Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 102 άτομα (6 μέλη και 96 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ρε μαγκες που στον πουτσο ειναι η γιαννα απο φωκαιας 27 και τωρα μαραθωνος?
την εψαχνα προχτες μεταμεσονυχτια και ηταν αφαντη
στο αχιλεως 48 ηταν η βικτωρια για οποιον ενδιαφερεται
στο μαραθωνος μια σαπια
στο αχιλεως επι της αχιλεως η ζανα με τα σιδερακια

και η γιαννα πουθενα να μας ξαλαφρωσει...

Επί 2 εβδομάδες σερί....εκεί ήταν....... :S

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Επί 2 εβδομάδες σερί....εκεί ήταν....... :S
καλημερα σε ολους μολις πριν απο λιγο σχολασα απο νυχτερινη βαρδια και ειπα με ενα φιλο που ηταν και αυτος νυχτα να κανουμε μια βολτα απο φυλης και περιξ αλλα τιποτα η απολυτη νεκρα ελαχιστα μαγαζια ενα φωκαιας και ενα φυλης η τριτη βαρδια παλιοτερα δεν ηταν μεχρι της7?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
ρε μαγκες που στον πουτσο ειναι η γιαννα απο φωκαιας 27 και τωρα μαραθωνος?
την εψαχνα προχτες μεταμεσονυχτια και ηταν αφαντη
στο αχιλεως 48 ηταν η βικτωρια για οποιον ενδιαφερεται
στο μαραθωνος μια σαπια
στο αχιλεως επι της αχιλεως η ζανα με τα σιδερακια

και η γιαννα πουθενα να μας ξαλαφρωσει...
Ρεπάρει τυπε.
Περιμενε μερικες μερες.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Χθες, περί την 22η ώρα, στην αίθουσα αναμονής και επιδείξεων του Οίκου Λιοσίων 91, η βοηθός παρεκάλεσε τον κ. bakalhs να τη βοηθήσει στο χειρισμό του κλιματιστικού.
Ενόσω ο κ. bakalhs ήταν απορροφημένος με τη ρύθμιση του τηλεχειριστηρίου, εξήλθε του δωματίου συνουσιών η Στέλα.
Πρόκειται για Αλβανίδα, 35-40 ετών (στο ημίφως φαίνεται πολύ μικρότερη), λεπτοφυής και βραχύσωμη.
Προσέφερε μουνί και κώλο.
Παρά το ότι δεν μας συγκίνησε η Στέλα, ο κ. bakalhs με προέτρεψε να τη σοδομήσω για να περάσει η ώρα, όσο ο ίδιος θα ασχολείτο με τη ρύθμιση του κλιματιστικού.
Έτσι κι έγινε...
Η Στέλα είναι πολύ καθαρή, φιλική, ευχάριστη.
Σοδομείται άνετα και απρόσκοπτα, με όλη την ψωλή μέσα.
Αρνητικά σημεία είναι οι αναιμικοί μαστοί. Στη βουβωνική χώρα διακρίνεται παλαιά χειρουργική τομή (πιθανόν υστερεκτομή).
Η πράξη εμφάνισε προβλήματα στην ολοκλήρωσή της, καθότι οι εργασίες του κ. bakalhs προκαλούσαν θορύβους και κρότους, μαζί με μεγαλόφωνες συνομιλίες που είχε με τη βοηθό.

Στα άλλα μπουρδέλα, συναντήσαμε:

Την Άννα-Ευτέρπη στο ισόγειο Χωματιανού.
Ευειδεστάτη, προκλητικοτάτη, ξανθοτάτη.

Στο ανώγειο Χωματιανού, εμφανίστηκε νεαρότατο θήλυ, βραχύσωμο, με πάλλευκη επιδερμίδα και μαύρα μαλλιά, με αυθάδες ύφος, μασώντας οδοντότσιχλα.
Ταυτόχρονα όμως, παρά το  ότι δεν ήταν χονδρή, φορούσε ρούχο που κάλυπτε τον κορμό.
Αρκετά καλή εμφάνιση.

Λιοσίων 76 ανώγειο, μόνη της η Ναταλία. Πρόκειται για βραχύσωμη προμιλφ, με αρκετά καλή εμφάνιση.
Είναι αξιοπρόσεκτο ότι έχουν αφρατέψει οι γλουτοί της.
Αρκετά καλή εμφανισιακά.
Η ομόσταυλη Μελίνα θα επανέλθει την ερχόμενη εβδομάδα.

Βέργας 2, Πωλίνα.
Σοβιετική εντυπωσιακή προγκίλφ, με μακρύ σώμα και κούρεμα αλα Λι Τζερεμι Κέρτις.
Περί της εμφανίσεώς της, αι απόψεις διίστανται

Βέργας 3, δεξιά.
Θηριώδης, υπέρβαρη, ξανθοβαμμένη, προμιλφ, με κατακόκκινο εφαρμοστό "ρούχο".

Βέργας 3, αριστερά.
Μπανταλεμένη νεαρή μελαχρινή, με περιττά κιλά.

Βέργας 6
Ανώγειο και ισόγειο, από μία γεροντομπεμπέκα.
Δεν σχολιάζω άλλο.

Ιωαννίνων 3
Δύο θήλεα, με καλή εμφάνιση.
Χρύσα, ξανθή, νεαρή, τόπλες.
Το άλλο θήλυ ήταν μελαχρινό, προμιλφ.  

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.159
Πόντοι
42.697
τελικά το κλιματιστικό το ρύθμισε επιτυχώς ο κ.bakalhs????? :huh:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Χθες, περί την 22η ώρα, στην αίθουσα αναμονής και επιδείξεων του Οίκου Λιοσίων 91, η βοηθός παρεκάλεσε τον κ. bakalhs να τη βοηθήσει στο χειρισμό του κλιματιστικού.
Ενόσω ο κ. bakalhs ήταν απορροφημένος με τη ρύθμιση του τηλεχειριστηρίου, εξήλθε του δωματίου συνουσιών η Στέλα.

Καλώς ήρθατε στο κλειστό αυτό club....ατόμων που έχουν ρυθμίσει κλιματιστικό σε τσαρδί.....με έχουν προτιμήσει 2 φορές και ξέρω....... :grin:
Πιστεύω είναι μεγάλη τιμή..... :rockon:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Καλώς ήρθατε στο κλειστό αυτό club....ατόμων που έχουν ρυθμίσει κλιματιστικό σε τσαρδί.....με έχουν προτιμήσει 2 φορές και ξέρω....... :grin:
Πιστεύω είναι μεγάλη τιμή..... :rockon:
Αν μου επιτρέπετε να περιαυτολογήσω κι εγώ ελαφρώς, προ πολλών ετών, όταν λειτουργούσε το πορνείο στην οδό Αγίου Πέτρου 4 ή 6, (απέναντι από το υφιστάμενο 7), οι εργαζόμενες, μου ζήτησαν να αντικαταστήσω δύο ηλεκτρικούς λαμπτήρες.
Ο ένας λαμπτήρας ήταν της εισόδου και ήταν κόκκινος.
Αφού τους αντικατέστησα, για να με ευχαριστήσει η πόρνη, με πεοθήλασε άνευ περικαυλίδος.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μα μινι ενημερωση, χωματιανου 11 πανω ( το κατω ηταν κλειστο) Κασσανδρα μελαχροινη με μακρυ μαλλι κοντουλα. Χαρακτηριστικο οτι εμφανιστηκε στο σαλονι ντυμενη κανονικα με τζιν κλπ !

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Μικρός πρόλογος...(το παραλήρημα του πορνοτρελού-καυλωμένου...  :idiot: :helpplea: )

ιάσωνος 30 πάνω ,δεν είχε έρθει ακόμα η κοπέλα...ενώ στο κάτω ήταν η μιλφ ντενίσα με εξτένσιονς και κοτσιδάκια όλο το μαλλί.η ντενίσα δούλευε πέρδικκα και ιάσωνος 37κάτω...έχει βελτιωθεί εμφανισιακά(τόσο που ο προφέσορας δεν την έχει αναγνωρίσει ακόμα,παρόλο που του χουμε πει δέκα φορές ποια είναι),αλλά όταν την είχα πάρει παλιά δε μ'αρεσε στο δωμάτιο ενώ από άλλους έχω ακούσει καλά λόγια...
Εγώ την θυμάμαι μόνο με την νεα της εμφάνιση που είναι άλογο.Δυστυχώς δεν μπορεί να ανατρέξει η μνήμη μου πως ήταν παλιά. Νόμιζα ότι ήταν καινούρια κοπέλα.
Συγχαρητήρια και για την ωραία σου ενημέρωση!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Πρόκειται για Αλβανίδα, 35-40 ετών (στο ημίφως φαίνεται πολύ μικρότερη), λεπτοφυής και βραχύσωμη.
Προσέφερε μουνί και κώλο.
Παρά το ότι δεν μας συγκίνησε η Στέλα, ο κ. bakalhs με προέτρεψε να τη σοδομήσω για να περάσει η ώρα, όσο ο ίδιος θα ασχολείτο με τη ρύθμιση του κλιματιστικού.
Έτσι κι έγινε...
Η Στέλα είναι πολύ καθαρή, φιλική, ευχάριστη.
Σοδομείται άνετα και απρόσκοπτα, με όλη την ψωλή μέσα.
Αρνητικά σημεία είναι οι αναιμικοί μαστοί. Στη βουβωνική χώρα διακρίνεται παλαιά χειρουργική τομή (πιθανόν υστερεκτομή).
Η πράξη εμφάνισε προβλήματα στην ολοκλήρωσή της, καθότι οι εργασίες του κ. bakalhs προκαλούσαν θορύβους και κρότους, μαζί με μεγαλόφωνες συνομιλίες που είχε με τη βοηθό.

Στα άλλα μπουρδέλα, συναντήσαμε:

Την Άννα-Ευτέρπη στο ισόγειο Χωματιανού.
Ευειδεστάτη, προκλητικοτάτη, ξανθοτάτη.

Στο ανώγειο Χωματιανού, εμφανίστηκε νεαρότατο θήλυ, βραχύσωμο, με πάλλευκη επιδερμίδα και μαύρα μαλλιά, με αυθάδες ύφος, μασώντας οδοντότσιχλα.
Ταυτόχρονα όμως, παρά το  ότι δεν ήταν χονδρή, φορούσε ρούχο που κάλυπτε τον κορμό.
Αρκετά καλή εμφάνιση.

Λιοσίων 76 ανώγειο, μόνη της η Ναταλία. Πρόκειται για βραχύσωμη προμιλφ, με αρκετά καλή εμφάνιση.
Είναι αξιοπρόσεκτο ότι έχουν αφρατέψει οι γλουτοί της.
Αρκετά καλή εμφανισιακά.
Η ομόσταυλη Μελίνα θα επανέλθει την ερχόμενη εβδομάδα.

Βέργας 2, Πωλίνα.
Σοβιετική εντυπωσιακή προγκίλφ, με μακρύ σώμα και κούρεμα αλα Λι Τζερεμι Κέρτις.
Περί της εμφανίσεώς της, αι απόψεις διίστανται

Βέργας 3, δεξιά.
Θηριώδης, υπέρβαρη, ξανθοβαμμένη, προμιλφ, με κατακόκκινο εφαρμοστό "ρούχο".

Βέργας 3, αριστερά.
Μπανταλεμένη νεαρή μελαχρινή, με περιττά κιλά.

Βέργας 6
Ανώγειο και ισόγειο, από μία γεροντομπεμπέκα.
Δεν σχολιάζω άλλο.

Ιωαννίνων 3
Δύο θήλεα, με καλή εμφάνιση.
Χρύσα, ξανθή, νεαρή, τόπλες.
Το άλλο θήλυ ήταν μελαχρινό, προμιλφ. 

μια ακόμα σκληρή αυθεντική ενημέρωση. Ελπίζω η Στελλού να προσέφερε τα κάλλη της ως ευχαριστώ στον τεράστιο Μπακάλη για την βοήθεια με το κλιματιστικό.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αν μου επιτρέπετε να περιαυτολογήσω κι εγώ ελαφρώς, προ πολλών ετών, όταν λειτουργούσε το πορνείο στην οδό Αγίου Πέτρου 4 ή 6, (απέναντι από το υφιστάμενο 7), οι εργαζόμενες, μου ζήτησαν να αντικαταστήσω δύο ηλεκτρικούς λαμπτήρες.
Αφού τους αντικατέστησα, για να με ευχαριστήσει η πόρνη, με πεοθήλασε άνευ περικαυλίδος.

Να πω ότι το πήγατε ένα βήμα μπροστά......αφού πήρατε αντάλλαγμα...... :thumbsup:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

και εγώ έχω αντικαταστήσει λάμπα. Υψίστη τιμή.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Επειδή χθες βράδυ είχαμε τεχνικά προβλήματα στη συνουσία μας με τη Στέλα Λιοσίων 91, σήμερα το πρωί οι όρχεις ήσαν πεπρησμένοι, ενώ η ψωλή ήταν διαρκώς ημιδιεγερμένη και τριβόταν.

Στο Ρεμούνδου 21 ήταν μια ελαττωματική νεαρά.
Στραβά πόδια, βλακώδης όψη.

Στο Ρεμούνδου 20 ήταν η Λόρι.
Νεαρότατη, τρυφερή, εμφανίστηκε με συντηρητικό μπικίνι πράσινου χρώματος.
Μαλλιά μαζεμένα με περίτεχνο τρόπο, όπως οι δεσποινίδες στο μεσοπόλεμο.
Η όλη εμφάνισή της Λόρι είναι απλή, μαζεμένη, συντηρητική, σεμνοπρεπής ίσως.
Θα 'λεγε κανείς, ότι η Λόρι έρχεται από άλλους καιρούς.
Η βοηθός με ενημέρωσε ότι ήμουν ο εναρκτήριος πούτσος για το μεροκάματο της Δευτέρας.
Στο δωμάτιο συνουσιών, η Λόρι με εντυπωσίασε: Μικροί μαστοί μεν, σφριγηλότατοι δε. Καθαρή επιδερμίδα, με μία διακριτική δερματοστιξία στη βουβώνα. Εξαιρετική γλώσσα του σώματος. Κόλπος τέλειος, άνευ λιπαντικών.
Η ψωλή έγινε κάγκελο.
Η Λόρι ίππευσε.
Χαμογελούσε εγκάρδια και κάλπαζε.
Μεγκα-χύσιμο.
Δεν ήθελα να φύγω.
Ήθελα κι άλλο.
Η Λόρι, μου είχε προκαλέσει μόνιμη ροπή προς γενετήσια πράξη.

Περιπλανήθηκα σε καυλώδη κατάσταση, ώσπου κατέληξα στα μπουρδέλα Κων166.
Αποπειράθηκα να συνουσιασθώ στο υπόγειο με τη Ντάνα, αλλά στο δωμάτιο συνουσιών διαπίστωσα ότι οι υπηρεσίες της είναι μετριότατες.
Την απέβαλα και απήλθα.
Η Ντάνα είναι μια 30ετής Ρουμάνα, με συμπαθητικό σώμα, μακρύ μαύρο μαλλί και κόσμημα στη μύτη.

Ανέβηκα στο από πάνω μπουρδέλο, όπου έγινε εμπλοκή με τη Ναταλί.
Η Ναταλί είναι από τις πιο παλιές πουτάνες των Αθηνών.
Την θυμόμαστε σε διάφορα μπουρδέλα, όπως Αλκα117, Αχαρνών, κι αλλού.
Σχεδόν κάθε φορά που τη συναντάμε, την καταγαμάμε.
Ρωσίς, προγκιλφ, με μακρύ κορμό και άκρα, αναιμικούς μαστούς (που προς τιμήν της δεν τους ανορθώνει χειρουργικά), εκπληκτικό πεοθηλασμό άνευ περικαυλίδος, και (το κυριότερο όλων), πολύ προκλητική έκφραση.
Κι άλλο γκλόριους χύσιμο.
Μετά, δεν ήθελε να φύγει η Ναταλί.
Τεντωνόταν στο κρεβάτι και γουργούριζε...

Ολάνθιστος γκρεμός, της γυναικός το σώμα...
(Καζαντζάκης)

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Φωκαίας 25 αριστερά (όροφος): Δύο καυλιάρες πιτσιρίκες˙ η Πάολα και η Τζέσσι (πιο όμορφη), με μακριά μαλλιά, μικρα στήθη και ωραία σωματάκια. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στο στήθος και οι δύο.

ψηνομαι για double erotica Vol2 // Ξερουμε αν εργαζεται το διδυμο τωρα και αν ειναι στο 30αρι το κοστος ;

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Εγώ την θυμάμαι μόνο με την νεα της εμφάνιση που είναι άλογο.Δυστυχώς δεν μπορεί να ανατρέξει η μνήμη μου πως ήταν παλιά. Νόμιζα ότι ήταν καινούρια κοπέλα.
Συγχαρητήρια και για την ωραία σου ενημέρωση!
ευχαριστώ!
Αποκλείεται να μην τη θυμάσαι ,είναι η ντενισα που δουλευε περδικκα ,ιάσωνος 37 κάτω και αλλού πάντα με υπηρεσία την ψηλή μελαχρινή τσατσά με τις μακριές φούστες από τροφωνιου 11...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
και εγώ έχω αντικαταστήσει λάμπα. Υψίστη τιμή.
κι εγώ!στην κουζίνα του περγάμου 27β.μου το ζήτησε η κλασική τσατσά που είναι μονίμως εκεί.όπως ήμουν πάνω στη σκαλα και άλλαζα τις λάμπες μπήκε μέσα η εύα και όπως έβλεπα τις βυζάρες της από πάνω μου γινε κάγκελο και μπήκα μετά και τη γαμησα.η τσατσά τόσο πολύ εκτίμησε τη βοήθεια μου,που στο δεκάλεπτο μου χτύπησε πόρτα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εγινε τσαρκα χθες στην 3η βαρδια Μεταξουργειο.. Ενημερωση βαριεμαι να γραψω 2 πραγματα θα πω μονο..

ΠΡΟΣ SOUKERAS και αλλους πορνοκαμικαζι

Ιασωνος 27 3η βαρδια(ισως και 2η δε γνωριζω) εχει μια μαυρουλα που κανει ΑΠΛΟ με 10 και ΑΚΑ και ΚΩΛΟ με 15!!
Εχει σωματαρα, κωλαρα και βυζαρες αλλα λιγο τρομακτικη φατσα

Α,μπέμπα.....προχθές παραλίγο να περνούσα με αυτήν -όταν έφυγες και πήγες στα παιδιά-......αλλά τελικά δεν....
Δύο άσχετοι μύστες που ήταν στην περιοχή μου είπαν ότι είναι φόλα.......και πέρασα τελικά με Άντζελα......κοντέινερ....
Ας είμαστε επιφυλακτικοί,με την κορασίδα.....μου είπαν ότι την έχουν πάρει και οι 2 τύποι....ήταν εντελώς τυπική.... :sunglasses:

Για ποια λες?? για τη Στελλα η για την καινουρια με το φουλ στο 27??
Την 15€ με κώλο....ήταν ψαγμένοι οι τύποι....μου είπαν για όλες τις έγχρωμες της περιοχής.... :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom