Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 182 άτομα (13 μέλη και 169 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
τωρα live .....

Αγ.Πετρου 7 Τανια ξανθια κατσαρομαλλα με πιασηματακια και 2αρι βυζι ,απλο προγραμμα

Ρεμουνδου 20 Ναταλια ξανθο γκρανι νταρτνατα με 2αρι βυζι ,απλο προγραμμα

Ρεμουνδου 21 Τζωρτζιανα καστανη με κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι και απιστευτη θεικη κωλαρα που απο πανω την διακοσμεί με τατου τριαντάφυλλο εχει και αλλα τατου ,απλο προγραμμα

Ρεμουνδου 21α Ολγα (απο Κολωνού 30β) ξανθια με κανονικο σωμα ωραιο κωλο και μικρο βυζι ,απλο πρόγραμμα

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ναι τωρα χειμωνας δεν εχουν παραλια πανε κανουν ρεπορταζ με κωλους εξω και πηγαν στα μπουρδελα τραβηξουν κανα πλανο με κανα κωλο ή και βυζια εξω αχχααχαχχαχαχαχααχχααχχαχα
γιατράρα :grin:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
τωρα live .....

Ρεμουνδου 21 Τζωρτζιανα καστανη με κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι και απιστευτη θεικη κωλαρα που απο πανω την διακοσμεί με τατου τριαντάφυλλο εχει και αλλα τατου ,απλο προγραμμα

Αυτά της λέτε, και την χαλάσατε την κοπέλα.  :tickedoff:
Πέστε της να αποχτήσει τον κώλο που είχε παλιότερα, στο Κολ. 30β.
Έτσι την γνωρίσαμε, έτσι την αποθεώσαμε. . . .  :humpleg:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Η Αντινα ειναι μια κοπελα πολυ τσοντα που εχει ψευτικο βυζι τουμπανο και απιστευτο σωμα ξανθια? Αν εννοουμε την ιδια ειμαι νεος στον χωρο αξιζει να την επισκεφτω?

Ναι, η κοπέλα συναντάται κυρίως στο Φ. 59 ΙΣ. απογεύματα, μπορεί και στο Φ. 67.
Από σέρβις ανθυπομέτρια. Πολύ ψεύτικο, όπως και το βυζί της.
Τώρα, αν γουστάρεις, τούμπανοβυζο, σκαφτή μεσούλα, κωλαράκι ποίημα, μπορείς να το χαραμίσεις.
Να είσαι προετοιμασμένος . . .

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
τωρα live .....

Αγ.Πετρου 7 Τανια ξανθια κατσαρομαλλα με πιασηματακια και 2αρι βυζι ,απλο προγραμμα

Ρεμουνδου 20 Ναταλια ξανθο γκρανι νταρτνατα με 2αρι βυζι ,απλο προγραμμα

Ρεμουνδου 21α Ολγα (απο Κολωνού 30β) ξανθια με κανονικο σωμα ωραιο κωλο και μικρο βυζι ,απλο πρόγραμμα
Έλα ρε, μετά από πόσο καιρό μαθαίνουμε πως και τα τρία της Ρεμουνδού είναι ανοιχτά και συνεχώς ανοίγουν τα παλιά και νέα ιδρύματα...
Οι θυσίες πιάνουν κόπρο τελικά!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Συνεχεια στα. live ...
Βεργας 2 Ναταλια καστανο μιλφογκιλφ με μαλλι μεχρι ωμους χοντρη με 2αρια βυζια με ακα

Βεργας 3και στο α και στο βδούλευαν η Ελλη καστανη μιλφ με μικρο βυζι ,με ακα και κωλο και Μαρια ξανθια με καρε μαλλι μεχρι ωμους κανονικο σωμα 1.5αρι βυζι μπουτακια ωραιο κωλο τατου χαμηλα στον αυχενα ,με ακα. ,κανουν και παρτουζα ,η υπηρεσια ειπε οτξ απο αυριο θα εχει μια καινουργια κοπελα την Μαρινα

Βεργας 6α Σονια μελαχρινο μιλφογκιλφ κανονικο σωμα και 3.5αρες βυζαρες με ακα τελειωτικό .

Βεργας 6βκλειστο

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Πήγα τσάρκα μετά από 1 μήνα περίπου, και σκάσανε 3 τύποι από το Star. Αυριο να αναμενετε ρεπορτάζ.
Ρωτούσαν για τις άδειες, πολύ εκκεντρικοί όλοι τους, χειρότεροι από μπάτσοι.

Ω,ρε γλεντια ! !
Δεν εχουν με τι να ασχοληθουν τα καναλια+σκασανε για μπουρδελλορεπορταζ  :grin:

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
305
Like
4.607
Πόντοι
16.491
Αφήσανε την Χρυση Αυγη και πιασανε τα μπουρδελα οι μαλακες...  :jerking:

dreamtraveller

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2013
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
0
μπορει καποιος κατα την γνωμη του να παραθεσει το τοπ 3 για μεταξουργειο ανα βαρδεια με κριτηριο τις υπηρεσιες παρακαλω? :)

dreamtraveller

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2013
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
0
Με κριτηριο υπηρεσιες ΜΟΝΟ???
Εισαι σιγουρος οτι δε σε απασχολει καθολου η εμφανιση??
Μηπως εισαι τυφλος η απλα πολυ μερακλης?  :grin:

δεν ειπα οτι θα περασω,απλα θα τσεκαρω κι αμα ειναι στα γουστα μου σιγουρα θα παιξει ρολο,κοιταω και εμφανιση βεβαια...αλλα για παραδειγμα αμα ρωταγα ποια θεωρειτε στο τοπ 3 συμφωνα με εμφανιση φυλης οπως σε προηγουμενα ποστ θα λεγατε "ανκα" αλλα ειναι φολα..οποτε εμενα και μονο που το διαβαζω αυτο,δε, θα περασω καν να την δω...για να το λενε οτι ειναι φολα για παραδειγμα καποια ατομα τοτε σιγουρα ετσι ειναι :)

για αυτο ρωταω μονο βαση υπηρεσιων...οποτε θα παω να δω,και αμα μου αρεσει θα περασω...
υποψιν οτι η γνωμη πολλων εδω μεσα παιζει ρολο για μενα,την ανκα ουτε καν την εχω δει...για να κρινω αν ειναι ομορφη η οχι....αλλα και μονο το οτι λενε οτι ειναι φολα δεν θα παω καν να την δω :P

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
Χθες πηρα τους πορνοδρομους και κατεθεσα 2 φορες.Μια στη Ζανα στο κολωνου 23 και μια στην Αννα-Ιλονα-Ευτερπη στο χωματιανου 11.Εγραψα κριτικες και για τις 2 ετσι ωστε να βοηθεισω οσο μπορω ολους εδω μεσα.

Ηθελα να ρωτησω και κατι...στο φωκαιας 24..χθες το απογευμα ειχε 2 κορασιδες.Τη Φλωρα το γνωστο ποκεμον και μια Μαρια..ενα ξανθο..αλβανακι μου εκανε.Και οι 2 μου εκανα χοντρο πεσιμο στο σαλονι με χουφτωματα κλπ.Αλλα ειδικα το εταιρο κοντοπουτανο η Μαρια με καυλαντισε ασχημα και ημουν στο οριο για να μπω.Ειχα καταθεσει 2 φορες ηδη και δεν ημουν ετοιμος για 3η.

Ξερει κανεις?αξιζει να κατεβω αυτες τις μερες και να την καταγαμησω???

Καλα πορνοχρονια μαγκες μου!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Οσο για την κοντοπουτανη Μαρια που λες, δεν εχω προσωπικη εμπειρια, αλλα απο φιλους εχω ακουσει τα καλυτερα  :zfuck:

τυπική, την είχα πάρει όταν είχε πρωτοέρθει στη Ρεμούνδου. Έχει περάσει κανένας χρόνος από τότε, δεν ξέρω αν βελτιώθηκε.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
τυπική, την είχα πάρει όταν είχε πρωτοέρθει στη Ρεμούνδου. Έχει περάσει κανένας χρόνος από τότε, δεν ξέρω αν βελτιώθηκε.
τι κανένας χρόνος ρε τύπε  :grin: ένα-ενάμιση χρόνο πρέπει να χει μόνο στα φωκαιας ...ρεμουνδου ήταν ακόμα παλιότερα...

Ίδια εμπειρία έχω κι εγώ btw ,απ όσο θυμάμαι τουλάχιστον :think:

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
Υποκλινομαι στον φιλο πορνοκαταδρομεα για την καλτ καταθεση στην τρομακτικη Ζανα  :rockon:
Την ειχα παρει και γω στο Μ.Αλεξανδρου και πιστευω οτι ο καθε σκληροπυρηνικος πουτανιαρης που σεβεται τον εαυτο του πρεπει να την βαλει στο βιογραφικο του  :rockon:

Για Αννα/Ιλονα δε το συζητω καν, ειναι απ τις τοπ επιλογες

Οσο για την κοντοπουτανη Μαρια που λες, δεν εχω προσωπικη εμπειρια, αλλα απο φιλους εχω ακουσει τα καλυτερα  :zfuck:
Ευχαριστω Μπεμπα!Επρεπε ο χρονος να μπει με το καλο και δυναμικα.Ετσι μετα απο μια καλτ επιλογη σειρα ειχε ενα κυριλατο γαμησι με ενα ομορφο μουνι.Ευχομαι ο χρονος να παει οπως χθες......και οι φολες μακρια μας!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
διαβαζω την ενημερωση (τυχαια επελεξα την δικη σου)

στο ενδιαμεσο που κανω ποσταρισματα στο θρεντ της ταϊ ....

και σκεφτομουν ..... αχ πως θα μπορουσε καποιος να κανει ενημερωση εστω απο ενα μικρο στενακι του εκει τοπου ... αν υπολογισεις οτι στον εκει τοπο σε ενα μικρο στενακι σε μερικα μονο μπαρακια θα μπορουσες να βρεις περι τις εκατο γυναικες ....
Γιατράρα......έχουμε ξεροχύσει,με επιστροφή σου στο ίντερνετ........ :rockon:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Ελα ρομαντικη γιατραρα μου ΟΔΗΓΗΣΕ ΜΑΣ κκκκχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχιχιχιχιχιχι κκκκκκχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ  :rockon: :rockon:
Γιατράρα......έχουμε ξεροχύσει,με επιστροφή σου στο ίντερνετ........ :rockon:

καλως σας βρηκα !!!!

υ.γ. ακομη αναμενω δω το ρεπορταζ του σταρ ......

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
το ονομα της δεν το ξερω γιατι δεν το ειπε η ευγενικη τσατσα π ηταν εκει..αυτη π λετε ειναι καλη γενικα?να τιμησω?για αξιζει το :tits2:...
την Σόνια είδες ξανθιά ψηλή νταρντάνα με 3.5άάρια βυζιά , πρόγραμμα με ακα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom