Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 135 άτομα (3 μέλη και 132 επισκέπτες)

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Πριν από μία ώρα στο Μετάξι:

Ιάσωνος 20 πάνω: Μαρία πετίτ από Ιάσωνος 1

Κολωνού 15 αριστερά: κλειστό
Κολωνού 15 δεξιά: Άντζελα
Κολωνού 23 αριστερά: Αντελίνα από Ιάσωνος 1
Κολωνού 23 δεξιά: Μάγδα
Κολωνού 30 πάνω: κλειστό

Δεληγιώργη 39: Μπέλλα  :smitten:
Ιάσωνος 20 πάνω Μαρία πετίτ από Ιάσωνος 1 τυπικο γαμησι
Κολωνού 23 αριστερά Αντελίνα από Ιάσωνος 1 Ξεπετα

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Ιάσωνος 20 πάνω Μαρία πετίτ από Ιάσωνος 1 τυπικο γαμησι
Κολωνού 23 αριστερά Αντελίνα από Ιάσωνος 1 Ξεπετα
kαλησπερα σε ολους μια καινουργια συμπαθητικη παρουσια νεααρη και αρκετα καλη εμφανισιακα στο κολωνου48 ειδα το απογευμα κατα της6 σε ενα συντομο περασμα μαγδαλενα,μανταλενα καπως ετσι την ανεφερε η τσατσα

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
kαλησπερα σε ολους μια καινουργια συμπαθητικη παρουσια νεααρη και αρκετα καλη εμφανισιακα στο κολωνου48 ειδα το απογευμα κατα της6 σε ενα συντομο περασμα μαγδαλενα,μανταλενα καπως ετσι την ανεφερε η τσατσα
είναι αυτη που ο μπέμπας μας κρατάει μυστικό ότι έκανε απίστευτο γαμησι μαζί της

Όσοι άλλοι την έχουν πάρει έχουν γράψει ότι είναι φόλα(δούλευε και παλιότερα),αλλά καταλαβαίνεις...μπέμπας είναι αυτός...

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
είναι αυτη που ο μπέμπας μας κρατάει μυστικό ότι έκανε απίστευτο γαμησι μαζί της

Όσοι άλλοι την έχουν πάρει έχουν γράψει ότι είναι φόλα(δούλευε και παλιότερα),αλλά καταλαβαίνεις...μπέμπας είναι αυτός...
καλως καταλαβα εμπιστευομαι ιδιαιτερα τις κρισεις των στελεχων πρωτης γραμμης παντως φαινεται πολυ καλη περιπτωση αν ειναι αυριο η ιδια τσατσα γιατι η αλλη ειναι πολυ ηλιθια θα προσπαθησω να περασω καλη συνεχεια, καλο βραδυ σε ολους  σε ολους παω για δουλεια...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
καλως καταλαβα εμπιστευομαι ιδιαιτερα τις κρισεις των στελεχων πρωτης γραμμης παντως φαινεται πολυ καλη περιπτωση αν ειναι αυριο η ιδια τσατσα γιατι η αλλη ειναι πολυ ηλιθια θα προσπαθησω να περασω καλη συνεχεια, καλο βραδυ σε ολους  σε ολους παω για δουλεια...
ε καλά όχι και πρώτης γραμμής ο μπέμπας :S
Έχει και κριτικές.κοίτα κολωνου 48,53 και μεγάλου αλέξανδρου 15
Αναμένουμε εντυπώσεις

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Πριν από κανά 2ωρο στην Φυλής:

Φυλ. 59 1ος: Μια τσιγγανογύφτισα εμφανίσιμη αδύνατη.
Φυλ. 84 ισ.: η Αντριάννα η ξινή
Φυλ. 84 1ος: η Γκαμπριέλα με αλλαγμένο μαλλί (μελαχρινή.) Καύλα, αλλά αποστειρωμένο
Φυλ. 86 1ος: Μισέλ
Φυλ. 86 ισ.: Αλίνα

Αυτά τα ολίγα.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
η κοπελα ειναι εγγυηση :)
Πλεον δεν υπαρχουν λογια... Εχει τελειοποιηση το προγραμμα της,τις κινησης της,ενστικτοδος ξερει τη θελει ο καθε πελατης κτλ... :rockon: :rockon: :rockon:,και κατι πολυ σημαντικο ολο αυτο το κανει για το μεροκαματο που παιρνει και οχι για να παει σε αλλα επιπεδα....Αυτο ειναι πραγματικα αξιο θαυμασμου  :rockon:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Μοναχική τσάρκα στην περιοχή της Φυλής, στην 3η βάρδια, μεταξύ 0:30-1:30. Κόσμος λιγοστός, αλλά γενικά οι περισσότερες είχαν δωμάτιο, δεν υπήρχε η λεγόμενη βόλτα που λέμε, όσο το απόγευμα. Πάμε μια γρήγορη ενημερωσούλα:

-Φυλής 71 κάτω: Μαρία η "Πόντια". Ψηλή μελαχρινή με βυζάρες, μέτρια φάτσα. Από όσο ξέρω φόλα. Τσατσά μία από τις δύο δίδυμες ξανθιές, μάλλον η καλή από τις 2 γιατί δε μου την είπε πολύ άσχημα... Απλό. (6/10)
-Φυλής 71 πάνω: Γαβριέλα από Φυλής 84 πάνω. Όμορφο πιπινάκι, με σκούρα καστανά μαλλιά πλέον, σώμα μοντελέ, δεν κάνει 69, αλλά έχει αρχίσει και ξεπετάγεται και μιλάει... Να αναφέρω μια περίεργη φάση: περνάω και τη βλέπω μια φορά, μετά πάω απέναντι στο 84 και την βλέπω ξαφνικά ντυμένη... Ξαναεπιστρέφω πίσω για να δω αν πρόκειται για την ίδια ή έχει κι αυτή καμιά δίδυμη... Για την ίδια επρόκειτο, γύρισε μετά από 5 λεπτά στο οίκημα...  :grin: :grin: Τέλος πάντων, απλό.  (8/10)
-Φυλής 67: Αλίσια. Η ξανθιά Αλβανίδα με τις τορπίλες βυζάρες, και τις ψηλές κάλτσες, βγήκε πολύ βαμμένη και αρκετά κεφάτη στο σαλόνι.

-Φυλής 86 κάτω: Αλίνα. Η μικρή ψηλή καστανή Ρουμάνα με την κοτσίδα, τον ωραίο κώλο και το μικρό στήθος. Ελεύθερο στοματικό. (8/10)
-Φυλής 86 πάνω: Μισέλ. Η μελαχρινή μικροκαμωμένη Ρουμάνα σε απλό. Δεν την είδα καν, γιατί όποτε με βλέπει με κυνηγάει. Απλό. (6/10)
-Φυλής 84 πάνω: Η γριά Αλιόνα με τα πάντα όλα. (5/10)

-Φυλής 80: Μαρίνα. Μελαχρινή προμίλφ, κοντή με μέτριο σώμα, χωρίς στήθος, αν και διαθέτει κοιλιακούς όπως πρόσεξε κάποιος στο σαλόνι... Περίμενα πολλή ώρα να βγεί από το δωμάτιο. Απλό. (6/10)
-Φυλής 74: Αριστερά. Η γυφτοπούλα Μάντα με κώλο και πολύ μέτριο, μπαμπάτσικο σώμα. Κώλος. (5/10)
-Φυλής 74: Δεξιά. Η Νάνσυ, η χαζούλα καροτομάλλα Αλβανίδα με τις βυζάρες. Πρέπει να περάσω μια φορά με αυτή, φαίνεται πολύ κουτορνίθι και μου αρέσει αυτό... Απλό. (8/10)

-Φυλής 61: Τζούλια και Βίκυ. Τζούλια η ψηλή μουνάρα μελαχρινή με το μοντελέ σώμα και την πονηρόφατσα. Και Βίκυ η ξινή μελαχρινή με το αδύνατο σώμα και το όμορφο πρόσωπο. Την 1η την έχω πάρει με πολύ μέτριες εντυπώσεις, για τη 2η δεν το σκέφτομαι καν... Άπλό. (7/10*2)
-Φυλής 59 κάτω: Αντίνα. Η ξανθιά προμίλφ με την ελιά στο πρόσωπο, τις πλαστικές βυζάρες και το ωραίο για την ηλικίας της σώμα. Απλό (7/10)
-Φυλής 59: Μία Μόνικα. Πρέπει να την έχω ξαναδεί μια φορά: Πετίτ μελαχρινή Ρουμανόφατσα, συμπαθητικό πρόσωπο, σώμα στεγνό. Απλό. (7/10)

-Φυλής 66 δεξιά: Η Ιωάννα. Το ψηλό άλογο, καστανή πιτσιρίκα με αλογοουρά, αδιάφορο πρόσωπο. Απλό. (6/10)

-Φυλής 56: Πατρίτσια. Πολύ όμορφη παρουσία, καστανόξανθη μικρωκαμωμένη ρουμάνα, πολύ πιτσιρίκα, πολύ γλυκιά στο σαλόνι, με υπέροχο χαμόγελο. Στο δωμάτιο απλά καλή. Απλό. (9/10)

Πάμε και μία από Φωκαίας:

-Φωκαίας 17 πάνω: Ελένη η "Αιγύπτια". Η μαυριδερή Αλβανίδα με ανατολίτικα χαρακτηριστικά και βυζάρες που φοράει πλέον και γυαλάκια. Πολύ ξινή και μέτρια πλέον μέσα. Απλό. (7/10)

-Φωκαίας 25 πάνω: Ελένη η γιαγιά μου. Πολύ ελεεινή παρουσία που πλέον προκαλεί απλά γέλιο σε μένα και μόνο. Τέλος πάντων. Ξανθιά, με το ένα πόδι στον τάφο, με φουλ. (0/10)

-Φωκαίας 24: Αγάπη. Η ξανθιά μιλφ με νορμάλ σώμα, πολύ αξιόλογη και σταθερή παρουσία στη βραδινή βάρδια. Δεν την έχω πάρει αλλά έχω ακούσει καλά λόγια. Απλό. (6/10)
-Φωκαίας 27 υπόγειο: Ροζαλίντα ή απλά Λίντα. Αξιόλογη ξανθιά μιλφ με ωραίες πλαστικές βυζαρές και γενικά συμπαθητικό σώμα. Εργαζόταν με την υπηρεσία (τσατσά) της Άννας και κάναμε λίγη κουβεντούλα... Μου είπε ότι διάβασε τις κριτικές μου και δεν της άρεσε που την ανέφερα ως τσατσά... Επίσης, μιλήσαμε λίγο για το γνωστό θέμα, και αφού συμφώνησε μαζί μου σχεδόν σε όλα, νομίζω ότι βρίσκομαι σε καλό δρόμο...  Τέλος πάντων, για τη Ροζαλίντα έχω ακούσει σχετικά καλά λόγια και μου άρεσε όταν την είδα γυμνή. Ελεύθερο στοματικό. (7/10)
-Φωκαίας 27 ημιώροφος: Καινούριο πιπινάκι με το όνομα Άνκα. Κοντοπούτανο μελαχρινό Ρουμανάκι, γύρω στο 1.50 πρέπει να ήταν, μικρά βυζάκια, πολύ γλυκό στο σαλόνι, αρκετά ελκυστική παρουσία. Πέρασα και μαζί της. Θα ανεβάσω κριτική πριν την πέσω. Γενικά δεν κάνει κάτι μέσα, όμως σε αφήνει να κάνεις και έχει ορεξούλες. Από Ελληνικά μηδέν, από Αγγλικά κάτι λίγα ήξερε... Απλό. (9/10)
-Φωκαίας 27 πάνω (Αννόσπιτο): Κλειστό. Αρκετές μέρες τώρα στην 3η βάρδια, σχεδόν 1 βδομάδα... Αλλά επιστρέφει η κορασίδα οσονούπω μάλλον...

Αυτά από μένα, οι κοπέλες αυτές εργάζονται ακόμα την ώρα που στέλνω το μήνυμα. Πάω να ανεβάσω και την κριτική για το Φωκαίας 27 και σαν καληνυχτώ... Καλό ξημέρωμα και Happy Valentine's day στους "αγαπούληδες" αλλά και στους αληθινά ερωτευμένους του σάιτ.  :sunglasses:

speedius

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
64
Πόντοι
1
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Πολλά respect!!!

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Καλό ξημέρωμα και Happy Valentine's day στους "αγαπούληδες" αλλά και στους αληθινά ερωτευμένους του σάιτ.  :sunglasses:

Ευχαριστούμε για την εκτενή ενημέρωση.  :thumbsup:

Το σίγουρο είναι, ότι είμαστε ερωτευμένοι με το "χόμπι" μας ! ! ! 
:rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
-Φυλής 71 πάνω: Γαβριέλα από Φυλής 84 πάνω. Όμορφο πιπινάκι, με σκούρα καστανά μαλλιά πλέον, σώμα μοντελέ, δεν κάνει 69, αλλά έχει αρχίσει και ξεπετάγεται και μιλάει... Να αναφέρω μια περίεργη φάση: περνάω και τη βλέπω μια φορά, μετά πάω απέναντι στο 84 και την βλέπω ξαφνικά ντυμένη... Ξαναεπιστρέφω πίσω για να δω αν πρόκειται για την ίδια ή έχει κι αυτή καμιά δίδυμη... Για την ίδια επρόκειτο, γύρισε μετά από 5 λεπτά στο οίκημα...  :grin: :grin: Τέλος πάντων, απλό.  (8/10)

Προχθές που την είδα....παραλίγο να πέρναγα...... :cum: Κρατήθηκα όμως,γιατί θέλω να γλύψω το μουνάκι της με κάποιο τρόπο........ :sunglasses:

Σημερα γαμησα τη Μισελ 3η βαρδια στο Φυλης 86Α με πολυ καλες εντυπωσεις.

Μολις φαω την πρωτη φολα μου θα τις γραψω μαζεμενες  :cum:

Πήγαινε Άνκα......... :)

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Ευχαριστούμε για την εκτενή ενημέρωση.  :thumbsup:

Το σίγουρο είναι, ότι είμαστε ερωτευμένοι με το "χόμπι" μας ! ! !  
:rockon:

και αυτό κάτι είναι... εκτιμώ πολύ τους ανθρώπους που είναι ερωτευμένοι με αυτό που κάνουν.  :thumbsup:

άντε να γράψει και κάνας άλλος ενημέρωση ρε παιδιά.  :sunglasses:

εγώ έκλεισα για τη βδομάδα, έφαγα αρκετό καραμούζιασμα...  :grin:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Σημερα γαμησα τη Μισελ 3η βαρδια στο Φυλης 86Α με πολυ καλες εντυπωσεις.
Πολυ gfe κλιμα και ανεση χρονου..

Εχω μαζεψει 8-9 κριτικες που θελω να γραψω αλλα ειναι ολες καλες και θα με τραμπουκισει ο λαστ θα με λεει προμοτορα-φαντασιοπληκτο και τετοιες πιπες  :S  :jerking:
Αμ αυτα παθαινεις αμα εισαι πιρφορος της Αλιονας..
Τι γινεται ρε, μηπως ειμαι το σκοτεινο αντικειμενο του ποθου και περναω παντα καλα?  :think: :grin:

Μολις φαω την πρωτη φολα μου θα τις γραψω μαζεμενες  :cum:
Την μισελ νομιζω εγω την ειχα ανακαλυψει οκ ειναι ωραιο μουνακι αλλα οταν βγαλει τα ρουχα φαινεται τα σημαδια εγκυμοσυνης....κ δεν ηταν οτι καλυτερο αλλα φανταζομαι θα εχει καλυτερεψει

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Προχθές που την είδα....παραλίγο να πέρναγα...... :cum: Κρατήθηκα όμως,γιατί θέλω να γλύψω το μουνάκι της με κάποιο τρόπο........ :sunglasses:

Πήγαινε Άνκα......... :)
αχαχχαχα οχι ρε τον εκαψες τον ανθρωπο....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Την μισελ νομιζω εγω την ειχα ανακαλυψει οκ ειναι ωραιο μουνακι αλλα οταν βγαλει τα ρουχα φαινεται τα σημαδια εγκυμοσυνης....κ δεν ηταν οτι καλυτερο αλλα φανταζομαι θα εχει καλυτερεψει

Sorry,δεν την είχες ανακαλύψει εσύ........χωρίς παρεξήγηση........ :sunglasses:

αχαχχαχα οχι ρε τον εκαψες τον ανθρωπο....

Πλάκα κάνω....είναι φίλος ο BMWPOWER...... :)

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
καλησπερα σε ολους συναγωνιστες και χρονια πολλα σε οσους πιστευουν σε αυτη τη μερα.Σημερα πριν μιαμιση περιπου ωρα περασα μια βολτα απο αχαρνων106 με σκοπο να περασω με ενα παλιο γνωριμο μιλφ προς γκιλφ πλεον οπου με περιμενε μια εκπληξη αφου ειδα την κοπελα λεω στην τσατσα ενταξει θα περασω παω να μπω δωματιο δινω το 20ευρω και η τσατσα με κοιταει αμηχανη και  ψελιζει τραυλιζοντας ειναι 40ευρω δωσε αλλα20 εκει λοιπον μενω αναυδος μου ερχεται να της πω 40να ναι.... αλλα ενταξει δεν το ειπα παιρνω τα20ευρω και φευγω αμεσως.Εχω να πω οτι αυτο ειναι θρασος πλεον να θελει40ευρω μια που την εχω παρει τοσες φορες με20ευρω και μιλαμε για γυναικα κοντα στα50 ειναι πραγματικα αποριας αξιο σε ποιους απευθυνονται ζουν σε φανταστικο κοσμο ακου εκει40ευρω αφηστε τα να πανε

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
καλησπερα σε ολους συναγωνιστες και χρονια πολλα σε οσους πιστευουν σε αυτη τη μερα.Σημερα πριν μιαμιση περιπου ωρα περασα μια βολτα απο αχαρνων106 με σκοπο να περασω με ενα παλιο γνωριμο μιλφ προς γκιλφ πλεον οπου με περιμενε μια εκπληξη αφου ειδα την κοπελα λεω στην τσατσα ενταξει θα περασω παω να μπω δωματιο δινω το 20ευρω και η τσατσα με κοιταει αμηχανη και  ψελιζει τραυλιζοντας ειναι 40ευρω δωσε αλλα20 εκει λοιπον μενω αναυδος μου ερχεται να της πω 40να ναι.... αλλα ενταξει δεν το ειπα παιρνω τα20ευρω και φευγω αμεσως.Εχω να πω οτι αυτο ειναι θρασος πλεον να θελει40ευρω μια που την εχω παρει τοσες φορες με20ευρω και μιλαμε για γυναικα κοντα στα50 ειναι πραγματικα αποριας αξιο σε ποιους απευθυνονται ζουν σε φανταστικο κοσμο ακου εκει40ευρω αφηστε τα να πανε
μια ξανθιά λες τύπε?πως τη λένε και που δούλευε πριν ,γιατί την είχα δει και προσπαθούσα να θυμηθώ που την ξέρω.δεν είναι η μαρίνα,ε? :think:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
μια ξανθιά λες τύπε?πως τη λένε και που δούλευε πριν ,γιατί την είχα δει και προσπαθούσα να θυμηθώ που την ξέρω.δεν είναι η μαρίνα,ε? :think:
Καλησπερα φιλε lustforlife ποια απο ολες τις μαρινες λες?Αναναφερομαι στην Αναστασια που δουλευε καλυμνου μεχρι προσφατα ξανθια καπως ευσωμη ειχε δουλεψει παλιοτερα διδυμου16 και αλκαμενους πρεπει να καταλαβες ποια λεω ετσι?

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Καλησπερα φιλε lustforlife ποια απο ολες τις μαρινες λες?Αναναφερομαι στην Αναστασια που δουλευε καλυμνου μεχρι προσφατα ξανθια καπως ευσωμη ειχε δουλεψει παλιοτερα διδυμου16 και αλκαμενους πρεπει να καταλαβες ποια λεω ετσι?
δε μου πάει το μυαλό τώρα...εμένα,αν λέμε την ίδια,μου έμοιαζε λίγο με τη μαρίνα που δούλευε τροφωνιου 13 παλιότερα.τεςπα ευχαριστώ.

Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
1
Πόντοι
0
ρε μπουρδελαριδες, εχει παρει κανει να πει εντυπωσεις απο αλινα φυλης86β?
αυτη που δουλευει ντουετακι με μια αλλη και κανει ακαποτο τσιμπουκι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom