελικά δούλευε μια αλεξάνδρα που κι αυτή πρώτη φορά την έβλεπα.δεν την πρόσεξα πολύ γιατί εκείνη την ώρα ξενέρωσα που δε δούλευε η βαλέρια,αλλά ήταν προμιλφ,ξανθιά,μάλλον σχετικά πετίτ και  καλοβαλμένη

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
ψιλοσυμφωνω... και στη φυλης και τις 3 κατηγοριες τις παιρνουνε και είναι υποκρισια το θεμα των ξενων, απλα δεν τους παιρνουν όταν εχει πολλους ελληνες το σαλονι, για να μην το δουμε... όταν δεν εχει πολλη κινηση ολες παιρνουνε ξενουνς και πακηδες και ότι θες... μονο κανεναν ψωλαρα μαυρο μπορει να μην παρουνε...

εγω παλι ενας από τους λογους που γουστάρω το μεταξι είναι ότι σεβονται και εκτιμουνε το να εισαι καθαρος και σωστος στη συμπεριφορα, και τιμανε το 10αρικο, υπαρχει επισης ένα πιο ερασιτεχνικο και φιλικο κλιμα στα περισσοτερα σπιτια...

αντίθετα στη φυλης, οι κοπελες είναι πιο επαγγελματιες και επειδή εχουνε μαθει σε δωρα, εξτραδακια κλπ, δυστυχως πολλες είναι εκεινες που ουτε το 20αρικο εκτιμανε, ουτε το ότι εισαι καθαρος και σωστος στη συμπεριφορα.
Εγω εχω ακουσει εναν τσατσο στο Μεταξουργειο να λεει σε κατι πιτσιρικαδες (οχι ανηλικους) οτι η κοπελα δεν δουλευει με αντρες κατω των 20 ετων! Αυτο δεν ειναι ρατσισμος! :)

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Εγω εχω ακουσει εναν τσατσο στο Μεταξουργειο να λεει σε κατι πιτσιρικαδες (οχι ανηλικους) οτι η κοπελα δεν δουλευει με αντρες κατω των 20 ετων! Αυτο δεν ειναι ρατσισμος! :)

ναι γιατι και καλα οι πιτσιρικάδες τις ταλαιπωρουν περισσοτερο να τελειωσουν... το εχω ακουσει και στη φυλης αυτό από κοπελα που δουλευε στο Φυλης 84.

κοιτα να σου πω κατι, ανθρωποι είναι και οι κοπελες, για μενα μπορουν να διαλεγουν πελατες, αρκει στο δωματιο να είναι ενταξει στις υπηρεσίες τους. δηλαδή αν είναι να με παρει μια κοπελα με το ζορι επειδή με φοβαται και δεν περασω καλα, ας μη με παρει καθολου.

δεν είναι ρατσισμος, απλα δεν είναι σωστη επαγγελματιας... οι σωστες επαγγελματιες όπως ειπε και ο φιλος πρεπει να μην παιρνουν τους βρωμιάρηδες και τους μεθυσμένους/ πρεζονια, και σε σχεση με τους ξενους, οσους εμπιπτουν σε αυτές τις 2 κατηγοριες.

εγω ξερω πολύ καλα ότι όλα αυτά γινονται επιλεκτικα, δηλαδή όταν εχει κοσμο διωχνουμε τον πακη η τον μεθυστακα, όταν δεν εχει, περαστε ολοι μεσα...

και στο μεταξι μιας και το ανεφερες, αλλου διωχνουν τα μικρα, αλλου βαζουνε και 12χρονα στα δωματια, αναλογα την ωρα και την κινηση και εκει... μην ψάχνεις να βρεις ακρη, γαμα το... :S

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πρωινη βαρδια περασα με την μαρια απο ρουμανια εχει ταττου στο αριτσερο μπρατσο ιασονος 46α πολυ καλες εντυποσης αν την ξερει καποιος ας πει  :rockon: την καλημερα μου

Επισκέπτης
Πριν από μία ώρα στο Μετάξι:

Κολωνού 15 δεξιά: Άντζελα μέτρια
Κολωνού 15 αριστερά: κλειστό
Κολωνού 11 υπόγειο: Άννα ΚΟΥΚΛΑ  :smitten:

Δεν μπήκα αλλού.  :sunglasses:

Metal P

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
28
Πόντοι
0
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Η ΙΣΣΑΒΕΛΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΣ 3 ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΥ 16 ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

Δεν ξερω αν ειναι αυτη που λες, αλλα μια Ισσαβελα ψηλη, μελαχρινη, με φουλ προγραμμα, δουλευε το βραδυ Σαββατου στο Φωκαίας 27Β με την τσατσα Ευα.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
Στο Διδύμου 16 2 κοπέλες....
... Χριστίνα,κανονικών κιλών προς το γεμάτο με ξανθά ίσια μαλλιά λίγο πιο πάνω απο τους ώμους....
...
Τον παίρνει ωραιότατα.
Ζήτω η Ρωσία!

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
λεω να κατεβω οπου ναναι...μηπως ειδε καποιος απο τους εγκριτους ρεπορτερ μας την αλεξανδρα τη ξανθια πετιτ απο διδυμου και αγκυρας τωρα το απογευμα...η τη καρλα τη καυλα?.....μηπως και γλιτωσω βενζινη και δε κατεβω μιας και παω στοχευμενα........????????????

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Μεσημεριανη τσάρκα με φίλο...και 17€ στην τσέπη...
-Ρε μαλακα, δανεισε μου 3€
-Οχι γιατι θα τα φας παλι στις πουτανες και δεν θα χεις μια
-Φιλαρακι, εχεις 3€ να γαμησω;
-Μισο να δω...οχι ρε πουστη μου...εχω 2€...
-Καλύτερα, θα τα ξοδευε πάλι ο μαλακας...
-Τυχερος εισαι φίλε βρήκα...αφού ειναι για ιερό σκοπό...

Τράκα για να γαμήσει, δεν έκανε ΚΑΝΕΙΣ...

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
Καλησπέρα σε ολους,γραφω για πρώτη φορα εδώ. Περασα πριν απο λιγο απο Διδύμου,οπου η ειδα στο 27 μια Ελένη εικοσιδυάρα την εκοψα,μετρια σε υψος και σε ολα,χαμογελαστή στο σαλόνι.Στο
Διδυμου 20 βγηκε μια αδιαφορη ρωσιδα μαλλον ,γεματουλα γυρω στα 36,Αλεξανδρα την ειπε (αν θυμαμαι καλά η ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΥΛΟΤΣΑΤΣΑ  της,με απιθανη κωλαρα σαρανταρα.Στο διπλα 18 μια αδιαφορη γεματη κοπελλα,ξεχναω ονομα,και στο υπόγειο η  παχουλη αλλα με πολυ ωραια ματια και πρόσωπο 25αρα,η Αννα,ρουμανα,την εχω παρει με αριστες εντυπωσεις.
Στο 16 ηταν δυο,μια Ειρηνα(?),καλο μιλφ,που παντα καυλωνω,με ζαρτιερες  ασπρες,και σιγουρα θα τη σκισω προσεχως,και μια αλλη,νεαρώτερη,εμφανισιμη,αλλα δε μου αρεσε,ονομα δε θυμαμαι.
Περασα απεναντι στα ορεινα και στο 7α κοντεψα να παθω εγκεφαλικο απο τη ΜΟΥΝΑΡΑ  που αντίκρυσα,τη Σουζη,της οποιας επρότεινα αλλαγή ονόματος σε Λάουρα ή Μόνικα και αποδεχτηκε.(25αρα,με προδιαγραφες σταρ του Χόλλυγουντ,ύψος περι το 1,76.
Μπηκα τελος απέναντι,οπου βρηκα πολλα παιδια να συζητανε για περιπτωσεις κοριτσιών της Φυλης.Δυο κοπελλες,βγηκε  η μια,αρκετα καλη,αλλα οχι του γουστου μου,όνομα δεν ειπε  η τσατσα.Αυτα απο μενα,καλως σας βρήκα.

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
σήμερα δεύτερη βάρδια στο διδύμου 16 μαζί με τη λίλιαν ήταν μια μιλφ μαρία(αν δε ξάνω λάθος το όνομα).όταν την είδα να βγαίνει απ'το κουζινάκι και να πλησιάζει νόμιζα ότι ήταν η νίκη με βαμμένο μαύρο το μαλλί.πολύ πρόστυχο μιλφάκι που δεν είχα ξαναδεί...

στο αλκαμένους 113 περίμενα να πετύχω τη βαλέρια,αλλά τελικά δούλευε μια αλεξάνδρα που κι αυτή πρώτη φορά την έβλεπα.δεν την πρόσεξα πολύ γιατί εκείνη την ώρα ξενέρωσα που δε δούλευε η βαλέρια,αλλά ήταν προμιλφ,ξανθιά,μάλλον σχετικά πετίτ και  καλοβαλμένη
Σαλονικια,ζεστη ομιλητικη και προθυμη..για ηρεμες καταστασεις,χαλαρωτικες.. Αλεξανδρα στο Αλκαμενους 113.. ;)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Σαλονικια,ζεστη ομιλητικη και προθυμη..για ηρεμες καταστασεις,χαλαρωτικες.. Αλεξανδρα στο Αλκαμενους 113.. ;)
χμμμ μάλιστα,δούλευε και σήμερα το πρωί με τη νίκη...

η βαλέρια είπε η τσατσά ότι λείπει και δεν ξέρει πότε γυρνάει,ίσως σε μια βδομάδα...

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Μια γρηγορη ενημερωση από την απογευματινη της φυλης, ωρα μεταξυ 20:00-21:00, παρέα με therion και στην πορεια συναντήσαμε billy13 και beverly:

Από Φυλής:

-71 κάτω. Στεφανία μάλλον, δεν μπήκαμε.
-71 πάνω. Νέλλυ μάλλον, δεν μπήκαμε.
-69 κάτω. Λάουρα, η άσχημη από τις 2 δίδυμες με το αγορίστικο μαλλί. Ωραίο βυζάκι, πιτσιρίκα, μέτριο πρόσωπο. Ελεύθερο. (7/10)
-69 πάνω. Χριστίνα Καζακστανή μάλλον, δεν μπήκαμε.
-67. Επιστροφή της Εμανουέλας, της μελαχρινής (καστανής πλέον) Ρουμάνας που δούλευε πολύ καιρό στο Φ65 που έκλεισε. (7/10)

-86 κάτω. Αλίνα, καστανή πιτσιρίκα ρουμάνα με κοτσίδα, μέτριο σώμα. Ελεύθερο. (7/10)
-86 πάνω. Μισέλ, μελαχρινή κοντοπίθαρη ρουμάνα που μας διώχνει. Απλό. (6/10)
-84 πάνω. Γαβριέλα, η καστανή πλέον μοντελέ πιτσιρίκα Ρουμάνα σε υπεραπλό. (7/10)
-84 κάτω. Η Ανδριάνα η ξινή αλλά παιχνιδιάρα πιτσιρίκα, καστανή με ωραίες καμπύλες. Μόνο σε μένα αρέσει, έτσι; Απλό. (8/10)
-80. Μαρία η Πόντια. (5/10)
-74. Αριστέρα Άννα με μουστάκι, δεξιά Νάνσυ με βυζάρες. (5/10+7/10)
-72 και Φωκαίας. Νάντια η μελαχρινή με το όμορφο πρόσωπο και την κωλάρα και μία Νίνα προμίλφ άσχημη. (6/10+5/10)

-61. Αλεξάνδρα το όμορφο ξανθό στυλιάρι. (8/10)
-59 πάνω. Άντζελα, μια μελαχρινή προμίλφ από το μεταξουργείο. (5/10)
-59 κάτω. Κλειστό.

-66 αριστερά. Μπιάνκα, η τσιγγάνα με το φουλ. (7/10)
-66 δεξιά. Αουρόρα (ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ), το όμορφο καστανό πιτσιρίκι με το ζυμαράκι σώμα. (8/10)

-56. Πατρίτσια, η ξανθιά πανέμορφη πετίτ Ρουμανίτσα. (9/10)
-54. Βαλέρια. Η καστανή Ρωσιδούλα πιτσιρίκα με το όμορφο σώμα και τα ωραία 2,5 στητά βυζιά, αλλά με μέτριο πρόσωπο. (8/10)

Από Διδύμου μια τζούρα:

-7 αριστερά. Σουζάνα η υπερμουνάρα φόλα μέσα, μαυρισμένη και με παραπανίσια κιλά. (7/10)
-7 δεξιά. Κλειστό.

-8 κάτω. Χριστίνα από Φωκαίας 19, η καστανή συμπαθητική προμίλφ με φουλ και η Λάουρα, η ξανθιά Ρωσίδα χοντρούλα πιτσιρίκα με όμορφο πρόσωπο σε απλό νομίζω. (7/10+6/10)
-8 πάνω. Κλειστό.

Και κλείνουμε με την αγαπημένη Φωκαίας:

-Φωκαίας 17 κάτω. Κλειστό.
-Φωκαίας 17 πάνω. Ξένια σε υπεραπλό. Μουνάρα καστανή μαυρισμένη, σώμα λίγο μπαμπάτσικο, αλλά καύλα. (8/10)

-Φωκαίας 19. Λαβίνια η ξανθιά μικροσκοπική και μια κοκκινομάλλα ψηλή πανάσχημη. (6/10+4/10)

-Φωκαίας 25 πάνω. Σοφία η Ρωσίδα, μελαχρινή προμίλφ. (7/10)
-Φωκαίας 25 κάτω. Τζίνα, η καστανοκοκκινομάλλα πιτσιρίκα με το όμορφο πρόσωπο που δουλεύει το πρωί στο Φυλής 84. Όμορφη κοπέλα, αλλά έχει θέματα με την καθαριότητα, απλό πρόγραμμα με γλωσσόφιλα και πολύ gfe. (8/10)

-Φωκαίας 24. Η Καρολίνα, η μικρή μπαμπάτσικη Ρωσιδούλα με τις βυζάρες και το όμορφο πρόσωπο σε φουλ πρόγραμμα. Πολύ καυλάντισμα στο σαλόνι. Ήταν με την τσατσά της Άννας. Φουλ. (8/10)
-Φωκαίας 27 υπόγειο. Βικτώρια, η Ρωσίδα προμίλφ με τα πάντα όλα. (6/10)
-Φωκαίας 27 ημιώροφος. Ιζαμπέλλα η αλόγα με την τσατσά Εύα. (7/10)
-Φωκαίας 27 όροφος (Αννόσπιτο). Η Φλώρη το ξανθό χόμπιτ, μικροσκοπική ξανθιά Ρουμάνα που έχει παχύνει και έχει κόψει τον κώλο, μόνο ελεύθερο πλέον. Και Αλεξάνδρα, η ξανθιά πιτσιρίκα με το αδύνατο σώμα και το φουλ πρόγραμμα, πολύ καλή μέσα... Με έχει ερωτευτεί, αλλά δεν τσιμπάω... ίσως δε μου πολύαρεσει κιόλας... (6/10+8/10)

Για την ιστορία, ο therion πέρασε με Φλώρη, εγώ τελικά δεν πέρασα με καμία γιατί δεν είχα όρεξη, ενώ ο billy είχε ήδη περάσει στο μεταξί, και ο beverlys ήταν απλά περαστικός...  :grin:

Γενικά ήσυχη η Φυλής, ευκαιρία να περάσει κανείς σήμερα... Αλλά ειλικρινά δεν είχα όρεξη, ζητάω συγγνώμη και από την παρέα που αποχώρησα βιαστικά...

Καλό βράδυ σε όλους  :sunglasses:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom