Μοναχική τσάρκα στην περιοχή της Φυλής, στην 3η βάρδια, μεταξύ 0:30-1:30. Κόσμος λιγοστός, αλλά γενικά οι περισσότερες είχαν δωμάτιο, δεν υπήρχε η λεγόμενη βόλτα που λέμε, όσο το απόγευμα. Πάμε μια γρήγορη ενημερωσούλα:
-Φυλής 71 κάτω: Μαρία η "Πόντια". Ψηλή μελαχρινή με βυζάρες, μέτρια φάτσα. Από όσο ξέρω φόλα. Τσατσά μία από τις δύο δίδυμες ξανθιές, μάλλον η καλή από τις 2 γιατί δε μου την είπε πολύ άσχημα... Απλό. (6/10)
-Φυλής 71 πάνω: Γαβριέλα από Φυλής 84 πάνω. Όμορφο πιπινάκι, με σκούρα καστανά μαλλιά πλέον, σώμα μοντελέ, δεν κάνει 69, αλλά έχει αρχίσει και ξεπετάγεται και μιλάει... Να αναφέρω μια περίεργη φάση: περνάω και τη βλέπω μια φορά, μετά πάω απέναντι στο 84 και την βλέπω ξαφνικά ντυμένη... Ξαναεπιστρέφω πίσω για να δω αν πρόκειται για την ίδια ή έχει κι αυτή καμιά δίδυμη... Για την ίδια επρόκειτο, γύρισε μετά από 5 λεπτά στο οίκημα...
Τέλος πάντων, απλό. (8/10)
-
Φυλής 67: Αλίσια. Η ξανθιά Αλβανίδα με τις τορπίλες βυζάρες, και τις ψηλές κάλτσες, βγήκε πολύ βαμμένη και αρκετά κεφάτη στο σαλόνι.
-Φυλής 86 κάτω: Αλίνα. Η μικρή ψηλή καστανή Ρουμάνα με την κοτσίδα, τον ωραίο κώλο και το μικρό στήθος. Ελεύθερο στοματικό. (8/10)
-Φυλής 86 πάνω: Μισέλ. Η μελαχρινή μικροκαμωμένη Ρουμάνα σε απλό. Δεν την είδα καν, γιατί όποτε με βλέπει με κυνηγάει. Απλό. (6/10)
-Φυλής 84 πάνω: Η γριά Αλιόνα με τα πάντα όλα. (5/10)
-Φυλής 80: Μαρίνα. Μελαχρινή προμίλφ, κοντή με μέτριο σώμα, χωρίς στήθος, αν και διαθέτει κοιλιακούς όπως πρόσεξε κάποιος στο σαλόνι... Περίμενα πολλή ώρα να βγεί από το δωμάτιο. Απλό. (6/10)
-
Φυλής 74: Αριστερά. Η γυφτοπούλα Μάντα με κώλο και πολύ μέτριο, μπαμπάτσικο σώμα. Κώλος. (5/10)
-
Φυλής 74: Δεξιά. Η Νάνσυ, η χαζούλα καροτομάλλα Αλβανίδα με τις βυζάρες. Πρέπει να περάσω μια φορά με αυτή, φαίνεται πολύ κουτορνίθι και μου αρέσει αυτό... Απλό. (8/10)
-Φυλής 61: Τζούλια και Βίκυ. Τζούλια η ψηλή μουνάρα μελαχρινή με το μοντελέ σώμα και την πονηρόφατσα. Και Βίκυ η ξινή μελαχρινή με το αδύνατο σώμα και το όμορφο πρόσωπο. Την 1η την έχω πάρει με πολύ μέτριες εντυπώσεις, για τη 2η δεν το σκέφτομαι καν... Άπλό. (7/10*2)
-Φυλής 59 κάτω: Αντίνα. Η ξανθιά προμίλφ με την ελιά στο πρόσωπο, τις πλαστικές βυζάρες και το ωραίο για την ηλικίας της σώμα. Απλό (7/10)
-Φυλής 59: Μία Μόνικα. Πρέπει να την έχω ξαναδεί μια φορά: Πετίτ μελαχρινή Ρουμανόφατσα, συμπαθητικό πρόσωπο, σώμα στεγνό. Απλό. (7/10)
-Φυλής 66 δεξιά: Η Ιωάννα. Το ψηλό άλογο, καστανή πιτσιρίκα με αλογοουρά, αδιάφορο πρόσωπο. Απλό. (6/10)
-Φυλής 56: Πατρίτσια. Πολύ όμορφη παρουσία, καστανόξανθη μικρωκαμωμένη ρουμάνα, πολύ πιτσιρίκα, πολύ γλυκιά στο σαλόνι, με υπέροχο χαμόγελο. Στο δωμάτιο απλά καλή. Απλό. (9/10)
Πάμε και μία από Φωκαίας:
-Φωκαίας 17 πάνω: Ελένη η "Αιγύπτια". Η μαυριδερή Αλβανίδα με ανατολίτικα χαρακτηριστικά και βυζάρες που φοράει πλέον και γυαλάκια. Πολύ ξινή και μέτρια πλέον μέσα. Απλό. (7/10)
-Φωκαίας 25 πάνω: Ελένη η γιαγιά μου. Πολύ ελεεινή παρουσία που πλέον προκαλεί απλά γέλιο σε μένα και μόνο. Τέλος πάντων. Ξανθιά, με το ένα πόδι στον τάφο, με φουλ. (0/10)
-Φωκαίας 24: Αγάπη. Η ξανθιά μιλφ με νορμάλ σώμα, πολύ αξιόλογη και σταθερή παρουσία στη βραδινή βάρδια. Δεν την έχω πάρει αλλά έχω ακούσει καλά λόγια. Απλό. (6/10)
-Φωκαίας 27 υπόγειο: Ροζαλίντα ή απλά Λίντα. Αξιόλογη ξανθιά μιλφ με ωραίες πλαστικές βυζαρές και γενικά συμπαθητικό σώμα. Εργαζόταν με την υπηρεσία (τσατσά) της Άννας και κάναμε λίγη κουβεντούλα... Μου είπε ότι διάβασε τις κριτικές μου και δεν της άρεσε που την ανέφερα ως τσατσά... Επίσης, μιλήσαμε λίγο για το γνωστό θέμα, και αφού συμφώνησε μαζί μου σχεδόν σε όλα, νομίζω ότι βρίσκομαι σε καλό δρόμο... Τέλος πάντων, για τη Ροζαλίντα έχω ακούσει σχετικά καλά λόγια και μου άρεσε όταν την είδα γυμνή. Ελεύθερο στοματικό. (7/10)
-Φωκαίας 27 ημιώροφος: Καινούριο πιπινάκι με το όνομα Άνκα. Κοντοπούτανο μελαχρινό Ρουμανάκι, γύρω στο 1.50 πρέπει να ήταν, μικρά βυζάκια, πολύ γλυκό στο σαλόνι, αρκετά ελκυστική παρουσία. Πέρασα και μαζί της. Θα ανεβάσω κριτική πριν την πέσω. Γενικά δεν κάνει κάτι μέσα, όμως σε αφήνει να κάνεις και έχει ορεξούλες. Από Ελληνικά μηδέν, από Αγγλικά κάτι λίγα ήξερε... Απλό. (9/10)
-Φωκαίας 27 πάνω (Αννόσπιτο): Κλειστό. Αρκετές μέρες τώρα στην 3η βάρδια, σχεδόν 1 βδομάδα... Αλλά επιστρέφει η κορασίδα οσονούπω μάλλον...
Αυτά από μένα, οι κοπέλες αυτές εργάζονται ακόμα την ώρα που στέλνω το μήνυμα. Πάω να ανεβάσω και την κριτική για το Φωκαίας 27 και σαν καληνυχτώ... Καλό ξημέρωμα και Happy Valentine's day στους "αγαπούληδες" αλλά και στους αληθινά ερωτευμένους του σάιτ.